Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Gondolom ez sem tudja hatástalanítani az OEM Loader-rel aktivált 7-eket.
Ha jól olvastam róla akkor azért nem lehet mert az előretelepített laptop Win-eket emulálja.
Mondjuk engem nem érint, mivel van egy eredeti Vista HP-m, meg tudnék igényelni főiskola miatt is, amit lehet meg is lépek. -
pzstm
titán
jogos....úgy értettem hogy alapból nincsen benne, és MSDNAA-val meg tisztaszoftverrel rendelkező emberek büdös életbe nem fognak szolgáltatások ki-be kapcsolásával szórakozni...ha egyáltalán megtalálják.
(nyilván nem csak ők használják, csak környezetemben sok ilyen van....) aki meg legálisan bszerzi az általában HP-t vesz, a többi meg úgyis ultimate-et warezol
-
ddekany
veterán
Na, azért ez a korábbi eszmefuttatás, hogy ez most a nagyüzemben eladott hamisítványok legbuktatására van, és ez a szegény átvert vásárló érdekeit szolgálja... Mert, tfh vett illető hamisítványt, de nem tudja. Aztán egy nap így igen nyom az eredetiség ellenőrzésre, mire közlik fele a szomorú hírt, és mivel ő ilyen szegény áldozat meg becsületes volt, vigaszként részben elbasszák a Window-s át, amíg nem perkálja le (esetleg immár másodszorra) a licenc árát. Ha ezt nem tette volna az ellenőrző cucc, ill. nem igényelné az MS bizonyos szolgáltatásokhoz ezt, valószínűleg soha nem lenne hátránya abból illetőnek, hogy hamisat vett, hiszen ez software, nem pedig cipő, hogy a hamis gyatrább legyen. Most persze lehet mondani, hogy de vírusos stb... de ha csupán ez lett volna a cél, akkor nem lett volna célszerűbb csak egyszer kiírni, hogy ez hamisítvány, és azok jelentős része vírusos, szóval vigyázzál meg borítsad a pultot az eladóra, és aztán nem büntetni mindenféle féláttetsző üzenetpanelekkel stb? Persze ez ilyen álkérdés részemről, mert tudjuk, hogy nem ez volt a cél, hanem egyszerűen hogy mindenki szívjon, amíg nem fizetett.
-
Chaby67
csendes tag
Hívhatod "platform"-nak meg minden egyébnek. Attól még egy OP rendszer ami a perifériákat kezeli. (amit teleraktak a lusta embereket kiszolgáló sallanggal amitől a platform jelzőt kapta)
Ízlések és pofonok tipikus esete..
Érdekes, hogy ha használni akarok egy programot akkor én nem sírni kezdek, hanem megkeresem a megfelelő programot hozzá. (csodálatos módon nem sok MS van közöttük)
-
Ghandi
aktív tag
Valojában csak annyi hogy pont ennek ciknek köszönhetöen kelett rájönnöm hogy én voltam a hülye eddig hogy eredeti XPt vettem annó.Hát mostmár nem fogok kidobni ninimum 32ezer forintot csak hogy elmondhassam huuuuu nekem eredeti van!!!!! Eddig én voltam kisebbségben ezzel az ismeröseim közt és nekik is minden ugyan ugy ment a gépükön,söt még ugyan ugy is eredetinek nézett ki.Ezekszerint én mint"warezpisti" nem bukok le ugyan ugy használom.
Ennyi -
Ghandi
aktív tag
Én ezt megértem,de én elvekröl beszélek! Az én elveim szerint a warez lopás.Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg.Azt a baj amikor külömbséget tesznek hogy akkormost kit is buktassunk le.Amig én megveszem a ne én legyek már a balek.
De most hogy ezt a cikket elolvastam tényleg eröteljesen elgondolkozok hogy egyáltalán megvegyem e! Eddig ugy voltam vele mint az XPvel,persze hogy megveszem az eredetit mert mennyi elönyöm származik belöle..Na de ezekután mérlegelek.Mi van ha mégsem veszem meg hanem....ezekszerint semmi. -
Ghandi
aktív tag
Hát akkor?? Nem is értem én ezt az egészet.Ez kb olyan hogy ha valaki lop a boltban akkor az kérem jelezze a pénztárosnál,ha nem teszi akkor nyugodtan elviheti a cuccot
Ne tévesszen meg én nem a illegális példányok melett állok.Most is egy IBM Thinkpadról irok amin mint tudjuk gyárilag eredeti win XP van.Az asztali gépemre is vettem annó eredeti win XP-t.de lassan kezdem ugyérezni hogy én vagyok a balek!Most hogy a saját börömön érzem hogy az oprendszer drágább mint az én gépemben lévö legdrágább HW....tényleg kezdem megérteni azt aki ilegális win7-et használ.Mi baja lehet? Ezekszerint semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest