Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
#72042496 #113 üzenetére
Igen, ez eléggé nevetséges szerintem is. Elindultam a Microsoft honlapja felé, hogy megveszem letölthetőben, biztos úgy az olcsóbb, meg elég nekem a kód, nem kell egy feleslges doboz, erre ugyanott kötöttem ki, mint te. DHL-lel az Overclockers-től a dobozos olcsóbbra jött ki, mint a Microsofttól a letölthető, és ez is megjött 3 nap alatt ...
Morden24: én, mivel nem egyszerre lesz majd angolul és magyarul használva a Windows 7, ezért inkább a zsebembe nyúltam. Most ott van lesz nekem az angol változat, aztán amikor ezen a gépen cserélődik a Windows, akkor magyar MUI-val jó lesz a szüleimnek.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Morden24 #102 üzenetére
Az Office 2007 dobozát pár másodpercig én is nézegettem, amíg észrevettem, hogyan nyílik. Azzal már többet szenvedtem, hogy a pocsék minőségben nyomtatott termékkódot eltaláljam (amikor egy betűről nem egyértelmű, hogy Q vagy G, akkor ott szerintem nem a szememmel van a gond) ...
-
dqdb
nagyúr
Nagyon off: az imént megérkezett Windows 7 doboza eszméletlenül büdös
Az egymásra rakott 32 és 64 bites telepítőlemezek elhelyezése szerintem eléggé igénytelen.
-
dqdb
nagyúr
Körülbelül 1 órája hozta meg a DHL Angliából a pénteken reggel rendelt, dobozos Ultimate-et, ami szállítással együtt 60200 forintomba került. Szóval van olcsóbban is, csak nem itthon kell vásárolni.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért dobozos Ultimate:
1. Home Premium kevés volt, nekem szükségem van XP módra
2. kicsi volt az árkülönbség a Pro és az Ultimate között
3. amikor nekem már nem lesz szükségem rá, akkor családban magyar GUI-val fel tudom majd rakni másik számítógépre. Mivel a mostanit sem mindig én használom, ezért már az RC-nél is telepítettem magyar language pack-et
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest