Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
Valaki megkapta már a Google Play (Project Mainline) szeptemberi rendszerfrissítését?
Két másik androidos eszközöm már megkapta. Ez ráadásul egyenesen a Google-től jön, így
se a gyártó, se a szolgáltató nem befolyásolja./Beállítások/Biztonság/Google Play-rendszerfrissítés
-
Sdi
addikt
válasz
robertr #6493 üzenetére
Én ilyent használok, de ahogy látom kifutó lett és emiatt nagyon felnyomták az árát. Tavaly ez még 10k alatt volt. Ezzel még nem panaszkodott senki, hogy nem hall.
-
robertr
csendes tag
A fejlesztői menüben a bluetooth-al kapcsolatos beállításokat már végig próbáltam. Nem sok mindent lehet állítani, a legtöbb menü inaktív, ha csatlakozva van a headset. Sajnos sehogy nem volt jó.
Ha valaki használ P30-al mono bluetooth headsetet és bevált neki, légyszi ossza meg a típusát. Lehet nálam nem kompatibilis a két eszköz egymással.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
robertr #6483 üzenetére
Fejlesztői beállításokban van egy olyan bekapcsolható opció, hogy: Bluetooth abszolút hangerő (A Bluetooth készülék és a telefon hangerejének automatikus szinkronizálása Bluetooth kapcsolatkor)
Ezt nézd meg, hátha segít
N_A_S
hmmm...lehet volt ott jelszó, valami hosszú megjegyezhetetlen számsor
Itt valamiért kivették a titkosítás módjának választhatóságát. Lehet ADB-n keresztül ezt is meg lehet valahogy okosban oldani -
donnie.d
aktív tag
Az akkumulátor üzemidő javítása is a cél, de mivel napi töltéssel nekem nincs bajom, és meg is oldható, így nem zavar, ha délután, vagy este töltőre kell rakni. Egyrészről hamar feltölt, másrészről soha nem szokott lemenni 50% alá az én használatomban.
Az alkalmazás használat leginkább azért is lenne fontos, mert azt szeretném, ha én indítom el (például messenger, viber), ne induljon el automatikusan. Az automatikus indítást kikapcsoltam a beállításokban. Amikor pedig felfelé húzom az alkalmazást, akkor záródjon is be, ne fusson a háttérben. Engem kicsit zavar, ha szükségem van a mobilinternetre (például meg kell néznem valamit böngészőből, vagy épp aktivitásmérő alkalmazás fut sétához, biciklizéshez) akár rövidebb akár hosszabb időre, és közben több alkalmazásban már elérhető az állapotom úgy, hogy épp nincs időm, vagy kedvem pötyögni.
Az értesítés kikapcsolható, de azért szeretem tudni, ha valaki épp keres, így nem megoldás, ha a push értesítéseket kikapcsolom, mert akkor nem jelez az alkalmazás. Volt már belőle problémám.
Természetesen a beállításokban megkeresve az alkalmazás menüpontot, és abban kikeresem az adott alkalmazást, majd rányomon a leállításra, akkor ténylegesen leáll, csak nekem ez körülményes, ha nem két darab applikációról van szó, vagy ha óránként ránézek a telefonomra, és akkor ezzel kell szöszmötölni. -
válasz
donnie.d #6484 üzenetére
A P30 egyébként is kiváló üzemidővel rendelkezik, nem igazán értem ezt a mindent bezárni akarást. Én két naponta töltöm, és nem kapcsolok ki semmit, se wifit, se bt, se adatkapcsolatot, sőt még energiatakarékos módokat sem használok.
A csevegő appoknak pont az azonnali elérhetőség a lényege. Különben mindenki emailt írogatna.
Ha nem használod pl. a Vibert, de aktív a háttérben, olyan minimális energiát fogyaszt, hogy a teljes bezárásával nem leszel előrébb üzemidőben.
Használj ultra energiatakarékos módot amikor nincs szükséged online lenni, abban a módban szinte semmi nem működik háttérben. -
atike
nagyúr
válasz
donnie.d #6484 üzenetére
Használj fekete hátteret, sötét sémát, ne legyen AoD-d, ne legyen közösségi média app (Facebook, Instagram, stb) telepítve, fényerő automata, Volte kikapcs (már ha be volt kapcsolva), bluetooth, NFC helymeghatározás kikapcs, wifi, mobil adat maradhat.
Így nagyon kényelmesen meg lesz a két nap üzemidőd átlagos felhasználás mellett (de akár három is kijöhet).
...és még akkor lehet energiatakarékos módra is kapcsolni...
Már ha az akkuidő kitolása a cél. Lehet van más cél is...
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállítani, hogy az alkalmazások bezáródjanak tényleg, és ne a beállítások, alkalmazások menüben kelljen ezt megtennem?
Bővebben:
Fontos lenne, hogy lassabban merüljön a telefon, illetve alkalmazások ne induljanak el automatikusan, vagy egy kéz mozdulattal bezáródjanak, ha én elindítom. Természetesen tudom, hogy sok alkalmazásnak kell futnia, hogy a rendszer stabil legyen. De nem is a rendszer alkalmazásról beszélek. Mélyebben nem mentem bele a beállításokba, de nem is akarok hülyeséget csinálni, hogy aztán valamit ne tudjak használni, vagy ne megfelelően működjön.
"Hagyományos" android alsósávot használok, tehát ha valamit elindítok, és rányomok a navigációs sávon a kockára, akkor látom mi megy. Tehát ha elindítom a vibert, akkor látom fut. Elvileg ha felfelé csúsztatom, akkor be kellene záródnia, de ez nem történik meg, hanem az alkalmazások menüben kell az applikációt megkeresni és leállítani, különben fut a háttérben, és ha bekapcsolom a mobilinternetet akkor automatikusan online állapotba kerülök.Többféle csevegőprogramot használok, és ezt soknál tapasztaltam. Az egyszerű az lenne, ha én indítom el, és felfelé csúsztatással be is záródik, és nem fut a háttérben.
Ez ezért lenne nekem fontos, mert ha elmegyek szórakozni, sportolni, de szükségem van a mobilinternetre, vagy megnézek valamit és bekapcsolva marad, akkor ne azzal kelljen szöszmötölnöm, hogy a beállításokban megnézem leállt-e, vagy ha kell a mobilinternet (pl. sportoláshoz aktivitásmérőhöz), de nem akarok a telefonomat babrálni, akkor ne legyen online mindenhol, és fusson hat alkalmazás egyszerre, ami miatt gyorsabban merül a telefon.Remélem érthető volt.
-
robertr
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott, vagy hallott már valamelyikőtök ilyen hibáról?
Redmi 5 Plus telefonnal használtam egy Lidl SilverCrest bluetooth mono headsetet (SBH 5.0A2).
Teljesen jó volt, sok más típussal ellentétben jó hangerő és üzemidő.
Majd váltottam P30-ra, és ha headsettel telefonáltam, akkor engem nagyon halkan hallottak. Ez így használhatatlan lett, gondoltam eddíg bírta az olcsó headset. De mivel garanciális volt, kaptam helyette egy újat. Ami ugyan úgy nagyon halk. Eddig nem is gondoltam, hogy a telefonnal lenne probléma. Ezért kipróbáltam mind a kettő headsetet egy Redmi 4X-el, és mindkettő tökéletesen működik, senki nem mondta meg, hogy headsettel telefonálok.
Ha esetleg valaki találkozott, vagy hallott már ilyen problémáról, esetleg tudja a megoldást, légyszi segítsen nekem.Köszönöm!
-
N_A_S
veterán
válasz
trebrona #6475 üzenetére
Nem tudom srácok, én ha rányomok, nekem egy kis sávban azt írja ki hogy a Huawei Home nem támogatja az osztott képernyős módot... mindjárt leshotolom... szóval hiába húzom oldalra
Szerk.: na megvan, számológéppel működik. szóval a kulcs az hogy mindenkét alkalmazásnak támogatnia kell. Fura.. emlékeim szerint ez ment asztalról is, csak a másodlagos ablakban megkérdezte talán hogy mit szeretnék mellette futtatni...
-
N_A_S
veterán
válasz
trebrona #6473 üzenetére
Látom, expert PH-s vagy te is! Grat!
Tudom használni a keresőt, köszönöm
Meg is találtam Quqesz hsz-át, nálam is ez van, de utána rá is cáfolnak, szóval másnak meg megy... nem értem.
Tehát ha P30-ad van, akkor megköszönném ha saját tapasztalatot írnál, esetleg mégnéznéd az internet megosztásra vonatkozó kérdesemet is!
-
N_A_S
veterán
Sikerült szert tennem egy P30-asra a meglévő Mate 20 mellé, és most tanácstalan melyiket tartsam meg... kicsit a Mate 20 felé húz még a szivem
Single sim-es verzió, Angliából. Gondolom a B20-as sáv ettől függeltenűl megvan?
Osztott képernyős mód nektek is megszűnt a 10.1-el? Csak ablakos nézet van.
Ha Hotspotként használom akkor mindenképpen kell jelszót beállítanom, pedig a Mate 20-on akár ki is tudom kapcsolni. Ez normális?
Nagy nehezen de sikerült feltennem FirmwareFinderrel a 150-est, előtte a 10.0-ás volt rajta de nemtalált frissítést sehogysem...
Holnaptól Huawei szervíz napok. Érdekelne hogy az ingyen fólia felrakás az megy úgy is ha csak besétálok és veszek valamit, vagy csak és kizárólag szervizes ügyintézés esetén kapok?
-
kisbarack
aktív tag
https://app.photobucket.com/u/kisbarack/a/3f5aa9bf-9dc2-4695-8d93-3d2be537d25f
Újra próbáltam hátha, ha így sem elfogadom asorsom -
AtHoS
nagyúr
-
dave0825
őstag
Az előző P30-amon biztos vagyok benne, hogy nem rajzolt, ha minden ki volt kapcsolva.
Barátnőmnek is P30-a van, és ha 5 percig használtam neki (játék miatt), kb. 3x rajzoltam vele véletlenül, simán ujjal használva. Nekem sosem dobta be a rajzolást akaratlanul, neki igen, ahogy a mostani P30-amon is.
Nem a fólia miatt lehet, mert amikor az 1. hsz-t írtam, még nem volt rajt, 2 napja került rá. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6462 üzenetére
[Fototrendre] mehet fel és onnan linkeld
-
Exian
addikt
Köszi a linket! Nekem nagyon hirtelen kellett annak idején a gyári tok, 10500 Ft-ot kellett adnom érte egy plázás GSM boltban... Rabló banda, de akkor lett meg a telefon, aznap viszont indultunk épp a világ végére, ahol hetekig voltunk és féltettem még zsebre is rakni tok nélkül. Aztán nem olyan rég másik plázában ilyen pultos trafikosnál láttam 6900-ért ugyanazt a gyári a tokot.
Rendelek majd innen egyet, mert ráadásul ez a gyári tok rettentően karcos lett kívülről.
-
kisbarack
aktív tag
Bocsánat a duplázás miatt. Sajnos nem engedte szerkeszteni az üzenetem és a képeket sem töltötte fel.
https://drive.google.com/folderview?id=12JVQFaMQOiLPETM8l2Tvg9BiXdhZjbr8
Remélem ez jó link és nézhető. 3 kép lett a harmadik egy fényes nappali ahol az autókat érdemes nézni. Elég csúnyán torzított a kicsike -
kp78
addikt
Ha vki szereti a (gyári) flip tokot, de kicsit drágának érzi, annak javaslom ezt a forrást. >> [link]
Nagyon jó minőségű tok jött tőle (P30 Pro & P30), igaz picit drágább, mint a többi eladó, de megéri a felár.
Amit 1-2 ezer Ft-ért árulnak, azokon belül nincs olyan gumis (szilikon) réteg a kijelzőre csukódó részen, csak a csupasz műanyag fedlap (legalábbis én kettő ilyet is kaptam), és bizony jobb esetben a fóliát karistolja, rosszabb esetben a kijelzőt magát. -
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #6458 üzenetére
Nálam be van kapcsolva az ujjperces koppintásos képernyőfelvétel, bár a részleges vagy gördülő (kör vagy S) rajzolást sosem használtam és eddig nem is találkoztam a videódban látható vonalrajzolással. Természetesen, ha ujjperccel rajzolok a képernyőre, akkor megjelenik nálam is és emiatt talán a telódon lévő képernyővédő okozhatja nálad az ujjbeggyel való érintéskori megjelenését.
Kikapcsoltam a képernyőfelvételt és képernyőkép készítését, de a rajzolás ujjperccel megmaradt csak a megfelelő funkció nem indul el hozzá
-
kisbarack
aktív tag
Hát a bajom akkor látszik jobban, ha sok fényt teszel a képre, egy brutál reflexió vagy mi, betükröződik és össze maszatolja az egész képet. A P10 ugyan ezen a helyen, ugyan ezzel a módszerrel, különb képet produkál
. Ez persze az én hülyeségek biztosan. Csak egy újabb és jobb, drágább, fejlettebb telefontól ennyi pízért nem ezt vártam
. Fényes nappal is produkál érdekeset és este a fényeket is nagyon érdekesen kezeli
. Nem ez az első telóm a fotózás sem úgy megy nálam, hogy nyomok egy instant fotót, szeretem beállítani és a pro módban magam állítgatni a dolgokat.
Jahh -
dave0825
őstag
Intelligens asszisztens menüpont nincs, a gyorsindító és gesztusok a Kisegítő lehetőségekben van, de minden ki van kapcsolva, mint írtam.
Csináltam róla képernyővideót, hogy így is rajzol, ha koppintok. Nem is érdekelne, de néha simán ha ujjal húzom, pl. játszok, azt is koppintásnak veszi, és húz egy csíkot. Zavaró. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6445 üzenetére
Igazából nem értem a fenti képpel mi a bajod? Ilyen fotós szituációban 10 telefonból 10 telefon ilyen képet fog lőni(vagy szarabbat). Inkább a témával van baj, mint a telefonnal. Viszont tényleg van hibája a kamerának, pl auto módban sötét helyen nagyon pici fénynél lehet full lila képet lőni, de ugyan az a téma este módban már jó(pro módban is).
Szóval ha csillagokat akarsz fotózni akkor ne így. A legfontosabb a helyszín megkeresése ha pl tejútrendszeres fotót akarsz. -
dave0825
őstag
Üdv.
Hol tudom ezt az idegesítő rajzolós gesztust kikapcsolni?
Előző P30-amon ki volt, de az elromlott, lett egy másik, ezen viszont nem találom... Mindegyik rajzos gesztust kikapcsoltam (képernyőkép, képernyőfelvétel), mást nem találok, mégis rajzol, ha koppintom. -
Ponty2
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
10.1.0.150-em van. Biometria és jelszó > intelligens feloldás > Smart lock menü jön fel ahol viselésérzékelés / megbízható helyek / megbízható eszközök menü van csak. Ha rákeresek a beállításokban a minta szóra ott sincs ilyen találat.
Szomorú az értesítési hangerő szabályzásának hiánya Az megvan, hogy beállítások / hangok és rezgés / értesítési hangok > néma. A szitu hasonló mint az automata fényerő szabályzó csúszka melletti ki / be kapcsoló pipa hiánya. Ott is be kell menni kijelző és fényerő menübe és csak ott lehet ki /be kikapcsolni.
Na sebaj ezt is túlélem valahogy.
-
Ponty2
csendes tag
Sziasztok!
Új P30 tulajként érdeklődök, hogy az értesítési hangerőt hogyan lehet szabályozni? Samsung S7 edge tulaj voltam, ott simán volt egy ilyen csúszka a hangerő szabályzóban.
Hiányolom továbbá a minta feloldást. Az sincs ezek szerint P30-ban? Az újjlenyomat feloldás siralmas. Az arcfelismerés elég jól működik de maszk, ilyesmi miatt nem mindig használható.
Egyébként tetszik a teló. Ős Samung használó voltam idáig. Semmi baj az EMUI-val. Nekem az elsődleges szempont a gyorsaság volt + ne legyen tepsi. Ezt maximálisan teljesíti. Villámgyors a teló semmi akadás laggolás mindent azonnal nyit! Néha chrome fagy be de az ahogy írtátok nem a teló hibája. Pár negatív különbség még S7-hez képest. Wifin nincs akkora hatótávja mint a edge-nek. Kihangosítva halkabb. Ezek apróságok nem számítanak semmit.
Viszonylag komolyabban bringázok ezért fontos volt a jó GPS és a sporteszközök (wattmérő, mellkaspánt pánt, etc.) működés. Hibátlan a GPS is és a BT is. Nem dobja el soha az eszközöket / adatokat!
-
joker1220
őstag
Sziasztok
Szert tettem egy ilyen telefonra. 4 napja használom, egyenlőre öröm boldogság :D 2 évig P20 volt aztán 1 hónapja eladtam. Volt egy pár napig xiaomi aztán egy két hétig samu is, de rájöttem hogy nálam az emui a tuti befutó. Kár hogy így elbántak a Huawei el, remélem ez is hozza ugyanazt a stabil működést mint a P20 ;) Üdv
-
kisbarack
aktív tag
Igen szerencsére pont ezért a Huawei vonalon maradtam mert a P10 éjszaka is lenyűgözött. Pont amit írsz mivel amúgy szeretek fotózni épp ezért is ezek a telefonok mert a kamera appban remekül lehet játszani a pro módban az iso és a záridővel. Na itt ugye a látószög is teljesen más mint annál. Azzal Tejút rendszert is tudtam fotózni, itt meg mint ha a kamera előtti üveg vagy mi plusz fénytörést csinálna, körök jelentek meg a képen. Minél hosszabb zár időt alkalmaztam annál erősebben. Ettől kegyetlenül elakadt az állam 150 ezerért ami indítóban több volt ennél, nem igen akartam ilyet látni
10mpx 4:3, pro mód ISO 50, 20-30 mp. Eret akartam vágniA p10et nem adtam el, hibátlanul működik csak szerettem volna modernizálni, újabb hardver, újabb szoftver, jobb tudás? Na az sosem dobálta le a városi netet, ez egy 8 perces youtube videó alatt 4x. Sajna ugye nem fizetek netet az albiban mert bármikor mennem kell tovább
A többiek meglátását is köszönöm
Nem adom fel csak nagyon furi. És 150es már a frissítés rajta, de akkor is fura hogy ez ilyen.
Na most írás közben még egy fagyást is kaptam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6411 üzenetére
Milyen beállítással csináltad? Kamera szenzor 4:3, azt használd, 10mp. Este vagy a pro mód és ott záridő+iso(ezt vedd 50-100 közé, a záridőt emeld). Esetleg a fénnyel festés módot használd.
Fos nezem volt, most digi 1000 és egyikkel sem volt gond. Pedig volt már vagy 3 router+ apóséké. Nálam mindenhol egyből csatlakozik.Más
Megjött a 150-es szoft. -
AtHoS
nagyúr
Én ránéznék a routerben az 5GHz-hez kiosztott csatorna számra és kézzel átírnám 100 alattira. AC68u-val sosem volt gondom 5GHz frekin, de fixre állítottam a csatorna számot
-
Gstyler
senior tag
válasz
kisbarack #6418 üzenetére
Valamiért nálam is bénázik a wifivel.
Pl a P9nél megszoktam, hogy már akkor automatikusan átugrott wifire, ha bejöttem a kapun.
P30-nál sokszor csak akkor kapok észbe, amikor jön a szolgáltatói üzenet, hogy 80% mobilnet elfogyott
Szuper akkor megint elfelejtett átállni ...Energie: köszi, akkor próbálkozok a router menüjében
-
kisbarack
aktív tag
Hát köszönet a gyors reakció kért.
Az igazat meg vallva sajnos nem saját a wifi hanem free wifik az egyik amúgy UPC saját free verziója a másik meg a városi. Albiban vagyok és nekem itt így van netem sajnos. A fura, hogy a média pad M3 ami Huawei, a P10 ami Huawei nem csinált sosem ilyet. Mint ha valami miatt direkt elszarnák szoftveresen a dolgokat.
Ilyen érzetem van amúgy a kamerás dologban is. Elvileg jobb mindenben a P10-nél, de sokkal gyengébben muzsikál🤔
Most kicsit sokallom érte azt amibe fáj.
Szeretem meg minden, dee ez így gáz -
Gstyler
senior tag
válasz
Energie X #6415 üzenetére
Nálam is ilyen kiváló UPC box van és néha nekem sem találja a teló a wifit. Hogy tudok 2,4re csatlakozni? A boxon kell beállítani?
Fotó(kisbarack): én fotóztam hosszú záridövel csillagos eget úgy, hogy letettem az asztalra a telót és elég jó lett. Mondjuk a p10el nem tudom összehasonlítani. P9em volt előtte és ahhoz képest ég és föld.
Gondolom használod a időzitőt. -
válasz
kisbarack #6412 üzenetére
A Telefon nálam otthon D-Link routerrel 2.4 és 5 Ghz-en is tökéletes, havernál TP-Link router van ott is fasza. Viszont! Ismerősnek UPC előfizetése van egy fehér UPC modem/routerrel. Na ott van baj. Míg a régi Honor 8-am simán tud csatlakozni rá mindkét frekvencián, addig a P30 csak a 2.4 Ghz-en megy vele, az 5Ghz-et azonnal eldobja és sokszor nem is látja. Nem találtam rá megoldást sajnos, elfogadtam, hogy ott csak 2.4 Ghz. Mindenhol máshol patika. Kérdés, milyen router van otthon, hogy van bekonfigurálva, mennyi aktív eszköz van rajta és milyen sávon?
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok.
Hát ma éjjel sétáltam egyet a kicsikével meg egy tripoddal és majdnem el sírtam magam. A P10 annó teljesen lenyűgözött, de ez?! Vannak funkciók amik jópofák, de annyi zaj van az éjszakai képeken. P10 annó még a Tejút rendszert is meg tudta örökíteni, ezen meg iszonyat csúnya dolgok születtek. Gondolom más ezzel annyira nem foglalkozik. Azt azért jó volna tudni, hogy korábbi androiddal is ez volt vagy csak a 10zel.
Valakinek tapasztalat? -
törölt tag
Megtaláltam, de úgy, hogy átállítottam az AppGallery régióját Kínára. Frissítette a már fent lévőt, amit az XDA-ról vakartam le. Illetve utána megpróbáltam úgy is, hogy letötöltem teljesen és tisztán feltelepítettem az AppGallery-ből. Mindkét esetben ugyanaz az üzenet fogadott, amikor megnyitottam az alkalmazást:
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal.
Ötlet?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#01993216 #6405 üzenetére
Nem gondolod rosszul szerintem, csak nekem furcsa lenne, ha a GMS nélküli telefonokon lévő SMS app nem lenne elérhető AppGallery-ből, emiatt az eljárás amit írtál szvsz. fölösleges többletmunka az AppGallery-ből történő letöltéshez képést. Feltételezve, hogy elérhető a kérdéses program onnan
-
törölt tag
Nem turkáltam az AppGallery-ben, de mivel a GMS-es telókon a Google SMS alkalmazása van, azt gondolom, hogy a Huawei a sajátját tette az újabb telefonjaira. Vagy rosszul gondolnám? Jó sok review videót megnéztem az újabb telefonokról, de egyikben sem nyitogatták az SMS app-ot, hogy be tudjam azonosítani melyiket használják épp rendszer szinten.
Találtam több kihámozott SMS app-ot, az XDA-n, amit a P40 Pro-ból szedtek ki.
com.android.mms rendszerfájl néven fut
Amelyiket hajlandó volt telepíteni is a telefon és el is indult, az meg azt írta ki, hogy ez az alkalmazás nem kompatibilis a telefonommal.A MeeTime is saját fejlesztés, de azt legalább működésre tudtam bírni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki kihámozni GMS nélkül érkező telefonok szoftveréből a gyári SMS alkalmazást és működésre bírni a P30-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Proxmox VE
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max