Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Bundás22 #118 üzenetére
"sztem a többi programban méginkább a kóró a gyorsabb"
Negatív."már az alapkóró a 65nm-es is 25-30%-kal gyorsabb azonos órajelen, ez meg még rátesz egy lapáttal"
Ez főleg erősen alkalmazás-függő, valahol alig gyorsabb."ez nem igaz a 6mb cache-el szerelt új kóróra, megnéztem a memory méréseit 500FSB-nél, hát jobbak mint az athloné másfélszer(vmi 10K volt nekem 7K, nem emléxem pontosan)"
Ha kicsit értenél is hozzá, tudnád, hogy nem csak a sávszél számít."clock-for-clock hasonlóak ez nem igaz"
Ezt írtam: "ha clock-for-clock hasonlóak, vagy eleve itt is jobb"(#121): Most már csak az a kérdés, mi értelme 2,6 GHz-t 4,3-hoz hasonlítani... Bocs, de én inkább HERR Z-nek hiszek, hogy az újabb s939 X2-k mennek 3 GHz-t. Plusz a Wolfdale-ekből sem viszi mind a 4,3 GHz-t.
Mellékesen megjegyzem, az újabb s.AM2-es X2-esek 3,6-3,8 GHz-t viszik!
(#124): Újabb kérdés, hogy mi értelme 1024x768-ban összehasonlítani ilyen procikat és grafikus kártyákat...
Meg ajánlom figyelmedbe ezt is:
SM Video Creation 150 104 44%
Itt még az a 65% sem jön ki, ami az órajelkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged