- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
Sziasztok! Látom újabban nagyon megy az akkumulátor téma, és én is pont ezért néztem be ide
Már több mint 2 éves a kicsike.. érezhetően megduplázódott a töltéseim száma.. :\ Láttam, többször volt kérdés egy akkucsere ára.. erre válasz érkezett valahonnan valakinek?
Ki akarom húzni a telefont, amig rendesen feldobja a talpát, mert tulajdonképpen nincs olyan dolog, amit ne tudna, amit az újak is. (Éljen az android és s-off
kopogtató képernyő bekapcsolást imádom ((tudom, h az is akkugyilkos))).
-
ptya
tag
Oh, köszi a felvilágositást!
Igazából, ahogy mondod régről ragadt rajtam ez a módszer. Azt tudom, hogy pár százalékot hagy magában a telefon, hogy be tudjon még kapcsolni töltéshez.
De a legfontosabb, hogy azt tudom, hogy nem szabad töltőn hagyni a telefontAzt olvastam még valahol, hogy az az egészséges a telefonnak ha 30-40 százalék és 60-70 értékek között tartjuk. Ennek mennyi alapja van?
-
ptya
tag
Valamiért állandóan be akar léptetni a MA, ha válaszra megyek ..
(#4985) FuRiONight:
Én csináltam 3x egy teljes töltést. Tehát addig nyomtam a készüléket míg ki nem kapcsolt, majd addig hagytam a töltőn, míg teljesen fel nem töltődött. Ekkor egy zöld LED fog világítani a vörös helyett, így nem kell nézegetni a számokat.
Nem ajánlatos sokáig a töltőn hagyni, miután már feltöltött!
-
ptya
tag
Nem lehet vhogy átmahinálni a lockscreen gyorsindítóit (alulról felhúzós) , hogy ott más legyen mint használat közben?
-
ptya
tag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Fuu.. alig várom a Prodigy-t, hogy ilyet csináljak
-
ptya
tag
Azt tapasztalom amúgy, hogy sokszor a semmiből előjön a kis fekete ablak, hogy a google+ -ért felelős process leállt.. ez másnál is így van? nem is értem egyébként, hogy mi lehet ez. Többször történik naponta.
-
ptya
tag
válasz
tomas01 #4385 üzenetére
Bocsi, csak most vettem ezt észre
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)
Az állandóan egymást fényképező hölgyek, meg remélem nem fognak beperelni személyiségi jogok miatt
Nekem a Power Toggles jobban bejött. Notification-nél nekem nem működött jópár kapcsoló sajnos :\ -
ptya
tag
válasz
markyy18 #4380 üzenetére
Most olvasgattam egy két helyen és rengetegen panaszkodnak hajszálvékony illesztési gondokra (mint az enyém) főleg keleten. Még április végén legyártott készülékekkel. Írják sokan, hogy a cseretelefon sokszor rosszabb volt.. hát most nemtudom mi legyen.. lehet inkább hagyom.. addig észre sem vettem, míg itt fel nem jött ez a téma
-
ptya
tag
amúgy a "Személyreszabás" menüpontnál az értesítés csengőhangnál csak nekem van "Értes;tés" nek írva?
fura egy hiba azt meg kell, hogy valljam..
-
ptya
tag
válasz
Dreamie #4315 üzenetére
Lehet a Vodásokkal nincs semmi baj, és mindenki bújja a telefonját és nem néz ide, csak az aki háborog a hiba miatt
Újabb samsung trükk esetleg? Rongáljuk meg az összes készüléket az ágyas Trénél?De teljes mértékben megértem a felháborodást.. egy ilyen terméknél elvárja az ember, hogy azt valaki ellenőrizze..
-
ptya
tag
van egyáltalán hibás Vodás készülék?
nem tudom a processzt, de ha egyszer feltelepitett vodás appokkal (2 db) rendelkezik, akkor az a telefon már egyszer elő volt véve. nem? ergó a banális állapotú telefonok igy ki vannak szűrve.nekem egyelőre minden úgytűnik, hogy működik. nincs pixelhiba, illesztéssel sincs gondom (bár a bepostolt kép alapján most én is látok egy hajszálnyi hejet a képernyő oldali fémháznál, de ez igaz alul felülre és olyan egységes, h kétlem ez hiba lenne)
tegnap vettem fel másfél percnyi videót koncerten és visszanézve perfektül szólt semmi kattogást nem tapasztaltam. -
ptya
tag
detto. de én eddig ezt nem is vettem hibának
más:
lehet vhogy hangprofilt váltani ezen a készüléken gyorsan? v egy überronda 1 gombos widget a megoldás ha nem akarok mindig menübe mászkálni??
nagyon nagy hiányosságai vannak ennek a Sense-nek, de remélem megoldják a jövőben -
ptya
tag
Meglett nekem is a kicsike
Voda annyira nyúl bele a telefonba, hogy felrak egy Voda appot, ami az online ügyfélszolgálatot üzemelteti. Még hasznos is tud lenni
Amit még nagyon durván szoknom kell:
- Bal felső sarok indítás
- Nincs középső gomb
- Bal oldalt a vissza
- Nincs menü gomb
- Blinkfeed egyelőre hasztalan, bár tetszik az elképzelése (Flipboard-ot is szeretem, ez is hasonló)
- Nincs értesítési sávban gyorsgomb rész
- Két ujjal kell lehúzni az értesítést a részletekért (ki a tököm gondolta ezt ki?? egy ujjas szimpla lehúzás miért nem volt jó?
- Az a baszott nagy fekete menücsík a programok alatt..... Hogy lehet ezt kiírtani? (feltételezem Moddal, de gari bukás oje.)
- Nem lehet különvenni az értesítési hangerőt és a csengőhangot (?)
- Appdrawer
- Lenti fix menüsor (dock)és ez most hirtelen ennyi asszem.. lényegében baromi nagy visszalépés egy custom romhoz képest, de a telefon egyszerűen gyönyörű és élvezet használni
-
ptya
tag
Öröm és bódottá'!
20 perce hívtak a Westendes vodából. Holnap érkeznek oda készülékek, lehet menni venni! Pontos számról nem adott infót, de nekem félre tettek egyet.
Ebből kifolyólag gondolom sok érkezhet, ha már egy bemutatón felbuzdítják a népet, hogy vegyék meg, akkor nagy balfaszság lenne 10 darabos készlettel rendelkezni.
-
ptya
tag
válasz
Dreamie #3880 üzenetére
Vodánál nekem tegnap azt mondták, hogy valszeg jövőhét elejére érkeznek készülékek, esetleg pénteken, mert most lesz valami rendezvény (lásd a holnapi pár hsz-el előbb) és utána lesznek..
Westendes márkaboltban előjegyzést tartanak, ha kéri valaki és egyből értesítenek, ha megérkezett a telefon..
Most azt számolom bőszen, hogy trével vagy vodával járnék-e jobban
Előbbi 24 hónap 15e ft haviköltség (biztosítással) míg vodánál 12 hónap 17.500 majd 12 hónap 8000 (na meg plusz az azonnali 51e).
Erősen a voda felé hajlok jelenleg.. de bármelyik percben megváltozhat -
ptya
tag
Hmm.. ha T-nél valóban 64GB változat van, akkor lehet elgondolkodtató a helyzet..
Bár 24 hónapos részlet az már sok :\ Ha valaki jár arra és kiderítené ezt a specifikáció mizériát gondolom többen örülnénk -
ptya
tag
válasz
BenHans #3715 üzenetére
Azt viszont ne felejtsd, hogy az összes prémium telefon L kategória (mint a One is), tehát nem fogod tudni 500 ft-ból biztosítani.
#3713:
Egyetértek szinte teljes mértékbenÉn még csak 5. hónapja dolgozom főállásban, és ez lenne magamnak az ajándék, amit úgy gondolom - meg számolgattam - hogy megengedhetek magamnak, ha már annyi évet végighúztam tanulással és beérni látszik a gyümölcs.
A kiszámoló blogot olvasva nagy kedvencem az a rész, amikor egy teljes eladósodáson lévő egyén sír és kilátástalan, majd üzenet végén a felirat: küldve az Iphone készülékemről
-
ptya
tag
válasz
BenHans #3711 üzenetére
Én most nagyon vacilálok a biztosításon..
Olyan rossz, hogy egy bizonytalan rossz dolog miatt költekezik az ember.. 2 évre már 64.000 Ft.. jó esetben semmire :\ Viszont az tuti, hogy összef*snám a bokám minden alkalommal amikor mozgatni kell a telefont, hogy szét ne zúzzam... Ajj
-
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
-
ptya
tag
Ah értem.
Most felhívtam a Westend-es márkaboltot. Ott azt mondták, hogy előrendelős "várólista" van. Amire most én lettem a 2. tehát nincs tolongás egyelőre
Viszont azt is mondta nekem az illető, hogy csak 32GB változat van és lesz elérhető. Nem fognak 64GB-osat árulni. (Vagy még ő sem tud róla.. nemtudom, hogy mennyire tájékozottak az emberek ilyenben.)
-
ptya
tag
No most jöttem vodától..
- Megnézte nekem a srác a telefon specifikációkat és azt mondta, hogy nincs hdr mikrofon feltüntetve
Valakinek van valami információja arról, hogy akkor mégis milyenek vannak most?- Előrendelni jelenleg csak márkaboltokban lehet (vagy online), tehát a kis kirendeltségekkel nem megy az ember semmire.
- Azt állította a srác, hogy jövő hétre érkeznek a készülékek, esetleg péntekre (Előrébb valaki említett egy 3-4 napos várakozást, szal az fedi egymást)
A 64/32 változatot elfelejtettem megkérdezni elkeseredettségemben, így arról semmit nem tudok mondani :\
Szerk:
Most látom, hogy Online shopból visszavették a telót. Még korábban kaptam értesítőt, hogy megjelent és lehetett is rendelni.. már semmi -
ptya
tag
-
ptya
tag
válasz
zsoleer #3565 üzenetére
Úristen... Mennyit kell várni egy telefonra? Nem hiszem el
Az egyetlen ok amiért T-re várok, h ne legyen gazdasági csőd, h barátnőmmel beszélek. Lehet inkább maradok a vodánál.
Arra van valakinek tippje, vagy információja, hogy oké a vodafone/telenor elkezdi korábban adogatni a telókat, de a "kisebb" kirendeltségekbe is kijut a telefon vajon? Értem ezt úgy, hogy pl adott óbudán a flórián téren egy kis voda bolt, oda is jut a westend/allee meg hasonló nagyobb boltok mellett? Vagy valószínűleg ez is ilyen online megrendelő rendszeren alapul, hogy majd kiszállítják?
-
ptya
tag
válasz
ForRedGlory #3009 üzenetére
S4 mintha több fps-el venne fel, mert ez baromi gyors
nem így pörög egy tüzijáték
-
ptya
tag
Akárhányszor elolvasom a sok áradozást, hogy milyen gyors és gyönyörű a telefon, egyből azt érzem, hogy ezt kell vennem. Aztán meglátok egy képet amit a készülék csinál, és kb. üvegtörés háttérzajjal fordul le a szám íve.
-
ptya
tag
válasz
Remus389 #1048 üzenetére
Jelenleg SGS-em van, és általában kerneleket cserélgetek és romokat pakolok fel.. jelenleg CM fut rajta.. és eléggé érvágós, h a JB egyik legjobb feature-ét kivágta a HTC (értesitő felület kapcsolós része).
Azt meg nem szeretem, hogy egy alkalmazás fut a háttérben, ami helyettesit egy olyan funkciót, ami máshol alapértelmezett.
Azért nem veszek Apple terméket, mert ott ketrecben érezném magam a 0 testreszabhatósággal. Androidban pont az a jó, hogy minden olyan amilyenné akarom tenni. HTC meg eddigi infó alapján inkább az Apple féle zárka feeling felé mutat.
De ha jön a hir napokon belül, hogy kap frissitést a telefon 2-3 hónapon belül, akkor minden rendben. Sajnos nagyon szeretek mindig mindenben a legújabb állapotban lenni. -
ptya
tag
válasz
enginev3.0 #1034 üzenetére
Eddig nem sok htc-val volt dolgom, de mindig hivatalos márkaoldalon keresztül kellett vmi kódot generálni, v mit, hogy rootolt legyen a teló. Legalábbis így emlékszem. -- És ez gari veszteséggel jár.
Az utóbbi telókra is jellemző volt az ilyen? pl HOX.Remélem így már érthetőbb a kérdésem.
-
ptya
tag
sziasztok! a korábbi htc usereknek szegezném a kérdést:
telót rootolni még mindig htc oldalon lehet garantált garancia veszteséggel? ez nálam nagy vízválasztó lenne, h s4 vagy ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest