Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l
üzenetére
Sajna már nem volt időm feltöltögetni a képeket, (családos kirándulás volt a nyíregyházi zoo-ban) de megcsináltam még délután, és most le is írom, hogy hogyan kell:
Frissít a blinkfeed, ekkor ilyen lesz:
Beállítások/alkalmazás/htc blinkfeedben:
Nyomsz egy adatok törlését.
Ezt kapod:
Itt ok-t nyomsz.
Aztán frissítések törlésére nyomsz, és ezt fogod kapni:
Itt is ok-t nyomsz!
Újra tölt az egész launcher, és ez lesz:Innen újra be kell állítani az egész home-ot.
Ma vettem észre, hogy ezt nem elég megcsinálni, hanem a play-ban a saját alkalmazásokban a blinkfeed-nél nyomnod kell egy ELTÁVOLÍTÁST is.
Ha ezt nem csinálod meg, újraindítás után újra frissíteni fog!
Nem kell megijedni, az eltávolítás után is ott lesz a blinkfeed a play-ban az alkalmazásokban, de ekkor már nem fogja frissíteni, kivéve, ha te manuálisan rá nem nyomsz, de gondolom ezt el fogod kerülni.
-
lofagi
addikt
válasz
dani3l
üzenetére
Sajnos ilyen van nálam is, csak én nem gondoltam,hogy ez bug. Arra gondoltam kezdetben (most már nem érdekel
), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.