Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer82
tag
Sziasztok!
Látta valaki amber sunrise színben ezt a telefont élőben? Mennyire nőies vagy rikító?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4097 üzenetére
Legyen igazad de szerintem 1-2 hónap még lesz mire kijön.
-
Black_Raven
veterán
Sztem megkapjuk előbb simán. A 10et is megkaptuk 1 hónappal hamarabb.
-
mouzrr
őstag
válasz
szemesi69 #4094 üzenetére
En biztos vagyok benne hogy ez Huawei gond, mate 10 pron is fura volt néha a helymeghatatozas (google maps, waze tökéletes, a random helyleolvasas nem jo, pl amikor faceba belepsz es megnezed milyen varosbol.. na ott nekem m10p es p30 is össze vissza ír városokat, van h Szombathely, van h Miskolc).
Lehet csak túl energiatakarekos valamivel és ezért rossz.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Van aki használja a hely alapú smartlockot? Itthon 50-50 arányban működik, néha mintha nem látna hogy otthon vagyok. Megneztem minden beallitast, és jó minden, emlitettek forumokon a plax sericest ki kekl venni battery optimization alól, de nincs is rá ilyen beállítás.
Tudnátok segíteni hogy megfelelően mukodjon?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4072 üzenetére
Csak a béta teszt indul kínában most az emui 10.1-re. linkA végleges global kiadás majd csak nyár környékén lesz valamikor szerintem.
-
Trolee
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4081 üzenetére
áááá ez nagyon adja, köszönöm szépen
-
Trolee
aktív tag
Hello!
Feltehetőleg garanciális hibával kihez fordulhatok?
Extreme Digital vásárlás.
Köszönöm -
hawkfoto
tag
válasz
Black_Raven #4085 üzenetére
Semmi gond
-
Black_Raven
veterán
Bocsi, nem neked szántam, hanem killertibi fórumtársnak, csak az egyforma nick kép megtévesztett.
Persze, HA tetszik, sok örömöt hozzá. -
hawkfoto
tag
válasz
Black_Raven #4081 üzenetére
Köszi
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Widgetet hogy tudok kirakni a főképernyőre? -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4074 üzenetére
Én csak az akkut szeretném kímélni. Az esetek 99%-ában nincs rá szükségem, hogy gyorsan töltsön. Így valszeg keresek egy lassabb töltőt, de a PC usb is jó ötlet.
A fóliát rögtön észrevettem, pontosabban megéreztem, mert más a tapintása mint az üvegnek. Rajtahagyom egyelőre, majd ha nagyon undorító lesz, akkor levakarom. -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4073 üzenetére
App nincs, vagyis van sok olyan de én nem bízok bennük. akkor 1A-s töltőfejet használok, mert a gyári nagyon gyorsan feltölti. Vagy dugd be PC-re az csak 0.5A, kb 7 óra lenne, de gondolom 20% alá nem engeded, én is csak ritkán. De sokszor reggel töltöm a gyorstöltővel, amíg elkészülök lazán feltölti, 40-50%ról 30-40perc alatt.
A gyári fóliát észrevetted, vagy lehúztad róla? -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4072 üzenetére
Kihagyom, de köszi
Még egy dolog eszembe jutott. Éjszakára szoktam töltőre tenni, és ugye akkor tök felesleges, hogy gyorsan töltsön, elég lenne ha ébredésig telecsurgatná. Gyári töltés menedzselő beállítást nem találtam, van esetleg ilyen app?
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4071 üzenetére
Igen volt a kezemben..A frissités ápr.6-tól várható, de ne éld bele magad, mert nem egyszerre kapja meg mindenki, van aki hónapokkal később.
Van fém bumper tok, tuti fél kg lesz tőle a teló, ha az kell.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4070 üzenetére
Ez mondjuk pozitív, hogy ennyire immunis a karcokra
Ja, jobb volt kézbe venni a sony-t. Nem tudom, találkoztál-e vele élőben, de ha nem, akkor valahol lesd meg. Nem bánnám, ha ez is nehezebb lenne kicsit. Illetve azért vastagabb, mert ívelt a hátlapja, így nagyon belesimul a kezedbe. Cserébe tok nélkül egy vízszintes felületről is képes lecsúszni
Na de ez nem az a topik, szóval befejeztem
És nem azt akarom mondani, hogy a p30 ne lenne minőségileg megfelelő.
Mikorra várható a frissítés? Ez a lebegő ablakos multi task baromi jó ötlet! -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4069 üzenetére
Én szeptember óta csupaszon(gyári fóliával) használom és hibátlan.
Szóval még mindig a csúnya, vastag zx3 love it?
De hogy kapjál valami hasznosat is, nagyon hamarosan ez érkezik ajándékba a 10.1-el.[link](video) -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4068 üzenetére
Szóval mindent a tokra fogsz
Egyébként tetszik, szép készülék (bár nem lett az első számú szerelmem
) Szívem szerint tok és fólia nélkül használnám, de ismerem magam: 1 hét alatt minimum egy nagyobb karcot tennék rá
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4067 üzenetére
Gratula! Elcsúfitod tokkal haha, nincs jobb kamera app, ezzel a legjobb. Átalakitóval nem fog szólni, vegyél rendes tokot.
Szóval nem tetszik, azért nem akarod látni sem.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4065 üzenetére
Olvastam neten
-
killertibi
tag
Na srácok, tegnap meglett a készülék, kb egész nap nyomkodtam, azt hiszem sikerült mindent beállítani, megszokni, szerintem jó barátságban leszünk
Este lefekvés előtt feltöltöttem, reggelre (8 óra alvás) 11%-ot merült. Ez sok, remélem majd beáll. Elvileg nem frissített semmit.
A másik, hogy az USB-C kimenetet lehet audio kimenetként használni valahogy? Beledugtam átalakítóval a fülesem, de nem jön ki hang. Az a nyűgöm, hogy a tokon keresztül nem tudom beledugni a 3.5-es jack csatlakozót, és ha nem muszáj, akkor nem faragom meg a tokot, hogy nagyobb lyuk legyen rajta.
A harmadik dolog pedig, hogy a gyári kamera app helyett van esetleg olyan, ami jobb? -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4064 üzenetére
És Te honnan tudod? Talán megvetted a p30-at?
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet kikapcsolni hogy ne ébredjen fel a képernyő beérkező üzeneteknél?
A menübe hiába állítom be akkor is ébred. -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodunk feleségnek egy ilyen teló vásárlásán.
Ami fontos lenne, az a portré képesség. Neten keresgettem, de nem nagyon találtam, leginkább a pro változatra hozott ki találatot.
Tudtok esetleg linet adni, hol találok a p30-cal készüt portrékat?
Amúgy ez meg az s10 között megy a vacillálás, ami első sorban számít, az az említett portré.Előre is köszi!
-
Black_Raven
veterán
Pedig lett volna még tippem, hogy mit csinálj ha nem jó.[kép]
Akinek gondja van a p30-al, itt a megoldás.
Örülök hogy jó lett.
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4051 üzenetére
Tényleg jó az olvashatóság napfényben is , köszönöm
-
fesii
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat!
Sajnos sokakat rendkívül gyorsan elértek a gazdasági dolgok. Egy emag-os készpénzes számlát már átküldött. 70-nél járunk de sztem 60-ig lemegy... Nem kell mindenáron mert elvok az iphone 6-al de időszerű már a csere és mivel nem vagyok brand fan így ha ezzel minden oks akkor jó lesz... Nagyon off de még egy A70 van szem előtt de a ph teszt fotók képi világa annyira nem tetszik a szememnek -
Black_Raven
veterán
Ha p30-at találtál 60-ért, akkor az felejtős, mert letiltják. vagy más gond van vele. A p30on minden Google szolgáltatás műxik és fog is! Mi p40 lite only HMS Core-ról beszéltünk.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok!
Már nagyon régóta nem vagyok otthon a témában de ha jól értem akkor ezentúl külön le kell fejleszteni a huawei-nek is a programokat?
60-ért találtam egy 2 hónaposat, de ha jól értem ezt akkor más irányba nézegetek. Nem szeretnék úgy járni, hogy nincs rá app... -
CzGöbe
tag
válasz
Black_Raven #4029 üzenetére
Bakker! Nekem se volt eddig (1 éve már!) olvasható erős napfényben, most ránéztem és ki volt kapcsolva ez az opció!
Szólhattatok volna előbb is!
(#4049) alufelni:
Ezek szerintem mind elérhetőek az AppGaleryben. A Google szolgáltatások hiánya egy kicsit mást takar, nem a 3rd party appok hiányát (persze azért most még az sem teljes), de hát ezt meg tudjátok nézni a te telefonodon bármikor. Mert ami van neked AppGalery, az mindenkinek ugyanaz, az a HMS "Play Áruháza". -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4036 üzenetére
Hááááát azért
Az a Sony XZ3 egy igazi kis ékszer, gyönyörű cucc (nekem legalábbis)
. De céges volt, és vissza kellett adnom (pedig bíztam benne, hogy végkielégítésként megtarthatom
). Nekem mindig is fontos volt, hogy ne csak használni legyen jó egy telefont, hanem ránézni, kézbe venni is. Most kaptam egy samut, de említésre se méltó. Jellegtelen f.s, egy 3310-es jobban lázba hoz.
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4046 üzenetére
Facebook , messenger , viber , ezek neki létfontosságban vannak
Szerintem honor 20 pro a kiszemelt "B" terv -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4046 üzenetére
+1
Szerintem élhető, még új, de fejlődni fog
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4044 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, szerintem így felejtős ....
-
Black_Raven
veterán
válasz
alufelni #4041 üzenetére
Mókolva fel lehet, de nem mindig működik minden+a Huawei és a Google bezárja a kiskapukat. Amúgy ahogy a teszben is szerepel nagyon sok minden megy rajta. FB,Insta,VíberSnapchat,Telekom,Telenor,BudapestBank,CIB,Erste,Gmail,Chrome,NewPipe,YT Vanced,stb, meg persze sok minden nem, vagyis azok amik google API-t használó appok. A YouTube-on a Tech2 Laci bemutatja hogyan lehet.
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4038 üzenetére
Bocsánat most olvastam
, bekapcsoltam, holnap kiderül
Köszönöm. -
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4036 üzenetére
Én p30 pro-t akartam de nem volt raktáron, de nem bántam meg szerintem is jó döntés a p30
Tudom ez p30 topik de olvastátok ( tényleg igaz ??) Hogy a p40 szériák google támogatás nélkül jönnek?? Csak azt akarom mondani személyszerint nem bírom elképzelni milyen lehet úgy egy android -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4034 üzenetére
Nem masszívnak néz ki élőben. Sztem egy szép könnyű, vékony kávás minőségi cucc, a Sonyra rá sem nézel ezután. A csepp notchot 2 perc múlva észre se veszed, amúgyis minden dark szinte az appoknál, de világosnál sem. A kijelző gyönyörű. De fogod látni úgyis..
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4033 üzenetére
Köszi. Nagyon izgatott vagyok már, várom a holnapot
Élőben amúgy még nem is láttam, de képeken masszív, karakteres telefonnak tűnik. Jó lesz, na
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4032 üzenetére
Itt is láthatod.[link]
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4031 üzenetére
Na ez új info. Eddig abban a tudatban voltam, hogy nem HDR-es.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4030 üzenetére
Ez HDR Oled. Kézi/Aut fényerő a jelentése.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4027 üzenetére
A kérdés csak az, hogy mi a 449 és mi a max érték? Mert pl a HDR-es telefonokat is úgy adják meg, hogy 600 nit, de a max (HDR üzemmódban) 1000. Most mondtam egy példát. De ez nem HDR-es. Szóval mi a 449 és mi a 635?
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4027 üzenetére
Jó van na, már rájöttem, péntek van
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4024 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4023 üzenetére
Miért ne lehetne? Témázni nagyon jól lehet, kinézetre ott a nova és egyebek, minden megoldható
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4021 üzenetére
Ikonokat, korlátlanul lehet változtatni, rengeteg téma van. A kinézetet igazán launcsher cserével lehet változtatni. Nekem teljesen jó a gyári. Szerintem erős napfényben is jól látható a kijelző.
-
killertibi
tag
Érdekes, a kijelző fényerejére pedig jókat írtak. Most megnéztem, elvileg 414 nitet tud. A Sony 573-at, ez jelentős különbség, de egy amoled panelnél ez nem kellene gond legyen használat közben. Főleg, hogy 90%-ban beltéren lesz használva.
Köszi Black_Raven
Már annak is örülök, hogy nem az a régi fajta lekerekített sarkú négyzet ikonok vannak.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4021 üzenetére
Sajnos nem lehet.
[kép]
-
alufelni
tag
válasz
killertibi #4019 üzenetére
4 napja használom , egy negatívum amit tapasztaltam a kijelző nagy fénynél alig látható ( ezelőtt p20 prom volt, a p30 jobb stabilabb telefon) .
-
killertibi
tag
válasz
szemesi69 #4020 üzenetére
Igazából amitől picit tartok, az a dizájn. Ezelőtt Sony XZ3-am volt, és nagyon szerettem az oldalra lehajló kijelzőt, hogy nincs notch valamint a stock droid kinézetet. Esetleg a P30-nál ikonkészletet, menüt be lehet állítani stock droidra? Vagy különböző appokkal lehet ezen változtatni?
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4019 üzenetére
Decemberbe vettem, én nem bántam meg, aznap frissült 10-re, így nem is tudom milyen 9.1-el
-
alufelni
tag
válasz
killertibi #4017 üzenetére
Szia, igen megkapta a droid 10 et.
-
killertibi
tag
Hali
Megkapta ez a telefon az android 10-et? Rá esett a választás, de ez még sarkalatos kérdés, mielőtt megveszem.
-
törölt tag
válasz
martin1369 #4015 üzenetére
Köszi
nembaj mert amúgy is csak köv héten rendelném meg.
-
alufelni
tag
Sziasztok,tegnap sikerült kézhez kapnom ezt a csodát (mert a telekom most jelenleg ezzel nem foglalkozik,előfizetés meghosszabbítása telefonnal posta pontra ment a csomag ) .
Tetszetős gép,de kb 2-órája próbálom a lépésszámlálót kikapcsolni,de még mindig számol,hozzáteszem nem is igazán találtam olyat ahol be - vagy ki lenne kapcsolva.
Tudtok tippet hogy lehetne kikapcsolni? -
Bennyboy
őstag
Miért lehet az, h be van kapcsolva az automatikus frissítés az appoknak (wifi és mobilnet is) és még is van kb 10 appom amit most tudok frissíteni?
-
válasz
Black_Raven #3913 üzenetére
Tegnap este megkaptam én is. Nem arra gondoltam, h én miért nem kapom meg amikor mások már megkapták, hanem azt akartam kifejezni, h mindig be van ígérve a sok frissítés aztán kevés lesz belőle (honor 8-nál is így volt)
-
Pompi
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #4006 üzenetére
Írtad, hogy lezártad, de ezt még úgy érzem, hogy hozzá kell tennem. Nem ellenkezni szerettem volna veled, simán elfogadom amit írsz, hogy nem vagy megelégedve, hogy van jobb. Egy ponton túl ezek szubjektív dolgok, ki így ki úgy szereti jobban a képet (szaturácio, élesség, kontraszt stb).
Azzal kapcsolatban viszont ne legyen kétséged, a Pro tényleg csak a zoom kamerában más, lényeges különbség nincs a kép feldolgozó részben (sőt pl. a nagylátó rész a simában jobb elvileg valamivel, ugyan minimálisan szűkebb, viszont tesztek szerint élesebb a sarkokban). Szóval a Proval is meg lenne a csalódottságod sajnos.
-
KD6-3.7
őstag
Én csalódottnak érzem magam, mert olvastam teszteket, hogy a Pro csak a zoom kamerával tud tobbet stb. Mekkora király fotós kütyü ez a Huawei meg a nagyobb testvére. Aztán én napról napra azt tapasztalom, hogy nem egy nagy durranás, sőt...
A moon photo viszont meglepően jó!
Zsebbol előkapós a pillanat lefotózasara láttam már jobb készüléket. Jobban működött a szoftveres feldolgozás része a dolognak.Ezzelén le is zárom a témát részemről.
-
Pompi
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #4004 üzenetére
Méret a lényeg. Nekem van ún. DSLR (valójában már rég váltottam DSLR-ről mirrorlessre, de az emberek többségének a pro fényképezőgép a DSLR maradt, pedig nem a tükörtől lesz jó a kép de mind1.), de a telefon mindig nálam tud lenni és ez nagy előny.
iPhone tapasztalatom nincs, mert annyi pénzt én elvből nem adok egy telefonért és az ecosystem sem köt oda.
Viszont időről időre lövök olyan képet a P30-cal amin még 1 év elteltével is meglepődök olyan jó. A "nagy" géppel is el kell molyolni, hogy jó kép legyen, itt sok esetben a szoftver elintézi. Nem az AI-ra gondolok, annak kikapcsolását már a P20-on megtanultam.
Szóval az elvárásaimnak telejesen oké a cucc.
(Csak, hogy képbe helyezzem magam, az elmúlt években volt S6-S7-S8-P20-P30, tehát azt gondolom láttam a "nagyok" közül ezt-azt.)
De nem kardoskodni akarok, mert mindenkinek mások az igényei, ez szigorúan egy saját vélemény -
stilo18
addikt
Köszönöm szépen Srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest