- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PinguPingvin #1736 üzenetére
Kimondottan szép szerkezet!
Grat! -
válasz
Steve_Brown #1734 üzenetére
Vega64 alulfeszelve hozza ugyan azt a szintet. RX580-as sem rossz ha van 20eft körül bár az ezeknél régebbi széria.
Mindegyik lehetett bányász sajnos.
A referencia vega56/64 hangos de sok baj nincs vele. 56 vs 64 nincs sok jelentősége pár % van csak a kettő között, nyilván azonos áron a 64-est vedd. Annyira kell figyelni hogy samsung ramos legyen mert a hynix ramos antituning.
https://logout.hu/bejegyzes/amd_vega56_a_budget_kiraly.html
Rebar-t is támogat az adhat pár %-ot pluszban, illetve van még valami smart memory támogatás ami a rendszermemóriából vág le, az nálam lassított de igazából sok értelme nincs, 8Gb vram pont jó ennek a kártyának.
Szóval ha van 30 vagy kicsivel 30 felett akkor ajánlott, RX5700xt meg 40 alatt venném, GTX1070 is szinén 40eft alatt venném max. GTX1080 talán az ami megérhet 40eft-ot.
RX480/580 és 1060 meg 20eft-os kategória szerintem. Alkudni tudsz mert legtöbben örülnek ha megszabadulnak tőlük. -
válasz
Steve_Brown #1732 üzenetére
Nem csak a kimenet döglött be?
Most ami szerintem jó áron van az a vega széria ha ki tudod fogni 30eft körül. Rendesen beállítva GTX1080 szint. Erősen moddolva ez feletti RTX2070/RTX3060 de azt hűteni kell rendesen. -
válasz
Steve_Brown #1728 üzenetére
Az más. Gariztasd ha tudod.
-
válasz
Steve_Brown #1726 üzenetére
Valami nem szabvány dp-t használ azaz volt vele valami. Kinyírni nem kellene neki, viszont a dp-hdmi adapterek azok nem tartoznak éppen drága kategóriába. Legalábbis nekem az 500ft-os is működik rendesen, persze lehet űbergagyi és könnyen kinyíródik.
-
válasz
Steve_Brown #1688 üzenetére
Persze, ez sima workstation videókártya semmi különleges nincs benne, alapból működik mindene.
-
válasz
juliabrilke #1686 üzenetére
WX4100-ból van még 107db
azt írja.
-
válasz
fatpingvin #1683 üzenetére
WX4100 22eft (RX460 GPU 1024sp 50w 4gb)
S7150 Active 27eft (R9 285x GPU 8gb 256bit, kb rx460-470 8Gb )
Az tény hogy ezek jobb kártyák mint az asztali fosok amik aprón vannak széthasználva, javítva, bányászva stb.
Ha lenne normális forint akkor azt mondom megérné picivel olcsóbban. -
válasz
Steve_Brown #1680 üzenetére
Elvileg igen, mert ha rárakod a nano biost akkor ugyan az lesz mint egy nano az meg alapból megy CF-ben FuryX-el.
Viszont 9300X2-essel nem megy CF-ben meg Pro Duo-val sem. (próbáltam triCf-et és sehogy nem ment) -
válasz
Steve_Brown #1677 üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor inkább két külön ágra kösd ne így egy ágra mert gyakorlatilag azon az egy szem molex csatiba futó egy szem 12v+ kábelen megy át a komplett 200w+.
Arra figyelj hogy pontosan illeszkedjen a csati mert kilazulás esetén még több hőt fog termelni. Márkátlan tápnál már valószínű megsült volna. -
válasz
Steve_Brown #1651 üzenetére
Win11 eszi a 10-es drivereket. Megy vele.
-
válasz
Steve_Brown #1649 üzenetére
Valamelyik win10 buildbe már nem megy, win11-nél meg mindegyik kiadásnál ment nálam.
-
Igen sokan írják a dp port hibáját, hasonló lehet a gond mint a tesla c2075-nél ahol a beépített dvi port valamiért nem mindíg ad képet ha ad akkor sem állítható rendesen a felbontás. Szerintem ezek inkáb valamiféle szervízportként szolgálnak.
Talán nem teljes értékűek azaz hiányozhat szűrőkondi vagy egyéb ami miatt instabilak átalakítókkal. -
-
-
-
-
válasz
snake1977 #1556 üzenetére
Fan stopos kártyáknál ha nincs egy bordán a ram (esetleg a vrm is) a gpuval akkor pont hogy rövidíti az élettartamot. Azaz ha a gpu nincs terhelve de a ram igen akkor gyakorlatilag hűtés nélkül megy a ram.
Rx480-580-ast már én sem mernék megvenni csakúgy mint 1070-est sem. De volt 480-asom és 1070-esem is bányából nem volt velük gond viszont eltellt pár év és rakás neppernél esélyes hogy a javított szemét van drágán. Nem a bányászokkal van a baj hanem a javított vagy eleve gyenge minősegű kártyákkal -
-
válasz
PinguPingvin #1493 üzenetére
Kistesója S7150 teszt. [link]
-
válasz
Steve_Brown #1501 üzenetére
Furmark GPU hűtés tesztelésre jó, nem valós terhelés. Nincs jelentősége. Stabilítás tesztre sem megbízható, elavult.
Superposition az ami használható max ramkihasználtsággal. -
-
-
Ha ha ha
Köszi!
Kíváncsi lennék vajon egy vram igényesebbe mennyire esik vissza. Mert ugye superposition nem maxolja ki a vramot mármint az 1080p extreme nem és ezzel együtt a pcie sávhoz sem nyúlkál ami az egyik gyenge pontja a 6500xt-nek a másik meg a vram sávszél amiből bizony mi8 el van látva rendesen. -
-
válasz
Steve_Brown #1375 üzenetére
-
válasz
snake1977 #1373 üzenetére
Vega56-osom egy az egyben ilyen volt. Alulfeszelni kellet meg hűtést feltekerni. Az egy sapphire volt sima léghűtéssel de ugyan így pici pcb csak a hűtés tolta ki a méretét. Tekinthető a vega egy fejlesztett fury-nek (8gb vramnal), azután pedig radeon vii lett belőle, olyat szeretnék majd egyszer.
-
-
válasz
snake1977 #1369 üzenetére
Pontosan, amúgy 127 fok VRM-nek az nem annyira sok, átlagos kártyákon is mennek 100 fok körül. (pl 7970/R9 szériában olcsóbb kártyákon ahol nincs vrm hűtés mégcsak bordával sem) De alaplapoknál sem ritka hogy 100 fok felett mennek a tekercsek amiknek igazából totál mindegy, mehetnének 200 fokon is. Fet-ek és kondik miatt van ilyen 120+ fok limit. Tekinthető 100 fok üzemi hőmérsékletnek is.
GPU meg igen komplex, akkoriban nem volt jellemző 4096 core és 4096 bit széles IMC és ezt csak alacsonynak számító hőfokon tudta működtetni azért kell 75 fok alatt tartani.
Ellenfele 980Ti és TitanX is hasonlóan komplex (igaz csak 2886-3072 core), ott feljebb van a throtling de ott meg a boost-al kell játszani. -
válasz
snake1977 #1367 üzenetére
224A a limitje a VRM-nek azaz 1,2v-nál kijön a 270w tdp limit ami egy igen kemény limit és nem fogja átlépni.
Az egyértelmű hogy valamit limitál, ezért is szokták alulfeszelni. A következő generációja a vega56/64 egyértelműen gyorsult alulfesztől, ott is a limiter szólt bele a dolgokba. Furmark helyett inkább superpostitionnal tesztelj hogy a vram is legyen kihajtva, hbm is zabál rendesen.
Azaz itt rakás dolog beleszól nem csak a fesz/áram, gpu is igazából 65 fokon érzi jól magát, 75+ foknál már throtlingolhat.
Én a power limiterhez nem szoktam nyúlni, csak alulfeszt adok neki. -
válasz
snake1977 #1364 üzenetére
Ha megnézitek a vezetékeket akkor alapból elég vastagok, ilyesmik még vasalókat is elbírnak ezer wattal.
Nálam 8 pin van a tesla M40-esen is. (igaz az 8 pin EPS de ugyan ez) Az asztali megfelelőjén (TitanX) meg 2x8 Pin van.
El ne felejtsétek hogy ez szerverben lévő totál más szabvány, nem vonatkozik rá az amit asztaliban láttok. Eleve egy szervertáp kábelei is vastagabbak mint az asztali átlag. Van jelölve AWG néven a kábelben lévő vezető átmérője aminek van táblázata hogy minek is felel meg. Csak azért van több pcie csati hogy a gyengébb minőségű de minimumot teljesítő tápok kábelei ne melegedjenek fel.
Na meg ugye aktív hűtést is kapnak a szerverben a kábelek is!
A 9300X2-est egyik felét két molexről hajtottam meg (8pin-6pin és 6pin to 2 molex). 270w ide vagy oda ugyan azzal hajtottam mint mondjuk egy ős AGP kártyát amelynek kettő molex kellett még.
Ha lesz rá időm kitesztelem nektek mit bír egy sima 6 pines kábel, mondjuk egy ruszki kenyérpiritóval
A gyenge pont az maga a csatlakozó, azaz inkább a csatlakozó aljazán az áramkör ami szétosztja a fázisok között a feszt. -
-
válasz
Steve_Brown #1322 üzenetére
Én pumpát-blokkot szoktam szétszedni, amúgy is illik takarítani a trutyit 5-10 év után a blokkról. Nem kell fullra tölteni, amúgy sincsenek teljesen feltöltve. Sima desztvíz elég bár kis mennyiségben totál mindegy mi van benne pluszba töltve..
-
-
-
Komolyan mondom olyan jó kártya modok készülnek itt ebben a topikban hogy simán kiadhatóak lehetnének gyárinak is.
Lehet valami szépségversenyt is kellene csinálni. -
Javítottam a cikket, Win11 alatt nem kell registry hack, gyakorlatilag eddig mindegyik kártyát szépen kezeli (Teslákat vagy akár mi más kártyát) lenyíló választómenüből.
Ha valamiért valaki ryzenes modern (vagy akár milyen modern AMD vga amit a nimez nem tud) intvga-val akarná használni azaz azon keresztül akkor előbb a nimez féle moddolt drivert kell felrakni ami leszedi a ryzenest majd külön eszközkezelőben kézzel kell felrakni a ryzenhez valót. (ryzenes drivert ki lehet csomagolni 7zip-el jobb gomb kibontás vagy a 7zip file managerben exe-én állva kibontás gomb)
Tehát a lényeg hogy lehet fent az új AMD driver és a nimez féle moddolt is párhuzamosan! Viszont így lehet nem fog működni az amd control center. (furcsa módon nvidiánál nem megy két nem egy forma driver egyszerre)Win10 és Win11-hez is MI8-nak és S9300x2-nek is az alábbit teszteltem le és működött:
-
Fatpingvin gyorsabb volt.
Nem tudsz olyat elfogadni ami alapból olyat korlátoz amit nem lehet.
Eu szabályozást nem tudja felülírni egy nála kisebb szerződés. Téves tájékoztatás miatt amúgy be lehet jelenteni őket de mivel most csak ők az egyedüli forrás ilyen kártyákra ezért nyilván nem lenne jó ha büntetést kapnának.
Az Eu-n kívüli vásárlókra vonatkozhat ez a 30 nap.
Számlán amúgy nem szerepel semmilyen 30 nap.
-
válasz
Theory66 #1171 üzenetére
Egész jó, nálam helyhiány van. Ki kell vágnom a hdd helyeket a házból mert lesz 40cm a kártya hűtéssel. Régi chieftek ház brutál masszív rohadt nehéz rakás szegecset kell kitörtni. 26.5cm az m40, 5.5cm a delta dual venti meg az adapter is lesz tizenx cm. Ja nem pwm lesz a ventivezérlés hanem sima fesz mert nem merem a lapra rákötni az 1A feletti ventiket
kenand
Physixet szerintem a kártya csinálja (m40-nél driverben be is állítotam.) Nálam monitorozva cpu terhelés alig volt teszt alatt. De az is igaz hogy 40 szálat nem hiszem hogy használna a teszt. -
-
-
válasz
Steve_Brown #1156 üzenetére
3dmarkban lehet, superpostitionba meg gyorsabb.
Játékok alatt biztosan gyorsabb egy titanx egy furyx-nél. Vram sem limitálja. Win11-el teszteltem szóval lehet az is beleszól bár direkt win11-es drivert raktam fel (quadro m6000)
Spec szerint amúgy gyengébb, kevesebb core, kevesebb ram sávszél de támogatása jobb.
Kimenetnek egy rossz HD5450 van win8 driverrel. (Hdmi-n kékhalálozik, dvi-n jó) -
-
válasz
Steve_Brown #1125 üzenetére
5600H van írva a képen
-
-
válasz
Kalacskepu #1069 üzenetére
-
válasz
Kalacskepu #1065 üzenetére
Köszi az infót!
Volt régen R9 380-as kártyám (sőt tőbb is CF-el) de valahogy kályha jut róla eszembe (sapphire nitro 4gb verzió pedig jól volt hűtve).
Ez az s7150 meg ugye hasonló, csak egy slotos és nem tudom hogyan lehetne ésszerűen hűteni. -
-
válasz
Kalacskepu #1056 üzenetére
Nem feltétlen kell rá bios. Működhet amúgy is.
-
-
-
-
válasz
Smithy87 #1037 üzenetére
Kissé el van írva a típusszáma, rázoomolva S7100X a típus.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/firepro-s7100x.c2860
Gyakrolatilag ugyan az mint egy AMD Radeon R9 M390X csak 8gb rammal nem 4gb-al.
Asztali megfelelője R9 380X(R9 285X) de alacsonyabb órajellel és fogyasztással azaz inkább a mobil verziója az R9 380X-nek, 2048 core 256bit.
A shopban kétféle van talán más más rögzítéssel, azt nem igazán értem. -
-
-
válasz
Steve_Brown #1023 üzenetére
-
válasz
Steve_Brown #1020 üzenetére
Márkátlanoknál/nem ajánlottnál nagyrésze sem tudja. Illetve nyilván idősebb tápok sem biztos a megfáradt kondik miatt
-
Azt én is tapasztaltam hasonlót hogy ha a nagytestvérét S9300x2-t elindítom nagyobb (furmark, superpostition) tesztre akkor beremeg a monitor képe induláskor bár ez egy EVGA 600w-ost táppal van amiről emlékeim szerint nem olvastam jókat.. meg d-sub-al HD8570D integráltal.
-
válasz
Kalacskepu #975 üzenetére
Igazaból a tesláknál lényeges mert az határozza meg hogy videókártya vagy valami más.
Azaz nvidia tesla nem látszik alapból videókártyának, és ez az érték teszi azzá. Furcsa de amdnél nincs ilyen de inkább bent hagytam mert fene se tudja melyik driver mit ír be gyárilag. -
-
-
-
válasz
fatpingvin #938 üzenetére
Cégnél egyik géphez szétszedett lankábel megy mert nem tudtam átnyomkondi a falon lévő radiátorcső mellett. De mindegy mert a csavart érpárakat nem hajtottam ki csak páronként van széthajtva 2 méteren
. Működik bár sávszélben nem hiszem hogy maxot tudja.
Sokmindenre jó a lan kábel én is azt használom nagyrészt. -
-
-
válasz
Smithy87 #896 üzenetére
https://www.wstore.sk/store/
Lehet érdemes feliratkozni a hírlevélre (ha van olyan) hátha küldik hogy mikor mi van. -
válasz
fatpingvin #892 üzenetére
39eft, azaz most ugye forint gyengesége miatt ennyi.
Na máris out of stock. -
-
-
Nyitom meg írok hozzá dolgokat.
https://logout.hu/tema/re_masterdeejay_amd_firepro_9300x2_moddolasa_jatek/hsz_1-50.html -
9300x2-re ne nyissak egy új blogot? Nekem is megérkezett, hozzá tudok kezdeni.
-
-
válasz
Kalacskepu #834 üzenetére
Elméletben jó lehetne a nano bios mert két bios van szóval külön kártyaként mehetne. Az összekötő PCIE híd chip meg elmegy támogatás nélkül.
Gyakorlatban a pro duo-n is két különböző bios van, master és slave jelöléssel bár lehet csak az az oka hogy a slave kártyán nincsenek kimenetek és ne ott keresse a bios bootoláskor vagy a fene se tudja miért. -
Igazából nem tudom értelmezni ezt az asic-ot, eddig sem értettem hogy mi ez. Állítólag tuningot befolyásolja, gyakorlatban nincs vele összefüggés ahogy utánaolvastam.
Alapból a számításra szánt kártyáknál alacsonyabbak az órajelek (bár itt pont nem)
Fiji-t inkább alulfeszelni érdemes, de ott sem hiszem hogy lenne ennek az értéknek jelentősége.
Tesláknál sincs értelme mert ott meg eleve van hogy 20-30% kevesebb az órajel az asztaliakhoz képest és bőven fölé lehet húzni őket. (Tesla 2075-nél elfogyott a csúszka az afterburnerben és még csak a GTX580 gyári órajelén van amit röhögve visz.)P41N
Elvileg nem működhetne a Pro Duo biosával a VRM miatt, ezt te próbáltad ki?
Mert ha nem akkor inkább várj meg valaki mást vele, furyx biosa sem mehet nano-ra mert totál más a vrm. -
-
-
-
-
válasz
Smithy87 #777 üzenetére
Svéd amúgy
AMD FirePro S9300 X2 runs Far Cry New Dawn benchmark in CrossFire
Ez eléggé bízható, CF megy rajta de van egy bazi nagy esés benne.
Ez meg egy 1080ti:
Ha az az esést nem számoljuk mint min fps akkor bizony ellenfele a 1080ti-nek legalábbis ebben a játékban. Ami azt jelenti hogy a több játékban is működik rendesen akkor jó ár érte tekintve hogy egy 1070-et sem kapni a 9300x2 áráért. -
Itt van egy videó bár külön külön mennek nem egyszerrre.
AMD FirePro S9300 X2 Does Hardware Video Encoding in two Virtual Machines
Lesz róla cikk mert rendeltem én is egyet.Smithy87
Ha mersz barkácsolni akkor most a 9300x2 48eft szlovák webshopból 1 év garival [link] miyconst30 kuponnal február végéig. De kell neki erős táp és hűtést is meg kell rá oldani valamint 1 dp portja van csak ezért érdemes másik kártyán keresztül használni. Teljesítményre GTX1060 felett, 2 gpu-t működésre bírva pedig RTX2080 felett van valamivel. -
-
válasz
fatpingvin #747 üzenetére
Az a helyzet hogy egy rakás cikkem van még amik nincsenek készen időhiány miatt pl:
meg van több olyan ami a régi gépeim tesztjei, dual procik, SLI, CF, meg egy rakás kínai lap amiket használtam de az életbe nem fogom befejezni őket.dbj19
Meg kell várnom miyconst youtubert mert ő úgyis végigtököli a dolgokat amiket majd nekem nem kell.Na majd az alapján lesz a cikk.
-
válasz
fatpingvin #745 üzenetére
Lesz még egy cikk is róla természetesen!
-
válasz
Steve_Brown #741 üzenetére
A bányászatot ezen topikba inkább ne!
Igen nagy hiány van a kártyákból, semmi szükség rá hogy ezeket is lenyúlják a bányaszok.PinguPingvin
Igen a gpu ugyan az de más a PCB, más a vrm, tdp limit. -
válasz
fatpingvin #735 üzenetére
-
válasz
fatpingvin #735 üzenetére
Túl sok projekt van még. M40-et éppen vámolják azzal kellene majd foglalkoznom inkább sztem egy hét és itt lesz.
Csábító a 9300x2 de nem fér be a pro duo mellé quad cfre meg sztem táp is sarkos lesz úgy. -
válasz
Steve_Brown #729 üzenetére
Attól függ mi a cél,gyárilag 3dmark tesztek alatt sem mérhető a throtling csak eszement furmarkban. Játékok alatt meg mindig max órajelen fog menni mivel egy játék sem képes kihasználni optimálisan ezt a GPU-t.
A tuning az más kérdés, ott el lehet szállni szépen ahhoz megértem hogy nagyobbat akarsz. Nem sok tartalék van a kártyában, azaz aránytalanul sokat fog enni minimális tuningal is. HBM is húzható elvileg. -
válasz
Steve_Brown #727 üzenetére
Játékok alatt CF-ben nem megy 65 fölé, superposition alatt is 65 fok. Nem mondanám hangosnak.
Gyári értékét már nyilván nem hozza. Lehet egyébként hogy throtlingol mert mintha 67 fok lenne a gyári célértéke. -
válasz
Steve_Brown #717 üzenetére
A két gpu-s Pro Duo gyári hűtője valami cooler master ahogy tudom, ha az le tudja hűteni rendesen a két gpu-t vrm-el együtt (350w) akkor szerintem azért egy jobb 120-asnak is illene.
Ráadásul úgy hogy az enyém még megbontva sem volt, gyári a paszta, meg blokk sem volt tisztítva pedig zárt rendszereknél trutyis lesz. Lötyi is kevés lehet benne, kotyogó hangot ad ha valamiért nem a kártya fölött van szintben a hőleadó. Nálam régi chieftek gépházban a hátsó házventi helyére van szerelve. -
válasz
fatpingvin #706 üzenetére
Leszámítva azt a tényt hogy Fury X2-t nem adták ki (asztali játékos verziót), csak Pro Duo néven VR-re és professzionális célra.
A 9300 x2 két nano, nem két fury x mint a Pro Duo. Ezt bios miatt érdemes megemlíteni mert nem kompatibilisek egymás biosaival. VRM és TDP limit is más. Nano az -5% órajelű GPU-ban. (azaz ahogy nézem a 9300x2 még kicsivel kevesebb is -50w tdp és -1db 8pin táp a duohoz képest)
Még annyi hogy a nano-t limitálja valamennyire a TDP-je, hűtése és a Bios de csak azért mert egy ITX egyventis kártyában van bezsúfolva az ami igazából egy 3 ventis vagy vizezett dögnek kellene lennie ahogyan a furyx-ek.
9300x2 6000 USD induló ár, a Duo meg 1500 USD -
-
-
válasz
Smithy87 #692 üzenetére
Két R9 Nano-nak egybe, asztali megfelelője nincs. Ha megy a CF rajta rendesen akkor teljesítményre RTX2080, ha nem akkor GTX1060-1070 között.
Mondhatnám hogy a Pro Duo-nak de az inkább két FuryX, teljesítményre hasonlóak.
Ha bírod hűteni meg tápod is van hozzá akkor ajánlom. -
válasz
Steve_Brown #688 üzenetére
Chiphiány (nem tudnak olyan kihozatalt a nagyobb vramokból), költségek.
Pro szériákra raknak. S9170-es (~390X) 32gb-os az most asszem 65eft kuponnal [link]
Illetve a teslákon is dögivel van ram. -
válasz
Steve_Brown #682 üzenetére
Évek óta 8x-esek a kicsi kartyák és notebookoknál meg 4x az elterjed ahova készült eredetileg a 6500-as.
Kevesebb kivezetés a gpuból és kevesebb alkatrész kell, egyszerűbb pcb-vel.
16x a középkategóriától van amdnél. 6500-as az alsókategória. -
-
válasz
Steve_Brown #670 üzenetére
Ez a GPU felépítéséből adódóan eleve alacsonyabb órajelen throttlingol. HBM megléte is csak bonyolítja a dolgokat.
De az asztali FuryX és Nano is ugyanúgy ezeken a hőfokokon lassul be.
Szervereknél ráadásul az ilyen számításoknál használt GPU-kon eleve ECC ram szokott lenni, na most ezen a kártyán pont nincs szóval külön oda kell rá figyelni hogy stabil maradjon.
Játékoknál nem gond a hibázás, ott egy pixel más színű negyed másodpercre senkit nem érdekel de amikor egy számításban borul minden egy érték miatt az elfogadhatatlan.
Szóval itt elég szigorúan veszik a hibátlan működést, asztaliaknál meg mehet kiélezve minden.
Szervereknél mindenre van throttling, ramra is ami asztaliaknál nem divat. -
válasz
Steve_Brown #659 üzenetére
Háát végülis passzívban is menni fog kis terhelésen.
-
-
válasz
Steve_Brown #652 üzenetére
Nekem a legutolsó új kártyám egy r9 380 volt boltból, azóta sok volt csak használtból. (1070 sli, 1070ti, vega56, rakás tesla, gtx690, 980ti, 780ti, 770, 660ti,650 sokféle r9, r7 nem is tudom már végigszámolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest