Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nekem a 3 GHz volt a cél, több nem kell, így valamennyire ki van hajtva a 3850-em. Igazából csak 1-2 próbát csináltam, emeltem feszt, lejjebb vettem a ramot, a HT-t, de nem volt stabil. Mindegy.
Valóban ostoba dolog kijelenteni egyetlen tesztprogram alapján, hogy ez vagy az a hardver akkor innentől kezdve általánosan X-szeresen gyorsabb egy másiknál. Van egy mondás:
Csak az ostoba ember húz meg mindössze egyetlen pont ismeretében egy egyenest.
És ez vonatkozik az élet minden területére (pl. hallgasd meg mindkét felet, mielőtt véleményt mondanál).
-
Yutani
nagyúr
Én örülök, hogy a G2 4400+ X2-őm viszi hibátlanul a 3 GHz-et, de 3,2 már sok neki. Lehet, hogy válogatott procival megvan a 3,6 GHz, de ez bizosan nem általános.
Másfelől ha Bundás22 csak és kizárólag arra volt kíváncsi, hogy ha egy 2,6 GHz-es X2-ről váltana egy agyonhúzott C2D-re, mennyit nyerne sebességben, akkor az elmúlt napok flémje egyszeriben okafogyottá válik, feleslegessé. A választ megkapta, ennyi, nem kell itt savazni egymást...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest