- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Nagyon off: az imént megérkezett Windows 7 doboza eszméletlenül büdös
Az egymásra rakott 32 és 64 bites telepítőlemezek elhelyezése szerintem eléggé igénytelen.
-
Penge_4
veterán
"GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben"
Tudom. El van könyvjelzőzve.
Ettől még kényelmesebb a GPO.
Plusz felmerül az a kérdés bennem, hogy ha minden GPO funkciót el lehet érni Home-ban, akkor
1: Mennyibe is kerül a GPO, ami gyakorlatilag ebben az esetben csak egy sima GUI?
2: Ha ingyenes, akkor miért nem teszik legalább opcionálisan letölthetővé? Az nem mentség, hogy mert kevesen igénylik. Mert nyilván ezért nem teszik bele. De hogy opcionálisan sem..."nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban"
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható.
"bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc"
A BitLocker azért megbízhatóbb, mint egy ingyenes alternatíva, főleg titkosítás terén. Egyébként nem musthave cucc, de ha éppen valami miatt lefoglalják a vinyódat (bárkivel megeshet), akkor jó, ha van rajta.
Xp mód pedig jó, van egy rakás olyan szoftver, ami még most sem kompatibilis, ha ebből már csak 1-2-t működésre tudsz bírni az már fél siker.
-
McKane
senior tag
hát,szerintem amennyi időt belefeccöltek abba,hogy megírják ezt az eredetiségprogit, inkább tetszettek volna kijavítani azt a hibát mely:
vásárolt -nem warezolt- , bolti nyugtával,eredetiség-matricával,eredeti windows7 home premium dvd-vel rendelkezem.
telepítés után pár napig ment aktiválás nélkül, megvártam míg "összeérik" a rendszer.
aztán pár nap után,aktiválom neten keresztül. Ok, megjelent a sz.gép tulajdonságainál: eredeti microsoft,stb,sb.öröm és boldogság..
DE!
a minap az az üzenet fogad: 4 napja van hátra, kedves windows nincs aktiválva.
ujraindítom,hátha.. ugyanez. na jó,ujra aktiválom,biztos valami összeveszett a rendszerben. de nem engedi az aktiválást : az ön által megadott kulcs már használatban van....
felhívom a microsoft ügyfélszolgálatot, tört magyarsággal kommunikál velem a -talán szlovák- néni. kb 15 perc beszélgetést képzeljetek el..
de sikerült aktiválnom.de a kérdésem az: egy egyszerű felhasználó, aki nem tud ilyesmit, mit csinálna??
Ui: bocs a hosszú hsz.-ért.
-
törölt tag
-
fatal`
titán
GPO van a profban is úgytudom, MUIkat pedig fel lehet tenni az összesre, pont itt a logouton volt leírás, hogy hogyan. Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez.
Elfogadja a német kulcsot is.
XP módra pedig VirtualBox (még DXet is tud) vagy VMWare (ha jól tudom már ebből is van ingyenes verzió)
-
bobsys
veterán
mar megint?
GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben
nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban
bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc, (de ha valami ultratitkos dolgon dolgozol ami miatt kell, akkor egy jol kereso szabaduszo vagy, tehat megtudod fizetni vagy a ceged adja laptopostul) -
Morden24
nagyúr
Változtatható MUI kb. pont annyira hasznos otthonra, mint az XP mód.
Group policy-t is millióan használnak, mint home userek.
A bitlocker szintén musthave.Van egy minimális kisebbség, akinek kéne otthonra, igen. Meg van olyan is, akinek a részeg haver fotójára f_szt rajzolni fotosop kell. Nem hiszem, hogy belőlük kéne kiindulni.
-
kelzsoca
félisten
És képzeld el vannak olyanok, akik az ingyenes rendszert ki tudnák használni, helyette mit csinál szerencsétlen?
Fogja azt lewarezolja magának
1. Mert van olyan hülye hogy nem használja ki
2. Mert a haverok akkor kitagadják, vagy hülyének nézik, ha eredetit használ
3. Nem is tud róla hogy neki van ilyen lehetősége -
Morden24
nagyúr
Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban
3-ik opció: a hülyegyerekek által széthekkelt Gamer Editionja miatt Winfossal floodolja a fórumokat. Ez szerintem a legjobb.
(#84) pzstm: Gracias! Amúgy Vista idejében a a Business-ben nem volt.
-
Penge_4
veterán
"Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg."
És ha nem csinál belőle pénzt, (tehát nem adja tovább), akkor hogyan lop meg? Neked melyik a jobb? Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban, vagy a haverjainak, akik talán a te potenciális vásárlóid lesznek, vagy ha inkább ingyenes alternatívát használ? Nyilván azért használja crackelten a Te szoftveredet, mert meg van vele elégedve. Tekintsd elismerésnek.
-
JanR
addikt
válasz
ricsipontaz #80 üzenetére
Persze lehetetlenitsek el teljesen, de akkor az arakat is igazitsak hozza...
-
ricsipontaz
csendes tag
Most tényleg néhányan ennyire nem értik? A Microsoft próbálja megnehezíteni a warez pistikék életét, ezzel is valamennyire rávenni őket az eredeti Windows beszerzésére. Viszont nem akarják teljesen ellehetetleníteni őket. Mert akkor sokan operációs rendszert váltanának és ezzel a monopóliumukat veszélyeztetnék. Így a két rossz közül a nekik kevésbé fájót választják.
Én személy szerint örülnék, ha teljesen ki akarnák szűrni a warez Windowsokat.
-
JanR
addikt
Ja igen, kozben hazamegy es leul a 200e Ft-ot ero gepe ele crysis-ozik egyet.
Mert azt tegyuk hozza, hogy aki win7-et hasznal, annak mar nincs annyira "szar" gepe.
(Tudom-tudom, hogy ilyen meg olyan csudajo gepek vannak, de nalam mar egy 2GB ramos 2 magos gep sem szamit szarnak - es az is ugyan ugy penzbe kerul...) -
Penge_4
veterán
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
"Ha egy album online csak 2-300Ft lenne, akkor nem 10e, hanem 200e ember venné meg, és ugyanott lennének anyagilag. Ha a windows nem 25e, hanem 2,5e lenne, akkor nem tízszer, de százszor annyian vennék meg. Ilyen egyszerű."
Ez hülyeség. Egyetlen dologban lehetsz biztos az üzleti életben. Hogy a cégek mind a profitmaximalizációra törekednek. Ha olcsóbb lenne, akkor többen vennék meg, csak annyival nem, amennyivel többet most fognak a gazdag rétegen ott az USA-ban.
Plusz kalkuláld bele a megszokást "ha eddig letöltötte ezután is a torrentoldalakon fogja keresni, nem a boltok polcain".
Plusz mivel bővülne a vásárlói kör, hiába lenne olcsóbb, így nagyobb szerepet kapna a Linux ingyenessége, ami jelenleg egy olyan embert sem hat meg, aki warez Windowst használ.
Mondom ezt úgy, hogy még talán 2,5 rugót egy dobozos Ultimate nekem is megérne.
-
kelzsoca
félisten
De szép is lenne
Mindig azoknak nagy a pofájuk akik összelopnak mindent.
Persze majd mindjárt jön a duma, hogy:
El kell tartani a kutyát, nagymamát, beteg testvért, rokonokat, a szomszéd bácsi macskáját, csak 90 ezret keresek mégis miből, nekem nem telik rá, még kenyérre sincs, még tanulok, anyám nyakán vagyok, és a legjobb: tudod mikor adok pénzt ezeknek, így is milliárdosok...
-
brd
nagyúr
Mielőtt félreérted, ugye nem kerülte el a figyelmed az idézőjel?
hunfatal: Igen, de a Bitlocker kényelmesebb. Ráadásul a TrueCrypt egyrészt ingyenes (ha gond van, mehetsz anyuhoz panaszkodni), másrészt az tudtommal nem tudja a Windows partíciót titkosítani (amit én utoljára néztem, az legalábbis nem tudta).
-
Morden24
nagyúr
Ezt tanúsíthatom. Még a H1N1-et sem kaptam el, pedig PH-szerte hangoztatják, hogy mekkora disznó vagyok, amiért nem sül le a pofámról a bőr.
Ha most rosszindulatú lennék, akkor nem hagynám ki azt a magas labdát, hogy a disznó gerinces
(Ne sértődj meg, kivételesen viccnek szánom.)
-
Penge_4
veterán
XP-n nem is volt WAT, csak WGA. Épp a WGA-val szembeni ellenérzések miatt nevezték át WAT-ra, ami állítólag kevésbé agresszív.
moonman: "ugyanígy vicces valakit személyi igazolványszám alapján keresni."
Pedig az első személyigazolvány számodig visszamenőleg naplózzák ám azt. Szóval nem is olyan hülyeség. Pontosabb információ mint az alapján keresni valakit, hogy Kovács Pista, budapesti lakos.
Ghandi: "tényleg kezdem megérteni azt aki ilegális win7-et használ.Mi baja lehet? Ezekszerint semmi"
Ezt tanúsíthatom. Még a H1N1-et sem kaptam el, pedig PH-szerte hangoztatják, hogy mekkora disznó vagyok, amiért nem sül le a pofámról a bőr.
-
jFox
addikt
Szerintem az M$ árképzése nem a magyar átlagkeresethez igazodik.
Aki akar úgy is szán rá, aki meg nem az használjon linuxot! Az ingyen van. -
Morden24
nagyúr
Bar van egy sejtesem, hogy opcionalis ugyan a telepitese, de a kesobbiekben tobb program alapkovetelmenykent kerni fogja majd.
Nem valószínű, épp nemrég végeztek a WGA perrel (pozitívan), kétlem hogy ilyesmit megint szeretnének. Ezért "opcionális".
Én adnám speciel, ha automatikusan települne, akár kikapcsolt WU esetén is.(#64) kelzsoca: Jogos, ahogy az összes többi topikban is lelohadna a forgalom, az biztos.
-
kelzsoca
félisten
Sokkal kevesebb, vagy csak pár hozzászólás lenne a topicban, ha csak az szólna hozzá a témához, akinek eredeti, vásárolt Op rendszere van a gépen.
-
JanR
addikt
Erdekes ez az opcionalis dolog. Azert csak tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak crackelt windows-t. MOD: Akarom mondani, az tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak Win7-et*
Bar van egy sejtesem, hogy opcionalis ugyan a telepitese, de a kesobbiekben tobb program alapkovetelmenykent kerni fogja majd.
Amugy tobbre mennenek ha csokkentenek az arat, biztos vagyok benne, hogy tobben megvennek
Csak ugye a kereskedok is masfejjel gondolkodnak... Ha x forint kijon ebbol es igy is fogy, akkor legyen. Nem tudjak azt a kis idot megvarni, amig a sok kicsi sokra megy.
-
Morden24
nagyúr
Es szerintem is sokan lehetnek azok akik nem is tudjak, hogy ami a gepukon van az nem is eredeti windows...
Na, hát ezek az emberek fognak alaposan meglepődni, amikor lejön ez a frissítés, és kiheréli a krekket.
Más kérdés, hogy én ilyen ilyen eladónál úgy jelenteném fel a boltot, ahogy kell (félreértések elkerülése végett: elsősorban nem a warez Windows miatt, hanem a warezból való pénzcsinálás miatt).Na persze feltételezve, hogy a kedves eladó nem iktatta ki előzékenyen a teljes Windows Update-et, mint felesleges szart, úgysem kell az alapon.
-
shev7
veterán
szerinted mi az aranya a kovetkezo ket esetnek:
1. "fel kene tenni a win 7-et, nezzuk honnan tudom letolteni..."
2. "Boltban az elado a vevonek vagy ismerossel osszerakatott gep eseten: ha ezt a gepet szeretne az x forint. 5000 pluszert teszek ra windows 7-et"Attol hogy ez egy IT forum, es az itteni emberek 90%-a tudna maganak lopott windowst szerezni ha akarna, attol meg ez nem igaz altalanossagban. Es szerintem is sokan lehetnek azok akik nem is tudjak, hogy ami a gepukon van az nem is eredeti windows...
-
dqdb
nagyúr
Körülbelül 1 órája hozta meg a DHL Angliából a pénteken reggel rendelt, dobozos Ultimate-et, ami szállítással együtt 60200 forintomba került. Szóval van olcsóbban is, csak nem itthon kell vásárolni.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért dobozos Ultimate:
1. Home Premium kevés volt, nekem szükségem van XP módra
2. kicsi volt az árkülönbség a Pro és az Ultimate között
3. amikor nekem már nem lesz szükségem rá, akkor családban magyar GUI-val fel tudom majd rakni másik számítógépre. Mivel a mostanit sem mindig én használom, ezért már az RC-nél is telepítettem magyar language pack-et -
Horbal
őstag
Aki Ultimate-et tesz otthoni gépre az meg is érdemli, aki meg Ultimate-ből nem dobozosat vesz az szintén.
Annak én sem örülök, hogy ennyibe fáj a dobozos, illetve, hogy ennyi az árkülönbség az OEM és a dob. között, de ez van. Én külföldről rendelem meg online (ha a hülye bankom végre aktiválja a rohadt netkártyát) OEM árban megkapom kb mindennel együtt a dobozost és öröm bódottá.Ezt meg nyilván fel fogják törni mint mindent, de én már belefáradtam, hogy mindig baszkódjak frissítéssel meg drájverekkel... ennyit megér a kényelmem...
-
Egyre inkább terjednek a notebook-ok, és azoknál nem is olyan nagy a felára az előtelepített Windowsnak, ráadásul ott annyira nem is gáz, hogy csak OEM, hiszen ki cserél alaplapot egy notiban, hacsak nem garanciális hiba esetén a gyártó?!
Sőt, én asztali gépeknél is elviselhetőnek tartom az OEM-et (28.000-ért lehet kapni 64bites magyar Home Premiumot), ha pl. 2 évente cserél csak lapot valaki, 1x eljátssza alaplaphibával az új kód kérését, 4éven belül meg úgyis kijön egy újabb Win, nemde? Akkor számoljunk csak: 28.000Ft, osztva 4 évvel: az évi 7000Ft! Nem hiszem el, hogy ne tudná kigazdálkodni valahogy valamennyi fórumtárs...
-
Ghandi
aktív tag
Valojában csak annyi hogy pont ennek ciknek köszönhetöen kelett rájönnöm hogy én voltam a hülye eddig hogy eredeti XPt vettem annó.Hát mostmár nem fogok kidobni ninimum 32ezer forintot csak hogy elmondhassam huuuuu nekem eredeti van!!!!! Eddig én voltam kisebbségben ezzel az ismeröseim közt és nekik is minden ugyan ugy ment a gépükön,söt még ugyan ugy is eredetinek nézett ki.Ezekszerint én mint"warezpisti" nem bukok le ugyan ugy használom.
Ennyi -
brd
nagyúr
A warez nem lopás, hanem illegális felhasználás. Pl. az SMSweb lehet legfeljebb lopás. XP-nél ugyanez volt (sőt, de ez benne van a cikkben is), most miért lenne kényelmetlenebb neked? Ráadásul XP-nél is lehetett ügyeskedni, gondolom, itt is lehet majd. Nem érdeke a M$-nak a teljes ellehetetlenítés, mert egyrészt túl nagy kényelmetlenséget okozna a legális felhasználóknak (is), ráadásul így még az is Windows-t használ, aki úgy nem tenné (így sem, úgy sem fizet érte, de legalább így növeli a részesedését).
-
vadkörte
addikt
Az én elveim szerint a warez lopás.
Szvsz., meg tévedésben élsz. Ha bemegyek a boltba és leveszem a gyári dobozos cuccost a polcról és fizetés nélkül kisétálok vele, na az lopás. Ha tudatosan vagy nem tudatosan warez cuccot használok, az max. jogosulatlan felhasználás.
Én is azon a véleményen vagyok, ha kicsit racionálisabb lenne a MS árképzése nagyobb lenne annak a valószínűsée, hogy több felhasználó inkább megveszi a cuccot, mintsem "lopott"-at használjon.
Ha mondjuk egy HomeBasic ára ~10E körül alakulna, és lenne normális többgépes családi licenc verzió is aminek az ára gépenként - kulcsonként - 15-20%-kal növekedne igenis sokan választanák a legális utat.#47:
Milyen egy hét? max. 2 nap... -
ttt1
őstag
A Home Premium verziók bruttó ára:
dobozos 55.990 Ft
OEM 31.990 FtA Professional verziók bruttó ára:
dobozos 85.990 Ft
OEM 36.490 Ft
Az Ultimate verziók bruttó ára:dobozos 89.990 Ft
OEM 52.990 FtAki ultimate-oem-et akar használni az már azért nem 25 e ...
-
bobsys
veterán
a gyartok nem egy licenset vesznek hanem szazezres millios nagysagrendut, WUt nem kell kikapcsolni, a frissitest nem kotelezo felrakni.
Talán megvárták ameddig megszeretik sokan a w7-et, felduzzad a felhasználó tábora és utána lehet kaszálni a lóvét. De ugye az MS nem ilyen ?!
-
Ghandi
aktív tag
Én ezt megértem,de én elvekröl beszélek! Az én elveim szerint a warez lopás.Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg.Azt a baj amikor külömbséget tesznek hogy akkormost kit is buktassunk le.Amig én megveszem a ne én legyek már a balek.
De most hogy ezt a cikket elolvastam tényleg eröteljesen elgondolkozok hogy egyáltalán megvegyem e! Eddig ugy voltam vele mint az XPvel,persze hogy megveszem az eredetit mert mennyi elönyöm származik belöle..Na de ezekután mérlegelek.Mi van ha mégsem veszem meg hanem....ezekszerint semmi. -
hétalvó
addikt
nehéz lenne annyiért adni, mint az oem-eknek? XP-nél valami 7k-s összegekről lehetett hallani pl egy dell esetében, megnézném, ha mondjuk 10k lenne mennyien vennék, azért 30k itthon az átlagfizetés jelentős része.
Majd megint szépen mindenki kikapcsolja az update-et és összeszedi a drivereket külön.
Lehet ezt játszani, de nekem ne mondja senki, hogy a microsoft-nak nem jó a warez, sose terjedt volna el ennyire, ha nem lehetett volna ingyen otthon mindenkinek.Egyébként sok ismerősöm az analfabéta magyar felhasználok közé tartozik és amikor xp-re kijött ez, szépen bementek és megvették eredetiben, végül is célt ért ta program. Most már csak azt nem értem miért nem volt benne alapból ?
Talán megvárták ameddig megszeretik sokan a w7-et, felduzzad a felhasználó tábora és utána lehet kaszálni a lóvét. De ugye az MS nem ilyen ?! -
PH-User
addikt
Szvsz adtak a sz@rnak egy pofont?
-
Depression
veterán
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
Ez hülyeség. Ha olcsóbb lenne, akkor sem vennék lényegesen többen. Eleve meg kell nézned a kereskedelmi láncot, és rájössz, hogy ahhoz, hogy 20%-kal olcsóbb legyen, a MS-nak 50-60%-kal kellene csökkentenie az árat. Szóval jelentős bevételcsökkenés mellett, szinte alig emelkedő vásárlás lenne a vége.
És ez a szabadon ellenőrizhető win pedig dícséretes. Igen, ha a boltostól megveszem 2x k Ft-ért, akkor ne ő tegye zsebre! -
Brutális eb
addikt
Családi csomagot 25 ezerért !
Ja igen múltkor kiváncsiságból kipróbáltam egy ilyen loader kakiságot.
Valami kínai cuuc volt.
Elötte a mappáján lefutattam egy virus/spy keresést talált is bennne néhány cuccot.
Ezeket töröltem telepítettem és még így is működött.
Tehát el lehet érni,hogy ne 68% legyen az arány.
Remélem ezért nem kapok bant lévén az egész cikk a warezről szól. -
Jaffafa
aktív tag
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz. Ennyiböl ingyen is adhatnák. Nyilván többen vennék meg, de az aki ma megteheti, mégsem veszi meg, mert minek, ha megszerezheti ingyen is. Nekem legális a Win-7em, söt az XP-m is az volt, ennek ellenére én vagyok a baráti körben a fekete bárány, meg a hülye persze. Nehéz ezen változtatni egy olyan országban, ahol lopni érdem és nem bün.
-
Jaffafa
aktív tag
-
Ennek sosem volt értelme. Talán egy hétig lesz hatásos, aztán rájönnek, mi a check algoritmusa, és mást alkalmaznak. Rá kell jönni, hogy felesleges futni a kalózok után, csak energia és pénz. Ugyanaz, mint a zeneipar. Ha egy album online csak 2-300Ft lenne, akkor nem 10e, hanem 200e ember venné meg, és ugyanott lennének anyagilag. Ha a windows nem 25e, hanem 2,5e lenne, akkor nem tízszer, de százszor annyian vennék meg. Ilyen egyszerű.
Moonman: megértem, hogy piacvezető, azért annyi, de ha csökkentené az árakat, többet adna el, mellette kevesebbet kellene költenie a kalózok elleni harcra, és az illegális windowsok száma a töredékére csökkenne anélkül, hogy crackellenes megoldást kellene bevetni.
-
atike
nagyúr
Megjelenik, használják, pár nap és ugyanúgy feltörik mint eddig.
-
Ghandi
aktív tag
Hát akkor?? Nem is értem én ezt az egészet.Ez kb olyan hogy ha valaki lop a boltban akkor az kérem jelezze a pénztárosnál,ha nem teszi akkor nyugodtan elviheti a cuccot
Ne tévesszen meg én nem a illegális példányok melett állok.Most is egy IBM Thinkpadról irok amin mint tudjuk gyárilag eredeti win XP van.Az asztali gépemre is vettem annó eredeti win XP-t.de lassan kezdem ugyérezni hogy én vagyok a balek!Most hogy a saját börömön érzem hogy az oprendszer drágább mint az én gépemben lévö legdrágább HW....tényleg kezdem megérteni azt aki ilegális win7-et használ.Mi baja lehet? Ezekszerint semmi -
Ghandi
aktív tag
válasz
RootRulez #15 üzenetére
Igen ezzel én is igy vagyok! Nekem még sosem volt win7 a gépemen,de most hogy bövitek 4giga ramra igy szükségem lesz egy 64bites oprendszerre,és mivel játszok is a gépen igy marad a win7.Na de azért az már kicsit pofátlanságnak tartom én is hogy az oprendszer drágább mint a 4giga márkás ram!
Egyenlöre nem tudom mit tegyek mert win7-re már nincsen pénzem -
Ghandi
aktív tag
Na most jól értem ezt az egészet?
Kiad egy most biztosra menö eredetiségvizsgáló patchet a MS,olyat ami most tutira megtudja mondani hogy eredeti a win7 vagy nem.De ezt te vagy telepíted vagy nem?
És ha nem telepitik akkor mi van? Akkor ugyan ugy megy minden tovább illegális win7-el??? Na akkor adtak egy pofont annak a bizonyos füben lapulónak.Nem? -
RootRulez
félisten
Elhiszem, hogy mindennek megvan az ára, de tény, ha olcsóbb lenne a windows, sokkal többen megvennék. Ezt közvetlen környezetemben tapasztaltam. Biztos vagyok benne, hogy megugranának az eladások.
És akkor a kalózkodásnak is annyi lenne (op rendszer téren legalább is). Sok kicsi meg amúgy is többre megy...
-
moli.hu
őstag
az internetről letölthető Windows 7 kalózverziók (és aktivációs hackek) 32 százalékában található kártevő.
68%-ban viszont nem!
-
moonman
titán
Az EU szerint az IP-cím személyes adat
Az IP-cím nem személyes adatráadásul itt usáról beszélünk. egyébként szerintem sem személyes adat, személyes adat nem változik véletlenszerűen. (ugyanígy vicces valakit személyi igazolványszám alapján keresni.)
-
moonman
titán
ha jól emlékszem, azon ment a vita, hogy a megkérdezésük nélkül települt program a gépükre, ami ráadásul "kényes" információkat továbbított az MS-nek.
egy csapat amerikai, aki nem tud olvasni[1] és hozzá még idióta[2] is.
1: benne van eula-ban.
2: IP-címmel meg szoftververzióval sokra mennek ám, egyik sem minősül személyes adatnak. -
bobsys
veterán
A kötelező „eredetiség-ellenőrzés” miatt annak idején amerikai felhasználók egy csoportja be is perelte a céget, a három évvel ezelőtt indult eljárást épp a múlt héten zárult le: a bíróság elutasította a panaszt
eh, nem ertem
akinek eredetije van az miert perelne?
aki meg warezolta annak van ekkora pofaja? -
floatr
veterán
Kevés. Továbbra is várom azt a megoldást, amikor a kalózváltozatokat teljesen ellehetetlenítik, és ezzel párhuzamosan erőteljesebb árazást is bevezetnek
-
moonman
titán
válasz
kételkedem #3 üzenetére
mondják a lopott Windows-t használók, holott ennek elsősorban a nagyüzemben hamisított, pénzért árult példányok lebuktatása a célja.
-
kételkedem
addikt
Az örökös macska-egér harc újabb állomása.
-
Penge_4
veterán
válasz
acélkemény #1 üzenetére
Hát arra azért kíváncsi leszek meddig lesz ez opcionális. Gondolom innentől majd egy rakás szolgáltatást csak a megléte esetén lehet majd igénybe venni.
Na meg, hogy a SLIC-es megoldás is benne van-e az adatbázisában..."Ha jonne automatikusan, kiadnák azt a cracket, ami azt is leallitja"
Vagy ha nem készülnek el időben vele, akkor az MS adná ki, mert nem engedheti meg, hogy az IE után a Windowsnak is zuhanjon a piaci részesedése.
-
acélkemény
csendes tag
Nem hiszem én azt, hogy ez akkora probléma lenne azoknak, akik meg tudják csinálni ezt
Ha jonne automatikusan, kiadnák azt a cracket, ami azt is leallitja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest