- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Erről beszélek. Meg arról amit leírtam.Meg arról, hogy nem egy kategória a kettő. Engem egy 40k-s amdre se beszélne rá senki. Ugynis nics 40k-m. Ez gondolom mindenkinek érthető (kivéve tudjuk kit), és ezen a pontom sz@rom le, hogy az intel mennyivel gyorsabb.
A 20 pénzemért meg amd-t veszek, még akkor is ha kicsit lassab. -
Gyuri27
félisten
Mint lentebb látjuk sok az ostoba (ill a szervezetükben több a víz, mint ajánlatos).
Miért is? Mert mondjuk nagy nehezen összekuporgatok egy 4 gigán futó intel csodára. Rendben kemény vagyok mindenhol (igen ott is!). Na ezzel már lehet itt/és máshol arcoskodni. Hogy aszongya ki a harcos? Te vagy mester! óóóóóóóóóDe itt álljunk meg. Mert én az átlag (a nagy szürke pénztelen massza) miért is akar 4 gigán futó procit (a fentieken kívül)?
Nem akar, ez az igazság. Mert ehhez a procihoz már nem illik egy 30-35k-s vga (pl. 3850), kell hozzá egy 8800gt ami majd a duplája. De hogy ne a kockák rohangáljanak ezerrel kell egy normális legalább 14xx-n dolgozni képes monitor is. Ami kb. szintén duplája az olcsóbb/egyszerűbb moncsiknak.
Így oda kerülünk, hogy a konfig majd a duplájába került, hogy a 4 gigának legyen értelme.Tehát marad három út. Vagy van pénzem és akkor az erősebb drágább konfigot kell megvenni. Hozzá teszem nincs ezzel semmi baj.
Vagy az olcsóbb cucccost kell megvenni, mert erre futja, és némi engedménnyel az igényeket illetően jól el lehet lenni vele.Maradt még egy út megveszem az olcsóbb vga-t, monitort és a csoda procit aminek értelme semmi (ha főleg játékra és netre használom a gépet). Cserébe lehet akkora arcom mint a busz eleje mert az én procim 4 gigán hasít! Amit egyszerű amd-s gyökerek nem is tudnak elképzelni, mert nem is tudnak addig elszámolni. Na barátim ez a sznobizmus (ha valakinek nem világos intel módra).
-
Bundás22
őstag
egy újabb madár ócska kifogássokkal
engem csak az érdekelt melyik a gyorsabb és mennyivelennyit akartam nem többet könyörgöm!egyébként amit mondasz azt csak a magad megnyugtatására írod h jól döntöttél, ez olyan h minek nekem porsche jó az opel is hisz legtöbbször úgy se megyek vele 280km/h-val hanem max 160km/h-val, aki ilyet mond az titokban irigykedik a porsche tulajokra, és fényezi magát h ő olcsón milyen jót talált
sztem te ilyen vagynekem is AMD-m van sőt nemsokára a videokártyám is AMD-s lesz(3850), de attól még elismerem h a porsche gyorsabb mint az opel
Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő