Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
hát egen ha nem írok kipusztul/kihal a topic
csak teszteltem h pár napig nem írok, és síri csend, még a tücsök ciripelését is hallani -
Skizz
addikt
Ezek a hsz-ek rendesen betettek így estére...
-
Bundás22
őstag
válasz
TomBoy1986 #195 üzenetére
persze, de a 8600Gt 2007 eleji archívumát még nem mertem megtekinteni hogy ott mit műveltem, félek hogy sikítok vagy össze*****m magam a röhögéstől
Akkor ne akarj egy 40k-s procira rábeszélni. én ugyan nem engem hidegen hagy h p2-vel vagy comondor hatvannégyel tolod
A máltai szeretet szolgálat levelező tagozatán vagy kisegítő tartalék alkalmazott max rosszul tudod én kenem a zsíroskenyeret a csöviknek -
TomBoy1986
veterán
Ez fájdalmas, ami itt folyik...
Hihetetlen vagy, te szőrös "tünemény"...
Amúgy élvezed ezt a rengeteg okosságot? -
Gyuri27
félisten
-
Skizz
addikt
Röhögnöm kell.
-
Bundás22
őstag
2 ok hogy jobb, de adj 20k-t mert ezt a nagy jóságot nem tudom kihasználni, mert nincs rá lé. tudod mikor adok 20K-t. Majd ha adzs egy nagy csókot a fenekemre!
3 az jó, hogy valaki a jővőbe lát. Lottószámok?http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_future_Intel_Core_2_microprocessors#.22Wolfdale-3M.22_.2845_nm.29
lottószámok: eeggyy, keetttőőő, hááároom, nééggy, és figyelj az utolsó szám: őööötttt -
Gyuri27
félisten
Olvastad amit írtam? Remélem. Mert akkor láthatod kit tartok snobnak.
Az, hogy intel... most mit mondjak, én nem kívánom ennyi.bundás: 1: nem. Hanem azzal, hogy 4 gigát megy. 2 ok hogy jobb, de adj 20k-t mert ezt a nagy jóságot nem tudom kihasználni, mert nincs rá lé. 3 az jó, hogy valaki a jővőbe lát. Lottószámok?
-
Gyuri27
félisten
Amennyiben 4 gigán járatod a procit és 1028x-ben tolod?
Bundás22: ön egy párosujjú patás állap benyomását kelti. Illetve makacssága már egy erről a tulajdonságáról híres nyégy lábú hátas állat is megirígyelné.
Ha csak a speed számít tesó és a pénz nem (gondolom mert nem tartasz el családot, és nem tartozol hitel formájában még az istennek is) akkor tényleg ne szarozz vegyél egy q9700-t, 8800gt sli minimum valami x48-s lap ddr3-l és hajrá.
Bennünket földi halandókat hagyj békén a tanácsaiddal v agyj rá pénzt! -
Gyuri27
félisten
Erről beszélek. Meg arról amit leírtam.Meg arról, hogy nem egy kategória a kettő. Engem egy 40k-s amdre se beszélne rá senki. Ugynis nics 40k-m. Ez gondolom mindenkinek érthető (kivéve tudjuk kit), és ezen a pontom sz@rom le, hogy az intel mennyivel gyorsabb.
A 20 pénzemért meg amd-t veszek, még akkor is ha kicsit lassab. -
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #168 üzenetére
" a porsche és az opel sem egy kategória te madár! És melyik a gyorsabb? "
ebben a mondatban benne van minden logikád őstermelő.
kb 2 éves gyerek szint.
pistike trabant vagy fiat a gyorsabb, fiat apppaaaaaa. akkor azt vegyük? aztat. de az 5 millióval több ! nem baaaaaaj, de gyorsaaaaaabb. -
g@bo
nagyúr
2 éve 60k felett vettem x2 3800+ procit ami mára 10 ropit ha ér, meghúzva, a mai napig elmenne rajta minden játék, ha nem is fullon... mégegyszer ennyit nem áldozok a hüjeség oltárán, arra ott van bundás.
de ö korlátolt, nem esik le neki hogy a 20 ropis 5000+ és a 40 ropis 8200-as nem egy kategória.
-
Bundás22
őstag
Másfelől ha Bundás22 csak és kizárólag arra volt kíváncsi, hogy ha egy 2,6 GHz-es X2-ről váltana egy agyonhúzott C2D-re, mennyit nyerne sebességben, akkor az elmúlt napok flémje egyszeriben okafogyottá válik, feleslegessé. A választ megkapta, ennyi, nem kell itt savazni egymást...
végre egy intelligens arc!
egyébként nincs semmi baj az AMD kínálatával sem pont annyival olcsóbb amennyivel lassabb(na jó fogjuk rá), akinek ez elég hát egészségére
írtátok hogy egy 8800GTX-nek is sok a wolfsdale, na és? legalább időtállóbb a géped, ha később veszel be új VGA-t lapot procit nem kell majd szvsz, addig is jó gyors legkorszerűbb géped van -
Gyuri27
félisten
Mint lentebb látjuk sok az ostoba (ill a szervezetükben több a víz, mint ajánlatos).
Miért is? Mert mondjuk nagy nehezen összekuporgatok egy 4 gigán futó intel csodára. Rendben kemény vagyok mindenhol (igen ott is!). Na ezzel már lehet itt/és máshol arcoskodni. Hogy aszongya ki a harcos? Te vagy mester! óóóóóóóóóDe itt álljunk meg. Mert én az átlag (a nagy szürke pénztelen massza) miért is akar 4 gigán futó procit (a fentieken kívül)?
Nem akar, ez az igazság. Mert ehhez a procihoz már nem illik egy 30-35k-s vga (pl. 3850), kell hozzá egy 8800gt ami majd a duplája. De hogy ne a kockák rohangáljanak ezerrel kell egy normális legalább 14xx-n dolgozni képes monitor is. Ami kb. szintén duplája az olcsóbb/egyszerűbb moncsiknak.
Így oda kerülünk, hogy a konfig majd a duplájába került, hogy a 4 gigának legyen értelme.Tehát marad három út. Vagy van pénzem és akkor az erősebb drágább konfigot kell megvenni. Hozzá teszem nincs ezzel semmi baj.
Vagy az olcsóbb cucccost kell megvenni, mert erre futja, és némi engedménnyel az igényeket illetően jól el lehet lenni vele.Maradt még egy út megveszem az olcsóbb vga-t, monitort és a csoda procit aminek értelme semmi (ha főleg játékra és netre használom a gépet). Cserébe lehet akkora arcom mint a busz eleje mert az én procim 4 gigán hasít! Amit egyszerű amd-s gyökerek nem is tudnak elképzelni, mert nem is tudnak addig elszámolni. Na barátim ez a sznobizmus (ha valakinek nem világos intel módra).
-
dezz
nagyúr
Azért ez erősen függ az alaplaptól is (akárcsak Intel vonalon). Az enyém szerencsés módon viszi a 290-et (sokra nem megyek vele, mert s.754-re nincs X2 - de legalább már nem akad 1080p-s múviknál), de sokszor hallani, hogy még a 250-et sem viszik lapok, AM2 vonalon is. Ilyenkor hiába veszel vissza mindent. (Az AMD chipsetes AM2+-ok viszont állítólag nagyon mennek.)
-
Nekem a 3 GHz volt a cél, több nem kell, így valamennyire ki van hajtva a 3850-em. Igazából csak 1-2 próbát csináltam, emeltem feszt, lejjebb vettem a ramot, a HT-t, de nem volt stabil. Mindegy.
Valóban ostoba dolog kijelenteni egyetlen tesztprogram alapján, hogy ez vagy az a hardver akkor innentől kezdve általánosan X-szeresen gyorsabb egy másiknál. Van egy mondás:
Csak az ostoba ember húz meg mindössze egyetlen pont ismeretében egy egyenest.
És ez vonatkozik az élet minden területére (pl. hallgasd meg mindkét felet, mielőtt véleményt mondanál).
-
dezz
nagyúr
HERR Z mérései szerint az újabb s.939-es X2-kből általában ki lehet hozni a 3 GHz-t, Bundáska ezt is simán kétségbe vonja, és szerinte 2.9 a max, de inkább 2.8. A sajátjából meg csak 2.6-ot tudott kihozni. Basszus, még az én s.754-es Sempronomból is ki lehetett hozni 2.6-ot, pedig 1.5V kell neki hozzá.
-
dezz
nagyúr
Mekkora feszen próbáltad? Biztos, hogy mindent jól csináltál? Nem a lap nem bírja? A neten sok 3.5-ön hajtott G2-t látni.
(A G2-re eleve 3.5-öt írtam, nem 3.6-ot, de mindegy.)
A 6400+ eleve 3.2-n megy, és itt a fórumon is van, aki 3.6-on tolja, és az még nem a csúcs szerinte sem. (Nem kell feltétlenül 6400+, ezek itt mind F3-asak. Bár egy kisebb nem feltétlenül viszi a legmagasabb frekiket.)Szerintem a Wolfdale-ból se viszi mind a 4.3 GHz-t...
Hogy pontosak legyünk, onnan indult a vita, hogy Bundás a SuperPI 3x-os eredményéből azt vonta le, mindenben ennyivel gyorsabb, sőt másban még inkább. Azt sem nagyon fogja, hogy a SuperPI kb. a max. különbséget hozza ki, és minden más ennél csak lassabb, adott esetben jóval lassabb. Meg itt van az is, hogy értelmes felbontáson az újabb játékokkal még egy 8800 GTX-szel sem a proci lesz a szűk keresztmetszet, régebbieknél meg eleve magasabb az fps, mint amire egyátalán szükség van. (Kivételek persze lehetnek.)
-
Én örülök, hogy a G2 4400+ X2-őm viszi hibátlanul a 3 GHz-et, de 3,2 már sok neki. Lehet, hogy válogatott procival megvan a 3,6 GHz, de ez bizosan nem általános.
Másfelől ha Bundás22 csak és kizárólag arra volt kíváncsi, hogy ha egy 2,6 GHz-es X2-ről váltana egy agyonhúzott C2D-re, mennyit nyerne sebességben, akkor az elmúlt napok flémje egyszeriben okafogyottá válik, feleslegessé. A választ megkapta, ennyi, nem kell itt savazni egymást...
-
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #142 üzenetére
Nem a clock-for-clock teljesítménykülönbségre gondoltam itt, hanem a jobb húzhatóságra.
De már megint egy számmal akarsz leírni mindent, pedig itt is alkalmazásonként eltér a dolog.
Az F3-as steppinges 90nm-esek viszik a 3.6-3.8 GHz-t, illetve a G1/G2 steppinges 65nm-esek a 3.5-öt. Nézz csak utána, okoska. -
Raymond
titán
I love the smell of Intel/AMD flamewar in the morning!
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #146 üzenetére
40k ért vettem lapot procit hűtöt, 8200-as proci önmagában 40k.
ezen a cuccon tökéletesen elmegy az, amire én használom, akkor miért kell nyugtatni magam? én nem a megaherzekre rángatom a rudit.
egyébként 8200-as procit is röhögve kifizetek, de nem vagyok sznob majom aki benyalja a legújabb baromságokat, hogy a tuningtopik sztárja lehessek.
gépemet munkára, netre használom, semmi szükségem 4 ghz-re, főleg dupla áron.
opel és porsche között van egy hangyányi árdifi, és nem 20 vs 40k.... teljesen más dimenzió mint egy 40k gépberuházás, tehát kissé buta megközelítés.
-
Bundás22
őstag
egy újabb madár ócska kifogássokkal
engem csak az érdekelt melyik a gyorsabb és mennyivelennyit akartam nem többet könyörgöm!egyébként amit mondasz azt csak a magad megnyugtatására írod h jól döntöttél, ez olyan h minek nekem porsche jó az opel is hisz legtöbbször úgy se megyek vele 280km/h-val hanem max 160km/h-val, aki ilyet mond az titokban irigykedik a porsche tulajokra, és fényezi magát h ő olcsón milyen jót talált
sztem te ilyen vagynekem is AMD-m van sőt nemsokára a videokártyám is AMD-s lesz(3850), de attól még elismerem h a porsche gyorsabb mint az opel
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #140 üzenetére
vettem 5000+ black edition procit, eddig alapfeszen 3 ghz re húztam, cca 20k volt, wolfdale 8200 3.5 - 4.0 ghz, 40k.
lapot 20 bruttó alatt kaptam amd-hez, kis akarattal lehetett volna phenom is 40k bruttóért / a 8200-as intel is annyi.... /
semelyik játék nem szaggat 3 gigán amd-n. tuti lassabban kódolok filmet, de kit érdekel +10 perc? féláron volt a cucc.
sznob birkák, veszik a 8200-ast, húzzák disznó módon, "haszna" meg semmi.
de legalább napi 10 órában a topikban győzköd másokat, hogy a +10 mhz mindjá összejön neki, ez az életcél.
hajrá.
-
Oliverda
titán
Komolyan mondom, ez rosszabb mint egy kabaré. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek azon ami itt megy...
-
Bundás22
őstag
most is "az X2"-nél, holott csak a te régi-design
ha értenél hozzá tudnád hogy teljesítménykülönbség kicsi(S939 vs AM2), sőt éppenhogy kimutatható, sőt van amikor az s939-ek jobbakmenj be az x2-es topikba ők is ezt fogják mondani, vagy keress rá a neten(4200+ am2 = 4200+ s939, különben az amd nagyobb számot rakott volna rá, a 4200+ a teljesítményt jelöli)
A jobb AM2-esek 3.6-3.8 GHz-t mennek. na jó én ennél a pontnál fejeztem be a vitát, a többiek úgyis tudják miért -
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #140 üzenetére
Hát inkább te mehetnél politikusnak, ahogy ferdítesz: most is "az X2"-nél, holott csak a te régi-design, és abból is gyengébben sikerült s.939-esedről van szó. A jobb AM2-esek 3.6-3.8 GHz-t mennek. Annál közel sem 2x gyorsabb (1024x768-ban, LOL - értelmesebb bontásnál kellett volna nézni, de ezt sem érted) az a Wolfdale. Mindegy, bye-bye troll.
-
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22 #139 üzenetére
egyébként tisztában kéne lenni h a wolfsdale sokkal gyorsabb az X2-nél
engem azért érdekelt hogy mennyivel gyorsabb, hogy mennyit nyernék ha erre váltanék
nem rossz pláne hogy a ddr2-es ramok bitang olcsók lesznek, és ennek is le fog menni idővel az ára(2008/2009 fordulán beszereznék egy ilyet), illetve mennyire vagyok "lemaradva" a mostani legjobbtól, csak ez érdekelt -
Bundás22
őstag
hogy minek erőltet ilyen összehasonlításokat. pont ezért vagyunk számítástechnikai fórumon
Raymond csak arra hozott egy kis "eredménytáblácskát"(#120) hogy melyik a gyorsabb és mennyivel
engem is csak ez érdekelt, sem a proci kategóriája, sem a kifogásaid, sem az ára
feltételeztem h 2X-2,5X olyan gyors és ez beigazolódott, elég csak a számokra nézni és nem lamentálni(mint a politikusok, a semmiről) -
Raymond
titán
Nem pattog itt rajtad kivul senki. Le lett irva miert es mibol keletkezett a hozzasozlasom. Aztan azzal jottel a #128-ban nekem valaszolva hogy "Most már csak az a kérdés, mi értelme 2,6 GHz-t 4,3-hoz hasonlítani..." Abbol nem az jott le hogy megertetted. Pedig vilagosan oda van irva.
Egyebkent meg nem tudom mik ezek a kirohanasaid ellenem az utobbi idoben de lehet te vehetned eszre magad lassan.
-
Raymond
titán
"az eredeti allitasbol (#10) kiindulva miszerint "miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X" megneztem mennyi is az az annyi."
Mi ezen olyan kuara erthetetlen? Mar leirtam hogy nem erdekelt sem a procik kategoriaja, sem az ara, sem a tulhajthatosaguk, sem HERR-Z infoja/procija. Az erdekelt csak mennyi a teljesitmeny diff a ketto kozott. Hogy mennyi igazsag van vagy nincs az idezett allitas mogott.
-
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #129 üzenetére
Na jól van, én is feladom. Ha nem sikerült volna abszorbeálnod (nem sikerült), a "negatív" a SuperPI-n kívüli prgramokban szerinted jelentkező 3x-os-nál nagyobb gyorsaságra vonatkozott. A 3x a SuperPI-n kívül egy játékban jött ki rel. kis felbontáson, az átlag 2x, és van, ahol ennyi sincs.
Szóval nem én mondtam ellent a #120-asnak, hanem te...
A s.939-es X2-k teljesítménye (főleg nem max. elérhető órajelen) amúgy sem reprezentatív az újabb X2-k húzhatóságára és teljesítményére vonatkozólag, szóval teljesen értelmetlen az egész.
-
Bundás22
őstag
az egész hozzászólásodat megsemmisíti a #120-as hozzászólás
de erőlködhetsz még
ilyen ócska magyarázkodást még nem hallottam, talán a vesztes focicsapatkapitányok is többre képesek
gyorsabb vagy nem? ennél egyértelműbb nem lehetlásd #120
haha kiemeled azt az egyet ahol az AMD a gyorsabb, persze h 3X igen 3X olyan gyors az intel azt kifelejted, ráadásul vmi ostoba videotömörítő progi ki nem sz*rja le, attól még mert szarul írták meg -
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #118 üzenetére
"sztem a többi programban méginkább a kóró a gyorsabb"
Negatív."már az alapkóró a 65nm-es is 25-30%-kal gyorsabb azonos órajelen, ez meg még rátesz egy lapáttal"
Ez főleg erősen alkalmazás-függő, valahol alig gyorsabb."ez nem igaz a 6mb cache-el szerelt új kóróra, megnéztem a memory méréseit 500FSB-nél, hát jobbak mint az athloné másfélszer(vmi 10K volt nekem 7K, nem emléxem pontosan)"
Ha kicsit értenél is hozzá, tudnád, hogy nem csak a sávszél számít."clock-for-clock hasonlóak ez nem igaz"
Ezt írtam: "ha clock-for-clock hasonlóak, vagy eleve itt is jobb"(#121): Most már csak az a kérdés, mi értelme 2,6 GHz-t 4,3-hoz hasonlítani... Bocs, de én inkább HERR Z-nek hiszek, hogy az újabb s939 X2-k mennek 3 GHz-t. Plusz a Wolfdale-ekből sem viszi mind a 4,3 GHz-t.
Mellékesen megjegyzem, az újabb s.AM2-es X2-esek 3,6-3,8 GHz-t viszik!
(#124): Újabb kérdés, hogy mi értelme 1024x768-ban összehasonlítani ilyen procikat és grafikus kártyákat...
Meg ajánlom figyelmedbe ezt is:
SM Video Creation 150 104 44%
Itt még az a 65% sem jön ki, ami az órajelkülönbség.
-
Bundás22
őstag
Meghát a 2x512 azért nem 6Mb. Meg a két proci nem is egy kategória. legalább már te is belátod, ez is előrelépés
Most ki a szamár ön vagy én?De azért a totyikot megint eltévesztetted mert ez nem a mien faxa procikat gyárt az intel.
1.azért volt off-ba
2. perpill ez az igazság, ez van és kész.
Én is AMD-s vagyok egyébként most tervezek egy 3850-est, nemrég meg X2-est vettem, csakhát az igazságot belátom nem úgy mint egyesekRaymond: engem is a teljesítménye érdekelt, sztem tökmindegy ki mit mond és hova sorolja, melyik kategóriába
Az F1-ben is mondta Palik hogy a Ferrari már külön kategóriát képvisel a forma egy-en belül, külön kéne őket indítani(persze viccesen). Nem tökmindegy! Egymás ellen mérkőznek szvsz a gyorsabb győz és kész, a vesztesnek meg csak az ócska magyarázkodások maradnak ...mint itt is
-
Raymond
titán
Mielott ilyen iranyba elmenne az egesz. Ahogy irtam a kerdes az volt mennyi valosagalapja van a kollega azon allitasanak ami a #10-ben olvashato:
"miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X"
Mas nincs mogotte. Huzott vagy nem, kategoria, ar kerdese stb. nem erdekelt.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Raymond
titán
Latvan itt ezt a "mennyivel gyorsabb" diskurat az eredeti allitasbol (#10) kiindulva miszerint "miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X" megneztem mennyi is az az annyi. Az Xbitlabs-on volt nemreg ket teszt ami pont kapora jott. Az elsoben [link] benna van a 2.6Ghz-n jaro 5000+ a masodikban [link] pedig egy 4.3Ghz-n jaro 8500. Ez jott ki:
Wolfdale Brisbane Diff
4.30Ghz 2.60Ghz (%)
SM 2007 194 98 98
SM E-learning 225 94 139
SM Video Creation 150 104 44
SM Productivity 183 91 101
SM 3D 230 104 121
3DMark06 CPU 3991 1897 110
Quake 4 212 92 130
HL2 Ep2 240 104 131
Crysis 83 38 118
UT3 186 61 205
WiC 110 40 175
iTunes 7.4* 75 173 131
DivX 6.8 95 39 144
Xvid 1.2 63 27 133
Mainconcept H.264 50 22 127
3DStudio Max 9 7.4 3.18 133
Cinebench R10 9133 4142 120
Photoshop CS3* 46 124 170
After Effects CS3 270 718 166
Mathematica 6 4.8 1.87 157
WinRAR 3.7* 213 454 113
132Itt 100% a 2x gyorsabb. A 21 tesztbol csak egyszer nem jon ossze ami magaval huzza a masodik esetet is (Sysmark 2007 atlag) amikor eppenhogy lecsuszik a 2x-rol.
-
Bundás22
őstag
azért sztem van az 2X olyan gyors 4 ghz-en mint egy 2,6 ghz-es x2
a legtöbb helyen, sőt
superpí: 35sec (saját mérés, 4200+@2,64ghz)
superpí: 10 sec (E8200@4,2ghz)
jóval fejlettebb cucc, sztem a többi programban méginkább a kóró a gyorsabb
már az alapkóró a 65nm-es is 25-30%-kal gyorsabb azonos órajelen, ez meg még rátesz egy lapáttalmemória-elérése gyengébb az Inteleknek jelenleg ez nem igaz a 6mb cache-el szerelt új kóróra, megnéztem a memory méréseit 500FSB-nél, hát jobbak mint az athloné másfélszer(vmi 10K volt nekem 7K, nem emléxem pontosan)
clock-for-clock hasonlóak ez nem igaz
daa-raa: nem értem mit kell ennyire védeni, lassabb és kész, nem kicsivel sokkal ennyi
attól még mert AMDnem rossz, de már van jobb
3dmark06 proci score-ban is majdnem 2X annyi, akkor biztos az AMD a jobb főleg a kazán 6000+ 90nm-en, és a 45nm-es core elbújhat csak mert gonosz Intel -
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #115 üzenetére
Minek linkelted be a HERR Z-s írást, ha nem hiszed el, hogy 3-3,1 GHz-en sikerült járatnia őket?
És miért nem érted meg, hogy teljesen alkalmazás-függő, mennyivel gyorsabb az a bizonyos Worlfdale? A 2x-es órajel nem jelent automatikusan 2x-es teljesítményt mindenben (még akkor sem, ha clock-for-clock hasonlóak, vagy eleve itt is jobb). A memória-elérése gyengébb az Inteleknek jelenleg (kisebb sávszél és magasabb késleltetés). Meg vannak más tényezők is.
-
ddekany
veterán
válasz
antikomcsi #108 üzenetére
CPU és memória is okozhat kékhalált. Lényegében bármi okozhat, ami bizonytalanságot visz a programvégrehajtásba.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
antikomcsi #105 üzenetére
Csinál ott a proci is kékhalált... Csak át kell állítani a winben, hogy hiba esetén ne induljon újra, akkor kinn hagyja a kéket is.
Volt egy új gyártmányú E6-hoz szerencsém, és tényleg jól bírta. A régi AX8-amban ~2950MHz. Csak sajna összerakott gép lett, low-end lappal.
De még szép, hogy jól bírja, hisz már az AMD megmutatta, mit is tud 90nm-en. (Ugye Oliverda?
)
#106 Bundás22: innen [link], vagy innen [link], esetleg innen [link], amelyik számodra érthetőbb / szimpatikusabb...
HGyu
-
Bundás22
őstag
válasz
antikomcsi #105 üzenetére
jó a kékhalál okát honnan lehet megtudni?
honnan tudjam hogy nem a proci volt?
te honnan tudod?oliverda: A8n-e hát egen olcsó húsnak híg a leve, de az alacsony FSB limitet leszámítva frankó cucc
-
Bundás22
őstag
válasz
cowboy_bebop #48 üzenetére
hát nem éppen, neked tévesek
de sokan sírtak már az X2-es topikban h 2,7 ghz fölé nem mennek a 4200+-ok
a 3ghz erős túlzás max 2,9 a legjobbak, de inkább 2,7-2,8
igen sok mindenre elég, de attól még a wolfi több mint 2X olyan gyors, nem változtat a tényeken
sőt egy 3200+ Barton is elég ennyi erővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged