Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
"Ha egy album online csak 2-300Ft lenne, akkor nem 10e, hanem 200e ember venné meg, és ugyanott lennének anyagilag. Ha a windows nem 25e, hanem 2,5e lenne, akkor nem tízszer, de százszor annyian vennék meg. Ilyen egyszerű."
Ez hülyeség. Egyetlen dologban lehetsz biztos az üzleti életben. Hogy a cégek mind a profitmaximalizációra törekednek. Ha olcsóbb lenne, akkor többen vennék meg, csak annyival nem, amennyivel többet most fognak a gazdag rétegen ott az USA-ban.
Plusz kalkuláld bele a megszokást "ha eddig letöltötte ezután is a torrentoldalakon fogja keresni, nem a boltok polcain".
Plusz mivel bővülne a vásárlói kör, hiába lenne olcsóbb, így nagyobb szerepet kapna a Linux ingyenessége, ami jelenleg egy olyan embert sem hat meg, aki warez Windowst használ.
Mondom ezt úgy, hogy még talán 2,5 rugót egy dobozos Ultimate nekem is megérne.
-
Depression
veterán
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
Ez hülyeség. Ha olcsóbb lenne, akkor sem vennék lényegesen többen. Eleve meg kell nézned a kereskedelmi láncot, és rájössz, hogy ahhoz, hogy 20%-kal olcsóbb legyen, a MS-nak 50-60%-kal kellene csökkentenie az árat. Szóval jelentős bevételcsökkenés mellett, szinte alig emelkedő vásárlás lenne a vége.
És ez a szabadon ellenőrizhető win pedig dícséretes. Igen, ha a boltostól megveszem 2x k Ft-ért, akkor ne ő tegye zsebre! -
Jaffafa
aktív tag
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz. Ennyiböl ingyen is adhatnák. Nyilván többen vennék meg, de az aki ma megteheti, mégsem veszi meg, mert minek, ha megszerezheti ingyen is. Nekem legális a Win-7em, söt az XP-m is az volt, ennek ellenére én vagyok a baráti körben a fekete bárány, meg a hülye persze. Nehéz ezen változtatni egy olyan országban, ahol lopni érdem és nem bün.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest