- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ha jol emlekszem egyszer belinkeltem neked hogy hogyan lehet a guit is elovarazsolni, de tokmindegy, azert nincs a home premiumban gpo mert nem kell otthonra, kozponti managementhez van kitalalva, cegeknek
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható
de megiscsak van egy olyan kozos nyelv amit az egesz csalad megerttitkositasra van sok-sok masik program a bitlockeren kivul
xp mode meg semmi mas mint egy virtual pc + egy xp (az integraciot leszamitva) az ultimate araban benne van egy xp license ara is
-
törölt tag
-
fatal`
titán
GPO van a profban is úgytudom, MUIkat pedig fel lehet tenni az összesre, pont itt a logouton volt leírás, hogy hogyan. Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez.
Elfogadja a német kulcsot is.
XP módra pedig VirtualBox (még DXet is tud) vagy VMWare (ha jól tudom már ebből is van ingyenes verzió)
-
bobsys
veterán
mar megint?
GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben
nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban
bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc, (de ha valami ultratitkos dolgon dolgozol ami miatt kell, akkor egy jol kereso szabaduszo vagy, tehat megtudod fizetni vagy a ceged adja laptopostul) -
Morden24
nagyúr
Változtatható MUI kb. pont annyira hasznos otthonra, mint az XP mód.
Group policy-t is millióan használnak, mint home userek.
A bitlocker szintén musthave.Van egy minimális kisebbség, akinek kéne otthonra, igen. Meg van olyan is, akinek a részeg haver fotójára f_szt rajzolni fotosop kell. Nem hiszem, hogy belőlük kéne kiindulni.
-
Morden24
nagyúr
Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban
3-ik opció: a hülyegyerekek által széthekkelt Gamer Editionja miatt Winfossal floodolja a fórumokat. Ez szerintem a legjobb.
(#84) pzstm: Gracias! Amúgy Vista idejében a a Business-ben nem volt.
-
Morden24
nagyúr
Ezt tanúsíthatom. Még a H1N1-et sem kaptam el, pedig PH-szerte hangoztatják, hogy mekkora disznó vagyok, amiért nem sül le a pofámról a bőr.
Ha most rosszindulatú lennék, akkor nem hagynám ki azt a magas labdát, hogy a disznó gerinces
(Ne sértődj meg, kivételesen viccnek szánom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest