Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
Az 1x zoom az a normál látószöge az adott lencsének. 1*1 az egy. 27 mm a látószög, szóval 1*27 mm az ugye 27 mm.
meglepő volt a kérdés szerintem mindenkinek
-
castiels
addikt
Amikor a kamerát megnyitom akkor alapból 1x zoom be van állítva, ezt nem lehetne úgy beállítani, hogy 0x an induljon?
-
Trolee
aktív tag
Valaki váltott Honor 20 Pro-ra?
Én váltottam, de fura a kamera.
Nem értek annyira a fotózáshoz, de mintha rosszabb lenne a P30-nál, sokszor mintha festményszerűek lennének a fotók, P30-nál ezt nem tapasztaltam.
Nektek pro/kontra?
Napi párszor előfordul hogy megfagy a teló, nyomok billentyűzárat, és utána egyből jó, ha jól láttam itt is van ilyen bug, megoldódott esetleg?
Még megvan mindkét teló, nem tudom melyik maradjon
Köszi -
szabolcs5757
csendes tag
Nekem a törlés és újratelepítés oldotta meg. Mindent töröltem a telefonról, aminek a nevében benne volt a facebook, azután újratelepítettem google playről, és most tökéletesen működik.
-
-
Quqesz
nagyúr
Na akinek szívja az akjuját a face, az rakja be a beáll/alkalmazások/alkalmazások/3 pötty/speciális akkukezelés/facet tiltsa.
Most nem szívja mióta beraktam, viszont jelez értesítéskor. -
Diamond500
senior tag
Xiaomi Amazfit GTS órát használ itt valaki ezzel a készülékkel?
-
Quqesz
nagyúr
Lehet, de most hogy kivettem speciálban is a szabad mozgásból 1 percet ment 1 nap alatt a háttérben és tényleg nem használtam. Viszont az értesítések rendben megjöttek. Most van töltőn a teló, kíváncsi leszek a kövi ciklusra mi lesz, mert most 55%-akkufogyasztás a facenak köszönhető.....én meg annyit nem használtam.
Cukibergék vmit elcsesztek megint benne....
-
hawkfoto
tag
Most jött egy frissítés, 10.1.0 133
-
AtHoS
nagyúr
-
Lehet ismert hiba/dolog. Ismerősömnek a P30-asa most nullázta le magát egyik napról a másikra szoftverfrissítést követően. Csak gondoltam szólok, hogy mindenki használjon valami felhős mentést (Google Drive, Onedrive, Dropbox, stb.)
Neten rákerestem és sajnos sokakkal megesett hogy egyik napról a másikra (van akinél frissítés miatt, van akinek csak úgy) letörlődött minden a telefonról. Érdekes mert nem teljes reset történik, csak a felhasználói fájlok mint képek, appok, ilyesmik tűnnek el. "Csak". -
törölt tag
A gyári fájlkezelővel vajon miért nem tudok mappát átnevezni? Azt írja ki a fájlnév már létezik de természetesen nem. link Csak az első betűt akarom nagyra átírni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
castiels #5748 üzenetére
Nálam alig fogyaszt a Facebook, bár elég ritkán indítom, minden esetre semmi különös beállítást nem kellett eszközöljek hozzá, csak a "szokásos" ajánlott beállítások
Alkalmazások - Facebook engedélyek
- Tárhely és telefon engedélyezveAlkalmazások - 3 pötty - Speciális hozzáférés
- akkumulátor optimalizálás engedélyezveAlkalmazásindítás - Manuális kezelés
- minden pipa kiszedve -
Quqesz
nagyúr
1.Két helyen vedd ki az automatikus akksikezelésből:
-beáll/ akkumulátor/ alkalmazás indítás/időkép és ragd kézi kezelésre
-beáll/ alkalmazások/ alkalmazások/jobb felül 3 pötty/speciális hozzáférés/akkumulátor optimalizálás/időkép/tiltás2.az a csíkozódás a fényforrás hálózati frekvenciája miatti villogás(50hz, 1 sec/50 villogás) szabad szemmel nem látod, de a kamera felveszi.
Ilyenkor forgasd le/fel a kamerát és találsz olyan pontot, ahol elhavyja, ekkor állítsd be a helyett fixre af/ae terén(byomd a kijelzőt 1 ponton és ki fogja írni a rögzítést, vagy pro mód és ott zárold az af/ae-t -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
1.Időkép widgetje nem vagy ritkán frissít. (korábbi J5 telónál ilyen gondom nem volt) Mit állítsak és hol, hogy jó legyen?
2. Beltéri videofelvételnél (fénycsöves világítás), "hullámzott" a kijelző, és visszanézéskor a videó is. Mi lehet az oka? Ugyanitt egy ismerős szintén P30-cal videózott, szintén ezt tapasztalta. -
torok6
aktív tag
Valaki tudja hogy mért nem jön a 10.1 frissítés? Vissza vonták vagy mi? 10-est szinte egyből megkaptam ez meg nem akar jönni. Lassan már 2hónapja nem jött semmi.
-
Pjotr
senior tag
Így jött ki
-
castiels
addikt
Facebook háttér tevékenységén ti állítottátok valamit? Elég sokszor jön az értesítés, hogy a háttérben nagy erőforrást igénylő app megy.. Esetleg van megoldás rá? Persze a törlésen kívül..
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok. Sajnos leesett a telefonom, elment a kép total. Tényleg, melyik a legolcsóbb mód megjavítani? AliExpress only LCD és ragasszam bele? Na mindegy vettem egy ugyanilyet, a régi már 10.1-re frissült rég, ez meg nem mozdul 10.0.178-rol. valami ötlet?
-
BB9360
aktív tag
válasz
7Heads Drago #5738 üzenetére
és @L4mie
Köszönöm, eddig 50-50. Hozzáteszem, nem játszik, se online, se offline. A paraméterekben jobb, ahogyan egy S Klasse Mercedes is a C-nél. De ha csak bevásárolni járunk mindkettővel a közeli boltba, akkor nem felesleges-e az S? Igen, minden példa sántít és sejteni vélem, hogy a mostani készülékénél mindkettő jobb. De fél év múlva lesz még jobb... Sajnos...
Ugyanakkor azt sem szeretném, hogy hamarabb avuljon el. De végülis a P10 LITE is már 3 éves, elvileg nincs baja. Még az is lehet, hogy marad, amíg bírja.Még nem sikerült dönteni :-)!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Superhun #5733 üzenetére
Köszike.
BB9360: A P30 lite köszönő viszonyban sincs a normál P30 al. Ips kijelző vs oled. Sotban is gyengébb, a procija se volt csúcs modell amikor kiadták se, de így bő 1 év után gondolom szépen akad is. A kamerája is jóval gyengébb. Viszont olcsóbb, és kisebb a szervíz költsége ha javítani kell. Kérdés hogy a fent említett fiatal tud-e rá vigyázni. Ha igen akkor én a P30-at választanám.
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Próbáltam magamtól rájönni, de erre nem sikerült. Olvastam, hogy a P30 és P30 LITE közül egyértelműen jobb a P30. Ennek belátása nem is okoz gondot. Azonban ha úgy teszem fel a kérdést, hogy P30 120 ezer és P30 LITE 43 ezer, akkor egy 20 év körüli fiatal használati szokásait figyelembe véve a majd 80 ezer plusz megéri? Fényképek készítése (nem művészi és leginkább megosztásra), közösségi média használata, zenehallgatás, adathasználat, Voip (messenger és tsai). Jelenleg egy P10 LITE-ot használ...Köszönöm!
-
alufelni
tag
Sziasztok,kaptam ma egy szolgáltatói frissítést (a 10.1 már megjött) ez 10.1.0.6 (CT)
Ez csak a mobil sim dolgait igazítja? Telekom simmel használom,eddig semmi ilyen nem jött rá.
(a készülék gyári független vásárlás m.. markt) -
Ja bocs, én indítottam a Gapps flame-et, fejezzük is itt be.
-
castiels
addikt
válasz
7Heads Drago #5728 üzenetére
-
törölt tag
Na kezdődik már megint...
-
válasz
Bjørgersson #5723 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5723 üzenetére
meg akarják csinálni, nem jelenti azt, hogy meg is tudják, de igen fő az optimizmus.
Nincs rá szükségem, mert nincs olyan készülékem, nem értem miért kellene azt írnom, de akkor biztos más átlag user megtudja csinálni. No problem.
-
válasz
Bjørgersson #5721 üzenetére
Már amennyiben a “másoknak” egy igen kis halmaz a telefont vásárlók közül.....
-
snorbi82
senior tag
Nekem office előfizetésem van, már évek óta. Play Áruház egy valamiért működik még nálam. KH banknak még nincs máshonnan letölthető apja. Másra már nem használom.
-
De ugye azt vágjátok hogy fel lehet utólag rakni a P40+ telókra a Google appokat?
-
válasz
Franky74 #5712 üzenetére
Nálam ez a gugli távolságtartás Huaweitől függetlenül van.
Nem ismeretlen kínai dolgokkal, hanem jól ismert megoldásokkal lehet a guglit kiváltani, csak hát a kényelem ugye...minek más, ha az is működik amit az ember kezébe nyomnak.
Gmail > Bluemail, szinkronizál a naptárral, De ettől függetlenül a gugli email fiókot ugyanúgy lehet használni.
Play store > Nálam Aurora store , de pl. Apkpure
Térkép, navi > Nálam Sygic, de pl. Here,
Youtube > pl. Vanced, de van más megoldás is
Gdrive > nem igazán használom, de pl. Mega, Dropbox, Box, pCloud
Fotók > még használom, de előbb-utóbb csinálok otthon egy Nas-t, és akkor ezt is el lehet engedni. -
Zso83
tag
Sziasztok!
Laminak és Frankynek is igazat tudok adni, én is ezeket a véleményeket osztom, kivéve azt, hogy Google nélkül is van élet. Nekem is megszokottak már a Google appok, nehezen tudnék más alternatívát találni. Sajnos a politika itt is beleszól olyan dolgokba, ami ránk nézve szintén hatással van. Ez egy ilyen világ...
Én egy dolgot nem értek még: Független Euronicsban vásárolt telókra is megjött a frissítés. Én is abban az üzletben vettem meg és felmerül a kérdés, hogy hogy a t*kömbe nem kaptam még meg az aktuális frissítést??? -
Franky74
aktív tag
Készülék választásnál sokaknak (nekem is), kényelem is fontos. Értem ez alatt, hogy eddig jó volt az xy teló, az újjabb is jó lesz... Persze én nézem emellett a hardvert is.
Viszont sok Google appot használok(beváltak, megszoktam), nehezen váltanék másra. Pláne ismeretlen kínai appokra, email fiókokra. -
válasz
Franky74 #5710 üzenetére
Nem vagyok egyik márka fanja sem. Nem márka alapján választok, hanem megkeresem azt a készüléket ami minden elvárásomat a legjobb áron teljesíti. Legutóbb a P30 győzött. Sajnálom a Huaweit azért amit művelnek vele. Én szurkolok nekik (nem ideológiailag, hanem tech szempontból, mielőtt páros lábbal belémkommentel valami amerikakapitány) A zusa amúgy sem a szívem csücske. De ha legközelebb is Huawei lenne a befutó hardveresen, a guglit simán dobnám a kukába. (Sok évvel ezelőtt a windóz jár így. Azóta linuxom van). A gugli nekem semmi olyat nem ad amit ne tudnék nélkülözni, vagy más appal kiváltani. Már most is minimális amit használok tőlük.
-
ProEvoFan
nagyúr
Huawei p30 135ezerért best buy?
Nagyon gondolkodom rajta.2-3 évig használnám. -
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Az érdekelne hogy a telohoz vannak -e custom romok?Aosp ilyesmi.
-
castiels
addikt
válasz
szabolcs5757 #5699 üzenetére
Törlés
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia