Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Meghát a 2x512 azért nem 6Mb. Meg a két proci nem is egy kategória. legalább már te is belátod, ez is előrelépés
Most ki a szamár ön vagy én?De azért a totyikot megint eltévesztetted mert ez nem a mien faxa procikat gyárt az intel.
1.azért volt off-ba
2. perpill ez az igazság, ez van és kész.
Én is AMD-s vagyok egyébként most tervezek egy 3850-est, nemrég meg X2-est vettem, csakhát az igazságot belátom nem úgy mint egyesekRaymond: engem is a teljesítménye érdekelt, sztem tökmindegy ki mit mond és hova sorolja, melyik kategóriába
Az F1-ben is mondta Palik hogy a Ferrari már külön kategóriát képvisel a forma egy-en belül, külön kéne őket indítani(persze viccesen). Nem tökmindegy! Egymás ellen mérkőznek szvsz a gyorsabb győz és kész, a vesztesnek meg csak az ócska magyarázkodások maradnak ...mint itt is
-
Raymond
titán
Mielott ilyen iranyba elmenne az egesz. Ahogy irtam a kerdes az volt mennyi valosagalapja van a kollega azon allitasanak ami a #10-ben olvashato:
"miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X"
Mas nincs mogotte. Huzott vagy nem, kategoria, ar kerdese stb. nem erdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest