- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rokapet tag No végre én is beüzemeltem a MI8-at, a 92mm-es side funnel-el... Sajna egyértelmű, ahogy már fentebb is írva volt, hogy egy Arctic F9 önmagában nem elég neki. Idle 39-40 fok (nyitott házban, a levegő 22-23 fokos), játék alatt, terhelve úgy is felmegy majd 80 fokra a GPU, hogy a venti teljes fordulatszámon pörög. A Vcore-t 1100 mV-ra tudtam levenni, 1050 mV-on terhelve már fagyott. 
- 

rokapet tag Kapható megint a Mi8, de csak 5-ös csomagban. 
- 

rokapet tag "Egy ventilátorral hamar megvolt a 73 fok maximális fordulatszámon (1800rpm)" Fenébe, ez nem jó hír...  Szerk.: Hasonló ventivel akartam én is beüzemelni tegnap, ami megakadályozott, az a ház aljában levő HDD tartó, ami természetesen szegecselve van a helyére rögzítve. Ma kénytelen leszek kifúrni a szegecseket hogy a kártya beférjen. Éljenek a kompakt MicroATX házak!  
- 

rokapet tag válasz  Steve_Brown

üzenetére Steve_Brown

üzenetéreHonnan? 
- 

rokapet tag "Mindkét verziónak az a problémája lehet, hogy a levegőt a vga hűtés két oldala felé tereli, a gpu feletti bordák jóval kisebb légáramlatot kapnak mint a széleken." Középen a borda lamellái is kijönnek majdnem a kártya végéig, míg kétoldalt, a venti és a tápcsatlakozó fölött beljebb érek véget. Ha ez okozza az egyenlőtlen légeloszlást, akkor szerinted (szerintetek) nem segítene rajta két terelőlemez a funnel szögletes részén keresztben? Hátha ez segítene a levegő megfelelő részét a megfelelő helyre terelni... Valahogyan így (bocs a rajz miatt): 
 |-----------|-----------|-----------|
 | | | |
 |-----------|-----------|-----------|Ehh, a középső sort a rajzban folyton átszerkeszti a fórummotor, elvileg minden "|" egymás alatt lenne... 
- 

rokapet tag válasz  MasterDeeJay

üzenetére MasterDeeJay

üzenetére"Javítottam hogy csak uefi only lapokban nincs dp port alapból. " Ezt abból a szempontból jó tudni, hogy minden más lapban nem szükséges BIOS-t flash-elni, ha jól értem, ami egy pozitív dolog! 
- 

üzenetére Steve_Brown

üzenetére"Most tudtam egyedül élesben kipróbálni. BIOS Flash meg minden nélkül Radeon Software teljes értékű Nano-nak felismerte" Ez vajon mitől függ, mert más ilyet eddig nem írt... Nem egyforma kártyákat küldtek volna mindenkinek, vagy driver-től/alaplaptól, etc. függő? 
- 

rokapet tag Szerintem aki a remix-et csinálta, elnézte! Az eredeti design (itt) 2x70x10mm-es ventit ír, bár nekem nem világos, hogy a nyomtatott borítás alá vagy fölé szerelve. A 70-es venti amúgy logikus lenne, mert a kártya ha jól emlékszem százötven-valahány mm hosszú, így két 80-as venti egymás mellett esélytelen. 
- 

rokapet tag válasz  scott_free

üzenetére scott_free

üzenetéreEz nem ér neki a procihűtőnek vagy a ramoknak? Jobb lenne olyan, amelyik picit féloldalas. Gondolom lapja válogatja, de jogos lehet! 
- 

rokapet tag Majd egy tesztet kérünk, hogy a hátsó befújás 80mm-es ventivel mennyire hatásos...akkor nem kell szétszedni a kártyát (max a DP kimenetnél a hátlapot) Lásd 3 perccel ezelőtti hozzászólásom. Amint lehet, de ez most sajna nem az a hétvége...  Én inkább készítenék olyan tartót a mi 2db 80-as ventit hordoz. 10-15-ert túlnyúl, de nem gond, legalább a 2. venti a VRM hűtőt is fújja. Ezt inkább rajzold le, mert nem világos hogy hogy gondolod! 
- 

rokapet tag Szerintem ez áramlatilag nagyon hibás, nem tölcsér forma kellene, hanem laposan csökkenteni az oldalakat. Így most vortex turbulens levegő keletkezik a tölcséren lefelé. THX Ahogy időm engedi, próbálom majd olyanra is átalakítani. Sajna ez a hétvégém most olyan, hogy nem tudok vele foglalkozni, holnap sem, utána mem megint munkanapok jönnek, amikor legfeljebb lopni lehet időt. Ezért van még mindig a cucc a dobozában, pedig istenuccse, szívesen mókolnék vele én is. 
- 

rokapet tag Ha valakinek van 3D nyomtatója és érez magában affinitást és kalandvágyat: Egy korai verzióm van kinyomtatva, illeni illik a kártya fenekére, de még nem szereltem fel. Rögzíteni alighanem oldalról, egy-egy kis csavarral lenne a legjobb. Ha valaki magán a kártyán levő csatlakozóba kötné a ventillátort, fúrjon a kábelnek kivezetést az adapterre! 
- 

üzenetére Steve_Brown

üzenetéreTHX! 
- 

rokapet tag Megérkezett.  
- 

rokapet tag +1 Tegnap a GLS a rendelés után küldött egy automata levelet, hogy majd lesz csomag, ha a küldő átadja (meg a bolt is küldött egyet), illetve a rendelés után pár órával a bolt egy újabbat, hogy a rendelés feldolgozása lezárult, jelentsen ez bármit. Azóta csend. Egyébként most magasabb számot jelez a bolt a készletre, mint ma délután... Szerk.: Mégsem. Csak nem jött róla értesítés! Keressetek rá a csomagszámra a GLS oldalán!  16/02/2022 17:46
 Csomag betárolva a depóba.
- 

rokapet tag válasz  fatpingvin

üzenetére fatpingvin

üzenetérePontosítok: nyomtatáshoz az STL honnan? 
- 

rokapet tag A tölcsér honnan, ha szabad kérdeznem? Szerk.: #248-ra! 
 [link]
- 

rokapet tag Valami ilyesmi vajon működne? 
- 

üzenetére MasterDeeJay

üzenetéreTudom, de legalább már valamilyen van, hogy ne a gyári lemezt kelljen faragni... Még ha maguknak a ventiknek nincs is rajta furat. Ezért írtam smiley-val, hogy kicsit kezdetleges. Amúgy a hátsó keretet szerinted hova kellene/lehetne rögzíteni? Mert furatot nem nagyon látok, a borda lamellái közé meg nem biztos, hogy jó ötlet lenne... 
- 

üzenetére MasterDeeJay

üzenetéreBár még kicsit kezdetlegesnek tűnik...  
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), illetve ahogy írtam is, a kinyomtatott példány alapján eszközöltem változtatásokat a modellen.
 ), illetve ahogy írtam is, a kinyomtatott példány alapján eszközöltem változtatásokat a modellen.