- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Melyik tápegységet vegyem?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Milyen digitális videókamerát?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #168 üzenetére
" a porsche és az opel sem egy kategória te madár! És melyik a gyorsabb? "
ebben a mondatban benne van minden logikád őstermelő.
kb 2 éves gyerek szint.
pistike trabant vagy fiat a gyorsabb, fiat apppaaaaaa. akkor azt vegyük? aztat. de az 5 millióval több ! nem baaaaaaj, de gyorsaaaaaabb. -
g@bo
nagyúr
2 éve 60k felett vettem x2 3800+ procit ami mára 10 ropit ha ér, meghúzva, a mai napig elmenne rajta minden játék, ha nem is fullon... mégegyszer ennyit nem áldozok a hüjeség oltárán, arra ott van bundás.
de ö korlátolt, nem esik le neki hogy a 20 ropis 5000+ és a 40 ropis 8200-as nem egy kategória.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #146 üzenetére
40k ért vettem lapot procit hűtöt, 8200-as proci önmagában 40k.
ezen a cuccon tökéletesen elmegy az, amire én használom, akkor miért kell nyugtatni magam? én nem a megaherzekre rángatom a rudit.
egyébként 8200-as procit is röhögve kifizetek, de nem vagyok sznob majom aki benyalja a legújabb baromságokat, hogy a tuningtopik sztárja lehessek.
gépemet munkára, netre használom, semmi szükségem 4 ghz-re, főleg dupla áron.
opel és porsche között van egy hangyányi árdifi, és nem 20 vs 40k.... teljesen más dimenzió mint egy 40k gépberuházás, tehát kissé buta megközelítés.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22 #140 üzenetére
vettem 5000+ black edition procit, eddig alapfeszen 3 ghz re húztam, cca 20k volt, wolfdale 8200 3.5 - 4.0 ghz, 40k.
lapot 20 bruttó alatt kaptam amd-hez, kis akarattal lehetett volna phenom is 40k bruttóért / a 8200-as intel is annyi.... /
semelyik játék nem szaggat 3 gigán amd-n. tuti lassabban kódolok filmet, de kit érdekel +10 perc? féláron volt a cucc.
sznob birkák, veszik a 8200-ast, húzzák disznó módon, "haszna" meg semmi.
de legalább napi 10 órában a topikban győzköd másokat, hogy a +10 mhz mindjá összejön neki, ez az életcél.
hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged