Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
hát egen ha nem írok kipusztul/kihal a topic
csak teszteltem h pár napig nem írok, és síri csend, még a tücsök ciripelését is hallani -
Bundás22
őstag
válasz
TomBoy1986 #195 üzenetére
persze, de a 8600Gt 2007 eleji archívumát még nem mertem megtekinteni hogy ott mit műveltem, félek hogy sikítok vagy össze*****m magam a röhögéstől
Akkor ne akarj egy 40k-s procira rábeszélni. én ugyan nem engem hidegen hagy h p2-vel vagy comondor hatvannégyel tolod
A máltai szeretet szolgálat levelező tagozatán vagy kisegítő tartalék alkalmazott max rosszul tudod én kenem a zsíroskenyeret a csöviknek -
Bundás22
őstag
2 ok hogy jobb, de adj 20k-t mert ezt a nagy jóságot nem tudom kihasználni, mert nincs rá lé. tudod mikor adok 20K-t. Majd ha adzs egy nagy csókot a fenekemre!
3 az jó, hogy valaki a jővőbe lát. Lottószámok?http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_future_Intel_Core_2_microprocessors#.22Wolfdale-3M.22_.2845_nm.29
lottószámok: eeggyy, keetttőőő, hááároom, nééggy, és figyelj az utolsó szám: őööötttt -
Bundás22
őstag
Másfelől ha Bundás22 csak és kizárólag arra volt kíváncsi, hogy ha egy 2,6 GHz-es X2-ről váltana egy agyonhúzott C2D-re, mennyit nyerne sebességben, akkor az elmúlt napok flémje egyszeriben okafogyottá válik, feleslegessé. A választ megkapta, ennyi, nem kell itt savazni egymást...
végre egy intelligens arc!
egyébként nincs semmi baj az AMD kínálatával sem pont annyival olcsóbb amennyivel lassabb(na jó fogjuk rá), akinek ez elég hát egészségére
írtátok hogy egy 8800GTX-nek is sok a wolfsdale, na és? legalább időtállóbb a géped, ha később veszel be új VGA-t lapot procit nem kell majd szvsz, addig is jó gyors legkorszerűbb géped van -
Bundás22
őstag
egy újabb madár ócska kifogássokkal
engem csak az érdekelt melyik a gyorsabb és mennyivelennyit akartam nem többet könyörgöm!egyébként amit mondasz azt csak a magad megnyugtatására írod h jól döntöttél, ez olyan h minek nekem porsche jó az opel is hisz legtöbbször úgy se megyek vele 280km/h-val hanem max 160km/h-val, aki ilyet mond az titokban irigykedik a porsche tulajokra, és fényezi magát h ő olcsón milyen jót talált
sztem te ilyen vagynekem is AMD-m van sőt nemsokára a videokártyám is AMD-s lesz(3850), de attól még elismerem h a porsche gyorsabb mint az opel
-
Bundás22
őstag
most is "az X2"-nél, holott csak a te régi-design
ha értenél hozzá tudnád hogy teljesítménykülönbség kicsi(S939 vs AM2), sőt éppenhogy kimutatható, sőt van amikor az s939-ek jobbakmenj be az x2-es topikba ők is ezt fogják mondani, vagy keress rá a neten(4200+ am2 = 4200+ s939, különben az amd nagyobb számot rakott volna rá, a 4200+ a teljesítményt jelöli)
A jobb AM2-esek 3.6-3.8 GHz-t mennek. na jó én ennél a pontnál fejeztem be a vitát, a többiek úgyis tudják miért -
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22 #139 üzenetére
egyébként tisztában kéne lenni h a wolfsdale sokkal gyorsabb az X2-nél
engem azért érdekelt hogy mennyivel gyorsabb, hogy mennyit nyernék ha erre váltanék
nem rossz pláne hogy a ddr2-es ramok bitang olcsók lesznek, és ennek is le fog menni idővel az ára(2008/2009 fordulán beszereznék egy ilyet), illetve mennyire vagyok "lemaradva" a mostani legjobbtól, csak ez érdekelt -
Bundás22
őstag
hogy minek erőltet ilyen összehasonlításokat. pont ezért vagyunk számítástechnikai fórumon
Raymond csak arra hozott egy kis "eredménytáblácskát"(#120) hogy melyik a gyorsabb és mennyivel
engem is csak ez érdekelt, sem a proci kategóriája, sem a kifogásaid, sem az ára
feltételeztem h 2X-2,5X olyan gyors és ez beigazolódott, elég csak a számokra nézni és nem lamentálni(mint a politikusok, a semmiről) -
Bundás22
őstag
az egész hozzászólásodat megsemmisíti a #120-as hozzászólás
de erőlködhetsz még
ilyen ócska magyarázkodást még nem hallottam, talán a vesztes focicsapatkapitányok is többre képesek
gyorsabb vagy nem? ennél egyértelműbb nem lehetlásd #120
haha kiemeled azt az egyet ahol az AMD a gyorsabb, persze h 3X igen 3X olyan gyors az intel azt kifelejted, ráadásul vmi ostoba videotömörítő progi ki nem sz*rja le, attól még mert szarul írták meg -
Bundás22
őstag
Meghát a 2x512 azért nem 6Mb. Meg a két proci nem is egy kategória. legalább már te is belátod, ez is előrelépés
Most ki a szamár ön vagy én?De azért a totyikot megint eltévesztetted mert ez nem a mien faxa procikat gyárt az intel.
1.azért volt off-ba
2. perpill ez az igazság, ez van és kész.
Én is AMD-s vagyok egyébként most tervezek egy 3850-est, nemrég meg X2-est vettem, csakhát az igazságot belátom nem úgy mint egyesekRaymond: engem is a teljesítménye érdekelt, sztem tökmindegy ki mit mond és hova sorolja, melyik kategóriába
Az F1-ben is mondta Palik hogy a Ferrari már külön kategóriát képvisel a forma egy-en belül, külön kéne őket indítani(persze viccesen). Nem tökmindegy! Egymás ellen mérkőznek szvsz a gyorsabb győz és kész, a vesztesnek meg csak az ócska magyarázkodások maradnak ...mint itt is
-
Bundás22
őstag
azért sztem van az 2X olyan gyors 4 ghz-en mint egy 2,6 ghz-es x2
a legtöbb helyen, sőt
superpí: 35sec (saját mérés, 4200+@2,64ghz)
superpí: 10 sec (E8200@4,2ghz)
jóval fejlettebb cucc, sztem a többi programban méginkább a kóró a gyorsabb
már az alapkóró a 65nm-es is 25-30%-kal gyorsabb azonos órajelen, ez meg még rátesz egy lapáttalmemória-elérése gyengébb az Inteleknek jelenleg ez nem igaz a 6mb cache-el szerelt új kóróra, megnéztem a memory méréseit 500FSB-nél, hát jobbak mint az athloné másfélszer(vmi 10K volt nekem 7K, nem emléxem pontosan)
clock-for-clock hasonlóak ez nem igaz
daa-raa: nem értem mit kell ennyire védeni, lassabb és kész, nem kicsivel sokkal ennyi
attól még mert AMDnem rossz, de már van jobb
3dmark06 proci score-ban is majdnem 2X annyi, akkor biztos az AMD a jobb főleg a kazán 6000+ 90nm-en, és a 45nm-es core elbújhat csak mert gonosz Intel -
Bundás22
őstag
válasz
antikomcsi #105 üzenetére
jó a kékhalál okát honnan lehet megtudni?
honnan tudjam hogy nem a proci volt?
te honnan tudod?oliverda: A8n-e hát egen olcsó húsnak híg a leve, de az alacsony FSB limitet leszámítva frankó cucc
-
Bundás22
őstag
válasz
cowboy_bebop #48 üzenetére
hát nem éppen, neked tévesek
de sokan sírtak már az X2-es topikban h 2,7 ghz fölé nem mennek a 4200+-ok
a 3ghz erős túlzás max 2,9 a legjobbak, de inkább 2,7-2,8
igen sok mindenre elég, de attól még a wolfi több mint 2X olyan gyors, nem változtat a tényeken
sőt egy 3200+ Barton is elég ennyi erővel -
Bundás22
őstag
válasz
#65675776 #25 üzenetére
szóval nem létezik megfelelő benchmark?
de hát valamivel mérni kell... nem?
azért ha "A" proci 3800 pontot kap és "B" proci 2081 pontot kap sztem nagyjából leszűrhető hogy melyik a gyorsabb(ez egyértelmű), de hogy mennyivel nagyjából az is.Ha az a proci ami 2081 pontot kap(az enyém) az AMD akkor leszóljátok a 3Dmark cpu score-t h milyen szar progi és nem is így van mert az AMD valós alkalmazásokban jobb...stb
mint ahogy most a superpí-t is -
-
Bundás22
őstag
egyetértek
én is dettó így érzek
[link]
10 másodperc alatt végez
az én procim 35 sec alatt, pedig 5000+(2,64 ghz) teljesítményű
tiszta dinoszaurusz az x2-es emellett, matuzsálem gépem van
mindegy így is gyors , de szvsz ha már váltok akkor már egy "sokkal" gyorsabbra(wolfdale), nem pedig egy "némileg" gyorsabbra (phenom) váltok, hiába négymagos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest