Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Egy kis off konklúzió a Note szériáról...
Igazából ma elgondolkodtam mi lenne ha Note 3-ra cserélnék. Note 2 volt, szerettem, biztos a 3-mat is szeretném. De a One-hoz képest túl sok a kérdőjel...
Ugye hiába nem nőtt a fizikális mérete, vagy csak minimálisan, ez akkor is nagy. Felidéztem a Note2-es időket, és arra a megállapításra jutottam, hogy azért jött be annyira, mert a méretéből adódó extrákat kihasználtam. Melóban filmeket néztem, neteztem, és játszottam is, bár a Mali400 nem volt a helyzet magaslatán. Jegyzeteltem is, bár közel sem annyit, hogy azt mondhassam cerka nélkül nem élet az élet. Tehát az előnyök felé billent a mérleg nyelve a hátrányokkal szemben, mint utcán cipelés ruházatban, telefonálás, és egyéb méretéből adódó hátrányok.
De most, hogy nincs ilyen melóhelyem, az előnyöket nem tapasztalnám, csak a hátrányokat. Tehát nagyon munkakör, és használat specifikus a kütyü, és a cerka is. Az elején újdonság erejével hat a cerka, de ha nincs használva adott feladatokhoz konkrétan, "kikopik" a napi használatból. Tapasztalat.
Persze el lehet menteni vele számokat, és egyéb infókat, de az esetek többségében ezek mindig akkor jöttek, amikor az 1 kezes használat volt a kézenfekvő, mert tevékenység közben, vagy utcán többet ér a kompaktabb méret. Ez is közrejátszott hogy nem adtam el a One-t, és nem lett Optimus G Pro. Egyelőre nem is tervezek tepsit venni, max akkor, ha a méretéből adódóan ismét billenni fog a mérleg nyelve felhasználhatóságban. Az hogy nyers erőben jobb a Note 3, természetes, bár várom azokat a programokat a júzerektől, ahol ez ki is használható, és megmutatkozik a benchmarkokon kívül. S600+Adreno 320 jelenleg semmiben sem szenved hátrányt az S800 + Adreno 330-hoz képest, hogy megérje a csere és a 80-100k felár One-hoz képest. Akinek van lé, és nem érdekli hogy mennyit bukik 1-2 hónap leforgása alatt, az úgyis megveszi. Jelen gazdasági helyzetben örülök, hogy megtehetem hogy One-t használjak, nem hogy egy közel negyed millás Note 3-ba fejest ugorva beinvesztáljak. Nem tudni még az esetleges hibákat, és a buktatókat, így mint mindig az "úttörőség" ingoványos talaj. Félreértés ne essék. Nem a keserűség vagy az irigység beszél belőlem, hanem inkább a józan ész és a kissé szkeptikus hozzáállás az újdonságokhoz, az elmúlt évek történéseiből tanulva. -
BenHans
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nem tudok ForRedGlory nevében nyilatkozni, de lehet belefűzi majd a tesztjébe. Én most biztos nem vennék One-t akármilyen minőségi és gyönyörű, és akármennyire szeretem a HTC-t. Nekem egyszerűen kevés ez a kamera, bárhogy szépítjük.
A Note3 egy hibrid ami nekem nagyon bejön és már az anyghasználat sem tűnik vészesnek. Valahol napokon belül meg is fogom tapicskolni, de sajna a holnapi PDAfanclub Note3 talira nem tudok menni.
A mérete miatt nem aggódom, meg lehet szokni. Persze az is lehet hogy miután sikerült szereznem egy Note3-at, lecserélem majd az új HTC-re de vonz hozzá valami.
Nagyon off, szóval nem folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest