Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
-
Pompi
nagyúr
Igen. Aztán az sem mindegy mi van a kijelzőn. Nekem nagyon sokáig a gyári fólia volt rajta, több, mint egy évig. Azzal nem volt gondom. Aztán amikor elkezdett feljönni az egyik sarka, akkor tettem fel egy Basesus hydrogel cuccot (inkább fólia), azzal sem volt gond, de ~fél év után annak is elkezdett feljönni az egyik sarka. Pár hete feltettem egy Spigen üveget. Na ezzel nagyon sokat hibázik, pedig felvettem már újra az ujjlenyomatokat. Védelem és érzet szinten eddig ez a legjobb, azért nem szedtem még le, de közel állok hozzá, hogy újra abból a Baseusból rakjak fel. De ez is simán egyénfüggő lehet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7693 üzenetére
Bazi nagy p30 után, nézd meg elötte neked megfelel-e. Sebességben szinte nincs különbség. Viszont az ujjlenyomat olvasó 1 nap alatt nem hibázott! Az jobb. Akku is kb ega, de van olyan aod, hogy csak akkor jelenik meg 10 másodpercre ha ráböksz a kijelzőre. Hasznos funkció.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7689 üzenetére
My vodafone online kedvezménnyel. Mikor kiválasztod a telót utána adja a kedvezményes árat. Pl 94e-->40e. Én red-es vagyok,párom go next, neki 50e volt.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Ki lehet ideiglenesen kapcsolni a GMS-t a P30-on, úgy hogy utána gond nélkül visszakapcsolható legyen? Mármint root és garanciavesztés nélkül.
Gondolkodom egy P40 vásárláson és arra gondoltam, hogy kipróbálnám milyen az élet GMS nélkül, mennyire és hogyan lehet meglenni nélküle.
Köszönöm. -
Quqesz
nagyúr
Nos egy kihagyhatatlan ajánlat alapján mai nappal már csak félig leszek tulaj, a gyerekhez kerül a telefon. További jó P30-osozást!
-
0519
senior tag
Vki kapott már biztonsági frissítést a januári (138-as) óta?
A Pro-ra már elkezdett szivárogni új szoftver. -
hotkar
senior tag
Amikor már látszólag minden mentéssel megvagy, akkor előkeresed a "Fiókok" beállítást, leállítod a szinkronizálást az összes fiókkal, utána eltávolítod a fiókokat (természetesen ez nem törli a fiókjaidat, csak a telefonnal való kapcsolatot szünteti meg).
Ha ezzel megvagy, jöhet a NAGY RESET.
-
ttt1
őstag
válasz
szemesi69 #7673 üzenetére
Akkor ha a telefonról indítom majd az jó. Vagy azért gmailból lépjek ki? Illetve elővettem régi telefonjaim, mert kezd sok lenni. A Redmi3-asról gépre dugva lementettem a képeket és vmi mi storeból (bár kilépni nem tudok ugye, mert anno előző tulaj bent hagyta) leszedett 2019-es "nyaralós" képeket ismeretlenekről. Én 6-7 éve nem is használom ezt a telefont ..
-
trebrona
nagyúr
Azért mert sokan szakértőnek hiszik magukat, ha be tudnak lépni recovery-be, és az olyan szakértős dolog.
Volt nekem annak idején vitám egy magát nagyon szakértőnek képzelő huawei-es tg-vel, aki még meg is akarta magyarázni, hogy recovery-ből kell, mert akkor nem marad semmi szemét...
-
szemesi69
addikt
" De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött"
Ahogy mondod, csak ugye az fránya figyelmetlenség miatt jártak, úgy
Mindkét módszert gyakorlatban alkalmaztam, ha recovery-ből csinálok gyári visszaállítást és előtte nem lépek ki a fiókokból, akkor új gazdi szívni fogHa gyári menüből van visszaállítva, rá fog kérdezni, ahogy említetted is. Amiket én olvastam, ott kiderült, hogy nagyszámban recovery-ből tolták, aztán jött az frp. lock
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szemesi69 #7671 üzenetére
Hmm az érdekes, mert tényleg szívtak ilyennel. Simán toltak gyári visszaállítást és csak azzal a gmail-el tudtak belépni, ami volt elötte rajta. Sőt vettek teelfont és így jártak. De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött. Mintha láttam volna ilyet is....
-
Quqesz
nagyúr
-
Amíg nem engeded neki, hogy feltelepítse a 10-est, addig marad a 9-esen. Gyári visszaállításnál törli az adatokat, törölni fogja a letöltött új rendszert is. Az új tulajnak majd jelzi, hogy talált új rendszert.
De ne csak a reset csináld meg.
Az is fontos, hogy kilépj a gugli és a huawei fiókodból. Ha nem lépsz ki, a telefon továbbra is a te fiókodhoz lesz kötve, és az új tulaj nem tud a saját fiókjába belépni vele. A gyári visszaállítás csak a telefonon törli az adatokat, a netes fiókokból nem törlődik az oda regisztrált telefon. -
athlasz
csendes tag
Sziasztok!
Kb. mennyibe fáj egy teljes kijelző+üveg csere P30-nál, illetve hol érdemes csináltatni?
Köszönöm! -
ttt1
őstag
Sajnos (és nem tudom jó döntést, hoztam-e de majd az idő eldönti) elhagyom a P30 topicot. Le lesz cserélve Vivo X60-ra. Mérete ennek ideális volt ,de nem lehet már ilyen "kis" telefont venni ilyen tudásban és ezért "kell" feljebb mennem. Viszont az én telóm 1,5 éve megy, ergo nem indult újra, nem merült le sosem. Nálam a 9-es van fent viszont letöltötte már régen a 10-est (1 éve szerintem). Ha gyári állapot visszaállítását csinálom(eladáskornem szeretném ha az adataim rajta maradnának) akkor vajon a 9-es "gyári" állapotot fogja behozni, vagy menet közben megfrissíti a 10-re vagy esetleg (mert technika) még akár bele is zavarodik, hogy mi van és nem fogja tudni mi legyen ?
-
RobbeV0201
tag
Telekomos vagyok én is, egy másik probléma miatt kb.(akkor is azt hittem a telefonnal volt gond, mert bárhová mentem kb, mindenhol kettes térerőm volt) 1éve vadiúj simet is kértem, próbáltam már az említett eljárásokat, sajnos nem segített, rengeteg app van fent, de rendszeresen bezárom őket, nem szeretem ha fut bármi fölösleges a háttérben.
A vonal nekem rögtön kapcsol, mert a másik fél már mondja hogy halló, nem hallak,stb.
Ha jobban belegondolok akkor kb. azóta produkálja ezt a hibát, mióta angol nyelven használom a telefont, bár ez kétlem,hogy befolyásolná,azért lehet visszaállítom pár próbára. -
Csaszi87
tag
válasz
RobbeV0201 #7659 üzenetére
Ilyen nekem is elő szokott fordulni, hogy hívás felvételkor várni kell 1-2 másodpercet mire össze kapcsol a vonal. Ilyenkor mindig figyelem a kijelzőt, h mikor kapcsol össze.
Be van állítva a fülhöz emelős hívás fogadás is, de még annyira nincs megszokva, hogy mindig elfelejtem kipróbálniArra lennék kíváncsi, hogy ott is meg van e ez az átfutási idő vagy úgy azonnal kapcsol.
-
válasz
RobbeV0201 #7659 üzenetére
Ez nem hardveres probléma, tehát amúgy sem érinti a garancia. Olvastam ilyen problémáról más telefonnál is korábban.
Kérdés, hogy mi okozza. Vagy telepítettél egy új appot, vagy valamelyik app frissítése okozza. Gondolom a kikapcs-bekapcs és a tárcsázó adattörlés megvolt. Nekem pl. azt csinálja (pontosan azóta, hogy átmentem a Telenortól a Telekomhoz) hogy ha hívok valakit a kicsörgésre másodperceket kell várni. Ilyet korábban sose csinált. Telekom hálózaton meg ez az alap, bár ez nem a Telekom hibája lehet, csak valamiért így reagál rá a telefon. -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Akadt egy olyan probléma a telefonommal, hogy ha hívnak, vagy én hívok, kb a kapcsolás után 4másodpercig néma a mikrofonom, egyáltalán nem hallanak, majd pedig teljesen jól működik. Mi okozhatja ezt a problémát? Sajnos pont most áprilisban járt le a garancia róla, és elkezdte ezt a hibát produkálni. Sima P30. Ha BT kihangosítóval vagy fülhallgatóval telefonálok akkor a külső eszköz mikrofonjával is jól működik. -
Csaszi87
tag
Uh, köszönöm!
Nagyon nagy királyok vagytok, hívásrögzítés megoldvaNekem ez amúgy is fontos a munkám miatt, nem kell jegyzetelni, csak utólag. Így könnyebb.
Az AOD egyébként nem szívja nagyon az akksit? -
Csaszi87
tag
válasz
szemesi69 #7653 üzenetére
Pontosan így van, és hiányzik kicsit
Így az utolsó oldalról mindig vissza kell pörgetni az elsőre pl. Sokkal jobb volt mikor körbe járt. De ezek szerint másnak ez nem nagyon hiányzik
Egyébként ezeket a híreket amik jobbra húzással elő jönnek ki lehet kapcsolni, vagy lehet beállítani oda mást?
Nekem meg az AOD az újdonság, az mi?
Ja és a hívásrögzítőt külön aktiválni kell valahogy? Mert még eddig nem vett fel semmit.
Köszi! -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Már én is tulaja vagyok egy ilyen csinos készüléknek
Rögtön 1-2 kérdésem lenne is: A képernyő ciklus ismétlését itt is be lehet állítani valahol mint az előző típusoknál? Eddig nem találtam.
Értesítő led valóban nincs rajta?
Valamint vizes ujjakkal nektek sem nagyon működik ez a képernyős ujjlenyomat feloldás?
Mondjuk úgy egyik fajta lenyomat szenzor sem szereti tudom, de mintha ez még érzékenyebb lenne rá. -
válasz
dave0825 #7648 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, hogy a billentyűzetet csukom le. Már ráállt a kezem a képernyő kapcsolgatásra.... hogy rohagggyon meg a gugli a krómijumjával együtt. Nem elég, hogy a saját krómjuk szar tőle, de még tönkreteszik a többi, addig egészen jól használható böngészőt is, mert belekényszerítik a krómijumjukat
-
dave0825
őstag
Ilyet nekem is szokott az Opera, de ha a billentyűzetet lecsukom, egyből megjelenik a teljes szöveg, nem fontos lezárni a képernyőt, szerintem. Általában itt írok, máshova nemigen, de szinte minden hozzászólásomnál csinálja, szóval valószínűleg máshol is elfordulna. Most pl. pont nem.
Amúgy a chrome://flags/-et beillesztve bejön egy oldal, de átvált opera://flags-re, szóval nem ugyanaz a 2.
Nem kapcsoltam be a funkciót, mert írja, hogy elvesznek az adatok, mert reseteli a böngészőt. -
-
Slapy
aktív tag
válasz
Mulderpapa #7639 üzenetére
Köszönöm én is, nekem sikerült. Remélhetőleg tényleg megszűnik a laggolás, fagyás
-
Doki42
őstag
válasz
Mulderpapa #7639 üzenetére
Köszönöm
Címsorba beírtam,,,, nem sikerült hozzá férni,,, ezt írja ki.... 😎 -
Doki42
őstag
válasz
Mulderpapa #7637 üzenetére
Szia! Ezt hol találom? Köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mulderpapa #7635 üzenetére
-
Mulderpapa
aktív tag
Olvastam, hogy Chrome alatt másnál is akadozik az oldalak görgetése. Eléggé idegesítő a dolog, nyilván valami szoftveres hülyeség miatt csinálja, nem valószínű, hogy a Kirin 980 nem bírná. Érdekes módon factory reset után kb. fél napig jó volt, de azóta ugyan olyan. Ha teljesítmény módban van, akkor teljesen jó, de nehogy már egy sima böngészőhöz ennyi power kelljen. Talált már valaki valami megoldást erre?
-
snorbi82
senior tag
válasz
7Heads Drago #7631 üzenetére
Iphonenal sok nyűgöm van. Nem olyan tökéletes mint mondják. Bár ha mindennek lesz alternatívája.. De mivel kaptam jó lesz.
P30 egyébként érzésre semmivel nem lassabb. De a kislányomról sokkal szebb képek készülnek Iphonenal. -
Quqesz
nagyúr
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Ilyen készülék vásárlásán gondolkodom erősen. Mate 10 Pro-ról érdemes erre váltani? Megfelelő szint lépés?
Szerettem azt a telefont, de 3 év után eljött a váltás ideje
A P30 és a P30 Pro között vacilláltam.
A Google kiherélése miatt újabbak nem jöhetnek szóba. Ráadásul nekem méretben is megfelelőbb a P30 mint a Pro pl és az ívelt kijelzőkért sem vagyok annyira oda. Csak az IP 68 szól nekem a Pro mellett, amúgy inkább P30.
Meg vagytok vele elégedve, meddig jönnek még rá frissítések és ki milyenről váltott erre? Pro-kontra érveket szívesen fogadok.
Volt nem rég egy Xiaomi kilengésem, de 1-2 gyermeteg hiba miatt visszasírtam a Huawei-tNekem már 5 éve bevált telefon.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Más nem tapasztalta EMUI 11-re frissítés után, hogy ha wifit kilövöm, akkor van olyan, hogy 1-2 percig nem tud felcsatlakozni a mobilhálózatra? (tehát nincs mobilnet, de ott a 4G felirat, csak nincsenek nyilak, amik az adat letöltés-feltöltést mutatná)
A másik hiba, hogy 2 SIM van benne. Be volt állítva, hogy a tárcsázóban erősebben (világosabban) jeleníti meg azt a SIM-et, amelyről a legutóbb hívtam. Na ez is eltűnt nálam... Hiába indítottam azóta ezer hívást...
Wipe cache megvolt.
Köszi
-
snorbi82
senior tag
Eladtam a telefont. Vissza hozta ember, hogy miért nem megy fel EMUI 11. Dload módszerrel vissza mentem .161-re, és most updatettel fel ment.
Eddig semmit nem akart.
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok. Gyors kérdés. Mindenki megkapta már az EMUI 11-et?
-
GSPLR
senior tag
Hónapok óta szétb***sz az ideg hogy a Google Discover szét van esve. Értsd az eleje meg a vége nem látszik, szét van húzva. Ez mi a lófasz?
Van amikor oké, van amikor egyáltalán nem.
-
buvez
tag
-
Kipróbáltam a hangutasítást. Érdekes módon ha a csíz verziót állítottam be, alig akart működni, bármilyen hangosan mondtam, hogy csíz. Viszont ha a hangos beszédre állítottam, ötből ötször működött a hangosan kimondott csíz-re...és működött tüsszentésre is, bár az nem volt szándékos 😄
-
tom570
aktív tag
Sziasztok.
Most próbáltam a készüléket egy régebbi szelfi bottal ami Jack csatival exponálna, de sajnos nem teszi.
Van lehetőség valami appal előcsalni ezt a lehetőséget, vagy valami más megoldással? Vagy Jack usb-c adapterrel esetleg működne? Köszönöm -
oroszkrisz
tag
Üdv! Segítséget kérek! P10-ről váltottam, P30-ra. Ez utóbbi készülékből hiányolom azt a hangbeállítást ahol a különböző simekhez különböző sms hangot lehet rendelni (lsd.kép - p10 sms app).
Csengőhangok esetében beállítható p30-on különböző simekhez különböző csengő. Valójában a korábbi gyári sms appot hiányolom ami a p10-en működött, de azt sajnos nem tudtam feltenni p30-ra. Van erre megoldás vagy a 10-es Android (esetleg a 11-es Emui) "újításásának" köszönhető a visszafejlődés?
Illetve megoldást szeretnék találni! Köszönöm ha tudsz segíteni! -
snorbi82
senior tag
Esetleg. Beállítások /Alkalmazások / Alkalmazások - 3 pötty / speciális hozzáférés / Akkumulátor optimizalas / bal fent összes alkalmazás / TV go / tiltás
-
0519
senior tag
Ez válasz a kérdésedre?
[P30 Pro topik] -
buvez
tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy Telekom tv go miért "szaggat" p30-on? Mi 9se szépen futott(és most is)
-
Pompi
nagyúr
Nálam ez amúgy be van kapcsolva, pedig eddig nem tudtam, hogy van ilyen opció, tehát tuti nem én kapcsoltam be, szóval lehet alapból be van kapcsolva. A fejleszőiben én mindig csak az animáció sebbességét szoktam állítani
van még valami okosság amit itt érdemes, így 2 év használat után hátha kiderül még valami
-
A MI9 SE tesztjében dicsérik a kijelzőt "Este a képernyő kellően elsötétedik, napfény alatt pedig remekül látható"
Majdnem két éve, amikor telefont kerestem (150 mm. alattiak között keresgéltem), a MI9 SE is esélyes volt. Aztán egy nagyon jó áron hirdetett P30 lett végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro