- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő