Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2480 üzenetére
PizzaKingtől van és ez a Parmezán pizza, pluszban tojással és pepperónival... Amúgy a PizzaKing szerintem a legjobb pizzázó, és nem azért, mert Majka is ajánlja
az a legjobb, hogy nem spórolják le az alapanyagot, mint ahogy látszik is a képen.
(#2479) Burt1793: Lehet én rontottam el, mert most látom burst sorouzaton volt és nem is makrón. Bár sokat nem javulna szerintem úgy sem. Már nem tudom letesztelni, elfogyott
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest