- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steve_Brown #1713 üzenetére
Nálam még mindig a kókányolt S9300
x2megy -
-
-
-
válasz
ElektrikusDE #1635 üzenetére
Mondjuk S9300-on mini DisplayPort van, de ugyan úgy át van alakítva DVI-re
(mini DisplayPort-HDMI kábel plusz az még át van alakítva DVI-re egy HDMI-DVI átalakítóval)
-
-
válasz
Steve_Brown #1618 üzenetére
F*sza, most már csak ki kell kicsit takarítani
-
-
-
-
-
-
válasz
Steve_Brown #1330 üzenetére
Na igen, ha nem akarod szét barmolni, akkor mehet a hivatalos módszer. Én alapból hibásan vettem az enyémet kb 2 éve, azért szedtem szét egyből.
T idomot én a cégtől hoztam, szóval passz
Csöveket én a közeli városban lévő üzletben szoktam venni (hívjuk úgy, hogy a kisvárosi obi).
-
válasz
Steve_Brown #1322 üzenetére
Egy ideig így csináltam ahogy ebben a videóban látható, viszont átváltottam T idomos megoldásra. Ez valamennyivel egyszerűbb, megtöltöd, megrázod kicsit, néha elindítod a pumpát, és ezt addig csinálod, amíg meg nem telik. Nekem van rajt hagyva cső, load alatt mindig meg szokott emelkedni kicsit a vízszint.
Viszont ha már meg lesz a második AIO-m, akkor vissza váltok az első módszerre.
-
-
Köszi a linket! Nekem egy Sima Frostflow 120-as van, ahogy elnézem a leírást csak pár dologban van eltérés, pumpa a paraméterek alapján egyezik. Nekem lazán lehűtötte az S9300 x2 egyik gpu-ját.
-
-
Amúgy nem úgy volt, hogy február vége után már nem lesz ingyenes szállítás, és nem lesz jó a miyconst30 kupon ?
-
válasz
Steve_Brown #1123 üzenetére
CPU miatt ilyen magas neki.
-
-
-
válasz
Steve_Brown #1101 üzenetére
Erről a témáról hallani se akarok
-
Egyébként tényleg újak, semmi karcot nem találtam. Mondjuk ami fura volt számomra, hogy S9300 X2 esetén egyik csavaron se volt valami matrica vagy ilyesmi. Nem nagy dolog ez a bios mókolás sem, a lényeg annyi szerintem, hogy olyan bios-t érdemes felrakni, ami nem csak egy embernek, hanem sok másnak is bevált. Ha szabad kérdezni, mit kezdesz ennyi kártyával ?
-
válasz
Steve_Brown #1088 üzenetére
S9300 x2 R9 Nano biossal. Hűtéssel kell valamit csinálni, mert néha a core clock bezuhant 900 alá
-
-
válasz
MasterDeeJay #1070 üzenetére
Nekem abszolút nincs semmi tapasztalatom ilyen bloweres kártyákkal
Egy GTX 260-am volt ami ilyen volt, de az defektes volt
-
válasz
MasterDeeJay #1066 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #1059 üzenetére
Ha nem számít a DP port akkor nem kell rá igen, de ha onnan akarsz videó kimenetet akkor viszont mindenképp kelleni fog egy másik bios.
Miyconst Discord szerverén fent van pár infó:
- Display Port does not work with the stock BIOS.
- Overclocking is not possible with the stock BIOS.
- The GPU works with FirePro W7100 BIOS.
- Display Port works with W7100 BIOS.
- Overclocking is not possible with W7100 BIOS either.
- With W7100 BIOS the shaders count gets cut to the number of W7100 shaders.
- The GPU is a very good overclocker, but only possible with custom BIOS mods, using Tonga BIOS editor. -
-
válasz
Steve_Brown #1003 üzenetére
Nyugi én is szívok vele a mai napig. Mondjuk nekem Nvidia kártyával működött, de két amd-s kártyával nem tudtam összehozni
-
válasz
MasterDeeJay #973 üzenetére
Ez az AdapterType egyébként mi célt szolgál, illetve milyen értékeket lehet neki adni ?
-
válasz
MasterDeeJay #881 üzenetére
De lehet jobb lenne, mert akkor én se ide írogatnék.
-
Ez segített, köszi
Egyébként megnéztem, nekem is 102C9930100 típusú van és én Retail-t vettem.
kenand: Próbáltam én is amdflash -fp-vel dos alatt, de nem ment sajnos. Windows alatt szerencsére sikerült megoldanom (pont a te moddolt biosodat raktam rá).
Amúgy elmennek a fenébe, most nézem, visszakerült a bontott verzió
-
DOS-os amdflash-vel hogy lehet force flashelni ? Akár hogy próbálom, nekem nem megy.
Ja igen, Pro Duo biost nem ajánlom flashelni, nekem annyira "elbaszta", hogy a Windows 10 se akar bootolni se legacy se uefi módban
-
Miyconst által megosztott mappában lévő MI8 bios-t raktam a master-ra illetve a slave-ra is, de valami nem okés. Nem egyszer kaptam már kékhalált "driver power state failure" üzenettel, a driver is néha crashel-t. 3Dmark-ban leakartam futtatni egy Time Spy-t (ott ki lehet választani melyik gpu-t használja), ott meg a DirectX miatt sírt
-
-
válasz
Kalacskepu #843 üzenetére
-
Na megkaptam a kártyát. Tisztára mintha új lenne, még fólia is volt rajta. Modolt MI8 bios-t raktam rá, amin van UEFI támogatás illetve elvileg megy a miniDP is. Driver is felment, viszont tesztelni nem tudom
DP-hez nincs átalakítóm, igy igpu-ról van kép, és hiába csinálom meg azt a regedit hack-et, egyszerűen nem jelenik meg ott a másik gpu. GTX 660 Ti-vel pedig ez működött
-
válasz
MasterDeeJay #838 üzenetére
Most már csak a hűtésre kell valamit kitalálni, azon még nem igen agyaltam
-
válasz
MasterDeeJay #830 üzenetére
Nem, én majd csak ma kapom kézhez. Discord-ról szedtem az infót, és ahogy olvastam más nem is igen próbálta. Az is fura, hogy mindenki más szenved driver crash miatt, viszont ő pont nem.
Kezdésnek mindenképp a MI8 / nano biosával nézem meg, aztán lesz ami lesz, úgyis leírom ide.
-
válasz
Smithy87 #828 üzenetére
Én se használnám CF-ben, max régebbi játékokban megnézném milyen (meg most amúgy se tudom kipróbálni, mivel nem szerezte be átalakítót).
Virtualizációban gondolkodtam, elvileg meg lehet azt csinálni gpu passthrough-val, hogy az egyik gpu az egyik vm-hez megy, másik a másikhoz. Mondjuk lehet ez se menne, mivel csak egy kimenet van rajta, de nem tudom
-
Na hát remélem nálam nem lesz ilyen gond, és látni fogja Windows 10 alatt
Múlt héten rendeltem ali-ról egy CH341A-t csipesszel meg mindennel együtt, de csak márciusban ér ide.
Itt van egy 3DMark benchmark S9300 x2-ről, Pro Duo bios van rajta, és kapott egy kis OC-t, és persze megy a CrossFire.
-
válasz
MasterDeeJay #597 üzenetére
Ahogy olvastam a discord szerveren alap bioson nem ad képet miniDP-ről illetve UEFI támogatás sincs. Elvileg modolt MI8 bios kell rá és akkor elvileg mindkettő működni fog. Na majd kiderül
-
válasz
MasterDeeJay #594 üzenetére
S9300x2 - bulk (ehhez nem adtak dobozt) is eltünt az oldalról, pedig reggel 5 fele még azt írta van raktáron 52
Amihez adnak dobozt az még fent van, csak az 10 euróval drágább. Én egyre lecsaptam, még szerintem így is megéri.
-
Amúgy aki 200IQ-ba akarja tolni, az vesz egy hibás R9 Nano-t, leveszi róla a hűtést és ráteszi a Mi8-ra. Problem solved. Mondjuk a baj csak, az, hogy én nem igen találtam hibás R9 Nano-t
-
Egyre én is beneveznék az ára miatt, viszont a TDP illetve az, hogy driver szempontból hivatalosan már nem támogatott eltántorít a dologtól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged