Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
Bocs, nem tudtam hogy csak a Te véleményed létezik. Nem szerettem volna ezzel vitát nyitni, jó alternatívát ajánlottam azoknak, akik nem szánnak sok ezer Ft-ot tok-fólia kombóra(igen, van ilyen).
Ezekből már sokat vettem magamnak/másoknak, negatív visszajelzés nélkül.
Sajnálom hogy nem vagy nyitott más lehetőségekre a sajátodon kívül, de ez ne nekem legyen gond
Befejeztem, nem célom teleszemetelni a fórumot. -
g@norbert
tag
Köszi, nekem szines káva mentes 0.33as kellene, nem tetszik a káva 👍
Ami nagyon fontos, olyan nem kell, aminek a szélén egy vékony tapadó csík van, és úgy rögzül a kijelzőre, olyat szeretnék, ami magától rátapad a felületre, és nem nagyon kissebb a kijelzőnél, mert már sajnos olyannal is találkoztam, és univerzálist sem szeretnék venni 😂
Ilyet esetleg tud valaki ajánlani ? -
GSPLR
senior tag
-
GSPLR
senior tag
válasz
g@norbert #7294 üzenetére
Az általad leírt igények alapján Nillkin, de nem Aliról hanem a hivatalos oldalról. Nekem és a feleségemnek is ilyen van a telefonon, mi a full protectet vettük, korlátozott az elérhetősége mert hamar elkapkodják. Színezett alatt nem tudom mit értesz, van egy nagyon vékony fekete kávája, de ennyi, észre sem vehető.
-
Trolee
aktív tag
Szerinted. Ezt nem írtad oda.
Majd azt másik elődöntik nekik mi rossz vagy sem, mi éri meg vagy sem.
Nem vagyunk egyformák, nem is kell.
De továbbra sem értem miért nem írsz ílyen arrogáns módon, én úgy érzem nem tettem ezt.
Ha visszaolvasol láthatod hogy rengetegen rendelnek külföldről (Ali, ebay, stb.) ennél még akár jóval olcsóbb tokokat, fóliákat.
Egyéni preferencia, fogadd el... -
GSPLR
senior tag
Nem kell szart ajánlani, nem degradáltam csupán leírtam hogy az általad ajánlott egész egyszerűen szar, rossz minőség. Ne vezess meg embereket olcsó bóvlikkal, inkább mutass normális alternatívát. Tudod ha valaki kihozott/megvett egy ilyen készüléket akkor ne sajnáljon plusz 5-10 ezret kiadni megfelelő védelemre. A kérdésemet továbbra is fenntartom, 500ft?!
Ne legyünk fillérbaszók...
-
dave0825
őstag
Üdv. Akinek mostanában kínlódik a net, akár wifi, akár mobilnet (lassan tölt be leginkább, de írta is már ki, hogy nem tudja betölteni), az kapcsolja ki az adguard-os dns-t, ha használja.
Munkatársamnak, és nekem is ez a gond, napok óta online játék is, böngésző is csak tölt-tölt, és jó idő után jön csak be. Kikapcsolt dns-sel jó, egyből megy. Valami náluk nem oké sajnos (megint, voltam már ilyen korábban, de akkora egyáltalán nem töltött be semmit pár óráig). -
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi #7282 üzenetére
-
Trolee
aktív tag
válasz
Ha nem ragaszkodsz hozzá hogy a kijelző széléig kiérjen, akkor Skyphone vagy Notebook-alkatrész, mindkét oldalon szokott lenne 500 Ft körül üvegfólia, kicsit drágábban jó szilikontok. Persze drágábbak is
-
válasz
Vegyél spiegent a gyorsboltból. Nekem is az van.
-
törölt tag
válasz
Az P30-ra való üveg szerintem, pl itt is kapható.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Nillkin
-
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi #7280 üzenetére
-
killertibi
tag
A próféta szóljon belőled
Én inkább nem várom, ha meg mégis jön, akkor majd jól örülök
Más: a gyári fólia vállalhatatlan volt már, így vettem üvegfóliát. Minden jól működik, viszont a legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült a szélein lévő 1-2mm-es sávot felragasztani, ott láthatóan elválik. Alaposan meg volt tisztítva a kijelző, máshol nem levegős. Szerintem a fólia sz@r. Tudtok ajánlani saját tapasztalatból valamit? Akár külföldi rendelős oldal is lehet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi #7277 üzenetére
Nem biztos, hogy nem kap droid 11-et sztem. Persze nem az elsők között....az android még mindég nyilt forráskódú.
-
killertibi
tag
válasz
ad4m1337 #7259 üzenetére
Szia. Nekem mindkettő van. Igazából lehet itt IP68-azni, meg edge kijelző vs. nem edge, OIS vagy EIS, szerintem ezek használat közben nem olyan jelentős eltérések, mint ahogy be van állítva. Én 2 dolgot emelnék ki: a P30-nak lényegesen jobb az üzemideje az S10-nél. Az S10 kap android 11-et, a P30 már nem. Van akinek bőven elég az S10 üzemideje, viszont nekem nem. Android 11-et tuti lehet majd mókolni a P30-ra, ha annyira hiányzik valakinek. Nekem az üzemidő kiemelten fontos, ezért a P30-at használom.
-
válasz
trebrona #7268 üzenetére
Ennek kb évekkel ezelőtt volt jelentősége, amikor az EIS még gyerekcipőben járt és a hagyományos képstabilizálás jobb volt mint az elektronikus. Közben akkorát fejlődött az EIS, hogy az OIS hátrányba került a mozgó alkatrészek miatt. Az meg tud hibásodni, az EIS nem. A P30 főkamera elektronikus képstabilizálása nagyon jó, hiszen másodpercekig tarthatjuk KÉZBEN fotózva, nem igényel állványt vagy stabil témasztékot. És meg lehet nézni az újabb GoPro videókat a neten, hogy mit lehet kihozni ebből a sokak által lenézett EIS- ből.
-
Pompi
nagyúr
válasz
trebrona #7268 üzenetére
Viszont a széleslátószögűben van autofókusz a P30-ban. Nekem pl. ez (is) fontosabb volt.
Többször lerágott csont ez már. Elég csak rákeresni az S10-re a topikban és csak olvasgatni kell.
Nyilván azért vagyunk ebben a topikban, mert valamiért a P30-at választottuk.@GSPLR: én speciel nem köpködtem a szervizt, megértem az ő álláspontjukat is. Elszíneződött az indikátor, ugrott a gari, ennyi. Máshogy ezt nem lehet csinálni, nem állhat minden felhasználó mellett egy őr, hogy nézze mit csinál vele. Az, hogy 30 centis vízbe volt éppencsak belemártva nem lehet bizonyítani. Ezért is írtam, hogy onnantól nem mozgatott ez a vízhatlanság téma, inkább egy tok.
-
GSPLR
senior tag
Hogy én mennyi IP68-ason vontam gart...
De vegyétek, vigyétek, gyártói utasítás az gyártói utasítás, aztán lehet köpködni szervizt... Bár ez általában a márkab*zik szokása.
-
Pompi
nagyúr
válasz
trebrona #7265 üzenetére
Nekem S7 sztorim van, a térdig érő Balatonban sétáltam a gyerek mellett, párszor legugoltam mellé, néha elővettem és lőttem róla pár fotót. Este SIM hiba, kihúztam a sim tálcát és nedves volt belül - természetesen rendesen be volt tolva a sim tálca, nem is lehetett másképp. Azóta szkeptikus vagyok ezzekkel, de mondom, inkább legyen ráírva, mint nem, de én direkt vízbe nem viszek már telefont IP68 ide vagy oda, inkább berakom egy vízhatlan tokba. Arra jó lehet a védelem, hogy ha elázok vagy véletlen vízbe esik, akkor túlélheti. Ennyit meg szerintem a P30 is tud.
-
-
válasz
ad4m1337 #7259 üzenetére
Meglepne ha itt valaki az S10- et ajánlaná a P30 ellenében.
Nem volt S10-em, de tájékozódtam róla eleget.
Lényegtelen különbségeket nem sorolok.
A P30 jobb üzemidőben, az S10 jobb videóban.
P30 sík kijelzős, S10 hajlított (ez egyénfüggő kinek melyik jön be)
P30 kamera sokoldalúbban használható, mert van rajta értelmes felbontású széles látószög és nagyon jó zoomja van.
S10 megkapja a droid 11-et. -
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek Samsung S10 / P30 -at venni, kinek volt mind a kettő, ki melyiket ajánlaná?
Köszi,
Ádám -
Na ma végre megjött a 191-es frissítés, de semmi extra csak scurity update...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #7256 üzenetére
Én is eljátszottam a gondolattal, de az ára engem is eltántorít.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #7254 üzenetére
Ja, darabos lett megint...
-
7Heads Drago
veterán
Csak nekem fagy a crome? Van rá megoldás? Mármint a böngésző cserén kivül.....
-
RoSSo3
senior tag
Köszönöm, azóta minden ok :)
-
-
RoSSo3
senior tag
Azt hiszem megoldódott, most tisztán hallani. Talán kiszáradt.
Ti mivel szoktátok eme vírusos időszakban tisztítani a telefont? Fertőtlenítő kend{vel nem mertem próbálkozni (oedig van képernyővédő fóliám is). A tokokat szappanos vízben mosom, a telót szintén, de csak nagyon finoman, nem vízbe mártva. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Finoman letisztítottam a telefont vízzel. Többször csináltam már, nem volt sose gond. Most viszont recseg a hang, és nagyon halk :(
Mit tehetek? -
taschner
aktív tag
Köszönöm
-
taschner
aktív tag
A hisuite mentésből a képeket hogyantudom megnézni vagy a gépre menteni ha nincs meg a telefonom.Valami átalakitó programra gondolok.
-
-
Subi89
csendes tag
Nekem az uj frissites ota gyorsabban merul a telom, ez lehetseges?
-
g@norbert
tag
A játékon belül sajnos nem megoldható az account váltása, ezért dondoltam erre, és így a két klónnozott alkalmazáshoz 2 külön google accountot tudnék rendelni.
-
g@norbert
tag
Üdv mindenkinek!
Esetleg tudna valaki abban segíteni, hogy lehetséges egy alkalmazás, (jelen esetben egy játékról van szó) klónozása p30 telefonon, hogy egyszerre kettő tudjon működni?
Xiaomi telefonon egyszerű, de a p30on nem tudom megoldani.. -
Szomorú jelenet tanúja voltam ma délelőtt a fehérvári MM-ban. Éppen lepakolták a Huawei standot, mindent dobozokba raktak és el is hordták onnan. Nem úgy nézett ki, hogy csak átmeneti elpakolás az új stand kialakítása miatt.......
-
sajby
senior tag
Máskor is volt már ilyan,hogy 36hó gari jár a készülékhez?
[link] -
-
taschner
aktív tag
A hisuit mentésből hogyan tudom kiszedni a mentett jegyzeteket és át vinni Xiaomi telefonra?
-
-
Quqesz
nagyúr
-
válasz
mazsiii92 #7221 üzenetére
Nem nehéz ajánlani. Mivel nem megy, ezt szedd le.
Mivel az üveg kisebb, mint a sima fólia, ezért most is látnod kéne, rajta van-e az eredeti.Ha rajta van, akkor óvatosan szedd le, mert van esély, hogy az fent marad, ha nem emeled fel azt is, ahol elkezded leszedni az üveget.
-
taschner
aktív tag
sajmosváltanom kellet xiaomi mit pro ra
elötteminden metvevolt hisuitevel hogyam tudnám átrakni az uj telora a jegyzeteket? -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak ma üzemeltem be tegnap vásárolt P30 telefonját. Ma a pécsi tescoban teljes képernyős üvegfóliát kapott, azóta az ujjlenyomat olvasó vállalhatatlanul rossz, újra is lett tanítva, de így is. Ti milyen fóliát használtok amivel a képernyő kellően védve van és nem rontja az amúgy pazarul működő ujjlenyomatolvasót?
Az arcfelismerés kevés fényben / sötétben mennyire használható? Ha telefonnal fizetne anyukám boltban, akkor ahhoz elég arcfelismeréssel feloldani vagy mindenképp ujjlenyomat kell hozzá?
Próbálnék kiskapukat keresni, hogy ne kelljen ismét beruházni egy drága fóliára. Persze ha nem lesz más megoldás.. akkor kénytelen leszek.
Köszönöm!
-
Localmatador
tag
Értem, igazad van :-)
De itt pont a kényelem a lényeg. Az Iphone van, hogy hetekig nincs kábellel töltve, mert a kocsiban és itthon is csak a wirelessre dobom fel, a 7,5 W éppen már elfogadható sebességű töltés az én napi rutinomhoz. 9 hónapos a teló, és 99%- os állapotú így is az akkuja. Pedig aztán pont lesz..om, hány %- on áll, amikor ráteszem ill. leveszem. -
hotkar
senior tag
válasz
Localmatador #7215 üzenetére
Másfél óra alatt tudod, hogy hányszor lehet bedugni meg kihúzni a töltőkábelt?
-
Localmatador
tag
Na, megérkezett pár napja a gyári wireless töltő tokom. Itt vettem, ha valaki érdekel, már nem olyan vészes az ára:
https://www.ebay.com/itm/Official-Genuine-Huawei-P30-Qi-Wireless-Charging-Case-SparkleBlue-DynamicOrange/264838536638?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=564671817190&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Jó minőségű, korrekt darab. Az amúgy kellemesen vékony telót eléggé vastagítja, más lesz a fogása, mint az eddigi Nillkinnel. De szépen körbe is fogja, nagyobb így a védelelm is.
De a nagyobb bajom az, hogy tuti nem hozza az ígért 10W-os teljesítményt. 3- féle töltőpaddal is teszteltem, alább a max. áramértékek, amik ~5W- nak felelnek meg. A töltőfej egy Blitzwolf QC3.0 18W változat, lila végű Huawei gyári supercharge kábellel. Gyári 22,5W supercharge töltőfejjel is próbálkoztam, de ott még kisebbek is ezek a számok kb. 150 mA- rel:Bliztwolf BW-FWC7 (15W) - 1.080 mA
Samsung EP-S charger, jó régi, S4- hez vettem (5W) - 900 mA
Skoda Octavia beépített (? W ez az akku 12V- járól üzemel) - 1.050 mAA céges Iphone XR-t mindegyikkel töltöttem már eddig, ott a teló max. 7,5 W- ra képes, de azt hozta a Blitzwolf és a Skoda indukciós töltője is. A Samsung persze eleve nem tudja a gyorstöltést, vagy 7 éves darab.
Ha csak a gyári Huawei wireless töltőlappal tudja a tok a 10W-ot, elég pipa lennék. Na, arra már nem ruháznék be. Jelen állás szerint a 3.650 mAh-s P30 akkut jó ~4 óráig kellene tölteni fullig az új tokkal, ami elég gyengusz. Az XR- hez elég 2,5 óra, persze a kisebb akkujával.
Röviden: nem vagyok megelégedve. -
g@norbert
tag
Teljesen jól sikerült a telefon, nem állt szándékukban senkit sem megtéveszteni 🤣
,, És bár néhány szoftvert át tudtak verni (azok bőszen írják, hogy MT6889, 12 GB RAM, 512 GB tárhely és 1440 x 3040 pixeles felbontás), de tényszerűen ez egy kétmagos, 1,3 GHz-es MediaTek MT6572, a RAM mérete 512 MB, a belső tárhely 1,2 GB. "
Pazar egy konfig, 2021et írunk 🤣 -
g@norbert
tag
Korábban beszéltünk egy kamu ,, Hauwei m40 ( Maimeite m40pro🤣) " telóról, hogy mennyire átverés lesz, hát van is egy teszt róla itt a [link], egyszerűen hihetetlenül pofátlan átverés...
Ha jót akartok röhögni olvassátok végig, tényleg elképesztő, a tesztvideókat mindenképp nézzétek meg 🤣 -
Trolee
aktív tag
válasz
RobbeV0201 #7210 üzenetére
Lehetséges hogy a csatlakozó sérült/deformált, könnyen előfordulhat 1-1 nem tökéletes töltőbedugástól.
Nem annyira ritka, ilyen szempontból a type-c nem a legjobb kialakítású. -
RobbeV0201
tag
válasz
szemesi69 #7207 üzenetére
Sajnos ezeken a kötelező körökön végigmentem, és érdemi változás nem volt, bár annyira nem akartam piszkálni. Ipari páramentes kompresszorral is fújtam, fogpiszkálóval is takarítottam, jött is ki szennyeződés, de semmi, mozog benne a csati sajnos(mármint a kábel), most megnézem egy jó lámpával és egy fogpiszkálóval mégegyszer.
Ezt a támogatás app dolgot nem is ismertem, telekomos vásárlás, azért gondoltam oda visszavinni, de az app is mutatja a garit és a szervízkódot, ez nekem új, köszönöm hogy mondtad -
kp78
addikt
válasz
RobbeV0201 #7206 üzenetére
Nem lehet tele a csatlakozónál porral, ami gátolja a normális csatlakoztatást?
Csak egy tipp, de vmelyik topicban volt már ilyen.Megelőztek...🙂
-
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #7206 üzenetére
Koszos a csatlakozó, zsebből, például szöszök belemennek, ha a kábelt beledugod, csak tömöríted, ezért csúszik ki, és a gyorstöltés sem megy ilyenkor. Tűvel ki lehet finoman tisztítani, ha nem mersz neki állni, szerviz is kitakarítja. Ez esetben minek telekomhoz vinni? Huawei felhív, ők küldenek futárt érte, majd javítás után vissza hozzák, héten belül megvan. Telekomon kersztül több lesz.
Támogatás appban, mindent megtalász, ezzel kapcsolatban. -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre jobban kicsúszik a type-c a telefonból, elsőnek azt hittem kábelprobléma, vettem is egy új töltőkábelt, de sajnos ez is elmozog, vagy kicsúszik, töltés közben már nem is lehet a telefont mozgatni, ha tölti is, akkor nem megy a supercharge, hanem sima töltés módba kapcsol, kihúzom visszadugom,nem mozdítom, és működik.
Mi lehet a hiba? Garanciás még, de nem szeretném ha szétszednék, és egy összerakott telefont kapnék vissza, némi kétségem van afelől, hogy sose lenne már olyan mint egy megbontatlan készülék. Telekomnál gariztatnám egyébként. -
xcsabo
senior tag
Jó kis lavinát indítottam. 😊
A P40-et is megnéztem. Nem rossz
Készülék. Kár a gms hiányáért. -
g@norbert
tag
válasz
donnie.d #7195 üzenetére
Én sem értem miért lenne olyan rossz a p30, elég sok alkalmazás van telepítve nekem is, a komolyabb játékok sem okoztak problémát eddíg, még 1el se volt gondom, és még torrent letöltésre is szoktam használni, ha elfelejtem otthon.. 🤣
Nem tudom milyen egyéb igény fingathatja meg jobban ezt a telefont 🤣
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával