Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuk07
tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok P30 birtokos és nagyon elégedett vagyok vele, szokásos okokat nem írnám miért vettem mert kb mindenki ugyanazért méret és tudás. Viszont egy dolog meglepett az a kamera funkciói. Nem értettem miért ingázik a fórumokon a képek minősége, többféle automata mód miatt van, hoztam pár példát is, hátha valakinek ez is újdonság és segít a döntésben.
Mind kézből, tartalmilag semmi extra.
makró:
[link] (fotó mód - teljesen automata)
[link] (pro mód - alap jpg, RAW ON - itt ami engem totál meglepett, ebben az opcióban elhagyja a oversharpeninget a telefon, nem a tipikus mobilos "ropogós" képet kapjuk hanem finom részletekkel, én ezt a fajta képet értékelem jobban )
[link] (szerkesztett raw)bokor:
[link] - fotó mód
[link] - pro mód, raw on
[link] - szerkesztett rawszobor:
[link] - fotó mód
[link] - pro mód, raw on
[link] - szerkesztett raweste:
[link] - fotó mód
[link] - night mód (tapasztaltam, hogy vannak olyan esti fényviszonyok,hogy normal fotó mód szebb eredményt ad)
[link] - pro mód, raw on
[link] - szerkesztett rawÉjszaka igényli a pro mód a törődést, talán ekkor hiányzik az optikai stabilizálás, de majd egy PRO-t megnyomkodok, mert lehet csak az elvárásaim nagyok és nem tart ott a mobiltechnológia. De átlag minden napokban az automata tökéletes elég bármilyen helyzethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest