Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
Van bármi opció arra, hogy a Facebook ne fusson feleslegesen a háttérben? Az akkumulátorom 30-40%-át megzabálja, hiába kapcsoltam ki mindent, amit találtam (automatikus kezelés, automatikus indítás, másodlagos indítás, futtatás a háttérben). Háttérben futott már ma is 1 óra 10 percet, viszont aktívan csak 15 percet használtam az appot. A leírtakon kívül van valami, amit tudok kezdeni a helyzettel? A letörlés sajnos nem jön szóba.
-
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5696 üzenetére
Lehet ha kiszeded kicsit megtörlöd, utána oké, de ha működik, akkor nem tudom az okát, amit írtál, de egy gyári vissza állítás biztos használna, mivel ez egy elég nagy csomag ami jött rá.
-
RobbeV0201
tag
válasz
szemesi69 #5695 üzenetére
A frissítés előtt semmi probléma nem volt vele, különös, hogy hívás közben nem rossz a minőség, hallanak és én is hallok másokat úgy ahogy eddig, és amikor nem mutat térerőt,akkor is írja hogy Telekom HU.
2019.Áprilisban vásárolt készülék és a sim is akkor lett kérve hozzá. Más simmel még nem próbáltam,de kiszedem belőle és vissza, szerintem még sosem volt kiszedve. -
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5694 üzenetére
Üdv!
Szinte biztos nem a frissítés okozza, ha mégis, akkor ez az első ilyen amiről hallok. Sim mikori? Másik sim is ilyen benne, próbáltad? Esetleg egy gyári vissza állítás is megoldhatja ha a sim kártya rendben van. -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Ma telepítettem a 10.1 frissítést, és előállt egy olyan probléma, hogy vagy csak 1-es a térerőm,vagy nincs is. Tapasztalta ezt még valaki? -
L4mie
veterán
Tök jó ez az új AoD, de ennyi?
Odatesz egy stabil képet színesben, vagy az órám lesz színes...én komolyan azt hittem, hogy olyan szintű "fejlesztés" lesz, hogy mondjuk a viber ikon lila lesz, a gmail fehér-piros, a facebook üzenet meg kék, akkumlátor visszajelzés meg töltöttség függvényében másmás színű....én úgy érzem túlgondoltam. Nem értek hozzá.... nehéz ezt megvalósítani vagy lusták voltak...sógor redmie note 5-n az AoD szívárvány színében animálódott amikor pár hete mutatta. -
-
donnie.d
aktív tag
Ma reggel én is megkaptam a 10.1-et.
Az emelkedő csengőhangnak nem örülök, mint ahogy pár funkció elvesztésnek a kamera szoftverben sem.Tegnap sikerült egy jó fényképet csinálnom. Ezt az opciót tegnap találtam meg és ott volt, ahol a képfelbontást lehetett állítani (nem panoráma, hanem széles látószög, vagy teljes képernyős volt talán a neve). Ezt a 10.1-ben hol van.
Mellékeltem a kép beállításának az értékét, ha nem írtam volna le érthetően milyen funkciót keresek a fényképezőben. -
workin
senior tag
lehet nyomok egy factory resetet is ennek ellenére, mert install közben nem is figyeltem mire kér engedélyt :)
-
workin
senior tag
nekem reggel jött a frissítés.
független euronics vásárlás. -
-
ult1mate
tag
A fényerő ebben az esetben nem számít, bármelyik pozícióban érzékelem.Igazából szerintem erre nem fognak tudni mit mondani csak viccesnek tartom hogy 3 év után lecserélem a telefonom és rosszabbat kapok mint előtte ezen a téren. A régi IPS volt ez meg OLED ezt is értem de mi ez a szellemképesség ha görgetek egy tényleg nem a legolcsóbb telefontól?
Ennyit tudnak ma a gyártók? -
Zso83
tag
válasz
7Heads Drago #5674 üzenetére
Nekem még sajnos nem jött meg... és a frissítés sem.
-
ult1mate
tag
válasz
#40047616 #5672 üzenetére
Azt biztosan javítani fogják, de szerintem panel probléma amiről én beszéltem úgy általánosságban.Ismerősömnek a mate 10-en hasonló a jelenség és azt mondja droid 9-en nem volt ennyire rossz a dolog mint 10-en.
Itt csak arról szeretnék megbizonyosodni hogy másnak is ilyen mint nálam?
És itt most nem brutál szaggatásra gondolok, hanem mikro szintű, pont számomra zavaró sebességgel. -
törölt tag
válasz
ult1mate #5671 üzenetére
Én múltkor háttérképeket nézegettem és volt egy olyan aminél brutálisan látszódott ez a szellemképesedés görgetéskor de szaggatás nem volt. Meg is ijedtem de máshol nem tapasztaltam. Engem az idegesít hogy ezt az emelkedő csengetési hangerőt nem lehet kikapcsolni.
Ez előtt zseb mód ki és nem volt probléma de kivették a kapcsolási lehetőséget.
-
ult1mate
tag
Az normális hogy a 10.0 emui-n elég zavaróan mikroszaggatásokkal megy a görgetés szinte bárhol. Kissé szellemképes is a cucc, de pl egy chrome-ban iszonyat zavaró?
-
válasz
Black_Raven #5669 üzenetére
Az összefoglalóban találtam a linket
-
Black_Raven
veterán
Szia! Nem is értem hogy adhatsz meg ilyen oldalnak adatokat. Itt nézz rá, mi a helyzet.[link]
-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen 6/128GB-os Aurora színű telefont egy GSM boltban, ami 2 év gyári garanciával hirdette a telefont. Megnéztem a warranty checket IMEI számra (https://imei24.com/imei_check/Huawei/), és ezt kaptam:
Ez normális? Érvényes ettől függetlenül a 2 év gyári garancia?
-
L4mie
veterán
válasz
szemesi69 #5662 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy néz ki, de még nem 10.1 ezért nem volt releváns.
BTW: Volte-n akkor nem csak nekem szarakszik....nálam konkrétan a klasszikus volte-s hibák jönnek elő. Ki se csörög a telefon, nem értesít a nemfogadott hívásokról, csak a hívásnaplóban jelennek meg. SMS fél nap után érkezik meg...nagyon bosszantó, frissítés remélem rendbeteszi, ha nem akkor lekapcsoltatom a voda-val.donnie.d:
jobban szigetel, nem tudja leadni a környezete felé a hőt a telefon, gyorsan fog melegedni, meg mostanában alapból melegebb is van.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #5659 üzenetére
Vodafonnál nincs olyan, már válaszoltam neki!
-
fravik
tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a VoLTE-t P30-on (Android 10, EMUI 10.1)?
Menüpontot / checkboxot nem találtam rá, de nagyon nem jó a minősége, többször nem értem, hogy mit mondanak vagy szakadozik a vonal... Vodás vagyok egyébként, lehetséges, hogy a szolgáltatónál kell kikapcsoltatni? Egyáltalán lehet ilyet kérni?
Köszi! -
donnie.d
aktív tag
Szilikontokban miért forrósodik a telefon?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Total Commander + LAN Plugin estében valami nem tökéletes.
NASon egy felhasználónévvel és jelszóval védett mappában levő mappákat és fájlokat nem tudom átmásolni vele.
Első próbálkozáskor azt írja: nem sikerült csatlakozni, a kapott hiba already has been closed. Második próbálkozásra bemegy az almappába, de másolni nem lehet.
Van valami megoldás, esetleg más fájl kezelő? -
Quqesz
nagyúr
válasz
trebrona #5649 üzenetére
Sokszor teszteltem(próbáld ki tényleg), de sok esetben nincs különbség. Nagyon nagy fénykülönbséges szitu kell, ahol tényleg érezhető különbség van a két mód képe közt. Kevés olyan esettel találkoztam, ahol volt előnye a hdr-nek. S8+ és G4 után meglepő is volt, mert ott komoly különbség volt a hdr javára. Hogy most ez a kamera előnye v a hdr hátránya én sem tudtam eldönteni.
-
trebrona
nagyúr
Pont nem, normál körülmények között sír a HDR-ért. Mondjuk nem nagyon próbálgattam a HDR-t, viszont ha azt mondod nincs különbség, akkor az gáz, pont az lenne a HDR lényege, hogy kompenzálja a különböző fényeket, ne legyenek beégett részek a magasabb fénynél, árnyékos részeken legyen részlet, stb.
-
bul07
nagyúr
Öcsém nemrég vett egy P30-at
És olyan gondja van hogy a sms-ek nem akarnak megérkezni
Van hogy csak akkor kapja meg ha wifit vagy mobil netet bekapcsolja, de ha nyomkodja akkor megjönnek
Délellőt csak telefonál se mobil net se wifi aztán felhívom hogy nem reagált a sms-re, erre belövi a mobil netet és akkor ömlenek a sms-ek
Massanger nevű appba jönnek [kép]Mi lehet ez?
Hol mit nézzek meg, Huawei félle androidba nem vagyok otthonVagy ha app gond ajánljatok egy nagyon jó sms appot, ami tényleg jól működik
-
Quqesz
nagyúr
Akkor sajnos a védő lesz az, ahogy írtad elötte jó volt. Vagy megszokod, vagy veszel rá olyan védőt, ami a kameránál ki van vágva.
Más
Szoktuk mondani, hogy olyan a sima automata mód dinamikája, hogy a hdr nem is kell igazából. De vannak olyan esetek, mikor bizony sokat is tesz hozzá. Ime egy példa barlangban fotózáskor:
[sima automata]
[este mód]
[hdr]
Bár nem olyan, mint az este mód, viszont gyorsabb záridővel oldja meg, ami a bemozdulás esélyét javítja. -
mexx77
friss újonc
Engem is zavart, nem lehet beállítani. Lehet lesz rá majd javítás, vagy a következő frissítés megoldja,de én visszaraktam a 10.0-t inkább, többek között ez, de más dolgok miatt is.
-
Tekergő82
tag
És valami megoldás erre az emelkedő hangerőre hívásnál? Engem baromira zavar.
-
mexx77
friss újonc
Sziasztok! Örülnék ennek a 10.1-es frissítésnek, de az emelkedő hangerőre váltás nagyon nem tetszik, kérdésem hogy másnál is jelentkezett a probléma miután feltette???
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Sajnos nem nagyon szoktam használni az elülső kamerát. Ma akartam használni és elég homályos képet csinál? Vajon lehetséges hogy a kijelzön lévő védőűveg miatt ami a kamerán is rajta van? Pár hete rakatam rá. Amikor megvettem a telefont tökéletes volt. Lehet hogy a frissítés hozott valami hibát?
-
Bjørgersson
félisten
Én már aludni sem tudok, annyira várom, hogy végre megkapjam a 10.1-et.
-
castiels
addikt
Barátnőmnek se jött még meg.....
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy mi van a 10.1 frissitéssel? Nem kaptam még meg pedig lassan már a következő havi frissítés jön :(
-
castiels
addikt
Védi a kamera lencsét, illetve üvegfólia is került a lencsére. Fő a biztonság.
-
sme1965
csendes tag
Üdv! Szeretném megkérdezni,. hogy mit jelent a P30 neve mellett a DS? Előre is köszönöm!
-
Essien
aktív tag
válasz
szemesi69 #5611 üzenetére
Nekem nem csak átiranyitásnál, hanem lapok váltásakor, mint írtam inkognitóbol visszalépés. Nem vészes de napi 4-5 alkalommal elég rendesen lefagy. Nekem mintha a legutolsó frissítés után kezdte volna csinálni de nem 100%. Az a baj hogy vki azt írja nála semmi, pár embernél picit akadozik meg párunknál van ez a fagyás. Így a franc tudja hol a hiba és mi okozhatja.
-
L4mie
veterán
oké, miután reggel le lettem cseszve, hogy nem jegyeztem meg az 5 percen át folyamatosan sorolt információból kb 10%-ot így megy fel a hívásrögzítő.
Tudtok olyant ajánlani ami stock emui-val 10.0 val működőképes? :/ -
Essien
aktív tag
válasz
7Heads Drago #5608 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, csak érdekelt hogy maradt-e a jelenség a frissítés után is akinek fennállt a probléma.
-
L4mie
veterán
hívás rögzítés hasznosságáról....
kaptam 5 percnyi infó sorolást, jegyzetelni nem tudtam...most nagyon jó lett volna ha vissza tudom hallgatni :/ szóval van olyan ami működik még 10.0-n? vagy majd 10.1-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W