- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
MasterDeeJay #1583 üzenetére
Én azt várom hogy hátha lesz olyan hogy driverben beállítható hogy kis felbontásban számoljon minden game és azt felskálázza jól nagy felbontásra. Én már elvesztem a rövidítésekkel hogy ez melyik eljárás. A kis mi8nak ez nagy löketet adhatna a kevés infóm alapján.
Nekem ezek a felskálázós képek bejönnek.Látok persze minimális difit a valós nagy felbontáshoz képest de nem olyat hogy megrökönyödjek a különbségtől. Én a nimez drivereket használom mindig hátha belekerül valami ilyesmi cumó a mi8ra.
Nekem a monitorom 3440x1440 es felbontású és ahhoz a nativ felbontásra iszonyat kevés a 4GB ram.
Abban bízok hogy kis felbontás felskálázása jobban gazdálkodik a kevés memóriával és ez jó lehet nekem. Persze ismereteim teljesen felületesek, és lehet soha nem jön el a várt eredmény, valamely téves feltételezésem miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest