Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós kamerák
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tanulásra szánt verziót tanuásra használhatja, pénzkeresésre nem. Néhány szoftver jelzi is, hogy ő egy tanuló verzió, a 3ds max pl. emlékszem, hogy egy vízjelet illesztett a renderbe. Nomeg elég sok funkciót tiltottak is ezekben, tehát amellett, hogy tanulóprogram, korántsem enged mindent ingyen megtanulni.
-
törölt tag
"most próbál megélni valahogy nem-alkalmazottként ... így 2 év után még mindig kérdéses, hogy sikerül-e, ... 2 milla forint értékben van a gépén warez ..."
Minden jóindulat mellett is azt kell írnom, hogy itt bizony semmi kérdés nincs. A leírtak alapján ez neki nem sikerült.
-
törölt tag
válasz
Morden24 #114 üzenetére
Én sem kizárolagosságot szeretnék, inkább csak egy alternatívát. Valami hasonlót, mint a játékoknál a Steam.
A kiszolgáló rendszer már érszben adott, bár én sem bocsátkoznék becslésekbe, milyen és mekkora átalakításra lenne szükség, ha tömegével nekiállnának onnét tölteni az emberek a Windowst.
-
törölt tag
válasz
Morden24 #102 üzenetére
A legörnyezetkímélőbb az elektronikus terjesztés lenne. Ahogy elnéztem, lett volna rá lehetőség, csak rettenet áron. A Microsoftnál £150 a letölthető Home Premium, míg Overclockersék anno jóformán feleennyiért házhoz küldték a dobozost, két nap alatt.
Pedig ha az árak megegyeznek (és nem úgy, hogy mindkettő £150
), már vevő is lettem volna a letölthető verzióra.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest