- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
-
zsotesz81
senior tag
válasz
BenHans #22400 üzenetére
Felhő csak akkor van ha facebook vagy google+ profillal vagy bejelentkezve, de abban nem vagyok biztos, hogy automatikusan is ment oda, én játék végén mindig nyomtam egy manual mentést.
Ha volt mentésed akkor símán settings/cloud save/restore to device.
Carbon meg nem ment le a játékállást ennél a játéknál, egyszer én is carbon mentésból restoreoltam de a játék mentését nem állította vissza, szerencsére nekem volt mentésem a felhőben. -
Avicularia
veterán
válasz
BenHans #22258 üzenetére
Nekem ilyen van feketében, nem koptatja a telefont. Viszont egyszer sikerült ágyból kb. 40 centiről leejteni a linóleumra és pont úgy esett, hogy a bal felső sarkára ahol már nem takarja a tok a telefont. Kicsit ellapult az alumínium keret, de inkább csak körömmel érezhető, vagy ha nagyon megnézi az ember.
Azért jó tok, de ha sokat dobálod akkor ez nem a te tokod. -
Koris
aktív tag
válasz
BenHans #22174 üzenetére
Ezt a fóliát vettem,tökéletes,észrevehetetlen,nem tozít,betekintési szög is rendben,nem karcolódik könnyen.
-
hurrikan
addikt
-
MerLinh
senior tag
válasz
BenHans #21840 üzenetére
jah tudom, asszonnyal nézem a vampiret =) abba sok volt, Rhyme is volt, most 2 one van 1 ezüst meg 1 fekete =) legalább a sorozatokba megy, bár remélem most már a filmekben is megjlenik többször =)
jah, most nezük a pretty little liarst is, abba az elején az "okos" csajszinak hd2je volt, most meg valami windows phonos...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
BenHans #21840 üzenetére
Ennyi erovel smallvilleben is volt mar.
Ki latja rajta azonnal a hibat?
megoldasEgyebkent wddig a legundoritobban az ms tolta a surface/wp/binget hawaii five o, elementary es suburgatorybe folyamatosan.
Amikor mondjak a foazereplok, hogy az eletuk semmit sem erne surface nelkul, vagy direkt megallnak bemutatni a binget, eleg szanalmas.
No meg hat tudjuk, hogy pokember is bingezik, ezert is tudnak tuljarni az ellenek rajta. -
Laca1212
őstag
válasz
BenHans #21824 üzenetére
Nyilván nem fogják lenyilatkozni, hogy márpedig tényleg szívóztunk.
Az meg, hogy volt sportoló aki almával fotózott nem bizonyítja, hogy a samu igazat mond. Mert ugye csak ajiba kapták a sportolók a note 3-at. És nem gondolom, hogy mind a 2900 egy központi reklámszerződést írt alá. Így vagy elfogadja/használja az ajándékot vagy nem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
BenHans #21824 üzenetére
A baj az, hogy itt nem "pofátlanságról" + "gusztustalan üzletpolitikáról" van szó, hanem ez a való világ.
Ha valakinek van tőkéje reklámra, és azt akkor és ott teszi, ahol kell, akkor azzal nagyot arathat.
Ez nem technikai kérdés, hanem gazdasági.
Mondhatnám, hogy haza is beszéljek, hogy tessenek a hTc-t is megfelelően tőkésíteni, és / vagy a marketing dolgokat átgondolni.
Csak halkan jegyzem meg, hogy én spec. még a tv-ben iPhone (telefon) reklámot nem láttam.....és mégis fut a szekér.
A baj ezzel az egésszel az, hogy aki minőségi(bb) telefonra vágyik, az lassan nem tud mit vásárolni, mert a hTc-n kívül a sony maradt, ami viszont más szempontból nem biztos, hogy jó választás... -
Xaels
félisten
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14307 üzenetére
A konextusból és abból hogy ide írtál nekem úgy jött le/triviális volt hogy one felhasználó vagy, bár lassan már azon se lepődnék meg ha éppen I. Orbán Császár lenne itt a téma... (nem mutogatok) Ha nincs one-od akkor természetesen nem neked szól konkrétan azon véleményem.
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14159 üzenetére
Érdekes, hogy kb. 4-5 hónapos a telefon/ a modell, mikor kijött mindenki összepisile magát vagy mint jórib@nc módjára azonnal nedves lett mikor megkapta a telefont. Most meg egy csomó ember aki akkor tűkön ült, itt sápítozik a One topicban hogy a note milyen jó, milyen király. meg főleg az hogy neki/neked nem kéne a One, mert, mert.. Mikor megvetted a telefont jobb volt a kamerája szerinted? (gondolom néztél tesztfotókat is elötte). Ne tessék félre értni itt nekem most nem azzal van bajom, hogy ki mit csinál. engem hidegen hagy ha valaki félévente vagy még gyakrabban váltogatja a 150+ ezres telefonokat (bár elvileg mindenki rettentő csóró...), de azért mégis fura, hogy már megint egy másik telefonért megy a nyálcsorgatás, ráadásul rossz helyen
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14141 üzenetére
mi ez a note3 újjongás amúgy itt a one topicban? Folyamat azt látom hogy mindenki el van tőle csöppenve (itt)
Amúgy latest ARHD/fw-vel másnak nem lassult be a telefont undorító módon? Én úgy éreztem mint ha titkon vki kicserélte volna a vasat a szobám sarkában porosodó Desire-ével..
:/
-
válasz
BenHans #12855 üzenetére
Ahogy irtam is,ha lesz infóm mindenképp közölni fogom.
toeki : szerencse fel,
viszont a családba tuti nem kerülsz be.Luser2000 : 4G-t is tudja ?
Egyébként kinézetre biztosan nem,akkor lehetett volna Xperia Z is,még akkor amikor az első 1000 megrendelőnek adtak ajándékba egy olyan fülest hozzá ami 90k körül kóstál Mo.-on (is).
Ezen akkor el is gondolkodtam,de sajna a kijelző miatt elvetettem,mert hiába hallgatom hű de király hangzásban attól még a kijelzőt nekem kell bámulnom. -
válasz
BenHans #12852 üzenetére
Szerintem nem fognak majd róla sokat beszélni,mert nem fognak róla sokat tudni.
Leadjuk az üzletben és ők elküldik a szervizbe.
Amikor visszaérkezik szerintem semmit sem fognak tudni mondani a hiba okáról.
Ez elég szomoru.
Nekik nem,de nekem/nekünk igen.Meg fogom kérdezni természesetesen mi volt a gond,remélem kapok rá választ.
Sztem azt itt is meg fogom osztani.
Elnézést kérek ha elfelejtek majd privit irni ezzel kapcsolatban. -
zack
nagyúr
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Senki sem hibáztatott. Azért vettem meg mert jónak tűnt. Ha az elején gondjaim vannak már, biztos nem veszem meg, de amíg kiderül, hogy ez, meg az hiányzik, az idő. A program több "sebből is vérzik", a hiányos infókon felül ez a "trickle charge" bullshit is kellett. Feltöltöd full-ra, majd megmagyarázza miért hagyj fent egy Li-ion/Li-pol aksit a töltőn még 16 órát. Baromság. Csili-vili a cucc, egyelőre még marad, mert az optimalizálás része az jónak tűnik, bár nem tudom mennyit fogok nyerni vele 1 feltöltési ciklus alatt.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztésem.
Ha nem gsam de kell az a funkció akkor [greenpower] (ebből tutira van ingyenes mielőtt még fizetni kéne). Én most fogom feltenni, wakelock detectorral együtt,, mert most nekem is optimalizálni kell a HOX fogyasztását, mert éjszaka sync off, és adtakapcsolat off mellett merült 9óra alatt 5%-ot és utána ahogy bekapcsolt a kijelző és megnéztem a mailjeimet hirtelen még 4%-ot.
Ez a green power kompatibilis elvileg a cerberussal, csak még nem tudom hogy ez miben merül ki.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
BenHans #9455 üzenetére
Nem akarok offolni, de ez marhaság.
A refurbished termék ugyan olyan ellenőrzéseken megy át (sőt kiegészítőkön is), mint egy új darab. Karcoltat nem kaphatott vissza, lévén karcok esetén a házat cserélik, ahogy minden egyes elemét ami nem felel meg a gyári paramétereknek és/vagy hibás.Konkrétan ha nem szólnak, akkor fel sem tűnne.
-
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #7344 üzenetére
Ez így van ahogy írtad, én a GSM Tanácsnál vettem nem vida markauzletben, hanem partnernek
De most mondta a srác jegyzőkönyvek bárhol cserélik a készüléket, csak nekem meg időm nincs járni az üzleteket...
Így várok, a telefon működik, cserélni meg cserélik amint lesz telefonjuk -
dani3l
őstag
válasz
BenHans #7235 üzenetére
Jah tudom, azert is irtam, hogy elvileg, nekem is eleg random modon müködik, valamikor visszajönnek, valamikor nem..
Idönkent az alkalmazasokat is visszatelepiti automatikusan romcserenel, de azt se mindig, nem tudom, mi alapjan müködik..
De ezen, meg a Titaniumon kivül mas ötletem sajnos nekem sincs. -
Xaels
félisten
válasz
BenHans #4726 üzenetére
Félre értettél. Nem 0-ról akarok telefont venni csak ami kiesett kb. 50k(ha nem vásároltunk volna be asszonynak sok ruhát nem lett volna gondom) azt kéne kipótolni, de jövő fizunál menni fog anélkül is csak baromira ki vagyok már fél hónapja a rohadt 2330-as Nokiával. Tudom, hogy sok boltban van lehetőség. A legtöbb helyen Cetelemes van.
A Telenortól meg ezek után úgy gondolom szabadulni akarok. Nem fogok átmenni másik szolgáltatóhoz egyelőre mert a csomagommal elégedett vagyok, de a hűségszerződést nem fogom többet meghosszabbítani és mindig nyitva hagyom magamnak a lehetőséget, ha máshova akarok majd menni.
(#4727) predakon: a hitellel okosan kell bánni. Őszintén ha valaki jól csinálja még akár kereshet is vele, de ehhez érteni kell hozzá illetve nem szabad ész nélkül felvenni.
(#4728) ForRedGlory: na várjuk kíváncsian. Jó szórakozást majd hozzá.
-
Zolik
senior tag
válasz
BenHans #4199 üzenetére
Na igen, valahogy ezeknél a cégeknél a MEO (minőség ellenőrzési osztály) vagy nincs vagy gyalázatos munkát végez. Mi prémium árkategóriás szivattyúkkal foglalkozunk és vannak olyan gépek amik 15-20 éve üzemelnek, az újak min 3-4 évig mennek mindenféle szerviz nélkül. Az elmúlt 10 évben kb 200-ból 1db gép volt aminél jelezték hogy gond van. Nem értem, hogy a telefonoknál miért nem lehet őket kipróbálni bekapcsolás szintjén legalább a gyárban? Minden kutyafülénél, olyan minőségi előírások vannak, hogy az ember esze megáll. Egy 170.000 Ft-s telefonnál meg tömegével jönnek a hibák...
Hurikán! Kezdeti hibák? "The M7 was officially unveiled as the HTC One at a special press conference on February 19, 2013" Lassan 4 hónapja létezik a készülék. Milyen kezdeti hibák? Ezzel csak az a gond amit sokan írtak: NINCS csere. Küldik a szervizbe (ami jó esetben 3 hét min) utána meg talán lesz valami. Vagy ha mégis akkor azt nagy cirkuszok árán lehet csak kierőszakolni.
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #3732 üzenetére
Vissza-vissza nézek még. A Sensation és a HOX topik első hsz.-e is részben az én munkám, rajtam kívül úgy látszik mást nem nagyon izgat. Ha meglesz a One akkor ide is összedobok valamit, de egyelőre azt tervezem, hogy egy miniBlog-ot fogok róla írni amiben minden nap/inkább hét valamire részletesen kitérek már ha lesz időm.
-
ptya
tag
válasz
BenHans #3715 üzenetére
Azt viszont ne felejtsd, hogy az összes prémium telefon L kategória (mint a One is), tehát nem fogod tudni 500 ft-ból biztosítani.
#3713:
Egyetértek szinte teljes mértékbenÉn még csak 5. hónapja dolgozom főállásban, és ez lenne magamnak az ajándék, amit úgy gondolom - meg számolgattam - hogy megengedhetek magamnak, ha már annyi évet végighúztam tanulással és beérni látszik a gyümölcs.
A kiszámoló blogot olvasva nagy kedvencem az a rész, amikor egy teljes eladósodáson lévő egyén sír és kilátástalan, majd üzenet végén a felirat: küldve az Iphone készülékemről
-
ptya
tag
válasz
BenHans #3711 üzenetére
Én most nagyon vacilálok a biztosításon..
Olyan rossz, hogy egy bizonytalan rossz dolog miatt költekezik az ember.. 2 évre már 64.000 Ft.. jó esetben semmire :\ Viszont az tuti, hogy összef*snám a bokám minden alkalommal amikor mozgatni kell a telefont, hogy szét ne zúzzam... Ajj
-
ThorsHUN
őstag
válasz
BenHans #3409 üzenetére
Tok erdekes, hogy pl az arnyekos helyrol meg csont napfenyben, ahol arnyekok es tuzo napfeny egyarant van, ott a HTC gyengebb kepeket csinal 8szerintem), mig pl a viragos kepnel sokkal jobbak a HTC szinei.
Ja meg ez a HDR mode a HTCnal valami brutalisan fos... az az egosszevagas katasztrofalis.
-
sipy888
aktív tag
válasz
BenHans #3157 üzenetére
az a legnagyobb baj, hogy a htc hiába reklámoz a BL-ben és az EL-ben, sokan azt sem tudják mi az a htc one ( 2013 as). Ha már menne a tévében pl, hogy a szolgáltatók is reklámoznák, sokan össze tudnák kötni a 2-t. Így csak a legelvetemültebb telefonrajongók tudják mit is takar valójában az a reklám. Ezért is nagy kár ezért a nagy csúszásért, ugyanis a BL már csak 2 hétig tart...utánna nincs reklámfelület ...
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #2951 üzenetére
"jóhiszeműség elve miatt a HTC a már felvásárolt készleteket szabadon beépítheti a készülékeibe." - Szerintem a felvásárolt készletek tovább húzzák majd mint 1 hónap.
Vannak más technológiák is. Nem hiszem, hogy a HTC valami sokkal szarabbat fog venni helyette, vagy csinálnak egy saját verziót(mondjuk "Triple membrane") amit legyártatnak mással.
-
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2480 üzenetére
PizzaKingtől van és ez a Parmezán pizza, pluszban tojással és pepperónival... Amúgy a PizzaKing szerintem a legjobb pizzázó, és nem azért, mert Majka is ajánlja
az a legjobb, hogy nem spórolják le az alapanyagot, mint ahogy látszik is a képen.
(#2479) Burt1793: Lehet én rontottam el, mert most látom burst sorouzaton volt és nem is makrón. Bár sokat nem javulna szerintem úgy sem. Már nem tudom letesztelni, elfogyott
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2378 üzenetére
Tess':
Az esettel kapcsolatos új információk alapján a bíróság nem találta büntethetőnek a HTC-t azért, mert az ST Microelectronics mikrofonját használja a HTC One-ban. A bírósági dokumentumok alapján a Nokia és az ST 12 hónapi exkluzivitásról írt alá megállapodást, de félreértés történt (vagy inkább magyarosabban: nem állapodtak meg abban), hogy mikor is kezdődik. Mivel a Nokia 720 az első olyan telefon, ami ezt a chipet használja, a bíróság semmissé nyilvánította a Nokia álláspontját, miszerint 2014. február 24-ig exkluzívan övék a technológia. A HTC nem hibázott, ezért a bíróság engedélyezte azon a HTC One értékesítését Hollandiában, amiket már beszállítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Mazda topik
- MÁV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged