- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg."
És ha nem csinál belőle pénzt, (tehát nem adja tovább), akkor hogyan lop meg? Neked melyik a jobb? Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban, vagy a haverjainak, akik talán a te potenciális vásárlóid lesznek, vagy ha inkább ingyenes alternatívát használ? Nyilván azért használja crackelten a Te szoftveredet, mert meg van vele elégedve. Tekintsd elismerésnek.
-
brd
nagyúr
A warez nem lopás, hanem illegális felhasználás. Pl. az SMSweb lehet legfeljebb lopás. XP-nél ugyanez volt (sőt, de ez benne van a cikkben is), most miért lenne kényelmetlenebb neked? Ráadásul XP-nél is lehetett ügyeskedni, gondolom, itt is lehet majd. Nem érdeke a M$-nak a teljes ellehetetlenítés, mert egyrészt túl nagy kényelmetlenséget okozna a legális felhasználóknak (is), ráadásul így még az is Windows-t használ, aki úgy nem tenné (így sem, úgy sem fizet érte, de legalább így növeli a részesedését).
-
vadkörte
addikt
Az én elveim szerint a warez lopás.
Szvsz., meg tévedésben élsz. Ha bemegyek a boltba és leveszem a gyári dobozos cuccost a polcról és fizetés nélkül kisétálok vele, na az lopás. Ha tudatosan vagy nem tudatosan warez cuccot használok, az max. jogosulatlan felhasználás.
Én is azon a véleményen vagyok, ha kicsit racionálisabb lenne a MS árképzése nagyobb lenne annak a valószínűsée, hogy több felhasználó inkább megveszi a cuccot, mintsem "lopott"-at használjon.
Ha mondjuk egy HomeBasic ára ~10E körül alakulna, és lenne normális többgépes családi licenc verzió is aminek az ára gépenként - kulcsonként - 15-20%-kal növekedne igenis sokan választanák a legális utat.#47:
Milyen egy hét? max. 2 nap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest