-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29173 üzenetére
Azért a DUAL, mert így ki tudom váltani a céges HTC Desire X-em (ami emiatt eladóvá vált), tehát most már nem kell 2 mobilt magammal cipelni és mivel "Dual Sim Full Active" így amikor egyiken beszélek, a másikon foglaltat jelez
Már csak rendes tokot kell rá vennem, meg egy 64GB-s SD kártyát (így 32+64GB lesz a háttértár). Üzemidőben, mivel még új nem sokban különbözik az "sima" M7-esemtől, nap végére ~30%-ig csökken (de nekem minden be van kapcsolva rajta ami csak létezik benne)
GSam fenn van, ha állandósul a használati szokásom, akkor majd teszek fel screenshot-ot róla. (egyelőre többet nyomkodom mint általában szoktam, hiába, 3 hónapig nem volt a kezemben M7) -
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29268 üzenetére
Gondoltam G2-re is, de sok jót nem hallottam róla. És ha recseg a kezemben, attól rosszul vagyok. Akkuja viszont bitang állítólag.
i6...igen, ha lesz minimum 4,7-es kijelzője akkor már érdekes lehet számomra.
pjen:
Valahogy a Sony sosem volt a szívem csücske. Nagyon nem szimpatikus. Ettől még lehet jó természetesen. -
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29258 üzenetére
Nem ismerem, csak kérdezem. Elsőre nagyon bejövős...
Ha vennék csak innen.Komolyan nincs egy olyan alternatíva ami ha nem is ugyan ezt hozza mint M7, de legalább hasonlót?
Ami nekem fontos: jó kijelző, a minőségi recsegésmentes ház(mindegy hogy fém vagy műanyag. Bár szerintem csak fémnél tuti a recsegésmentesség), jó üzemidő, gördülékeny sw.
A benchmark-ok és különféle számháborúk nem érdekelnek.M8 drága és nem is tetszik.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29231 üzenetére
1-2 optimalizálás játék terén, de igazából a tegra exkluzív csilivili tudást később bárhol belehetett kapcsolni és jobban mentek máshol, ezért is szégyen... Tudod, hogy a tegrától eltekintve nagyon szerettem (volna) a HOX-ot
Felépítésre se egy nagy innovációk a következő szériák, csak dupláznak, tripláznak, meg kisebb a csíkszélesség és kész. Még a Tegra 4-es MI3-nál is látni videón, hogy az is akad, K1 úgyszintén, egyszerűen rossz alapra építkezik az nvidia (T2-es P990-et is használtam, az is lagolt). Attól, hogy Antutubetyárok lesznek meg gyors egy app még akkor is megőrülsz a lagtól
Amikor már Asus-ék és Google-ék se tudnak mit kezdeni ezzel, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg valami baj van vele.(#29232) s3nsitivity: Sense 4 is lagolt, ez a tegra nyavajája (4.1-nél jött helyre, hogy visszabutították a Sense grafikai elemeket és megnyúlt az áttűnések ideje picit). Ugyanígy ahhoz képest hasított egy CM rom, de ott is voltak döcögések.
(#29238) Bdanyy: ez sajnos ilyen lett, nekem is hiányzik, praktikusabb volt úgy, hogy egyből lőhetted a videót is.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
HUTCHDB #29234 üzenetére
Biztos.
AZ igazat megvallva nem vagyunk már valami erősek soc-ban.
És igen a gpu mindig is gyengus volt.
Előnyünk csak az atom stabil rendszer.Visszatérve a HOX-ra, szerintem se volt azzal semmi baj.
Nekem amíg Sense 4+ volt rajta tökéletes volt, voltak apróbb megreccenések de alig alig valami.
A Tegra meg tökéletes volt játékra. Ez ilyen valamit valamiért kategória.De én tényleg végigmentem az összes Sense verzión és egyikre se volt panaszom, főleg a shipped sensekre. Amíg azzal használtad amíg kiadták tökéletes volt.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #27351 üzenetére
Korabban ajanlottad a MaximusHD romot, mint jobb alternativat az ARHD helyett. Tudsz esetleg arrol mondani valamit, mennyire kompatibilis vele a Sense Toolbox? Illetve az ElementalX kernel?
Most az utolso ARHD-vel en sem vagyok teljesen megelegedve (vicces, hogy az allitolag bugos M8 port Sense 6 rom sokkal jobban müködött, mint a hivatalos..). Mondjuk a 14.8-as EX sincs a toppon szerintem, egy-ket dolog mintha mashogy müködne rajt, mint a korabbiakon, bar lehet pont a rom kavar be, mert elvileg nem jött uj kernel forraskod, szoval nem valoszinü, hogy komolyabb valtoztatas volt rajta.. -
Juliuska
senior tag
válasz
HUTCHDB #27225 üzenetére
ej, de jó kis készenléti időt hozott a mókolt kernel + főzött ROM kombó
nehéz a gyárival hasonlót produkálni, de nem lehetetlen -> pict -> bitang jó ez az ESP...!Edenyke: a hTc rendszerfrissítési terveit elnézve, számomra nem tűnik "vad találgatásnak" san01 posztja
The Nuke: melyiket...? a 4.4.3-mét...?
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #27228 üzenetére
Ha meg bealliod az 5 soros homescreent, pont jo lesz..
Egyebkent en vagyok hülye, vagy kivettek az uj senseböl a home gomb hosszan nyomasara a menü gombot? Vagy ha nem, akkor hol van? Összes menüt vegigneztem, de nem talaltam.
Illetve az ertesitesek tovabbra is kinyitva jelennek meg, ami mostmar kezd idegesiteni, arra esetleg valaki valami megoldas, hogy lehetne atallitani?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #27218 üzenetére
No sracok, az ARHD 71.1 + ElenetalX 14.8 kernel egy ejszaka minden mokolas nelkul KESZENLETBEN 1, azaz 1 %- ot fogyasztott:
Nem volt repulo mod, nem volt energia takarekos mod, semmi.
Tudom, hogy az "elejen" kicsit lassabban esik (talan nem is realis) de akkor is tobb, mint 6 ora alatt minimum 6 %- ot kellett volna csokkennie a toltottsegnek.
Na majd latjuk... -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #27148 üzenetére
Csak poén lett volna, tudod nincs nyitva a One, hogy tesztelgessem, ezt a Sense6-os részt nem ismerem
(#27146) Kiskopika: régebben írtam, igaz nem egészséges az akkunak elméletben, de a párszori újraindítgatásos módszerrel oldottam meg magamnak alacsony töltöttségnél. Ott látszik, hogy esik-e még az akku szint, mert van amikor beragad.
Amúgy csak fali töltővel töltöd? Nekem a gépi USB-s szokta kicsit megkavarni, olyankor kevesebbet bír.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #27104 üzenetére
Köszi az infokat, megnezem majd akkor. Ma megy föl mindenkepp a 71-es ARHD, aztan meglatom a közeljövöben mit produkal. Mivel en az allitolag bugos 62-vel is meg vagyok elegedve, lehet nekem tökeletes lesz.
Elöbb utobb meg ugy is megy vissza full stockra az egesz aztan szervizbe valoszinü, bar szervizbe küldessel megvarom, amig lesz s-off a legujabb szoftverhez is..
Utana lehet kiprobalok majd masikat is, ha mar igyis ugyis mokolnom kell megint.Steve1207: +1, en is inkabb a stock-közeli romokat szeretem, par apro ficsör böven eleg, nem akarok en minden apro szart testreszabni..
Tiger.: Nekem pl az az elsö, miota van ra lehetöseg, hogy kilövöm a blinkfeedet a p.csaba, ugyhogy nem kell semmilyen formaban neznem..
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26700 üzenetére
Köszi a receptet!
Jövö heten kiprobalom..
En nem vertem kemenyre a tojashabot, csak eppenhogy habosra es egyböl kivettem a sütöböl, valoszinü azert esett össze utana..
ElementalX-böl a 14.5-ös nekem kicsit bugos volt a wake gesture-öknel, a 14.7 eddig jo. Mondjuk egy idö utan kikapcsoltam az MLG-t es csak a dupla tap-os ebresztes maradt, mivel az kernel szinten fut, joval gyorsabban reagal, motion launch gesrtureöknel mindig kellett varni egy masodpercet, mire feleledt a kijelzö, raadasul eleg erzekeny is egyelöre..
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26664 üzenetére
Lehet kiprobalom en is az IC-t majd, bar elötte mindenkepp a 70-es ARHD-val teszek egy probat, nekem ezek eddig bevaltak, elmult egy evben szinte semmi problema nem volt.
Viszont a korabbi hozzaszolasomhoz, miszerint nincs problemam a kamera liluassal, hozzafüznek egy kicsit, mert lehet, hogy megis van..
Ha jol olvastam, sötet kepeknel jelentkezik a dolog.Lehetseges, hogy akkor itt is az a helyzet megis? (Keretik a kep minöseget es nem a tartalmat elemezni, leven ez egyelöre egy kiserleti projekt..
)
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26659 üzenetére
Pont delelött olvastam, hogy lehet egyszerüen megoldani azt az also sav problemat, ha gondolod, visszakeresem neked, most igy hirtelen nem ugrik be a neve az apk-nak ami kell hozza.. Meg is van.
Tiszta telepitest csinaltal egyebkent, vagy dirty flash volt?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #26655 üzenetére
No feltettem az új ARHD-t.
Nekem nem "adja".
A BlinkFeed nem törölhető, így az alsó kihasználatlan sáv megmarad.
A gyári böngésző nem tudja a könyvjelző szinkronizációt.
Nekem lassabbnak, akadozósabbnak is tűnik, mint az IC rom.
Számomra az insertcoin jobb.
Vissza is teszem. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26655 üzenetére
Csak a FW frissitessel ovatosan, olvastam par topikot, ejjel a fel xda (kis költöi tulzassal termeszetesen) bricket csinalt a telefonbol valami hibas modositott fw-vel..
Kivancsi leszek ra egyebkent, ahogy lattam, azert került ki a 62-es a listabol mert sok volt a problema vele, ehhez kepest nekem tökeletesen müködik. Ha meg ennel is "smooth"-abb lesz, ki fog csuszni a kezemböl a telefon..
Mas: Szervizes temaval kapcsolatban, most ugyis nagyon belendült. Latom sokaknak cserelik a komplett, vagy majdnem komplett (akksi, kijelzö, hangoszoracs, alaplap..) telefont szervizeles eseten. Van annak barmi ertelme, ha garanciaidö lejarta elött beküldöm szervizbe es remenykedek, hogy kicserelik? Egyelöre nincs vele gond, meg meg csak most volt egy eves, szoval ez is meg csak ugy kb fel ev mulva lenne esedekes, de gondoltam, ha ez igy müködik, lehet erdemes lenne gari lejarta elött beküldeni, ha csak az akksit cserelik ki, mar az is böven jo.. Kamera lilulas se jött meg ki egyelöre, pedig az elsö szeriakbol valo a telefon, bar eleg keveset hasznalom a kamerat, szoval lehet azert birja meg..
-
Nightfall75
tag
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26042 üzenetére
De alkalmazasokban nincs fagyasztas, csak kenyszeritett leallitas, attol meg elindul legközelebb..
Viszont azt hittem, titaniumban a marketröl letiltas permanens megoldas, ugy lenne logikus legalabbis, igy nem latom mi ertelme lenne.
De mindegy is, többet nem kivanok ezzel foglalkozni, azt hittem, egyszerüen meg lehet oldani egy ilyen apro problemat, de ugy nez ki nem akarja az igazsagot.
Remelhetöleg a következö rom frissitesben orvosoljak, addig meg elleszek vele.
toeki: Keresgeltem ott is, de nem igazan talaltam ezzel kapcsolatban semmi hasznalhatot, aztan elfogytak az ötleteim a keresessel kapcsolatban. Egyebkent sokszor ezt a topikot meg ugy a ph-t is alig van idöm követni, nem allok neki meg xda-n is forumozgatni meg többezer hsz-t atbogaraszni.
silver-pda: Custom recovery utan tudod lementeni, de akor meg mar szvsz fölösleges, mentes nelkül is vissza tudod allitani barmikor gyarira.
ON
A töltes bug, amit tegnap emlitettem: Korabban mindig ugy volt, hogy ha föltöltödött 100%-ra es lehuztam, majd visszadugtam, megint 99%-ot mutatott, aztan par perc mulva ismet 100%. Ezt ugy gondoltam, teljesen normalis. Most viszont tegnap 8x%-nal raneztem, aztan nem sokkal kesöbb (15-20 perc) 100% volt. Lehuztam majd visszadugtam kivancsisagbol es mar csak 86%-ot irt. Aztan relative gyorsan megint fölment 100-ra, lehuztam, visszadugtam, 91%, satöbbi, satöbbi..
Kerdes, hogy mas is tapasztalt ilyent? Ez mitöl lehet?
Igaz hozzatartozik, hogy korabban kb 11% körül instant kikapcsolt a telefon, most tegnap 3%-nal meg nyomkodtam, majd fel ora mulva, mikor hazaertem, 1%-kal dugtam ra töltöre, tehat eleg jol kibirta.. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26025 üzenetére
Na, visszatettem a mult heti mentest, mivel a rom ujraflashelese sem oldotta meg a problemat. Utana kapasbol letiltottam a marketröl a blinkfeedet titaniummal, egy restart, aztan lefrissült megint..
Komolyan, ez kezd mar a vicc kategoria lenni nalam..Ahogy nezem ez a "blinkfeed" nem is csak a blinkfeedet takarja, hanem kb a launchert is, vagy legalabb is egy reszet..
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26022 üzenetére
Befagyasztottam titaniummal, instant halal..
Azota nem birom elinditani a telefont.
Azt hittem, a Desire eladasaval megszabadultam ezektöl, de kezdem ugy erezni, hogy nem valtozott semmi, csak nagyobb lett a telefon..
Közben elöjött valami töltes-bug is, mielött elhasalt volna. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25985 üzenetére
Igazabol nem tudom, most valtozott-e valami, mert ugyan 27-ei datumot ir, de ez is csak 1.0.0, az volt eddig is. Xposedben meg nem elerhetö a frissites, illetve allandoan az 5-ösre akarja frissiteni..
Gulyopapa: Egyet ertek, szerintem is kicsit kezd mar gazos lenni ez a meretnöveles. A One meg ugy ahogy elmegy, de mostmar 5" alatt nem jönn normalis telefon. Nekem mondjuk 4,3-4,5" között lenne a tökeletes, i4 fele 5:4-es keparannyal, az mar nem olyan kicsi, de meg pont nem tul nagy.
Regebbi i-kkel pedig csak ovatosan, szokasa az Almanak rendesen elcseszni öket a frissitessel, radasul ott downgrade sincs. En többek között ezert adtam el az iPod Touchomat..
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol.. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
En is azok miatt varom, megszoktam az atlatszot, zavar ez a feketeseg. Föleg az uj ora meg kontakt widgeteknel, nem tudom, mi ez az ocsmany feher hatter, meg milyen apropobol, de nekem nagyon nem jön at..
De az 5-ös toolboxban benne volt es müködött is az 5.5-ös sensezel meg, ugyhogy tuti ebben is megoldjak hamar. Par dolog most is megy azert vele. -
drpele
senior tag
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25838 üzenetére
Jolvan, akkor megnyugodtam. Csak egy pillanatra lekonyult a vigyor a szamrol tegnap ejjel..
Viszont most, hogy igy felig belaktam a romot, lehet megiscsak visszamegy az ARHD 62 az uj Sense-zel..
Csak egyszerübb egy darabig a par apro feature nelkül hasznalni, mint most belakni, aztan nehany het mulva megint ujrarakni..
Vagy megy esetleg a frissites "dirty-flashsel" is, data wipe nelkül? Nem kavar be az uj Sense? -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25835 üzenetére
Par gesture, meg ilyesmi nem ment, meg a Sense Toolboxot nem sikerült sehogy elinditanom (egyiket sem) szoval igazabol semmi komoly, de azert szerintem varok meg vele egy kicsit.
IC-t is neztem, nem tünik rossznak az sem, igazsag szerint csak a megszokas miatt nincs kedvem valtani, ARHD-t mar megszoktam..Viszont föltünt valami, tegnap azt hittem, egyedi eset volt, de ma is elöjött: recoveryben a flash legvegen, mikor a finishre nyomok, teljesen elsötetül a kijelzö. Gombokra reagal, mert rezeg, de akarmit nyomkodok, nincs kep. Aztan hagyom egy par percet, utana mar jo. Nem tudom, hogy az aroma hülyesege lehet, vagy esetleg a recoverye, de mindket romnal meg a kernelnel is ezt csinalta.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25822 üzenetére
Köszi a valaszt! Kiprobalom akkor most az ElementalX-et.
Szerencsere sikerült mindent frissitenem elsöre tegnap.Kapasbolt feltettem az ARHD 62-t es megallapitottam, hogy mocskos jol nez ki a Sense 6.
Aztan egy reflash utan inkabb maradtam az 53-nal, mert ahogy neztem, az uj meg kicsit bugos, nem müködött minden rendesen, de kb fel ora alatt sikerült beleszeretnem.
-
InFRaReD
csendes tag
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #25800 üzenetére
Én ugyanezt válaszoltam nekik... régiónként valóban változhat a hardver, de nem országonként... az EMEA régióra 800/1800/2600 MHz triband antenna van benne, ergo mindhármat KELL hogy kezelje.
imádom amikor hülyének nézik az embert, mert 90% nem olvas utána annak, amiről levelezik, legyen szó bármilyen szervizről. Aki hülye, azt át lehet verni, és ezeket általában át is verik.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
HUTCHDB #25790 üzenetére
En is visszakuldenem. Javitva de ugyan abban az esztetikai allapotba kell visszakapnod! Varni fajo, de kesobb lehet ezert leszel halas magadnak!
En 3 szor kuldtem vissza zsinorba, elso kettonel azt mondtak ez ilyen, aztan 3szor megis megcsinaltak!
Javaslom keszits fenykepet a hibarol, ad le vedd fel a kapcsolatot a supporttal, jelezd a szerviz hibat, igy jobban figyelnek majd! -
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #25769 üzenetére
Ha az update only opciót választod (azt hiszem az a harmadik lehetőség az aroma legelején), akkor megjegyzi a korábbi telepítés során az aromában bejelölt opciókat. Erről magad is meggyőződhetsz, ha kiválasztod az update only-t, majd next, itt viszont nem nyomsz a telepítésre, hanem visszalépsz egyet és ráböksz a telepítés wipe nélkül-re, ahol újra végigmész az összes aroma opción, viszont minden úgy lesz bejelölve, ahogyan a legutolsó telepítésedkor megadtad.
Egyébként nem muszáj minden apró kis update-t feltenni. Ha van egy stabil rendszered, használd, és csak akkor frissíts, ha olyan dolog kerül bele, amire szükséged is van.
A disable HTC color enhancement opció, ahogy a neve is mondja, kikapcsolja a htc féle "színélénkítő" filtert a kernelben. Jobb lesz a fehéregyensúly és természetesebbek lesznek a színek. Persze itt azért nincs akkora színtorzulás, mint a samoled-nél alapbeállításon, de egy grafikus szeme biztosan észreveszi a különbséget.
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #25351 üzenetére
Ha olyan romot használsz, ahol történt valamilyen módosítás a launcherben a gyárihoz képest (pl 6x5 alkalmazásrács, speciális menü a home képernyőn) és ugye szinte mindegyik ilyen, akkor ne frissítsd a playen a blinkfeedet, mert az felülíródik a stock verzióval, amiből hiányoznak ezek a módosítások, és ilyen anomáliák léphetnek fel. A galéria frissítésével is lehetnek gondok costum rom esetén.
Jó dolog ez, hogy a HTC most már rendszeresen updateli a főbb programjait playen keresztül, de csak azoknak akik gyári romot használnak. Nekünk érdemes megvárni, amíg a dev beleteszi az új verzióba, ami azért nem szokott sokáig tartani.
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #25228 üzenetére
Ja, az USA-ban... ott tavaly is 650 dollár volt a független M7. Nálunk ugyanez az ár van, csak euróban. De ha már álmodozunk, akkor inkább a dev edition kellene, ennek gyárilag nyitva a bootloadere és 32GB a belső tárhelye (a tavalyi dev edition M7 64 gigás volt).
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
HUTCHDB #25114 üzenetére
Láttam, hogy már többször is belinkelted.
Az én figyelmemet nem kerülte el a kérdés, csupán csak azért nem válaszoltam,
mert nem tudok érdemben nyilatkozni... Szóval fogalmam sincs. :/Remélem valaki tud segíteni.
De hogy nincs rá garancia már?
Mindenhol 2 évet adnak nem? a bejelentés óta meg még 1,5 év sem telt el. -
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest