Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Telenoros készülékre mikorra várható a 10.1?
-
Bjørgersson
félisten
Telenor nálam még nem csinált ilyet.
-
törölt tag
Mi lehet ez a "rendszerparaméterek frissítése"? Eddig még nem volt ilyen.
-
hawkfoto
tag
válasz
Diamond500 #4983 üzenetére
Melyik média lejátszó appot használod?
-
Black_Raven
veterán
válasz
laaceee98 #4961 üzenetére
Nekem nincs megadva semmi fizetési mód, sőt a Cloud is ki van kapcsolva,[kép] nem is szinkronizál semmit. Azt nem tudom hogy van e bármilyen veszély a kártyával kapcsolatban, de elvileg nincs, ez elég komoly cég. Megszokásból nem adom, senkinek a számot. Szoktam fizetni kártyával, de hazai nagy cégeknek, de állandóra no.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Diamond500 #4980 üzenetére
Play áruházból bármelyik DLNA alkalmazás. Ez szokott ajánlott lenni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&showAllReviews=true
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4978 üzenetére
P20 pro-ból húzva az adatokat vmelyik beállítást is bepipálva nekem áthozta a WiFi kódokat.
De nem tudom, mi volt már. Rendszer beállítás talán.Meg Huawei-ből Huawei-be költözés. Lehet Samut nem annyira szeretné.
De rendszer beállítást sosem szoktam másoltatni, csak kíváncsi voltam, és nemsokára ha felteszem a 10.0-át akkor úgyis csinálok egy visszaállítást.
Szerintem néha jobb kipucolni azt a sok WiFi adatot is, épp megnéztem én is, mik vannak nekem is elmentve.
Azt a 10-15 gyakori WiFi-t majd begyűjtöm újra. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #4975 üzenetére
Egy dolog eszembe jutott, a Phone Clone-nal nem tudtam áthozni az eddig elmentett Wi-Fi hálózatokat az A3-ról. Van erre valami mód, hogy ne vesszen el az évek alatt összegyűlt rengeteg elmentett Wi-Fi hálózat adata?
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #4976 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
Tud a telefon médiakiszolgálóként müködni? Smart TV - vel lássam a telefon tartalmát, wifin keresztül
-
Bjørgersson
félisten
Már csordogál is lefele a 10.0, ez is 4,47 GB.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4966 üzenetére
Te tudsz valamit!
Nekem pl a gyári ikonok unalmasak voltak, és nagyon jókat lehet találni a témában. Nekem teszik, hogy egyedi így a telóm. -
laaceee98
tag
válasz
szemesi69 #4962 üzenetére
Egyébként ilyen szempontból nálam is közel tárgytalan a kérdés. Gyári témát használok gyári ikonokkal, a háttérkép saját fotó, de ennyi. Csak mikor új volt a teló, és 5 év után volt újra kezemben Android elkapott a végtelen személyreszabás sugallata és megveszegettem pár ikoncsomagot, de azóta nem használom egyiket sem
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4968 üzenetére
A halálom, mikor egy társaságban jönnek a messenger/viber üzenetek, és senki sem tudja, h éppen kié.
Mert mindenkinek hallania/tudnia kell, hogy te éppen milyen csevegőalkalmazáson keresztül tartod XY-nal a kapcsolatot, és ne akarj már különbözni. -
kp78
addikt
Én meg szeret(t)em a szememnek megszokott, kellemes ikonokat, ritkán van csere-bere.
A háttérkép már esetleg változhat 1-2 havonta.
Csengőhangom ezer éve ugyanaz, így tuti nem nyúlok véletlenül a telefonomért, mert a szomszéd asztalnál is úgy csörög vkié.
És ezért utálom kicsit a Vibert, h ott is egységes lett az értesítési hang.
Pedig Messenger is "engedett", és már lehet jó pár hangból választani. Ez kellene még a Messenger Lite-be, mert annak a "tudása" bőven elég lenne, csak ott nincs jelzőhang választás -
Quqesz
nagyúr
Van annyi féle ingyenes azért a témákban, hogy megund a cserélgetést. 1 év alatt hetente cserélem, 1x nem volt ugyan az....ha vkit érdekel rakok fel képet róluk...
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4958 üzenetére
Eddig akárhányszor témát cseréltem szívás volt az utóbbi időben, találtam frankó ingyenest, jött egy telefon csere, mondom jöhet arra is a kiválasztott ingyenes témám, hát az új telefonra már csak fizetősbe van ugyan az
Na itt meguntam, gyári téma, esetleg saját kép, aztán ennyi
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4955 üzenetére
Hivatalos Huawei alkalmazáson belüli vásárlásnak számít.
Magyarán nekem pl. ilyenkor a Huawei fiókomhoz párosított kártyámról vonja le a pénzt.Neked/nektek akkor a Huawei fiókban nincs is fizetési mód megadva? Vagy nem értem..
Ez ekkora veszélyt hordozhat, ha hivatalos gyári appban vásárolok a kártyámmal?
Most az mindegy, hogy 100 vagy 100ezer ft-ért.Őszintén kérdezem, mert ha ez tényleg ekkora kockázat, akkor kitörlöm a fiókomból a fizetési módot.
(Nekem egyébként a Huawei Cloud + tárhely díját is innen vonogatja havonta, elsősorban azért van megadva a Huawei accomban...)
-
kp78
addikt
válasz
Erre (is) jó a (virtuális) webkártya, csak sajnos nem minden banknál van ilyen.
Ezt bátran megadom, mert csak annyi pénz van rajta, amennyit az ember elkölt a kínai kacatokra, esetleg app-okra, témákra stb. -
szemesi69
addikt
válasz
+1 Ingyé is meg lehet szerezni mindent az internet világában
Sőt ha valaki belemélyed lehet saját témát készíteni, a hozzá való programok hozzá férhetőek bárki számára szintén ingyen
-
castiels
addikt
válasz
+1
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4952 üzenetére
30-40-50-130 forintokért van millió féle, nem hiszem, hogy akinek 150 ezer ft-os készüléke van, ne fizetne 100 forintot egy témáért vagy ikon csomagért, nem?
-
Black_Raven
veterán
Töltesz le különböző témákat, és amelyiknek bejön az ikonja, a Testreszabásnál beállitod. Az az egyik megoldás.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4946 üzenetére
A telepítés tovább tart mint a letöltés
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4941 üzenetére
A méret nekem nem számít (vagyis igen de ez nem ide tartozik
) mert wifin kb 2 perc alatt lejön.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4943 üzenetére
Jól gondoltad, de inkább mint egy miui frissítés. Volt, mikor sima frissítésre is kaptunk ekkora csomagot. A miért jó kérdés....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4941 üzenetére
A 10-es droid is ilyen nagy telepítő csomagot kapott, ez meg egy új emui verzió.
-
Quqesz
nagyúr
Nofenye, akkor tényleg elindult.....majd 3 hét múlva én is megkapom...
-
törölt tag
Bocsi a dupláért már nem tudtam szerkeszteni. Ez mai cikk: Emui 10.1 for huawei p30 series starts to rollout in europe
-
snorbi82
senior tag
P40 Lite-ra megérkezett ota-n a 10.1. Remélem akkor lassan mi is megkapjuk.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4931 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 7-ről gond nélkül "költöztetett" mindent, amit kellett.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
A rajta lévő >>Phone clone<< is meg kell, hogy oldja ezt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
SMS, híváslista egyaránt.
-
Bjørgersson
félisten
Na végre megérkezett az én P30-am is.
Samsungról az SMS-eket és a híváslistát át tudom rá varázsolni valahogy? A többit ugye meg lehet oldani, viszont szeretném, ha ezek is, de legalább az SMS-ek megmaradnának. -
Quqesz
nagyúr
válasz
korpicschess #4925 üzenetére
Nálam 3 dolog miatt szokot megszakadni autóban:
-toronyváltás(ugye 4g+ ide v oda, vannak azédt sötét foltok)
-üzenet jön(sms messi, gmail)
-hívnak
De ezeket leszámítva stabil(Tunein appot szoktam használni) -
korpicschess
veterán
Nálatok nincs gond a bluetooth zenelejátszással? Nálam a Tidal Hifi is be-be szaggat néha LDAC-al, illetve autóban is hajlamos, pedig ott sima alacsony bitrátájú a kapcsolat (ott van mellette mondjuk Gmaps megnyitva).
-
alberttt
tag
YouTube Vanced. Mûködik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
castiels #4912 üzenetére
Kapcsold ki az akkukimélésnél a yt appot.
1.beáll/akkumulátor/alkalmazás indítás/vedd ki az automata kezelésből az appot
2.beáll/alkalmazások/alkalmzások/3 pötty jobb felül/speciális hozzáférés/akkumulátor optimalizáció/ az app legyen nem engedélyezettJack
Vagy kiszos a csatid belül- fülpiszkálóval tisztísd ki. Az még lehet, hogy a tok miatt nem tudod eléggé betolni a jack dugót. -
castiels
addikt
A gyári fülhallgatóval olyan problemám lenne, hogy mindig leállítja a YouTube-ot ha lezárom a képernyőt illetve a jobb felső sarokban mindig hol megjelenik hol eltűnik a fejhallgató kis ikon.. Ez mitől lehet?
-
törölt tag
Eddig minden telefonomon nova launchert használtam, most gondoltam adok egy esélyt a gyári launchernek. Bejön, egy dolgot leszámítva hogy szélességben nem lehet faltól falig kirakni a widgeteket.
Így elég ronda. Erre van megoldás valahogy? Vagy ez ilyen?
-
Trolee
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #4903 üzenetére
Ja értem. Úgy már lehet inkább a p30 jobb, de ezek marginális különbségek.
Én emiatt nem váltanék, nem ér meg plusz 25-30-at a P30. A Pro-nak nagyobb akku-ja van, több RAM, dupla tárhely, akkor inkább ő. -
Trolee
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #4898 üzenetére
Én most cseréltem p30-at Honor 20 Pro-ra.
Nem vagyok pro fotós, nem állítgatom a dolgokat, mindent automatán hagyok szinte mindig.
Nekem nagyon hasonló a két teló, valamikor jobb kicsit az egyik, valamikor a másik, de tök változó. Én ezért nem váltanék, mind a kettő nagyon jó fotós.
Más dolgok miatt viszont jobb a Pro, egyedül a kijelzőt kell szokni hogy más, de az sem rossz. -
Quent1n
senior tag
Üdv újra!
Legutóbbi ittjártam óta sikerült beszereznem egy Quad Lock kerékpáros rögzítő rendszert. Drága volt de szuper cucc, egyetlen egy (nagy) bökkenővel. A tokja normál esetben gyakorlatilag semmilyen üvegfóliával nem kompatibilis.. Ez szerintem nonszensz.. Ők azzal védekeznek, hogy a tok körbeöleli a telefont és védi a kijelzőt. Szerintem meg a sima tok is védi amennyire kell, felesleges volt ennyire széles peremet rárakni, plusz a hétköznapokban jó a fólia és miért akarnám mindig a bringás tokban tartani?
Sajnos ahogy ráraktam, pokolian feszült és rögtön nyomta fel az 5 ezer forintos Nillkin fóliát (szerencsére nem lett levegős, simán visszament) úgy hogy egyetlen megoldás maradt.. Dzsunka és nem lett túl szép de működik. Kés, reszelő, öngyújtó és kisebbre kellett reszelgetni, csiszolgatni a peremet (leginkább a sarkoknál és a két oldalt), melegített állapotban, annyira, hogy ne érintkezzen az üvegfóliával. Még így is beton stabilan tartja a telót, lehetetlen, hogy kiessen. A körülölelő védelem gyengült (most kb. olyan lett mint a gyári huawei tok), de ott a fólia rajta, pont ezért + van hozzá esővédő poncsó ami erre is jó lehet, szóval szerintem ezt kicsit elszabták a tervezőasztalon. Még így is nehéz leszedni róla a cuccot.
Vehettem volna ilyen univerzális, minden tokra ragasztható adaptert de én ezekben a ragasztósdikban nem bízok annyira, plusz nem is tudom milyen tokot áldoztam volna be erre a célra. Nyilván ha el akarom majd adni akkor ezzel most buktam az árából de talán a következő tulaj is el tudja fogadni, hogy bár nem szép de így üvegfóliával is használható.
Mivel nem láttam nagyon magyar véleményt, így gondoltam ezt megosztom veletek, mert egyébként egy remek konzol, nagyon stabil, van hozzá akciókamera rögzítési lehetőség és jó, hogy van saját tok a P30-hoz. De mielőtt valaki megveszi számoljon azzal, hogy még ha nem is ér ki a teló széléig az üvegfóliája, akkor is gond lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!