Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Brutális eb #519 üzenetére
Mondjuk ahhoz tényleg sokat kéne szívni
De az tény, hogy a cigi elhagyásával sok-sok pénzt meg lehet spórolni havi szinten.
Ha nem is 1, de 2-3 hónap alatt meg is lenne egy windows ára. -
Gorneck
legenda
válasz
Brutális eb #519 üzenetére
Napi két doboz esetén simán...
-
llax
senior tag
válasz
Brutális eb #318 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy sokan vannak, akinél vegyesen van legális és illegális tartalom a gépen.
De egyben biztos lehetsz: még ők sokan is ahhoz a kisebbséghez tartoznak, akik hajlandóak fizetni szoftverért (ha nem is mindért)... Legalábbis Mo.-on így van... -
Morden24
nagyúr
válasz
Abban is biztos vagyok,hogy az itt jelenlévő erediti oprendszeresek gépén is található nem kevés illegális warez tartalom
Szerintem ez a feltételezés nagyjából azzal egyenértékű, mint ha azt mondanám, hogy biztos vagyok benne, hogy a warezosok a szomszédtól lopják a gázt.
Leginkább nincsen alapja, maximum a saját magadból, vagy a környezetedből származtatott tapasztalatok.
Rövidebben úgy is mondhattam volna: frászt!
-
válasz
Egyaltalan nem. Eleg sok ember van ugy vele, ha sokat kell a feltoressel foglalkozni, akkor inkabb megveszi -- vegulis valami 50k korul van ha jol emlekszem, ez negy-ot evre nem tulzottan sok..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő