- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steve_Brown #1734 üzenetére
Vega64 alulfeszelve hozza ugyan azt a szintet. RX580-as sem rossz ha van 20eft körül bár az ezeknél régebbi széria.
Mindegyik lehetett bányász sajnos.
A referencia vega56/64 hangos de sok baj nincs vele. 56 vs 64 nincs sok jelentősége pár % van csak a kettő között, nyilván azonos áron a 64-est vedd. Annyira kell figyelni hogy samsung ramos legyen mert a hynix ramos antituning.
https://logout.hu/bejegyzes/amd_vega56_a_budget_kiraly.html
Rebar-t is támogat az adhat pár %-ot pluszban, illetve van még valami smart memory támogatás ami a rendszermemóriából vág le, az nálam lassított de igazából sok értelme nincs, 8Gb vram pont jó ennek a kártyának.
Szóval ha van 30 vagy kicsivel 30 felett akkor ajánlott, RX5700xt meg 40 alatt venném, GTX1070 is szinén 40eft alatt venném max. GTX1080 talán az ami megérhet 40eft-ot.
RX480/580 és 1060 meg 20eft-os kategória szerintem. Alkudni tudsz mert legtöbben örülnek ha megszabadulnak tőlük. -
válasz
Steve_Brown #1732 üzenetére
Nem csak a kimenet döglött be?
Most ami szerintem jó áron van az a vega széria ha ki tudod fogni 30eft körül. Rendesen beállítva GTX1080 szint. Erősen moddolva ez feletti RTX2070/RTX3060 de azt hűteni kell rendesen. -
válasz
Steve_Brown #1728 üzenetére
Az más. Gariztasd ha tudod.
-
Szila|H|
tag
válasz
Steve_Brown #1726 üzenetére
Az enyém megpukkant, igaz nem volt egy ezresnél drágább, gondoltam ennyit bírt csak.
-
válasz
Steve_Brown #1726 üzenetére
Valami nem szabvány dp-t használ azaz volt vele valami. Kinyírni nem kellene neki, viszont a dp-hdmi adapterek azok nem tartoznak éppen drága kategóriába. Legalábbis nekem az 500ft-os is működik rendesen, persze lehet űbergagyi és könnyen kinyíródik.
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1713 üzenetére
Nálunk is megy még a vízhűtéssel
-
válasz
Nem, mi is használjuk fiam mindkét gépében (itthon és BP-en is) Mi8 üzemel Nano fw-vel.
-
válasz
Nálam még mindig a kókányolt S9300
x2megy -
Terek
tag
válasz
Nálam is üzemel napi szinten
Sőt még CW sincs
-
snake1977
őstag
válasz
Steve_Brown #1691 üzenetére
Köszi, akkor inkább meghagyom tartaléknak.
-
válasz
Steve_Brown #1688 üzenetére
Persze, ez sima workstation videókártya semmi különleges nincs benne, alapból működik mindene.
-
válasz
Steve_Brown #1680 üzenetére
Elvileg igen, mert ha rárakod a nano biost akkor ugyan az lesz mint egy nano az meg alapból megy CF-ben FuryX-el.
Viszont 9300X2-essel nem megy CF-ben meg Pro Duo-val sem. (próbáltam triCf-et és sehogy nem ment) -
válasz
Steve_Brown #1677 üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor inkább két külön ágra kösd ne így egy ágra mert gyakorlatilag azon az egy szem molex csatiba futó egy szem 12v+ kábelen megy át a komplett 200w+.
Arra figyelj hogy pontosan illeszkedjen a csati mert kilazulás esetén még több hőt fog termelni. Márkátlan tápnál már valószínű megsült volna. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Steve_Brown #1673 üzenetére
Hajtottam már GTX 590-et is VX450-ről
De huzamosabb ideig nem ajánlanám
-
snake1977
őstag
válasz
Steve_Brown #1673 üzenetére
-
Terek
tag
válasz
Steve_Brown #1667 üzenetére
Olyat találtam,hogy CSM fül azon belül Enable/Disable.Alapjáraton Enable a beállítás,ha ezt kikapcsolom nem tölt,csak reseteli a beállítást és úgy indul.
Másik pedig a Launch Video opROM Policy ez Legacy/UEFI lehet alapból Legacy a beállítás.Ugyanaz a helyzet ha átteszem UEFI-re akkor nem tölti a wint hanem resetel és csak úgy. -
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1655 üzenetére
Egy PCIe x1-x16 Riser-el működnie kéne, csak úgy meg az elhelyezés lehet bajos.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1653 üzenetére
Biztos megvennék, mert legalább nem kéne már rá hűtést taknyolniuk.
Sokat nem érhet, mert most lement a 6-8 gigás 580/590/1060/1660/1070-ek ára.
40-50k között próbálnám meg eladni, hátha. -
válasz
Steve_Brown #1651 üzenetére
Win11 eszi a 10-es drivereket. Megy vele.
-
válasz
Steve_Brown #1649 üzenetére
Valamelyik win10 buildbe már nem megy, win11-nél meg mindegyik kiadásnál ment nálam.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1646 üzenetére
Miért nem nézed meg a másik diszkrét VGA-val, amit korábban próbáltál? Benne van a cikkben, hogy hogyan kell.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1643 üzenetére
IGP-s procival nem tudsz esetleg ránézni? Vagy ha úgy sem működik akkor azt, hogy mit ír ki rá az eszközkezelő.
-
Szila|H|
tag
válasz
Steve_Brown #1626 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is. Többször volt már hogy Windows logo után Fekete kép, de ujrainditas után működött. Ma már semmi, csökkentett mód be, ott drivert töröltem. Akárhányszor próbálok drivert felrakni elmegy a kép és ennyi.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1630 üzenetére
Egy szervizt azért még megpróbálnék a helyedben, hátha viszonylag olcsón meg lehet csináltatni.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1628 üzenetére
Na igen, még túl is volt hűtve.
Kicsit túlzásnak is érzem, tekintve, hogy én egy szaros 12 centis ventit kötöztem csak rá, és hibátlanul működik vele halkan és hűvösen úgy, hogy újra sem pasztáztam.
Persze ha hobbiból csináltad meg ilyenre, az más. -
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1626 üzenetére
Meg volt hűtve rendesen minden része?
Mondjuk bármi beszarhat bármikor, nálam is halt már meg vadiúj Asus Strix 1060, 2 hónaposan. -
Lacpac
őstag
válasz
Steve_Brown #1624 üzenetére
Mi lett vele?
Nekem a kettő hiba nélkül teszi a dolgát a gyerekek gépeibe. -
válasz
Steve_Brown #1618 üzenetére
F*sza, most már csak ki kell kicsit takarítani
-
KVic
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1574 üzenetére
Nem, Displayport -> mini displayport kábel
Volt egy rx580-am, nálam sose csinált ilyet, akinek eladtam, nála meg produkált ilyet. Ott az jött ki, hogy 2 helyett ha 4 memória modult használt, akkor volt néha no signal. Szerintem ettől nem kéne függjön, max. driver probléma, viszont nem tudom valami alkatrész "fáradás" okozhat-e ilyet. -
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1526 üzenetére
mire vagy kíváncsi?
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #1509 üzenetére
Kipróbálom majd mire képes, anno amikor nem volt még hűtés fabrikálva rá,
csak mellé tettem egy 7cm-es AMD cpu hűtő ventit azt is úgyahogy.
És nem volt gond netezés közben, pedig csak 20%-on ment alaplapról. -
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #1507 üzenetére
Eén speciel arra gondoltam, hogy idle, meg netezés közben, ne pörgesse a ventit.
(Már amennyiben a gyári borda képes lehűteni eléggé egy jól szellőző házban.) -
válasz
Steve_Brown #1501 üzenetére
Furmark GPU hűtés tesztelésre jó, nem valós terhelés. Nincs jelentősége. Stabilítás tesztre sem megbízható, elavult.
Superposition az ami használható max ramkihasználtsággal. -
Yutani
nagyúr
válasz
Steve_Brown #1501 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert olyan terhelést tesz a kártyára, hogy így is kifut a power limitből? Mondjuk nem is értem, miért kell Furmarkkal kínozni a kártyát.
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1499 üzenetére
Power limit +50 kell hogy tartsa a stabil 1000mhz-t
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #1497 üzenetére
Inkább az elért teljesítmény növekedés érdekelne mint a hőmérsékletek
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #1495 üzenetére
Superposition, 3D Mark, Furmark eredményeket is megoszthatnád, kíváncsi lennék mit sikerült kihúzni belőle.
-
válasz
Steve_Brown #1375 üzenetére
-
ace666
tag
válasz
Steve_Brown #1347 üzenetére
Bocs, nem vagyunk egyformák, akárhányszor olvasom újra valahogy nem ez jön le…
A kimarást megoldom a saját gépemmel, ha eljut oda a projekt. -
ace666
tag
válasz
Steve_Brown #1335 üzenetére
Ez valami viccesen gúnyos megjegyzés akart lenni, vagy hogy értsem?
-
válasz
Steve_Brown #1330 üzenetére
Na igen, ha nem akarod szét barmolni, akkor mehet a hivatalos módszer. Én alapból hibásan vettem az enyémet kb 2 éve, azért szedtem szét egyből.
T idomot én a cégtől hoztam, szóval passz
Csöveket én a közeli városban lévő üzletben szoktam venni (hívjuk úgy, hogy a kisvárosi obi).
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1331 üzenetére
99% biztos vagyok benne így kép alapján hogy a válasz igen, de mivel nem vettem kézbe ezt az AIO-t, ezért nem tudom biztosra mondani.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1322 üzenetére
nem, általában van a pumpa burkolata alatt egy utántöltő nyílás. ott érdemes kiforralt desztvizet tölteni bele, vízkőmentes edényben forralva.
-
válasz
Egy ideig így csináltam ahogy ebben a videóban látható, viszont átváltottam T idomos megoldásra. Ez valamennyivel egyszerűbb, megtöltöd, megrázod kicsit, néha elindítod a pumpát, és ezt addig csinálod, amíg meg nem telik. Nekem van rajt hagyva cső, load alatt mindig meg szokott emelkedni kicsit a vízszint.
Viszont ha már meg lesz a második AIO-m, akkor vissza váltok az első módszerre.
-
válasz
Én pumpát-blokkot szoktam szétszedni, amúgy is illik takarítani a trutyit 5-10 év után a blokkról. Nem kell fullra tölteni, amúgy sincsenek teljesen feltöltve. Sima desztvíz elég bár kis mennyiségben totál mindegy mi van benne pluszba töltve..
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1306 üzenetére
Tegnap néztem csak egyébként
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #1283 üzenetére
Tehát akkor sokkal jobban megéri akit kenand linkelt...
-
válasz
Steve_Brown #1273 üzenetére
Persze, csak azért írtam, nem teljesen idegen számomra a dolog, de régen volt, picit Blendert is használgattam annak idején, az meg használható STL modellezésre.
-
válasz
Steve_Brown #1269 üzenetére
Jövő télen majd ez lesz a program..... kitanulom a 3D modellezést (25 év használtam 3D studiot, de régen volt
Talán jön a tavasz, és sok lesz a dolgom már kinn
-
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #1263 üzenetére
Nem én MXM-eset vettem csak időm nem volt még játszani vele.
Csak akartam MI8 at de végüll nem vettem.
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1244 üzenetére
"Intel BXTS13 thermal solution", nem mai darab
30mm borda asetek pumpával, 10 000-ért nem volt rossz ajánlat. -
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #1247 üzenetére
Fújd meg valamilyen ventivel és kiderül mit igényel. néhány wattot (nagyon max 15) kell disszipálni, szerintem elég ha kap egy kis huzatot.
Látom már más is véleményezte.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1249 üzenetére
gyere érte és adok, még csatlakozót is forrasztok rá neked. évek óta hányódik a lomosban, semmire nem használom.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1247 üzenetére
nincs azzal semmi baj sztem csak meg kéne fújni valamivel. mondjuk egy kicsi laptop ventivel.
-
válasz
Steve_Brown #1234 üzenetére
Én inkább moddoltam:
ver 2: léghűtés : IS Cooling 92mm 15mm magas, 2 db
Terhelésnél 70 fok bicit becsúszhat minivel rövid időre 70 fok fölé 72 volt a max.
Venti nem hangos, ház egyik ventije ami fúj a lap VRM hűtőbordáját hangosabb. (CPU venti szinkron megy de rátettem egy silencert)1cm-el alacsonyabb, mint sztenderd 25mm-es ventikkel
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1229 üzenetére
Pont erre hívta fel a figyelmemet, hogy tesztelni kipróbálni rendben van, huzamosabb ideig inkább ne.
-
válasz
Steve_Brown #1232 üzenetére
Azoknak kell a hosszabbító akik, browler+tölcsért használnak ..... nem akarják moddolni a VGA-t....
-
válasz
Steve_Brown #1229 üzenetére
AMD driverben ki lehet próbálni és a mi jó azt a BIOS-ban átírni
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1227 üzenetére
Szerencse, hogy egy problémának több megoldása is van, de mondjuk ez pont az amelyiket én NEM választanám
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1225 üzenetére
Van 2 mi 8-am és blower ventikkel szeretném hűteni (az egyik saját, másik ismerősnek készül). A sajátomnál nem sajnáltam a tápom 8 pines csatlakozójáról levágni a kis tartó körmöt, hogy összetudjam dugni, merthogy a műanyagozás után sok hely nem maradt a csatinál. Erre gondoltam megoldásnak, hogy szerzek egy 8 pines PCIe hosszabbító kábelt. hogy azt bedugom mielőtt összemelegítem a kártyát és a ventit, majd a kint maradt részbe már könnyen beletudom dugni a tápkábelt
De erős ellenjavallatokat kaptam, hogy ha nem akarok magamnak rosszat, akkor inkább ne
Így marad a másik esetben is a köröm levágása, vagy már a műanyagozás előtt bedugni a 8 pines csatit
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1223 üzenetére
"Például itt lehet kapni egyedi, kisellenállású kábelt."
Köszönöm a linket, az Úrral egyeztettem és erősen javasolja, hogy ne akarjak ilyen kábelt használni huzamosabb ideig. Egy-egy teszt erejéig még oké, utána meg el kell felejteni.
Így marad a műanyag kivágása + a tápból jövő 8 pines csatin lévő kis köröm levágása vagy még a műanyagozás előtti bedugás -
válasz
Steve_Brown #1218 üzenetére
Ha a tápod tud elég kakaót adni, akkor jónak kellene lennie, mert 2 extra GND-vel tud többet.
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1220 üzenetére
"Hát legrosszabb esetben kell venni egyedi kábelt apróról."
Kitől lehet kapni ilyen kábelt ? -
válasz
Steve_Brown #1218 üzenetére
Kérdés le tud-e leadni elég teljesítményt, mivel így is kicsit sovány a kártyához az 1x8 a BIOS-ban látható max 270W TPD miatt.....
-
Csupingo
veterán
válasz
Steve_Brown #1196 üzenetére
Akár ilyen vadabb dolgokkal is lehet kísérletezni. A hozzászólások között van szolidabb, regedit-es átírás is.
-
válasz
Steve_Brown #1198 üzenetére
Pontosan megkeresném a monitor üzemmód leírását, készítenék pontosan annak megfelelő customot, ha így sem megy akkor csak a Displayport-HDMI átalakítás a ludas.
-
válasz
Steve_Brown #1194 üzenetére
Egy customot sem, vagy csak a 30 Hz-t?
Egyébként a wiki szerint az 1.2 1440-ben nem csak 30 HZ-t tud
-
válasz
Steve_Brown #1192 üzenetére
Készíts at AMD driverben custom üzemmódot.
Van egy monitorom elszállt benne a HDMI és a DVI így csak VGA-n megy ott nekem is custom kell megcsinálnom a 1920x1080x 60 Hz-t -
válasz
Steve_Brown #1190 üzenetére
Pedig elviekben ott van...
ls te is ezt az irányt szeretnéd:
The cable is only one-way, i.e. DisplayPort to HDMI, not otherwise.2560 x 1080 (21:9) UWFHD (Ultrawide 1080p)
De azt nem írja hány HZ-n tudja...
AMD-ben lehet custom üzemmódot készíts egy
2560 x 1080 30 HZ-t -
Ciccuka
veterán
válasz
Steve_Brown #1148 üzenetére
AMD Athlon™ X4 950
az 4 magos
[link] -
válasz
Steve_Brown #1156 üzenetére
3dmarkban lehet, superpostitionba meg gyorsabb.
Játékok alatt biztosan gyorsabb egy titanx egy furyx-nél. Vram sem limitálja. Win11-el teszteltem szóval lehet az is beleszól bár direkt win11-es drivert raktam fel (quadro m6000)
Spec szerint amúgy gyengébb, kevesebb core, kevesebb ram sávszél de támogatása jobb.
Kimenetnek egy rossz HD5450 van win8 driverrel. (Hdmi-n kékhalálozik, dvi-n jó) -
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #1146 üzenetére
-
Kecsua
tag
válasz
Steve_Brown #1150 üzenetére
utolsó pillanatban vettem észre, így épp nem vettem meg.
40euróért még megérte volna nekem 52ért határeset -
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #1143 üzenetére
Tehát ha egy lukon metrikus csavart dugok át akkor metrikus lesz a luk, ha 6-32-est akkor meg UNC vagy milyen szabványú az...
-
válasz
Steve_Brown #1143 üzenetére
De a kb méretre gondoltam
-
válasz
Steve_Brown #1141 üzenetére
Van kisebb csavarom mint M3, nem kell 3-asra ,megfúrni, elég 2.5-re a felsőt, meg van 775/771-hez több hátsó merevítőm, azt is használhatom helyette megfúrva 64x64-re, az nem olyan kemény acél.
Rugóacélon mekkora a lyuk M2?Egyébként meg nem sürgős a 2 db 92x92mm-es 15mm magas ventik full terhelésénél is max 73 fokon tartják a GPU-t.
-
válasz
Steve_Brown #1138 üzenetére
A linkelt ICEFLOW 240 VGA-nál gyárilag ott van a 64x64mm
FROSTFLOW 240VGA-hoz a régihez sajnos nem volt 65x65, amit linkeltem az + lefogató hozzá de nem írja mekkora, de jó eséllyel 70.5x70.5
Régi Frostflow + (nem X) rögzítőjét is talán éppen meg lehet fúrni hozzá, de jóval macerásabban moddolható, mint az X kerek lefogatója.
-
válasz
Steve_Brown #1130 üzenetére
Az 5000 FT-os all core turbós 2620 V3-mtól csak alig jobb az 1600X ... 40 USD-ért meg 10 magos 2666 v3-at lehet venni, egy szálon nem jobb, de sok szálon igen...
-
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #1130 üzenetére
Jóó 4 generáció és a lenovó el is engedi a normál tpd 45w a long boost meg 60 körül ha jól emlékszem
-
válasz
Steve_Brown #1125 üzenetére
5600H van írva a képen
-
válasz
Steve_Brown #1123 üzenetére
CPU miatt ilyen magas neki.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #1088 üzenetére
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1101 üzenetére
ha lenne anyagi keretem rá én is betáraznék 2-3-4 darab FirePro-t. ampertemetők ez igaz de nagy memóriasávszéllel, viszonylag gyorsan tudnak számolni, az amdgpu-pro driverrel meg jó eséllyel be lehetne pakolni őket TensorFlow alá valahogy, és máris lenne egy viszonylag gyúrós de költséghatékony machine learning hardverem.
-
ace666
tag
válasz
Steve_Brown #1097 üzenetére
Nekem a jobb oldali bekötéssel megy a MI8
-
válasz
Steve_Brown #1099 üzenetére
-
válasz
Steve_Brown #1101 üzenetére
Erről a témáról hallani se akarok
-
válasz
Steve_Brown #1099 üzenetére
Nem mértem ki, nézd meg ezt
-
válasz
Steve_Brown #1097 üzenetére
Szerintem ugyan az, mint a normál 4 pin PWM-é csak kisebb
-
válasz
S9300 x2 R9 Nano biossal. Hűtéssel kell valamit csinálni, mert néha a core clock bezuhant 900 alá
-
scott_free
senior tag
válasz
-
Smithy87
senior tag
válasz
Time spy-t jobban meg tudok itélni. De gondolom nem rossz. A 3050 TIm-ra a notiban mond bfV re 60+-t ultrán de az Time Spy
-
válasz
Steve_Brown #1061 üzenetére
Ha megkapod linkeld be légy szíves.
Nekem az Aliról a 4K-s működik jól (Full HD-val) -
Lavad
tag
válasz
Steve_Brown #1057 üzenetére
Igen nem olcsó, de ugy voltam vele, hogy inkább biztosra megyek. És erről olvastam hogy megfelelő...
-
Lavad
tag
válasz
Steve_Brown #1049 üzenetére
Szia !
Én ilyet vettem az mi8-hoz , LG Ultrawide monitor 2560*1080. Ezzel tökéletes. -
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #1049 üzenetére
Az eléggé elcseszett egy felbontás.
Vegyél egy 4k-sat az tuti jó lesz
Delock active 4K HDMI -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Steve_Brown #1026 üzenetére
A VX450 brutál jó táp, nekem az 590 alatt sem döglött le. 3 évig nyúztam, megjárt egy csomó kártyát a HD 5770-től a HD 6950-en át a GTX 590-ig. Eggyel sem volt baja.
-
válasz
Steve_Brown #1023 üzenetére
-
válasz
Steve_Brown #1020 üzenetére
Márkátlanoknál/nem ajánlottnál nagyrésze sem tudja. Illetve nyilván idősebb tápok sem biztos a megfáradt kondik miatt
-
válasz
Steve_Brown #1018 üzenetére
De az a 450-es jobb tesztek szerint, mint a Deepcool 500-as.
-
Csupingo
veterán
válasz
Steve_Brown #1007 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert táp vásárlásakor az ember magát is meg tudja viccelni, ha nem figyel eléggé. Főleg kisebb teljesítményű, vagy közepes teljesítményű, de hülyén elosztott kétágas tápoknál okozhat gondot (emlékei szerint 3-4 ágas tápok is vannak), ha mondjuk az egyes ág 12-14 A-es, a másik 16-os és az egyes megy az alaplapra. Aztán ha van a gépben egy 75W-os cpu ami picit húzva van és van dvga is a gépben, akkor már túl is terhelődik az az ág. Tényleg egyszerűbb egyágas tápot keresni, ott nem kell ilyeneken agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest