Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz g@bo #150 üzenetére

Mint lentebb látjuk sok az ostoba (ill a szervezetükben több a víz, mint ajánlatos).
    Miért is? Mert mondjuk nagy nehezen összekuporgatok egy 4 gigán futó intel csodára. Rendben kemény vagyok mindenhol (igen ott is!). Na ezzel már lehet itt/és máshol arcoskodni. Hogy aszongya ki a harcos? Te vagy mester! óóóóóóóóó

De itt álljunk meg. Mert én az átlag (a nagy szürke pénztelen massza) miért is akar 4 gigán futó procit (a fentieken kívül)?
    Nem akar, ez az igazság. Mert ehhez a procihoz már nem illik egy 30-35k-s vga (pl. 3850), kell hozzá egy 8800gt ami majd a duplája. De hogy ne a kockák rohangáljanak ezerrel kell egy normális legalább 14xx-n dolgozni képes monitor is. Ami kb. szintén duplája az olcsóbb/egyszerűbb moncsiknak.
    Így oda kerülünk, hogy a konfig majd a duplájába került, hogy a 4 gigának legyen értelme.

Tehát marad három út. Vagy van pénzem és akkor az erősebb drágább konfigot kell megvenni. Hozzá teszem nincs ezzel semmi baj.
    Vagy az olcsóbb cucccost kell megvenni, mert erre futja, és némi engedménnyel az igényeket illetően jól el lehet lenni vele.

Maradt még egy út megveszem az olcsóbb vga-t, monitort és a csoda procit aminek értelme semmi (ha főleg játékra és netre használom a gépet). Cserébe lehet akkora arcom mint a busz eleje mert az én procim 4 gigán hasít! Amit egyszerű amd-s gyökerek nem is tudnak elképzelni, mert nem is tudnak addig elszámolni. Na barátim ez a sznobizmus (ha valakinek nem világos intel módra).

Új hozzászólás Aktív témák