Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
Sziasztok. Nem ismeri fel a wind 10,a telefont. Milyen programot kel föltenni, hogy meglegyen a kapcsolat?
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: hogyan lehet az SMSnél törölni egyszerre több üzenetet? Nem találom a mind kijelöl lehetőséget.. Vagy csak ügyetlen vok. -
-
ttt1
őstag
9.1-ről akkor mindenképpen érdemes már a 10.1-re váltani? Nekem az aksi idő és a fotzás része érdekelne igazából...(ne "tűnjön" el a 30 mp-es expozíció stb.).
-
alufelni
tag
Sziasztok, Telenor szolgáltatós telefon kapott már 10.1 est??
Nekem Telekom van , megkaptam, a fiam nem -
taschner
aktív tag
Sziasztok! Keresnék olyan füll halgatott ami nagyon brutálisan szólna agy bedugost jelenleg jbl tune 110 ban de nekem halkan szól ha tudvalaki joval erődsebet írjon lègyszi.Köszi
-
workin
senior tag
-
trebrona
nagyúr
However, it's a feature in its infancy, first offered by Huawei in the Mate 20 Pro and the Mate 30 Pro, then by Samsung with the S10 series, followed by the Note 10.
-
trebrona
nagyúr
válasz
szemesi69 #5369 üzenetére
Van olyan, hogy Reverse Charging...
What is Reverse Charging :
Reverse Charging is an option where you can charge other smartphones by your smartphone using a USB cable. So, you can use your phone charging with your friends and use your phone as just like a regular power bank.
Mondjuk a P20 nem tudja.Mate széria viszont igen.Az is csak vezeték nélkül. -
castiels
addikt
P20 akksival is tölthető a készülék?
-
hawkfoto
tag
Akkor ha jól sejtem ez maga a rendszer.
-
hawkfoto
tag
A Huawei Home alkalmazás mire jó? Ránéztem a fogyasztásra, és ez eszik most a legtöbbet.
-
Mattb
senior tag
válasz
szemesi69 #5102 üzenetére
Srácok, ez érdekelne engem, hogy ezt hol állítottátok be, mármint az ékezetes karaktereket?
Előre is köszönöm!Másik dolog, tudtok esetleg itthoni webshopot ahol lehetne kapni a telefon hátuljára sima átlátszló fóliát? Gondoltam lefóliázom, de a vaki és a kis szenzorok kivágását nem tudnám megoldani
-
Pompi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5357 üzenetére
Kinek mi. Nekem eszembe se jutna kikapcsolni a javaslatokat. Szépen megtanulta a szavakat amiket használok és 1-2 karakter begépelése után szépen felajánlja ami kell. Én szeretem, de persze kinek a pap, kinek a paplan.
-
workin
senior tag
Csak eljött ez a pillanat
Lecserélem az Opera böngészőt, a firefox preview jobb lett nála, ami meglepő, és érdekes.. nem tudom ki használja még rajtam kívül ezt. Az opera a fb reklámjai esetében nem bizonyult hatékonynak, viszont a firefox preview uorigin blokkolója ezt is lekapja szépen, ráadásul az operával egyetemben ez is szépen sötétté varázsol minden világos oldalt
-
Mattb
senior tag
válasz
Bjørgersson #5357 üzenetére
Köszönöm! Ez lett belőle :)
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Új p30 tualjkent érdeklődnék hogy hogyan lehet valami kicsit letisztultabb billentyűzetet varázsolni rá?
Ki mit használ? -
borat26
aktív tag
válasz
Diamond500 #5350 üzenetére
Egyik böngészővel sem működik. Alkalmmazásokkal nem próbáltam, de úgy gondolom, ez nem normális.
-
borat26
aktív tag
Az autó egy Dacia Dokker, gyári fejegységgel. A Honor 8 volt az elődje a P30-nak, azzal tökéletesen működött mind a Dokker fejegységgel, mind az otthoni hifim.
Amúgy hol kéne megtaláljam a 4 db pipát?
Ami érdekes ebben a hibába, hogy hogy Youtube gond nélkül használható. Viszont bármelyik böngészőből indítok onlineradiot, akkor azonnal megszakad a bt kapcsolat. -
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Vettem múlt hét csütörtökön egy P30-at a Telekomnál. Viszont gondom van a BT-vel.
Autó kihangosítóval párosítva telefonálni tudok, de amint böngészőkből bármilyen online rádiót szeretnék elindítani, azonnal szétkapcsol a bt kapcsolat. Dettó ez van otthon is a Logitech bt modullal is. A Honor 8 simán megoldja ezeket a feladatokat.
Próbáltam a telefon teljes visszaállítását is, de akkor is ugyanezt produkálja minden esetben.
Találkozott már ilyen problémával valamelyikőtök? -
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #5338 üzenetére
Szerintem itt fogok hamarabb választ kapni. Abban a topikban írtam, hetek óta, senki rá se bagózik mivel halott a topik. Kb három havonta tesz fel valami hozzám hasonló szerencsétlen egy kérdést, de egyikre sem érkezik válasz.
Ezért írtam ide, de előtte természetesen az erre kiírt topikban próbálkoztam.
Mindenesetre köszönöm szépen az építő jellegű hozzáállást.Amennyiben ekkora gond, hogy ilyen jellegű segítséget kértem itt és nem fér el attól az 5 soros kommentemtől valaki kérem a moderátort törölje.
-
laaceee98
tag
Nagyon nagy OFF, elnézést kérek, de SOS segítségre lenne szükségem, és itt talán találok olyan szakit, aki tud segíteni.
Szóval:
Van itt köztünk akciókamera guru? Aki használ ilyen kütyüt, és tud nekem megfizethető és megbízható márkát/típust javasolni? Esetleg akinek van eladó az is szóba jöhet...
Egyéb részleteket privátban tudok ismertetni, akinek van ilyen jellegű tapasztalata és szánna rám 10 percet legyen szíves jelezze!
Köszönöm szépen és mégegyszer bocsánat, hogy itt offolok ilyennel...
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5334 üzenetére
Semmi gond
Az csak akkor jön, ha telekomos kártyát teszel bele. Hálózati beállítások és pár alkalmazás van benne. Nekem nem volt, mert először vodás kártya volt csak benne, így ha projekt menüben is megnéztem akkor ott is c431 volt, aztán lett közbe telekom kártyám is, az hozta nekem is a DT.HUN egyéni verziót, ami már átírta a cust verziómat c150-re, de azt csak akkor látod, ha kóddal belépsz a projekt menübe.
-
szemesi69
addikt
A lényeg, ha telekomnál veszed és más szolgáltató sim kártyáját teszed bele, kb. ugyanaz mint ha megvennéd máshol, a szoftver verzió ugyanaz mintha nem szolgáltatónál vennéd. Bárhol veszed mondjuk euronics csak a példa kedvéért, teszel bele telekom sim kártyát, ugyanúgy le fogja szedni a DT.HUN cust verziót
Remélem érthető voltam
-
zzola
titán
Köszönöm a válaszokat!
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5328 üzenetére
Nem igazán, a szoftver független verzió 10.1.0.123(C431E22R2P5), ha egyedi lenne akkor c150 lenne c431 helyett
A DT.HUN10.0.0.5(CT) a hálózati beállításokat tartalmazza és pár alkalmazást ami a telekomhoz köthető. Az én esetemben csak vodás kártya volt benne sokáig, ami még projektmenüben ellenőrizve sem írta át c150-re a cust verziót. Így nem mondhatjuk, hogy egyedi szoftver verzió van rajta. A beletett sim kártyától változik, amit átlag user csak a DT.HUN verzióbol fog látni, ha telekom kártyával használja, ha másikkal használja voda, telenor , digi, akkor nem fog változni, vodával biztos, hogy nem. Így elmondható, hogy nem egyedi szoftver van rajta, hanem ugyanaz a független verzió, mintha Euronicsba veszi például
-
zzola
titán
Üdv!
Telekomos P30-on egyedi szoftver verzió van?
Köszi! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Energie X #5322 üzenetére
A túloldalhoz maxra kell húzni visszajátszáskor a telón hangerőt, de tisztán zaj nélkül és érthetően hallani. A két oldal nem egyforma hangerővel rögzül, a saját hang jóval hangosabb
szerk.
Mondjuk BT headset-el beszélt barátom (vezetés közben), nem közvetlen a telefonjába, ez lehet befolyásolt, de úgy hallottam vissza, ahogy a telefonon is hallottam
-
diane
tag
Köszi! Akkor remélem nekem is hamarosan megjön.
-
diane
tag
Sziasztok!
Jött az új verzióval a színes AOD?
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a P30-at is, a P20 Pro-hoz képest milyen a kamerája? Tudja a DNG-t alapból vagy csak Manual Camera?
-
kuk@c
tag
válasz
Diamond500 #5307 üzenetére
Cube ACR működik 10.1 alatt is... Eddig is használtam, ezután is fogom...
@
-
Diamond500
senior tag
WTF, android 10-en újra mehet a hangrögzítés, vagy ez most mi?
[link] -
castiels
addikt
Magán a hátsó kamera lencsén van valamilyen fólia?
-
alberttt
tag
Tokot a kinai boltokban is meg lehet nezni, felenk tobb uzletben is aruljak az ebay, ali-s tokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával