-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4198 üzenetére
Black_Raven, Most elgondolkodtattál... Lehet nem várok akkor.
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4196 üzenetére
Köszi! Telekomtól veszem, mert magentásként elfogadható áron megkapom. Várok még egy kicsit, abban reménykedem, hogy ha hozzájuk is megérkezik a p40, talán kicsit csökken a p30 ára.
-
Black_Raven
veterán
Van rá esély, ha olyan helyen veszed ahol más régiósat árulnak(Turbado/Smartshop,stb).
-
alberttt
tag
Köszi a választ mindenkinek! Most egy p10-em van, ahhoz adtak egy gagyi mûanyag tokot. Rokonom p20 telefonjához azt hiszem szilikon tok volt a dobozban. Gondoltam ehhez is adnak valamit. Rosszul gondoltam...
-
Sony telefonom volt korábban, az hardveresen tudja az ant+ kapcsolatot. A mutatott alkalmazás olyan telefonra való amelyben az ant+ bele van építve. Sajnos a Huawei telefonok közül egyik sem képes ant+ kapcsolatra. Itt a lista azant+ képes eszközökről. Gyártó szerint is lehet keresni, a Huawei nincs a listában [link]
Nekem is van ant+ és bluetooth képes mellkasövem, de csak bluetooth-al tud a telefonhoz kapcsolódni. Viszont az Egészség app nem támogatja azt a típust, ezért néha kénytelen vagyok Endomondót használni, mert az mutatja, rögzíti a pulzusöv jelét, az Egészség app viszont nem mutatja a pulzust, bár az appban felismeri az övet, de adatot nem képes venni tőle. -
szemesi69
addikt
válasz
Viiktor1989 #4188 üzenetére
Zárt kijelzőnél, alulról felhúzva van lakat? [link]
-
szemesi69
addikt
válasz
Viiktor1989 #4186 üzenetére
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Be van állítva,hogy minden képernyő bekapcsolàskor másik hàtteret mitasson,viszont csak a beállított háttérképet mutatja. Tudnàtok segíteni,hogy lehet mindig más háttérkép?
-
hawkfoto
tag
Kártyafüggetlenül vettem egy hete, nem volt hozzá tok. Csak fólia volt rajta.
-
alberttt
tag
Sziasztok! A Telekomos p30 dobozában van a telefonhoz valamilyen tok?
-
workin
senior tag
-
lovace
aktív tag
válasz
Diamond500 #4172 üzenetére
Decathlonos öv. A Decathlon coach alkalmazása látja az övet és mutatja a mért értékét, ezzel nincs is gond. És a strava alkalmazással szeretném, ami egy másik, sportolás rögzítésére való alkalmazás. Ezek szerint valószínűleg azzal nem is fog menni beállítástól függetlenül, csak az övhöz való alkalmazással?
-
CzGöbe
tag
válasz
#40047616 #4173 üzenetére
Igen, természetesen. A használat is károsítja, sőt a napsütés is. Az élet is halálos, mert még senki sem élte túl! Nem kell foglalkozni ezzel, a garis 2 évet ki fogja bírni.
[Huawei P30 Pro Durability Test - JerryRigEverything] -
törölt tag
Az oled kijelzőt károsítja ha melegszik a telefon? Nem navigáció hanem játék miatt. Bocsi ha hülye kérdés
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4153 üzenetére
Az előző telefonon szinte ugyanezek az appok voltak. Nyilván a huawei specifikus dolgok nem, de helyette voltak sony alkalmazások. Viszont ott a kijelző 4K felbontású, snapi 845-ös procival, és kisebb, 3300mAh-s akkuval. Szóval ezeket nézve jól optimalizált teló, mert átlag 4,5 óra kijött belőle.
-
killertibi
tag
válasz
#12901120 #4151 üzenetére
Ne értsétek félre, nem is várok annyit. ha 5-6 óra kijönne, azzal maximálisan elégedett lennék, bár így is úgy is töltenem kellene minden este.
Ugye a faceook lite került ma fel a sima helyett, de emellett összesen 1 óra képernyőidőm van. Illetve telefonáltam kerek 1 órát, és néhány alkalmazást eltávolítottam még, többek közt, amit Black_Raven mondott. Most 66%-on van. Érzésre javult, de legközelebb jövő héten lesznek olyan napjaim, amikor sokat fogom nyomkodni, akkor kiderül mire jutottunk
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy huawei p30 és egy decathlonos pulzusmérő öv.
Párosítani szerentém a két eszközt bluetooth-al. A telefon látja az övet, de amikor rámegyek a párosításra azt írja, hogy "sikertelen párosítás". Valaki esetleg tudja erre a megoldást? -
Black_Raven
veterán
Igen, a miénknél sztem picit jobban, de még azt elnézném, mert havonta 1-2szer látom a hátulját, mert nem érdekel. De az elejét mindig nézem. Szeptembernél előbb nem akarok váltani, akkor lesz ez 1 éves, sajnos 4 év után, valószínűleg nem lesz a Huaweinek ajánlata nekem, mert minimum 6.6-6.7"kijelző jöhet szóba, max infinity O notch-al, de legjobb lenne notch nélkül..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #4163 üzenetére
Ami fura volt, az a kametasziget. Bazinagy és sztem jobban kiemelkedik a hátlap síkjából...
-
Quqesz
nagyúr
Ma megnéztem MM-ben az utódot(P40) és sztem felesleges lenne ezt lecserélni rá.
-
droti25
őstag
válasz
Black_Raven #4159 üzenetére
Akkor így érthető a kevesebb SOT az én esetemben.
A felbontást hogy használod? Intelligens vagy FHD+? -
Black_Raven
veterán
Keveset, max 20 perceket. 2óra telefon, kb 2 sot.
-
droti25
őstag
válasz
Black_Raven #4129 üzenetére
Szia
Telefonáltál is ennél az akku használatnál?
A telefon beszélgetés az egyik legnagyobb akku zabaló.
Nekem napi 1.5-2 óra telefon van átlagban és kB így van egy 5.5 órás SOT reggeltől estére.. -
Black_Raven
veterán
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4155 üzenetére
Teljesítmény módban gyorsabban merül, nem? Ez a mód nem játékokhoz való? Fogalmam sincs, sose jártam utána.
Elnézve a listáját, lehetne rajta szépíteni, pl. a sok különálló irodai alkalmazás helyett egy komplett office csomagot feltenni, de még említhetnék 1-2-t.. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #4153 üzenetére
Az alapértelmezetten fent lévő appok közül 23-at tiltottál le?
Egyébként nem kötekedni szeretnék, csak killertibit megnyugtatni, hogy az ő statisztikája teljesen normális.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#12901120 #4151 üzenetére
23app van tiltva, 4 törölve és 20appot raktam fel. Legnagyobb részben google appok vannak tiltva. A statisztika csak a te kedvedért készült.
A killertibi által használt appokból sok fut állandóan, és sok használ gps-t. Ezeket nézve sztem 6óra SoT/nap a max elérhető, nem 2 nap üzemidővel. Jó lenne tudni az előző telefon adatait, a z összehasonlitáshoz. Egy biztos, ez a SoT egy Samsung s10 esetében lenne 3-3.5 óra max /nap véleményem szerint.
-
törölt tag
válasz
killertibi #4146 üzenetére
Blacknél azért olyan jó a SOT, mert szinte mindent letiltott.
Neked rengeteged appod van, és nem várhatod el, hogy 8-9 óra kijelzőidőd legyen.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4148 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megcsináltam amit tudtam. A GPS-t csak visszakapcsoltam, mert túl sok dolgon változtattam ma, aztán fogalmam se lesz, mi mennyit számít.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4145 üzenetére
Amiről nem tudod hogy mi az, azt ne tiltsd le. Facebookból mind a hármat letilthatod. hms core/appassist-ot ne tiltsd le, viszont a tiltottaktól a netet is vedd el. Ezt legegyszerűbben a Beállitások>Mobilhálózat>Adathasználat>Hálózati hozzáférés-nél tudod, csak kiveszed a pipákat mindkét helyen.
-
Pompi
nagyúr
Belépsz a beállításokba és a keresőbe beírod, hogy volte és meg is találtad (azért is mondom, mert nem csak ebben az esetben, de nagyon sokszor jól jön a kereső).
Amúgy beállítások, mobilhálózat, mobiladat rész.
Ezt azonban a szolgáltatónak is be kell kapcsolnia, nem elég ha te átbillented. -
killertibi
tag
válasz
szemesi69 #4137 üzenetére
Ez az esti merülés ezek szerint reális. Én nem kapcsolok ki semmit estére, és így merül 8-10%-ot. Csak az előző telefonhoz képest furcsa, mert az 2-3%-ot merült. Tegnap kicseréltem a facebook appot a lite verzióra. Lassan 2 órája vettem le töltőről a telefont, és még mindig 100%-on van. Igaz a képernyőidő 13 perc
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4135 üzenetére
Itt a [kép]. Amit tudtam kigyomláltam, de fogalmam sincs, hogy olyanokat letilthatok-e mint pl: AppAssistant, facebook app installer, facebook app manager, HMS Core, stb stb stb.
-
-
A VoLTE arra jó, hogy a telefonhívás IS 4G-n történik, így a mellette futó egyéb internetes folyamatok nem szakadnak meg a hívás idejére. VoLTE nélkül a telefonálásnál minden adatkapcsolat megszakad mert a telefon a hívás idejére átvált 3G-re, majd a hívás végén visszakaocsol 4Gre.
Kikapcsolhatod, de nem eszi jobban az akksit annyival, hogy érdemes lenne.
Ja, és még annyi előnye van, hogy a telefonhívás jobb hangminőségű lesz általa. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A Volte a szolgáltató mellett mire jó nekem? Nem zabálja az aksit? Érdemes kikapcsolni? Ha igen hol?
Köszönöm. -
Black_Raven
veterán
válasz
7Heads Drago #4140 üzenetére
Szia, v190 a legfrissebb. Gyári fólia jól bírja, de üveg is van bárhol. Hogy milyen vele, nem tudom mert még a gyárit használom.(7hó)
-
7Heads Drago
veterán
Rájöttem közben. Csak ugye én a hosszú érintéstől vártam a csodát, csak nem jött. A kereső se dobott semmit se a widgetre. De aztán egyszer csak beugrott.
Egész ígéretes lenne ez a phone clone, csak ne hagyott volna ki ennyi mindent. 2 appot meg fel se rakott a piszok.
Melyik romot érdemes használni? Jelenleg a 10.178 van fent.
A gyári fóliát némiképp kevésnek érzem, hol érdemes nézni rá? Tokom az már van rá. -
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #4138 üzenetére
Üdv itt!
Csippentsd össze a kijelzőt és lesz widget. -
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4133 üzenetére
Nálam megy a gps, soha nem kapcsolom ki, viszont amióta 2 sim van benne, kissé több a fogyasztás, de azt sem nevezném soknak. 1 simnél este levettem töltőröl reggel még mindig 100-n volt, amióta 2 simmel használom reggelre 2-4 százalékot merül, bt, wifi, adat kikapcsolva.
Amit Black_Raven ír azt érdemes végig zongorázni
-
válasz
7Heads Drago #4134 üzenetére
Végre meglett a P30?
Üdv közöttünk! -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4133 üzenetére
Annyiért nehogy lecseréld. Dobj egy képet az appokról. Tényleg, viszont ami még számít, én minden olyan appot töröltem, vagy letiltottam amit nem használok, mert azok is csipegetnek, hiába nem használod.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv a csapatban.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4131 üzenetére
Jogos, látszik csak vakon vagyok. Végülis a gps sem létszükség, csak nincs kedvem ki-be kapcsolgatni, ha mégis kell. Holnap megnézem mennyit javít, ha kilövöm. Illetve előző telóról tudom, hogy a Facebook helyett ha a lite van fent, az kb 30% növekedést okozott. Pedig kb 5 percet használom ténylegesen naponta. Vicc.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4130 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4130 üzenetére
Nem látszik? Képre 2 ujjal ránagyitasz, látod a statusbart simán.
Még volt benne 25% és Teljesitmény módban használom állandóan..
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4129 üzenetére
Te 2 sim-mel használod?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi #4127 üzenetére
2 sim-mel sztem jó az az üzemidő.
-
killertibi
tag
válasz
killertibi #4110 üzenetére
Nos, az android auto nem működik, de több mint valószínű, hogy mégsem tudja a kocsi. Meglepő, mert évjárat alapján benne kellene legyen alapfelszereltségként. De letojom, megvagyok nélküle is.
A telóról új tapasztalatom, hogy az akku nem bírja olyan jól, mint vártam, bár az 1 nap simán kijön belőle. 2 sim, állandó GPS, wifi, és bluetooth, automata fényerő 4-4,5 óra kijelzőidő. Ha a facebookot letörölném, azzal nyernék még fél - 1 órát valószínűleg.
Ezen túl, most hogy ezerrel süt a nap, az olvashatóság is határeset direkt napfényben. Az olvashatóság növelése funkció be van kapcsolva a fejlesztői beállításokban.Ezek amúgy csak ilyen apróságok, hátha érdekel valakit, én teljesen elégedett vagyok a készülékkel, ennyi pénzért kiváló.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az Egészség alkalmazás által eddig rögzített adatokat át lehet pakolni új telefonra?
-
Black_Raven
veterán
Szia! Gyári igen, témával, a digitális egyensúlyt nem nézem soha. Az akku infók pontosak.
Lami66: jól látod, lényegében csak Gmailt, a 90% tiltva van, fb lite+messenger is lite, de inkább insta. -
válasz
Black_Raven #4113 üzenetére
Rájöttem a trükkre 😃
Van gms a telefonodon és mégse használod azokat a zéletfontosságú létfenntartó alkalmazásokat. Hát akkor mi zabálná a záramot? -
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4113 üzenetére
Szia!
SOT kezelő/számláló alkalmatosság honnan van? Vagy ez a gyári csak témázva?
Nekem is kéne egy, ami rendesen működik, mert a digitális egyensúlyban lévő gyári néha elég furcsán számol.. Van hogy feltűnően rengeteget, van hogy nagyon keveset.
AoD-m mindig aktívra van állítva, hogy ez zavarja-e meg vagy micsoda nem tudom.. -
badxgirl
aktív tag
válasz
Black_Raven #4118 üzenetére
Hicare sem dob fel semmit.
Azt furcsállom csak hogy azért január nem most volt, hogy az legyen a biztonsági szint.
Elviekben gyári kártyafüggetlen, nem szolgáltatótól vásárolt, és az előző gazda is vodával használta, rosszul emlékeztem.
Plusz nekem ugy rémlett, a független, nem szolgáltatótól vett készülékekre is mindig odapofátlankodik pluszban ez a pár megás szolgáltatói frissítés, amint SIM kerül bele.
Nekem emlékeim szerint mindig ott volt a szoftververzió alatt pluszban ez a "vodafone alkalmazások és beállítások" persze lehet rosszul emlékszem, és csak a szolgáltatónál vetteken van. -
Black_Raven
veterán
A gyári visszaállitás van még, és utána kártya nélkül megpróbálni, de az mindent töröl, előtte full mentés kéne. De szerintem várj még, mert simán 1 hónap különbség is szokott lenni mire mindenki megkapja a frissitést. Ráadásul FR után sem biztos hogy frissít. Jó lenne tudni telekomos e.
-
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Black_Raven #4115 üzenetére
Hisuite sem talál frissítést, és kártya nélkül sem.
Viszont nincs fent a "vodafone alkalmazások és beállítasok" nevezetű akármi, ferjemnek a szoftververzio alatt olyat is ír. Szerintem ez a baj, kérdés hogyan varázsoljam rá? -
badxgirl
aktív tag
-
badxgirl
aktív tag
Annak mi lehet az oka, hogy nekem semmi frissítés nem jön? Az android biztonsági verzió januári még. Akkortájt lett meg, talán ha jól rémlik semmi nem jött mióta megvan.
Használtan vettem, előttem azt hiszem telekom simmel használták. Hogy mikor belaktam, lejött e a szokásos vodafoneos kis frissítés azt meg nem mondom. Létezik hogy ez kutyult meg valamit? (Én vodás vagyok) -
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi #4103 üzenetére
Nézd a telefon és a kocsi kijelzőjét is mikor csatlakoztatod, mert kell pár beállítás és engedélyezés az elején. Pontosan nem emlékszem már, de mikor rádugtam a telefonon is pár lépést el kellett fogadtatni és feljön egy android auto ablak. Itt tudod beállítani pl milyen appokat rakjon ki. Ha nem jelez ki semmit, akkor biztos fent van az autó fejegységen az android auto?(nem csak a telefonnak kell tudnia, az autón is kell lennie egy android auto gombnak legalább(meg egy car play is szokott lenni ios-hez)).
-
killertibi
tag
A legfrissebb van rajta, azzal nincs gond. Köszi a segítséget, holnap jelentkezek
-
CzGöbe
tag
válasz
killertibi #4105 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem használható az AA, de ha letöltöd az .apk-t, akkor menni fog (waze is, meg azért van még 1-2 app)
-
Black_Raven
veterán
válasz
Akkor frissitsd, mert a teló simán tudja, azért van benne.
-
killertibi
tag
válasz
Most látom, hogy a play a saját alkalmazások közt mutatja. Akkor a kocsival kell játszanom valamit.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4104 üzenetére
Nekem a play-ben meg sem jelenik. Most próbálom először...
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi #4103 üzenetére
Mi a régiós baja? A Play még frissiteni is akarja..[kép] ennek nincs ikonja, beépülő app. Másik mobillal ment?
-
killertibi
tag
Hmm. Rádugtam, de nem történt semmi. A kocsi elvileg tudja. Nekem már a maps is jó lenne, hogy valós forgalmi adatok alapján tudjak a városban közlekedni. Amúgy nem kellene előbb a telefon alkalmazások közt látni az android auto-t? Gondolom régiós baja lehet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi #4101 üzenetére
Persze. Dugd egy olyan autó usb csatijára(nem minden melyikre ha több is van), ami tudja kezelni. Egyből feldobja a programot a kocsi fejegysége, a telefon is belép. De ne várj csodát, nekem 4 app került ki a kijelzőre: telefonköny, maps, google play music és vmi még, de arra nem emlékszem. Mást nem engedett. Ha van navi az autóban, akkor felesleges sztem. 1x néztem meg, de nem érdekelt.
-
killertibi
tag
Az android auto-t működésre lehet valahogy bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged