- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Erről beszélek. Meg arról amit leírtam.Meg arról, hogy nem egy kategória a kettő. Engem egy 40k-s amdre se beszélne rá senki. Ugynis nics 40k-m. Ez gondolom mindenkinek érthető (kivéve tudjuk kit), és ezen a pontom sz@rom le, hogy az intel mennyivel gyorsabb.
A 20 pénzemért meg amd-t veszek, még akkor is ha kicsit lassab. -
Gyuri27
félisten
Mint lentebb látjuk sok az ostoba (ill a szervezetükben több a víz, mint ajánlatos).
Miért is? Mert mondjuk nagy nehezen összekuporgatok egy 4 gigán futó intel csodára. Rendben kemény vagyok mindenhol (igen ott is!). Na ezzel már lehet itt/és máshol arcoskodni. Hogy aszongya ki a harcos? Te vagy mester! óóóóóóóóóDe itt álljunk meg. Mert én az átlag (a nagy szürke pénztelen massza) miért is akar 4 gigán futó procit (a fentieken kívül)?
Nem akar, ez az igazság. Mert ehhez a procihoz már nem illik egy 30-35k-s vga (pl. 3850), kell hozzá egy 8800gt ami majd a duplája. De hogy ne a kockák rohangáljanak ezerrel kell egy normális legalább 14xx-n dolgozni képes monitor is. Ami kb. szintén duplája az olcsóbb/egyszerűbb moncsiknak.
Így oda kerülünk, hogy a konfig majd a duplájába került, hogy a 4 gigának legyen értelme.Tehát marad három út. Vagy van pénzem és akkor az erősebb drágább konfigot kell megvenni. Hozzá teszem nincs ezzel semmi baj.
Vagy az olcsóbb cucccost kell megvenni, mert erre futja, és némi engedménnyel az igényeket illetően jól el lehet lenni vele.Maradt még egy út megveszem az olcsóbb vga-t, monitort és a csoda procit aminek értelme semmi (ha főleg játékra és netre használom a gépet). Cserébe lehet akkora arcom mint a busz eleje mert az én procim 4 gigán hasít! Amit egyszerű amd-s gyökerek nem is tudnak elképzelni, mert nem is tudnak addig elszámolni. Na barátim ez a sznobizmus (ha valakinek nem világos intel módra).
-
Bundás22
őstag
egy újabb madár ócska kifogássokkal
engem csak az érdekelt melyik a gyorsabb és mennyivelennyit akartam nem többet könyörgöm!egyébként amit mondasz azt csak a magad megnyugtatására írod h jól döntöttél, ez olyan h minek nekem porsche jó az opel is hisz legtöbbször úgy se megyek vele 280km/h-val hanem max 160km/h-val, aki ilyet mond az titokban irigykedik a porsche tulajokra, és fényezi magát h ő olcsón milyen jót talált
sztem te ilyen vagynekem is AMD-m van sőt nemsokára a videokártyám is AMD-s lesz(3850), de attól még elismerem h a porsche gyorsabb mint az opel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i9 12900- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Intel Core i7-12700KF Fox az árban!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged