Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
"Ha egy album online csak 2-300Ft lenne, akkor nem 10e, hanem 200e ember venné meg, és ugyanott lennének anyagilag. Ha a windows nem 25e, hanem 2,5e lenne, akkor nem tízszer, de százszor annyian vennék meg. Ilyen egyszerű."
Ez hülyeség. Egyetlen dologban lehetsz biztos az üzleti életben. Hogy a cégek mind a profitmaximalizációra törekednek. Ha olcsóbb lenne, akkor többen vennék meg, csak annyival nem, amennyivel többet most fognak a gazdag rétegen ott az USA-ban.
Plusz kalkuláld bele a megszokást "ha eddig letöltötte ezután is a torrentoldalakon fogja keresni, nem a boltok polcain".
Plusz mivel bővülne a vásárlói kör, hiába lenne olcsóbb, így nagyobb szerepet kapna a Linux ingyenessége, ami jelenleg egy olyan embert sem hat meg, aki warez Windowst használ.
Mondom ezt úgy, hogy még talán 2,5 rugót egy dobozos Ultimate nekem is megérne.

-
Depression
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ez hülyeség. Ha olcsóbb lenne, akkor sem vennék lényegesen többen. Eleve meg kell nézned a kereskedelmi láncot, és rájössz, hogy ahhoz, hogy 20%-kal olcsóbb legyen, a MS-nak 50-60%-kal kellene csökkentenie az árat. Szóval jelentős bevételcsökkenés mellett, szinte alig emelkedő vásárlás lenne a vége.
És ez a szabadon ellenőrizhető win pedig dícséretes. Igen, ha a boltostól megveszem 2x k Ft-ért, akkor ne ő tegye zsebre! -
Jaffafa
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz. Ennyiböl ingyen is adhatnák. Nyilván többen vennék meg, de az aki ma megteheti, mégsem veszi meg, mert minek, ha megszerezheti ingyen is. Nekem legális a Win-7em, söt az XP-m is az volt, ennek ellenére én vagyok a baráti körben a fekete bárány, meg a hülye persze. Nehéz ezen változtatni egy olyan országban, ahol lopni érdem és nem bün.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- JBL BoomBox 2
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest