-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Franky74 #6097 üzenetére
Szerintem lehet google nélkül élni, igazán csak a gmailt használom, a többi google cucc nem érint, mondjuk céges környezetben már biztos hátrány. Ha a térképre, navigációra van megoldás és ahogy olvasom van, akkor már megpróbálnám, de most a P30 annyira bejön, decemberben vettem, így 2 évig nem lesz ilyen gondom, hogy mi legyen a következő. Ha lenne + keretem a P30 Pro még megkísértene a kijelző mérete miatt, mert az apró betükkel már gondjaim vannak, a szemüveget meg nem nagyon szeretem van, de nem viselem el sokáig, igazából, csak olvasásra kell.
-
szemesi69
addikt
Közép kategória IPS kijelzője sose lesz olyan mint egy amoled, volt nekem is P Smart 2019, szerettem azt is, sőt a fiamnak még megvan a P smart első szériája, mellette van neki P Smart Z, ami a mérete miatt nagyon be jön neki+ a liftező szelfi kamera, az halálos
Az én páromnak utoljára S8 volt, szerette, 1.5 évig használta, aztán egyre többször előfordult, hogy nem tudtam hívni, többszöri sim csere is volt, mégis rendszeresen előjött a probléma, így kapott egy S10-t, nagyon szép készülék. Ha már megleped a párod, inkább az S10-t javaslom, a telekom már kifutóként árulja, így az S9 támogatása már nem lesz sokáig. -
válasz
szemesi69 #6093 üzenetére
Feleségemnek most P Smart 2019 van, de a kijelzőjével nem elégedett. Előtte minden telefonja Samsung volt, utoljára a Note3- at nyúzta évekig. A P30 mérete és kijelzője bejön neki, de lehet, hogy inkább egy S9- el lepem meg szülinapjára. A Samsung okosórája miatt is jobb ha a telefonja is az.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6094 üzenetére
Használd egészséggel!
-
válasz
Black_Raven #6088 üzenetére
Majd egy összehasonlító tapasztalati szösszenetre visszajöhetnél A71 vs P30. És nem haragszunk meg ha valamire azt mondod, hogy a Samsung jobb valamiben.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6088 üzenetére
Sok sikert hozzá
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Vissza jössz még
Merre mész tovább?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Na merrefele tovább?
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Búcsúzom Tőletek, mindenkinek köszönök mindent, és további szuper használatot, és sok örömöt a p30-hoz.
-
GSPLR
senior tag
válasz
vazulka2800 #6082 üzenetére
99% hogy alsópanel hiba
-
vazulka2800
tag
Sziasztok! Olyan problémám van a p30-ammal hogy semmi média hang nem jön ki belöle sem hangszórón sem fülesen, telefonálásnál is csak a felső szól, ha kihangosítom az alsó nem szólal meg+ az ujjlenyomat olvasó sincs a menüben
-
workin
senior tag
Jött másnak is vmi 8.71KB - os rendszer frissítés?
Beállításokat tartalmaz -
Quqesz
nagyúr
Na mióta sikerült rendberakni a facebookot, azóta helyrejött az akku fogyasztás is 1nap 12h és 5h kijelző. (face 52 perc, háttérben 3 perc)
-
Bounty
tag
Sziasztok,
Megcsináltam, hogy megjelenjen a menüben a zseb mód, de ugyan úgy emelkedő a csengőhang. Nálatok működik rendesen ha bekapcsoljátok? -
ult1mate
tag
Miért van hogy ha irnak viberen akkor az AOD-rol nem tunik el az ikon ha elolvastam.
Mar rogzitettem a memoriaban plusz kezire allitottam az akkumulator hasznalatban is de meg mindig nem szinkronizaljaSzerk:
Most latom, hogy frissíti nagy nehezen percek mulva eltunik. Igy sem tul szep. -
paxm
aktív tag
válasz
Diamond500 #6067 üzenetére
Köszönöm, utánanézek.
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet eltüntetni a frissítési értesítést! Időről időre megjelenik, de nem szeretnék! Manuálisra van állítva, sőt elvileg tiltottam is az értesítéseket ez irányban. Köszönöm. -
paxm
aktív tag
Sziasztok,!
Aki megoldotta a hívásrögzítőt, tudna tanácsot adni? 9.1-re vissza, 10.0-ra még ok. A 10.1-es frissítés után is megmarad?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Szép napot! -
Helsing
aktív tag
A Nova launcher nem támogatja az osztott képernyős módot. Ezt írja ki a teló mikor próbálom osztottba rakni. Ebben az a fura hogy a régi telómon működött.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Az AODnak nincs olyan opciója, hogy csak érintésre látszik? Úgy látnám értelmét.
-
GSPLR
senior tag
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam kicsit bár ha jelentkezne beégés azt garban cserélik, szóval kissé felesleges az aggodalmam. Az AOD eddig nagyon bejön, olyannyira hogy észre sem vettük hogy nincs értesítési led
sőt, a feleségem még örül is neki mert zavarta anno. Én meg el sem tudtam képzelni telefont led visszajelzés nélkül, aztán tessék...
-
Pjotr
senior tag
Szerintem magas fényerőn van jobban veszélye beegesnek, tipikusan demo telefonokon látni amik szpot lámpák alatt vannak, bekapcsolják a kamerát és úgy hagyjak, a fenyerzekelo ezerrel tolja a fényerőt és beég. Ezeknél a Samsung paneleknel jók a tapasztalatok, a P30 meg átlag harmadon világít, kint pedig szerintem nem annyira jellemző, hogy huzamosabb ideig használja valaki napon. De ha beég meg garancia.
-
GSPLR
senior tag
Köszönjük a lépésszámlálós segítséget.
Azoktól szeretnék kérdezni akik már több mint 1 éve használják a készüléket. Jelentkezett már valakinél beégés (leginkább az AOD-től tartok)? Eddig IPS-el felszerelt telefonokat használtam és pixelhibám nem volt soha, csak ugye ez az OLED/AMOLED kicsit más. Amúgy eddig szuper a telefon, nem gondoltuk volna hogy P20-ról ekkora ugrás lesz a P30.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Helsing #6037 üzenetére
A futó alkalmazásokból is tudsz, a task managerben megjelenik egy ikon a az erre alkalmas programoknál jobb felül. Ilyenkor ablakba kerül, allatta megnyitod a másik appot és a lebegő ablakost pedig fent megfogod és alura vagy felülre húzod az osztott képernyőhöz. Bonyolultabb leírni, mint megcsinálni
-
Helsing
aktív tag
Én a régi telómhoz hasonlítom. Ott a futókból lehetett választani.
Amúgy ez életem legjobb telója. Két dolog hiányzik belőle. Az IP68 meg a vezetéknélküli töltés.
Esteleg még 2GB ram. De egyelőre a 6GB is elég. Efdig még egyszer sem futott ki belőle. A régi telóm 4GB-ja kevés volt.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Helsing #6037 üzenetére
A régiben se a futó alkalmazások voltak a listában, hanem amik osztott nézetbe voltak rakhatok. Ez most is így van, csak egy oldalsav lett, aminek az alján egy plusz jel van, ott feljonnek azok az alkalmazások, amik eddig és azokból lehet feltölteni az oldalsavot. Szerintem jobb így, a működés elve pedig nem változott.
-
-
GSPLR
senior tag
Sziasztok!
P20-ról váltottunk párommal, eddig majdnem teljes az elégedettség, egy valamit leszámítva. Hol lehet a lépésszámlálót kikapcsolni? Hogy ne mutassa a zárképernyőn. Előre is köszi.
-
Pityu89
senior tag
Szuper. Nekem az ajándékba kapott Logitech egerem halt meg 3 hónap után. Telefonos magyar operátor mikor beazonosította küldetett Hollandiából egy újat. Kérdeztem, hogy régit visszaküldjem? Tartsam meg, úgysem működik. A csomagban volt egy 20% vásárlási kedvezmény kupon is. Maradt alkatrészem is és az egér azóta is működik. (8 éves sztori)
Ha nem tudsz mit kezdeni a csomaggal én szívesen átveszem ;)
-
Na, a végére csak összehaverkodtunk Bádogemberrel (Becsületes neve: Robot 094).
Már nem "Dear human" -nak szólít, hanem "Hey Istvan"
Talán nem harapják le a fejem, ha közzéteszem ezt a levelet ( [kép] )
A lényeg, hogy értékelik, hogy őszintén értesítettem őket mindkét küldemény megérkezéséről. És tartsam meg a másodikat is, amelyet fogadjak a dbrand robot ajándékaként. Na itt teljesen elolvadtam (lehet, hogy mégis megéri korrekten viselkedni ilyen helyzetben)
Azért az elgondolkodtató, hogy egy kanadai mail robot (vagy a mögötte álló operátor) pozitívabban áll hozzá egy Huawei telefon tulajdonoshoz, mint a PH fórum jónéhány tagja (akik már-már ott tartanak, hogy Huaweit kizárólag kkp pártkönyves kínai titkosügynők verőlegény demokráciaellenség vesz).A felbontatlan második példány sorsáról nemsokára döntök.
-
nicko
csendes tag
Elemlámpa kikapcsolásánál jó lett volna, ha a kis ikonon kívül kipakol egy nagyobb felületet. Van egy alsókategóriás LG-m, ott kiad egy faltól falig értesítősávot, amit azért könnyebb eltalálni.
-
bul07
nagyúr
Öcsém P30-as telefonja most olyat produkált hogy szólt belőle valami riport
Megnéztünk mindent de nem tudtunk rájönni hogy milyen alkalmazás csinálhatja, mindent bezártunk de akkor is szólt
Internet kikapcsolásánál a puffer elfogyása után abbahagyta, majd net vissza és folytatta
És még hívás beérkezésénél se hagyta abbaTalálkozott már valaki ilyennel?
-
Helsing
aktív tag
Köszönöm!
Hát ez így elég gyenge. De mindegy, annyira nem fontos mert amúgy sem használnám túl sűrűn.
Az előző telómon (Xiaomi A1) jobban volt megoldva egyébként. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Helsing #6013 üzenetére
Már nincsen osztott képernyő a régi formában. Most olyan van, mint ami az LG G4 esetében volt, hogy egy kisebb ablak nyílik meg párhuzamosan a kezdőlapon, amit oda raksz, ahova akarsz. Ugyan úgy a multitaskban kell aktiválni, az app kis ablakának jobb felső sarkában az ikon, amire nyomni kell.
A másik mód, hogy gesztusvezérlésnél pl a jobb oldalról húzod az ujjad a kijelzőn és rajta havyod lesz egy kis menü, és itt tudsz második appot kirakni kijelzőre
-
Helsing
aktív tag
Nem tudom, hogy én vagyok béna vagy a teló nem százas, de nem tudom rábírni az osztott képernyőre. Hogy egyszerre két app fusson az előtérben.
Nektek megy rendesen? Ha igen, akkor hogy kell aktiválni a funkciót?
Ami esetleg bekavarhat, én a Nova launchert használom. -
Dbrand rendelős sztori
Május közepén rászántam magam, és rendeltem egy dragon mintás hátlapfóliát Dbrandéktől.
Rendelés szokásosan indult, pénz levonva, emailben értesítenek a rendelésről, és max két hetet jósoltak a kézbesítésig. Lélekben felkészültem rá, hogy ez hosszabb menet lesz, mert covid épp arrafelé tombolt. Egy hétig nem is történt semmi a rendeléssel csak a pending állapotjelző árválkodott a megrendelés státusza mellett. Egy hét után változott át processedre, majd másnap shipped-re. Aztán teltek a hetek, időnként ránéztem a trackingre (nem vagyok türelmetlen típus) de a caribbean post-nál tovább nem akart menni a dolog. Egy hónap után a megrendelésem mellett megjelent egy figyelmeztetés a Dbrand oldalán, hogy felmerült a küldemény elvesztésének gyanúja. Ha nem kaptam meg a cuccot, vegyem fel velük a kapcsolatot.....az a "velük" konkrétan egy robot, ami stílusosan nem a nevemen szólított, hanem (le)humanozott"Dear Human"...Szóval írtam nekik, hogy 6 hete nem érkezett meg a cucc. Robot illedelmesen válaszolt, hogy köszönik a türelmem, utánanéznek, és gyorsan megoldják a problémát. Hamarosan kaptam egy újabb levelet a robottól, hogy ez tényleg elveszett. Köszönik a bizalmat és újból elküldik a megrendelt skint. Másodjára nem sima postával küldték, hanem futárszolgálattal. A tracking szépen mutatta a közbenső állomásokat, és 2 hét múlva a postás hölgy már hozta is. Az utca végéről integetett, hogy ajánlott levelem van. Ez volt kedden. Gyorsan írtam a robotnak, hogy ha lát maga körül dbrand humánokat, akkor adja át nekik üdvözletemet és jókívánságaimat, a gyors és hatékony megoldást megköszönve. Eddig még sima a történet. Aztán ma megint kiabál a postás, hogy levelem van. És hozott egy szép dbrand küldeményt, ami nem futárszolgálatos, hanem sima postai küldemény.....kereken két hónap után megérkezett az elveszettnek hitt dbrand küldemény. Gyorsan írtam egy levelet bádogskines drbrand ismerősömnek (robot), hogy megjött az elveszett cucc, és ez most nekem elég kellemetlen, mert én egyet fizettem, de most kettő skinem van. És én akkor tudnék nyugodtan aludni, ha kifizethetném nekik valahogy ezt is. Most várom mit válaszol a bádogember, (vagy artu?)....folyt köv.
-
workin
senior tag
Már régóta elvaltak az útjaink a Chrome - al, mobilon egy rakás kaki. Helyette javaslom az opera, vagy edge böngészőt, utóbbi nálam most a favorit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest