Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Valojában csak annyi hogy pont ennek ciknek köszönhetöen kelett rájönnöm hogy én voltam a hülye eddig hogy eredeti XPt vettem annó.Hát mostmár nem fogok kidobni ninimum 32ezer forintot csak hogy elmondhassam huuuuu nekem eredeti van!!!!! Eddig én voltam kisebbségben ezzel az ismeröseim közt és nekik is minden ugyan ugy ment a gépükön,söt még ugyan ugy is eredetinek nézett ki.Ezekszerint én mint"warezpisti" nem bukok le ugyan ugy használom.
Ennyi -
Ghandi
aktív tag
Én ezt megértem,de én elvekröl beszélek! Az én elveim szerint a warez lopás.Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg.Azt a baj amikor külömbséget tesznek hogy akkormost kit is buktassunk le.Amig én megveszem a ne én legyek már a balek.
De most hogy ezt a cikket elolvastam tényleg eröteljesen elgondolkozok hogy egyáltalán megvegyem e! Eddig ugy voltam vele mint az XPvel,persze hogy megveszem az eredetit mert mennyi elönyöm származik belöle..Na de ezekután mérlegelek.Mi van ha mégsem veszem meg hanem....ezekszerint semmi. -
Ghandi
aktív tag
Hát akkor?? Nem is értem én ezt az egészet.Ez kb olyan hogy ha valaki lop a boltban akkor az kérem jelezze a pénztárosnál,ha nem teszi akkor nyugodtan elviheti a cuccot
Ne tévesszen meg én nem a illegális példányok melett állok.Most is egy IBM Thinkpadról irok amin mint tudjuk gyárilag eredeti win XP van.Az asztali gépemre is vettem annó eredeti win XP-t.de lassan kezdem ugyérezni hogy én vagyok a balek!Most hogy a saját börömön érzem hogy az oprendszer drágább mint az én gépemben lévö legdrágább HW....tényleg kezdem megérteni azt aki ilegális win7-et használ.Mi baja lehet? Ezekszerint semmi -
Ghandi
aktív tag
válasz
RootRulez #15 üzenetére
Igen ezzel én is igy vagyok! Nekem még sosem volt win7 a gépemen,de most hogy bövitek 4giga ramra igy szükségem lesz egy 64bites oprendszerre,és mivel játszok is a gépen igy marad a win7.Na de azért az már kicsit pofátlanságnak tartom én is hogy az oprendszer drágább mint a 4giga márkás ram!
Egyenlöre nem tudom mit tegyek mert win7-re már nincsen pénzem -
Ghandi
aktív tag
Na most jól értem ezt az egészet?
Kiad egy most biztosra menö eredetiségvizsgáló patchet a MS,olyat ami most tutira megtudja mondani hogy eredeti a win7 vagy nem.De ezt te vagy telepíted vagy nem?
És ha nem telepitik akkor mi van? Akkor ugyan ugy megy minden tovább illegális win7-el??? Na akkor adtak egy pofont annak a bizonyos füben lapulónak.Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest