- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1733 üzenetére
Vega64-ekkel szemeztem, az már előrelépés is lenne talán. Barátnőm gépébe vettem tavaly ősszel egy 5700XT-t. De ahogy nézem sokat romlott a felhozatal, drágult illetve több az ismeretlen előéletű kártya.
A nagyobb probléma, hogy nem találok olyat ami első tulajos lenne és általam preferált gyártótól származna.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1730 üzenetére
Nem minden DP-HDMI működik jól. Valahol nagy felbontáson nincs, kép, van ami villog.
és sajna 100Hz-ne lőttek átalakítóval -
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1727 üzenetére
Mivel 2560x1080- hoz kellett ezért ez a 10k feletti kategoria volt a pcx-nél.
-
juliabrilke
veterán
válasz
MasterDeeJay #1685 üzenetére
Régről van WX2100 és WX4100 kártyám pár darab.
WX4100 35W-os TDP-vel rendelkezik, de emiatt az órajelet alacsonyan tartja.
Ha meg a TDP keretet megemeled 50W-60W-ra, akkor meg a hűtése nem igazán megfelelő.Mondjuk ennyiért a kártyák jó áron vannak, már ha lenne készleten.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1678 üzenetére
Nincs rá lehetőségem, de már egyeztetek egy fickóval aprón, hogy készítsen egyedi kábelt hozzá.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1650 üzenetére
De ez a videókártya nem megy win 11-el, nem?
-
ityam
őstag
válasz
MasterDeeJay #1583 üzenetére
Én azt várom hogy hátha lesz olyan hogy driverben beállítható hogy kis felbontásban számoljon minden game és azt felskálázza jól nagy felbontásra. Én már elvesztem a rövidítésekkel hogy ez melyik eljárás. A kis mi8nak ez nagy löketet adhatna a kevés infóm alapján.
Nekem ezek a felskálázós képek bejönnek.Látok persze minimális difit a valós nagy felbontáshoz képest de nem olyat hogy megrökönyödjek a különbségtől. Én a nimez drivereket használom mindig hátha belekerül valami ilyesmi cumó a mi8ra.
Nekem a monitorom 3440x1440 es felbontású és ahhoz a nativ felbontásra iszonyat kevés a 4GB ram.
Abban bízok hogy kis felbontás felskálázása jobban gazdálkodik a kevés memóriával és ez jó lehet nekem. Persze ismereteim teljesen felületesek, és lehet soha nem jön el a várt eredmény, valamely téves feltételezésem miatt... -
válasz
MasterDeeJay #1583 üzenetére
Nem is az FPS az érdekes, hanem azt hittem, hogy kapunk valamit az újabb technológiákból, amiket a HW amúgy tudna. Persze, mikor megvettem a kártyát, tisztában voltam vele, hogy nincs támogatás, de ha már adtak ki új drivert, akkor gondoltam hátha...
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1570 üzenetére
Lejjebb mentek az árak (na meg a forint is : ), de kuponnal még mindig jó lenne az ár/érték arány
-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1557 üzenetére
A lényeg nagyjából ugyanaz, a jó minőségű kártyáknál meg sanszosabb hogy belepiszkálnak kicsit a ramok időzítésébe "mert azok bírják".
Az én meglátásom szerint nem érdemes ezeknek a kártyáknak a megvétele, amíg árban nem abban a ligában vannak, hogy legyintek egyet ha féléven belül tönkremegy és veszek egy másikat.
A modernebb kártyáknál a vram hűtését a gpu-val közös bordával támogatják meg (legalábbis amiket eddig én átpasztáztam/takarítottam), a vrm viszont nem biztos hogy közös bordát kap. -
eboostr
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #1460 üzenetére
Jelenleg 110€ áfával szállítással.
MiyconstPromo -
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1374 üzenetére
A HBM2-őt megnézném magamnak én is, bár az én vágyaim inkább az rtx irányába terelnek, sokáig a 1080Ti volt az álomkártyám, de most már a 2080 amióta láttam a SW promó videót.
fatpingvin: A szenzorok értékeire én szeretek rászámolni pár fokot, koppon járatni egyébként sem egészséges soha semmit. Szerintem.
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #1370 üzenetére
a 127 foknmál azért szóljon már a vészcsengő, ez a legnagyobb érték amit signed 8-bit integerként lehet ábrázolni, szval ha valahol 127-es értéket láttok ott azért legyen gyanús hogy a szenzor valami bullshit értéket ad vissza...
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1374 üzenetére
Radeon VII nekem is olyan bakancslistás mint a NANO
-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1370 üzenetére
Nem gondoltam hogy ennyire bírja, akkor ha be tudom vizezni és szépen 70 fok alatt tartom az elég lesz neki, csúnyán tolja ki a hőt a blower a kártya kimeneténél, utoljára ilyen élményben az X1950XT-vel volt részem.
Emlékszem mikor bejött mekkora port kavart a HBM memória, meg ez a fene nagy sávszélessége, hatalmas újítás volt. Kicsit sajnálom hogy ennyire tré a gpu piac a kriptózás miatt.Smithy87: én a natív display portos kimenetét használom igp nincs a gépben így nem ugrándozik.
-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1368 üzenetére
-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay #1366 üzenetére
Igen hasonlóan vastag kábele van a porszívómnak is ami 1200W-os, a 8 pines 4 fázis, egyenként el kell bírjon egy ilyen kábelnek simán 5A-t, ezzel nincs baj, a VRM az ami nem birja el szerintem, legalábbis a videókból ez jött le.
Az aida64 ha megbízhatóan számol akkor azért itt nem mutat olyan hatalmas fogyasztást egy rövid furmark, burn in nélkül természetesen, ~134W.
Nekem egy öreg talán lengyel melegszendvics sütőm volt, ott picit vastagabb kábel volt, de 1500W-os volt a cucc, a kábel tudott melegedni
Talán még emlékeztek a régi vasaló dugós csatlakozásra? Na ez is olyan volt.
Találtam is egy képet a dugóról a tövétől még ugy 20-30cm-re érezhetően meleg volt a kábel 10perc üzem után már.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1343 üzenetére
Működött is bár a hűtés még csak rá van dobva. Ez egy s7100x majd kap egy szép plexi házat ha már a hűtés meg van oldva. Amúgy a kis szar highon 1440p ben 26 fpst tolt heavenben rádobott hűtővel
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1343 üzenetére
Épp most pörgettem át estére lesz időm megnézni. Ez a kártya kb jó is lesz arra amire kéne
-
korcsi
veterán
válasz
MasterDeeJay #1323 üzenetére
Egy komplett gyári vízhűtőről beszélünk, alumínium radiátorral és réz blokkal, ezt desztillált vízzel feltöltve biztos a meghibásodás, a réz és az alumínium kémiai reakciója miatt.
Még a teljesen réz épített vizes körbe is a minimum hűtőközeg a desztvíz 5-10% alkohollal, megelőzendő, hogy az élet teret nyerjen a hűtőrendszerbe.
Van fagyálló keverék ami direkt jó különböző fémek keveréséhez, azzal lehet próbálkozni. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1323 üzenetére
hát gondolom fagyállóval van feltöltve gyárilag mint a kocsik. az keni a pumpát mint a kocsiknál
-
korcsi
veterán
válasz
MasterDeeJay #1290 üzenetére
Fenét!
Öszarak, összedug, indít, nincs kép, ja persze tápcsati, és jött a felismerés...
-
punk520
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #1246 üzenetére
Én simán kíváncsi lennék a fórumtársak megoldásaira.
-
juliabrilke
veterán
válasz
MasterDeeJay #1170 üzenetére
Teslánál még értem, de Mi8 kártya esetében hova lehetne rögzíteni a "tölcsért" csavarral?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1173 üzenetére
Megkell mókolni, hogy a tápot SATA-ról kapja, a PWM jelet meg alaplapról
De egyébként 2 Amperig jó vagy egy alaplapi csatlakozóval.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1173 üzenetére
Én használtam őket Dual 771-es alaplapnál. CPU és DDR2 FBDIMM "kályha RAM" hűtésre alaplapról
-
Theory66
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #1170 üzenetére
-
Theory66
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #1162 üzenetére
Nem talál új frissítést a win sajnos ...
Ez alapján nem egyedi eset a Gigabyte lapoknál, az enyém igaz D3H, de ugyan az a hiba.
#1163Csupingo
A fast bootra gondolsz, azt lehet Win alól is kapcsolgatni? Amúgy biosban ki van kapcsolva. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1155 üzenetére
Dehát ez... gyengébb [link]
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1126 üzenetére
Basszus ez a gép is öregszik. Pedig megjelenéskor az 1600X elképesztő combos volt
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1126 üzenetére
5600H teljesítmény módban ha jól emlékszem 60w környékére engedi el.
Más a hp 800 g1-en ha az alsó slotba teszek memóriát csippan egyet majd újra indul infinite loopban. Ha ugyan azr a memóriát fel teszem a fölsőbe el indul. Ha mind 2 ben van akkor csipp és restart...
Valami ötlet?
-
válasz
MasterDeeJay #1070 üzenetére
Nekem abszolút nincs semmi tapasztalatom ilyen bloweres kártyákkal
Egy GTX 260-am volt ami ilyen volt, de az defektes volt
-
válasz
MasterDeeJay #1066 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #1059 üzenetére
Ha nem számít a DP port akkor nem kell rá igen, de ha onnan akarsz videó kimenetet akkor viszont mindenképp kelleni fog egy másik bios.
Miyconst Discord szerverén fent van pár infó:
- Display Port does not work with the stock BIOS.
- Overclocking is not possible with the stock BIOS.
- The GPU works with FirePro W7100 BIOS.
- Display Port works with W7100 BIOS.
- Overclocking is not possible with W7100 BIOS either.
- With W7100 BIOS the shaders count gets cut to the number of W7100 shaders.
- The GPU is a very good overclocker, but only possible with custom BIOS mods, using Tonga BIOS editor. -
haruspex
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #1059 üzenetére
Vajon port van ezen is? Igazából nem létkérdés, de valamennyit még eljátszanék vele. (MOndjuk egy w6600 is elgondolkodtatott, letudnám a videoártya kérdést sztem 5-10 évre)
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1046 üzenetére
Remek akkor majd neki állok a case mod-nek is meg kell rá valami hűtés...
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1044 üzenetére
Akkor fölveszem ezt az ágat megrendeltem
Mennyi szokott lenni a szállítási idő?
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1038 üzenetére
Bedugható egy PCE 16x slotba0 vagy kell egy MXM adapter? És hűtést moddolva rá egy másik kártyán tudna kiadni képet?
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1030 üzenetére
Mester be tudod akkor nekem tájolni, hogy a store.ban kapható mxm AMD kb mire lehet képes?
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1030 üzenetére
Van hozzá egy 230w os táp ahogy miyconst is használta az övét csak nem tudom megéri e az kártya ha egy 1050 et tud már deal.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1028 üzenetére
De vettem egy ilyet [kép] igen igen az ott egy fullos mxm csati
-
Amacs
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #1024 üzenetére
azért előfordul
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1021 üzenetére
Nekünk azt tanították itt az egyetemen, hogy a szilárd kondenzátorok kapacitása nem csökken a használattól.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1010 üzenetére
Talán ez, de most nem vagyok BP-en...nem tudom megkukucskálni
-
válasz
MasterDeeJay #973 üzenetére
Ez az AdapterType egyébként mi célt szolgál, illetve milyen értékeket lehet neki adni ?
-
Lacpac
őstag
válasz
MasterDeeJay #973 üzenetére
Igen, ARK már megy.
Nyomtatott adapter+ADDA 0,5A-es ventilátor 75°C viszont nem halk. De csak 70-75%-on van a venti sebessége.
2D-ben teljesen csendben van.
Kíváncsi leszek a blower-re.450W-os FSP viszi. Coil whine van, nem kicsi.
-
MuFFo
tag
válasz
MasterDeeJay #960 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #939 üzenetére
nálam is kb minden UTP kábelen megy... hangfalak, LED táp, mittudomén.
-
punk520
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #931 üzenetére
igen! valószínűleg ez lehet a gond!
sajnos így hangot nem lehet belőle kicsikarni -
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #893 üzenetére
akkor ez jó kör volt, pedig már mondtam volna hogy ha lesz bulk rendelés akkor meggondolom a kérdést.
-
haruspex
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #886 üzenetére
HÁt lehet társulni, sztem itt páran lemaradtunk úgy is
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #888 üzenetére
Lehet így nem kell driver mentesnek lennie és szűz Windowsnak, persze ha csak a Mi8 van a gépben akkor nem működik...
Nekem van egy szűz Win 10 erre...ha flash kell arról bootolok
-
Jancsi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #877 üzenetére
Retail-t vettem. Egy ismerős is rendelt pár óra különbséggel retail-t, ő a másik verziót kapta.
-
válasz
MasterDeeJay #881 üzenetére
De lehet jobb lenne, mert akkor én se ide írogatnék.
-
válasz
MasterDeeJay #838 üzenetére
Most már csak a hűtésre kell valamit kitalálni, azon még nem igen agyaltam
-
válasz
MasterDeeJay #830 üzenetére
Nem, én majd csak ma kapom kézhez. Discord-ról szedtem az infót, és ahogy olvastam más nem is igen próbálta. Az is fura, hogy mindenki más szenved driver crash miatt, viszont ő pont nem.
Kezdésnek mindenképp a MI8 / nano biosával nézem meg, aztán lesz ami lesz, úgyis leírom ide.
-
ronati
tag
válasz
MasterDeeJay #816 üzenetére
Kösz a gyors választ! Jobb tudni, mint nekimenni
! Most jön A B550 Gaming X V2, és még nincs meg milyen procit vegyek. Vagy egy kisebb G-s, vagy egy gyors X-es Ryzen. A fiam tavaly végzett Pécsen Matekon. Most jött Pestre, és lehet meglepem egy még elfogadhatóPc-vel.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #795 üzenetére
Ez azért egy viszonylag tág intervallum de ebben az esetben 9300x2 akár 1 működő gpu val
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #776 üzenetére
Orosz barátunk azt írta a youtube video alatt, hogy nem lesz fasza gamingre az s9300x2
No meg be érnéem egy nanoval
-
dbj19
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #750 üzenetére
Nekem pedig gépet kéne építeni a kártya köré, addig remélem kész lesztek
Tudtok ajánlani valami jó processzort hasonlóan okos megoldásként, mint az MI8? 2011-v3 Xeonokat nézegettem, de nagyon drágák a lapok, érdemes őket kínából venni? -
dbj19
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #740 üzenetére
Nekem ma jött meg, nagyon várom a cikket
-
Czimby
addikt
válasz
Csak hónap végig megy a 30-as kupon ha más is rendelne.
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #746 üzenetére
hát legyen is, máskülönben minek
néha megesz a sárga irigység hogy te ilyeneket tudsz, én meg cikket írtam arról hogy bebootoltattam egy Alpine-t a kölcsöndeszkán -
fatpingvin
addikt
válasz
egy g*ci vagyok, költetem veled itt a pízt
ha mást nem a linugzos krumplinak eladni a fórumon
mire megunod talán nekem is lesz annyi keretem hogy beleférjen egy ilyen dual GPU darab.
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #743 üzenetére
Ja, ha úgy érted, valóban
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #711 üzenetére
A techpowerup szerint a két kártya ugyanaz órajelet leszámítva.
"Capsaicin" chip van bennük ami gyakorlatilag a sima Fiji -
Steve_Brown
senior tag
válasz
Most már amúgy bánom, hogy nem 9300 x2-őt vettem én is. De lehet a 450-es táp lesz0pta volna magát ha meglátja.
Legrosszabb esetben befogod bitcoint bányászni. Elég gyorsan megtérül. 50+ Megahesst simán tud, 1,6 euró/nap
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #730 üzenetére
neked van ebből az s9330x2 ből is?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #730 üzenetére
HBM-et nem akarom piszkálni. DE a GPU-ból kihoznám a maximumot
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #728 üzenetére
Hát én szeretném ha a BIOS-ban feljebbállítva a TDP értékeket és az órajelet sem menne 60-65 fok fölé, szóval indokoltnak látom a nagy radit.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #698 üzenetére
Úgy látom ez az s9300 x2 nem adja könnyen magát
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #694 üzenetére
honnan lesz az embernek kuponja? veszek egy iylet a hecc kedvéért
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #690 üzenetére
Az s 9300 x2 minek felelmeg? az sincs horror árban
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #683 üzenetére
Kellett már kézzel ALU-t összekattintgatnom 40 perc alatt ZH-ra, szóval el tudom képzelni.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #681 üzenetére
De miért kap olyan keveset? Évek óta a x16 a standard, nem?
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #658 üzenetére
1440p hez lenne rám jött az építhetnék csak nem tudom minek
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #661 üzenetére
Vagy nagyon
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #658 üzenetére
-
Czimby
addikt
válasz
MasterDeeJay #643 üzenetére
Jajjj
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #643 üzenetére
Ha rátenném a 2 szerver ventit az arctic helyett, szerintem maxon nem menne 55-60 fölé
de hangos lenne
-
Czimby
addikt
válasz
MasterDeeJay #629 üzenetére
Mennyire volt hangos nálad ez a setup?
Van 4db ezekből a ventikből, lehet akkor én se veszek semmit hanem kipróbálom ilyennel. -
rokapet
tag
válasz
MasterDeeJay #639 üzenetére
"Javítottam hogy csak uefi only lapokban nincs dp port alapból. "
Ezt abból a szempontból jó tudni, hogy minden más lapban nem szükséges BIOS-t flash-elni, ha jól értem, ami egy pozitív dolog!
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #637 üzenetére
De akkor rosszul van leírva a cikkben, hogy a DP port használatához BIOS Flashre van szükség.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MasterDeeJay #622 üzenetére
A táp nem érdekes azt tudom a 4x lane hatásával is tisztában vagyok de nincs kedvem az egészet át építeni gondolom ssf házba nem fér be..
-
válasz
MasterDeeJay #629 üzenetére
Az a 3D nyomtatott cucc is jól illeszkedőnek tűnik.
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #607 üzenetére
3917 volt az utolsó előtti
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #607 üzenetére
vagy mondjuk megkérdezhetnénk a webshopot, hátha transzparensebbek a szlovákok mint a magyarok. (Az enyém #3567 febr. 16)
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #604 üzenetére
Hát most már nem vagy egyedül.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit adtak el ebben a pár napban -
válasz
MasterDeeJay #597 üzenetére
Ahogy olvastam a discord szerveren alap bioson nem ad képet miniDP-ről illetve UEFI támogatás sincs. Elvileg modolt MI8 bios kell rá és akkor elvileg mindkettő működni fog. Na majd kiderül
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #594 üzenetére
De lettek AMD procik...
Nekem is úton van egy 9300X2. Legroszabb esetlben annyiért csak elviszi valaki.
Miyconst discordján azt írják, hogy valmelyik MI8 biost kell rátenni force-olva, akkor felismeri a radeon driver , megy a minidisplay port, és valakinek a crossfire is. -
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #591 üzenetére
Igen ez az, lehet tényleg megfáradt és egy 750Ti-t még bír, nano-t már nem
(#594) MasterDeeJay
Úgy tűnik 1x volt Budán kutyavásárMás
DP-HDMI átalakítókkal lehet szívni, most az egyikkel Windows betöltéskor mindig eltűnt a kép már azt hittam a kártya ment tönkre, de csak az átalakító, még jó, hogy van itthon 2 másik...(2 napja meh a HDMI kábellel szívtam...) Most szereztem helyben egy használt egy direkt PD-s monitort , útban van a DP kábel, remélem úgy lesz a legjobb... -
válasz
MasterDeeJay #594 üzenetére
S9300x2 - bulk (ehhez nem adtak dobozt) is eltünt az oldalról, pedig reggel 5 fele még azt írta van raktáron 52
Amihez adnak dobozt az még fent van, csak az 10 euróval drágább. Én egyre lecsaptam, még szerintem így is megéri.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #587 üzenetére
Akkor mi volt ez a rémhírterjesztés, hogy nem full minőségi 500-as táp elhasal vele?
-
_kovi_
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #578 üzenetére
Köszi, a launchert kellett volna betallózni.
Superposition benchmarkban milyen beállításaid voltak?Superposition bench nálam crash-el folyamatosan 1050 mV-on, ha defaulton van 1200mV akkor nagyon elszabadulnak a hőmérsékletek...
Bench lefut, de 82 fokig elment... -
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #545 üzenetére
És ha menne a crossfire, mint a FarCry videójában a miyconstnak?
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #533 üzenetére
Én tökre nem ismerem ezt az AMD vonalat…
Összehasonlítóka alapján a fury a leggyorsabb [link]
Akkor a dupla fury meg még gyorsabbEngem az érdekelne…
Az tűnik a legjobb ár-érték aránynak játék célra.
Meg tetszenek is az ilyen kretén dual dolgok, dual xeont is mindig szerettem volnaNem tudom a 8 vagy 32 giga pl játékra mennyit hoz gyengébb GPU-val…
-
_kovi_
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #533 üzenetére
Várjuk a cikkeket!
-
dbj19
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #519 üzenetére
Ááh értem, azért ettől még így is izgi, hogy össze lehet-e fogni CF-be a 3 GPU-t. Nem lehet hogy az a baj, hogy nem egyforma GPU-knak ismeri fel őket, ez nem kritérium CF-hez?
Miyconst flashelt Mi8 bios-t 9300X2-re, úgy elvileg megoldható, hogy 3 ugyanolyannak látszó eszköz legyen a gépben, ha valakinek vannak ilyen kártyái.
Mindenesetre nagyon érdekes lenne ha sikerülne valahogy összemókolni, még ha stresszteszt nem is futna 750W-os táppal, de produkálna életjelet (aztán majd venni 1200W-osat)
Na meg ha a 9300X2 minden esetben képes lenne pro duo-ként működni, akkor azzal a kevéske VRAM problémája meg lenne oldva. -
dbj19
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #515 üzenetére
Hogyan sikerül hűteni mindent egyszerre?
Jól értem, hogy akkor most Mi8 + S9300X2 van összekötve? Mindenre ugyan azt a bios-t flasheled, hogy működjenek így?
És mi lesz a következő? 2*9300x2+Mi8 és megalkotod az absolute beastet a kontinensen? -
válasz
MasterDeeJay #495 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest