- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiktor604
csendes tag
Az nbook szervízbe senki ne vigye a telóját átvágják az embert vittem oda hoxomat javítattni 29 ezret elkértek egy akksi cseréért meg egy antennapanel cseréért mint később kiderült one s akksit tettek bele használtat... Ès azon kivül semmit nem csináltak vele csak átállították gsm módba... Holott wcdma modba voltak problémák a térerővel miutan csinaltam akksi tesztet gyengén szerepelt az idézőjeles új akksi ès wcdma modba maradt a hiba vissza vittem és a szervíz vezető még életébe nem hallot a htc beépített tesztjéről és azt mondta nekem miután követeltem hogy mutassa meg az új akksit a teloba azonnal ,erre azt válaszolta hogy fizessem ki a szétszedést ami 1óra holott csak a hox hátlapját kellet volna levenni ami maximum 1perc aztán kisseb ugatás után újra bevették javítani a hoxom másnap küldtek emailbe egy képet ahol kicsi felbontásba paintel bekarikáztak egy részt és ezt írták:
HelloVisszaadjuk a pénzt, mert sajnos után gyártott a készülék és elvileg ezért nincs benne a 3g. Mellékelek egy képet, ahol látod a problémát és ahol azt is látod, hogy új aksi került bele.
Sajnos ez az ára, ha az ember Kínából vesz telefont. Az aksi gyors romlásának is lehet ez az oka.
Attól még hogy kínai a telefon nem romlik az új akksi csak annyi hogy egy használt 1650mah as akksi nem úgy szerepel mint egy 1800 mah as zsírúj akksi ès az a legdurvább hogy az első szervízkor nem derült ki hogy utángyártott a telefon.... Nah ennyit erről a szervízről..... Gusztustalan èn azt ajánlom mégegyszer hogy senki ne vigye oda javítattni a htcjét mert nem korrektek... A helyesírási hibákèrt elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest