Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Az ötezer forintos víruskeresőt rengeteg haverom megvette magának, mert jó, nem akart ingyeneset. Inkább fizetett. Ennyit a windowsért is sokan kiadnának.
-
Allien
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ööö, ezt gondolom BIZTOS ki is próbálták, nem ám íróasztal mögül kiszámolták, ááá, biztos NEM!
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg. 
De szigorúan szvsz
(szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg.