- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Riasztó topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
2 ok hogy jobb, de adj 20k-t mert ezt a nagy jóságot nem tudom kihasználni, mert nincs rá lé. tudod mikor adok 20K-t. Majd ha adzs egy nagy csókot a fenekemre!
3 az jó, hogy valaki a jővőbe lát. Lottószámok?http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_future_Intel_Core_2_microprocessors#.22Wolfdale-3M.22_.2845_nm.29
lottószámok: eeggyy, keetttőőő, hááároom, nééggy, és figyelj az utolsó szám: őööötttt -
g@bo
nagyúr
2 éve 60k felett vettem x2 3800+ procit ami mára 10 ropit ha ér, meghúzva, a mai napig elmenne rajta minden játék, ha nem is fullon... mégegyszer ennyit nem áldozok a hüjeség oltárán, arra ott van bundás.
de ö korlátolt, nem esik le neki hogy a 20 ropis 5000+ és a 40 ropis 8200-as nem egy kategória.
-
Bundás22
őstag
Meghát a 2x512 azért nem 6Mb. Meg a két proci nem is egy kategória. legalább már te is belátod, ez is előrelépés
Most ki a szamár ön vagy én?De azért a totyikot megint eltévesztetted mert ez nem a mien faxa procikat gyárt az intel.
1.azért volt off-ba
2. perpill ez az igazság, ez van és kész.
Én is AMD-s vagyok egyébként most tervezek egy 3850-est, nemrég meg X2-est vettem, csakhát az igazságot belátom nem úgy mint egyesekRaymond: engem is a teljesítménye érdekelt, sztem tökmindegy ki mit mond és hova sorolja, melyik kategóriába
Az F1-ben is mondta Palik hogy a Ferrari már külön kategóriát képvisel a forma egy-en belül, külön kéne őket indítani(persze viccesen). Nem tökmindegy! Egymás ellen mérkőznek szvsz a gyorsabb győz és kész, a vesztesnek meg csak az ócska magyarázkodások maradnak ...mint itt is
-
Raymond
titán
Mielott ilyen iranyba elmenne az egesz. Ahogy irtam a kerdes az volt mennyi valosagalapja van a kollega azon allitasanak ami a #10-ben olvashato:
"miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X"
Mas nincs mogotte. Huzott vagy nem, kategoria, ar kerdese stb. nem erdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Windows 10
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest