Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Korábban már linkeltem: Akasa FLEXA V8 40cm VGA power extension cable
-
Steve_Brown
senior tag
Nyilván. A hosszabbítóval meg az a baj, hogy minden csatlakozás plusz ellenállás, feszültségesés, hő termelődik és ~200W-nál már durva dolgok történhetnek.
Egyébként moddolt BIOS-al meddig lehet elereszteni a GPU-t feszültségben és frekvenciában? HBM-re mennyit lehet rátenni?
-
kenand
veterán
PL itt a kicsi kínaiaktól saver shipping/standard shipping "posta kerülő" (pontosabban saver EU posta) Standard gyorsabb...
(#1211) korcsi
Nálam csak egy lap megy úgy hogy CSM off, abban meg nem ilyen VGA-van...
Kínai x99 jobban megy CSM on-nal (X58 meg eleve Legacy)Szóval nem veszem észre, és jobb ha van egy kis permanens undervolt, akkor nem kell a fiamnak állítgatni, és nem melegszik annyira.
-
-
-
Na akkor 600 biztos megvan, tekintve hogy 5-ösével is vitték vagy akár többszörösével is.
Ha esetleg érdekel valakit akkor a Tesla C2075-öt is elkezdtem de nem haladok vele. [link]
Igaz ez már nem is éri meg, nekem 35eft-ba volt ebayről kb GTX580(talán GTX 1050?) szint csak 6Gb vrammal amit nyilván nem használ ki.
Tesla M40 meg már jópár napja várakozik a vámon, kaptam értesítést sms-ben de több cuccom is van ami vámolásra vár és rohadtul nem az a nyomkövetési száma egyiknek sem ami kellene így meg kell várnom amíg postázzák is hogy mi is a küldemény és arra bevallani hogy micsoda -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
1. VGA PCI