Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Aki nem tud tölcsért 3d nyomtatni annak marad a szétvagás, nenem olyan nagy tragédia. Szerintem magunknak alakarjuk asztali vga-nak, nem hiszem, hogy szerverbe szánnánk ismét bármikor is. Addig használjuk amíg megy
3. Alternatíva kimaradt, hűtő borda le és vízhűtés, úgy visszaalakítható
-
kenand
veterán
Az ótrajalet visszveszi ha kell, nem pörgeti. : Gyors fordításban
"Hogyan csinálja mindezt az AMD, egy ilyen nagy és forró GPU alacsonyabb TDP-vel fut egy kis méretű grafikus kártyában? Nos, miközben a magok órajelének frekvenciája akár 1 GHz-ig is feljöhet, a kártya rendelkezik teljesítmény- és hőmérséklet-korlátozóval is. Amint eléri a 75 Celsius-fokot vagy egy bizonyos megengedett teljesítményt, elkezd visszatekerni, hogy elérje az előre beprogramozott teljesítmény- és hőmérsékleti célértékeket. Így az 1000 MHz-es magórajel frekvencia nem egy fix órajel ezeken a kártyákon, hanem egy maximális órajel frekvencia - ha a kártya átlépi a teljesítménykorlátozást vagy túl melegszik, akkor a kártya fel/le fog óraműködni a felügyelt korlátozók között. Tapasztalataink szerint a korlátozók alapján az órajelfrekvencia 5 és 15% közötti értékkel számolhat. Nézze meg a ma tesztelt terméket, majd folytassa az áttekintést. "
-
-
1080P Extreme-be szoktam tesztelni hiszen arra használom azaz fullhd max játékokban arról van a cikben kép.
De a 4K optimized is szépen megy.
Nekem ezt hozza a Pro Duo (és talán ezt hozná a 9300x2 is de várjuk meg a miyconst tesztjeit vele!)De ami ezen a teszten átmegy többször is az stabilnak mondható és hűtésben sem lesz gond valós játékok alatt.
-
kenand
veterán
-
-
rokapet
tag
Szerintem ez áramlatilag nagyon hibás, nem tölcsér forma kellene, hanem laposan csökkenteni az oldalakat. Így most vortex turbulens levegő keletkezik a tölcséren lefelé.
THX
Ahogy időm engedi, próbálom majd olyanra is átalakítani. Sajna ez a hétvégém most olyan, hogy nem tudok vele foglalkozni, holnap sem, utána mem megint munkanapok jönnek, amikor legfeljebb lopni lehet időt. Ezért van még mindig a cucc a dobozában, pedig istenuccse, szívesen mókolnék vele én is.
-
-
kenand
veterán
Deepcool 500W 1 ágon 38A mégis elhasalt vele a kártya
(#408) korcsi
Kis csavarhúzóval megemeltem aztán kis lapos fogóval kihajtogattam.(#411) MasterDeeJay
igen de nem tudom van-e éles lapos ollóm ami elviszi az alut
Olyan szempontból jobb, hogy nem emeli meg a borda magasságáét a tető könnyebben visszamegy rá,Más
Fiam tegnap egész nap használta, sajna tényleg előfordul néha, hogy a DP kimeneten 1-1 pillanatra elmegy a kép. Miyconst is említette
Nem kibírhatatlan, de azért nem annyira jó...
Tegnap szívtam egy 2. BIOS upgrade-vel.
Ugyan azzal a DOS boot lemezzel ugyan úgy mint a 2-at nem ment error-rael visszautasította, de legalább nem is tolta el mint az első kártyánál Windows alatt, 2. alaplapom (szintén x58) , a dos boot (Rufus freeDos) MCB error nyomott és el sem indult....Flash 2. kártyaként sem, ment, végül új windows telepítés, AMD driver nélkül ment...
Minden esetre szívás ez a flash, hogy tartson az ember egy szűz windowst , ha flasht akar... -
kenand
veterán
-
-
-
-
juliabrilke
veterán
-
rokapet
tag
+1
Tegnap a GLS a rendelés után küldött egy automata levelet, hogy majd lesz csomag, ha a küldő átadja (meg a bolt is küldött egyet), illetve a rendelés után pár órával a bolt egy újabbat, hogy a rendelés feldolgozása lezárult, jelentsen ez bármit. Azóta csend.
Egyébként most magasabb számot jelez a bolt a készletre, mint ma délután...
Szerk.: Mégsem. Csak nem jött róla értesítés! Keressetek rá a csomagszámra a GLS oldalán!
16/02/2022 17:46
Csomag betárolva a depóba. -
kenand
veterán
ez nem lesz elég
Sajna nagyobb szívás, mint gondoltam, ha melegszik kikapcsolja a képet
, kell rá jó hűtés mod
A BIOS fash is zűrös, windows alól direktben nem megy sőt el is tolja a biost ne próbáljátok.
DOS alól megy (nekem már 2. kártyaként kellett, de lehet direktben is megy, de DOS alól! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest