Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben"
Tudom. El van könyvjelzőzve.

Ettől még kényelmesebb a GPO.
Plusz felmerül az a kérdés bennem, hogy ha minden GPO funkciót el lehet érni Home-ban, akkor
1: Mennyibe is kerül a GPO, ami gyakorlatilag ebben az esetben csak egy sima GUI?
2: Ha ingyenes, akkor miért nem teszik legalább opcionálisan letölthetővé? Az nem mentség, hogy mert kevesen igénylik. Mert nyilván ezért nem teszik bele. De hogy opcionálisan sem..."nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban"
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható.
"bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc"
A BitLocker azért megbízhatóbb, mint egy ingyenes alternatíva, főleg titkosítás terén. Egyébként nem musthave cucc, de ha éppen valami miatt lefoglalják a vinyódat (bárkivel megeshet), akkor jó, ha van rajta.

Xp mód pedig jó, van egy rakás olyan szoftver, ami még most sem kompatibilis, ha ebből már csak 1-2-t működésre tudsz bírni az már fél siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest