- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #4887 üzenetére
Irigyelhetsz is
Azóta megállás nélkül a Delta Machine albumukat hallgatom. Ma reggel 5 óra megállás nélkül. Már vagy háromszor újra kezdődöttBennem az a jó, legalábbis az előadók szemével nézve, hogy jó eséllyel ha valamit sokat hallgatok akkor is megszeretem, még ha előtte nem is tetszett. Persze ez a DM-re nem vonatkozik.
-
B@ldrick
aktív tag
Segítsetek légyszi, még tapasztalatlan vagyok az okostelefonok és az android világában. Pénteken jött meg, ismerkedtem vele a hosszú hétvégén, a hajszálillesztési hibán és a felső hangszóróelem pici elcsúszásán kívül nem tapasztaltam problémát vele, raktam fel pár appot, kikapcsolva 5%-ot esett 1nap alatt az akku, 3 töltési ciklusa volt majd kedd este is nyomkodtam (htc tesztbe néztem bele, bootloader ell., fénykép+video, nyílt wifi keresés de nem volt, SIM sincs még benne) majd kikapcsoltam teljesen 89%-on. Tegnap 16óra után bekapcsolva nem volt meg a gyorsboot és látom hogy 35%-ra leszívta valami az akkut. Wifit nem lehetett bekapcsolni (Hiba). Két reboot után jó lett. Akkuhasználatnál az Android rendszer 70% volt, ez szerintem nagyon sok.
Usbre kötöttem de nem ismerte fel a win7 majd sync driverét felrakva újraindítás után valahogy jó lett és usb-n kapott netet is. Wifi teljes off és éjjel feltöltve 99%-ig 5 óra után is megmaradt kikapcsolva. Nem értem mi van. Jelenleg 46% az android rendszer akkuhasználata. Okozhatja ezt a wifi?
És még sötétben egy pixelhibát is találtam feketén fehéret a bal sarokba, mondjuk nem zavaró.
Húgom szintén új X+ -ával összehasonlítva az valahogy jobban bejön, a külsőleg, belsőleg, sense4+, erősebbek a színei is, pedig hardverileg ez jobb. De neki meg a "jelenlegi hely" bug jött elő egy térkép frissítés után, locationst írja újratenni de nem csinál semmit. -
rgtth
csendes tag
Nekem úgy tűnik, hogy azok léptek le akik miatt itt tart most a cég.Nem biztos, hogy nagy tragédia...Már az is meglepett,hogy volt a htc-nek marketing vezetője.Nem is egy...
-
BenHans
addikt
válasz
zsoleer #4888 üzenetére
Véleményem szerint ez nem jelent feltétlenül rosszat... Azok az emberek távoztak, (nem hiszem hogy egyéni döntés alapján, inkább közös megegyezés) akik nem tudtak megfelelő üzleti stratégiát kidolgozni, és picit eltúlozva de ide juttatták a céget.
Ne felejtsük el hogy érkezett a Motorolától Ben Ho, a marketingért felelős vezető, és szó volt a kisebb nagyobb átszervezésekről az ő érkezése mellett.Szerintem pont erre a "vérátömlesztésre" volt szükség. Messze még a csőd, ameddig nyereségről beszélhetünk(Erről pl a Nokia hosszan tudna mesélni
de van rajtuk kívül más is pl RIM).
Csak Xaels aláírása a lényeg. "We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi
A legértékesebb dolgok kicsik, és kevés van belőlük. Ez átvitt értelemben a HTC-re is igaz.
-
Tomate
veterán
Nem értem. Mindenki a f*s samsungra van ráállva. Hiába kínálom a ONE X-emet embereknek, S3-at vesz. Miért? Mert az van mindenkinek... Pedig kb ugyan az a két telefon. Na jó a kijelzője szebb a HTC nek...
-
g0n21
senior tag
Vibrálás nektek is annyira erős, hogy beleremeg a készülékház? Ha lenémítom és közben fülemhez teszem, tisztán hallható ahogy a vibromotor lepörög 0-ra.
Az előző is ilyen volt, amit visszaküldtem, ez is, kezdem elhinni, hogy ez feature, nem bug, és csak azért nyavalygok, mert nem volt még fémházas telefonom?zsoleer: Lesz ez jobb, messze még a csőd...
-
zsoleer
senior tag
Ez nem jó hir! [link]
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4882 üzenetére
most irigyellek! mind a telefon mind az enjoy the silence at live miatt
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4882 üzenetére
Basszus sötétbe egy ilyen kivetítőt beégés nélkül így felvenni, elég brutális! a hangja meg tökéletes... kicsit lehetne több a basszus, de király így is!
-
hurrikan
addikt
Nagyon jó HDR fotókat készít
nem mosódnak el, és nem romlik a részlet gazdagság sem. XperiaZ ebben bizony sokkal rosszabbul szerepelt. -
ForRedGlory
félisten
Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One (Enjoy The Silence)
(Türelem, éppen feldolgozás alatt, pár perc)Mára az utolsó. Holnap jön a 10 perces végjáték
-
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm, de sajna már elcsomagoltam a telefont, így ezt nem tudom megnézni. (nem akarom szétszedni újból az egészet)
holnap adom le a t-mobile-hoz (így megfelel FRG ?), mert a holnapi nap lesz a hetedik (de jó film is volt az...) és nem szeretnék ennyi pixelhibával túlmenni a határidőn.
szerk:
közben látom szerkesztetted a hsz-odat.
ha már dolgoztál vele, így letöltöm és azt teszem rá a fiam desire-jére! -
sipy888
aktív tag
szerintetek, ha várok a fekete modellekre, akkor azokban még a hdr mikrofon lesz? azok későbbi gyártásúak , vagy csak szimplán az országba jönnek be később?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4863 üzenetére
jaj most olvasom a kommented szerkesztését, bocs!
igazából szívesen kipróbálnám az s4-et is, mert ugyan jó telefon a one, de....kicsit motoszkál bennem a kisördög
egyébként az sIII-am még itt figyel nálam, és azt veszem észre, ahogy lakom be a one-t, egyre jobban csökken az előnye...vagyis a kezdeti pörgést valamelyest visszafogják a telepített alkalmazások.
már a böngető is meg meg akad..., egyéb helyen meg borzasztó smooth....
te nem érzed úgy, hogy jó lenne egy összegyúrt telefon?(#4873) Xaels !
ez megvan, de sajna nincs közte...
-
HUTCHDB
nagyúr
az értesítési hangokat sajnos nem bírom kiszedni a telefonból.
a fiam meg van őrülve a magnolia-ért....
esetleg tudtok olyan helyet ahol közzé vannak téve ?
a google sajna nem segített.... -
ForRedGlory
félisten
Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One (A Question Of Time)
(itt a fényjáték ütött, de rendesen)(#4860) g0n21: Olyanom nincs, kezdett lemerülni a telefon, mert alapból csak ~60% környékén indult.Még jön az említett Enjoy the Silence, utána egy 10 perces végjáték.
Elnézve a Silencet, az is van olyan jó, mint a Heaven. Szóval lehet majd élvezkedni.
(#4862) HUTCHDB: Jajjj...megnéztem az S4-et, tragikus lett HTC-hez képest. Majd feltolom azt is. Jó lenne tudni, hogy mennyire játszik bele, hogy egy kiherélt fostos rom van rajta. Szerintem sokat, mert volt, amikor a kamera el sem indult, full fekete volt minden, aztán néha, mintha 200-as dioptria mögött lett volna.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4858 üzenetére
na erre nagyon kíváncs leszek!
megmondom őszintén én nem bírok normális távolabbi képeket kihozni a masinából.
a makró pazar, viszont a többi.... -
g0n21
senior tag
válasz
egy personal jesust is remélhetünk?
Xaels: Hogy túl jó a hangminőség, és gyanakodnak, hogy egy lossy mp3 lett bevágva a koncertfelvétel alá?
-
Xaels
félisten
válasz
Nem károgott még a YT szerzői jogokra?
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #4852 üzenetére
Bitang jó a minősége. Kár ezért a mikrofonért, ha kikerül belőle.
-
lipido
senior tag
válasz
FuRiONight #4844 üzenetére
-
borkarico
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4852 üzenetére
félelmetesen jó a hang benne, főleg a mélyek. ultra brutál
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4849 üzenetére
Szerintem a legjobban sikerült videó, mind képben, mind hangban
(na meg a zene is kibsz*tt jóóó)
-
wazzuuup
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 Topicba nem tudtak segíteni, valószínűleg fogalmuk sincs miről beszélek.
Nagyon tetszik a HTC One és a Galaxy S4. Valószínűleg be is ruházok valamelyikre de előtte azért kíváncsi vagyok egyik másik készülék gyengeségére és erősségére. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így mikor 2 telefon közül kell választanom. Tehát:
Feltűnt valami. Ha képet csinálok a HTC One kamerájával a Zoe módban akkor kapok egy 3mp-s videót amit elment a telefon és később akárhogy tudom szerkeszteni. Gondolok itt olyan, hogy pl szeretnék Drama Shot -ot csinálni a "videobol" és szeretnék mondjuk ki is törölni belőle valamit (erase) egy képen! Ez nagyon nagyon tetszik a One-ban, hogy van egy képem és akkor szerkesztem a későbbiekben, amikor csak akarom.
Azonban ugyan ezt SGS4-el nem tehetem meg hiszen, ott a kép készítése előtt kell kiválasztanom, hogy most Drama Shot-ot akarok e vagy egyes nem kívánt elemek majd eltüntetni (erase) a képről (akik esetleg belemozdulnak vagy valami) vagy always smile ilyesmi. Ezt jól gondolom vagy van lehetőségS GS4 esetében arra hogy egyszerre több kamera módot is felhasználjak egy már elkészített képen? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4847 üzenetére
jó a hang nagyon!
-
ForRedGlory
félisten
-
g0n21
senior tag
válasz
FuRiONight #4844 üzenetére
Én kaptam egy anyaghibásat majd egy jót onnan, gyorsan kihozzák, és 10%-kal olcsóbb, mintha bemennél a boltba.
8napod van az elállásra, ami egy két-három hetes folyamat, boltban három napod a cserére. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4845 üzenetére
Kimaradt a lényeg. Olyan 1:35-nél jöttem rá, hogy auto fókuszon volt és nem a színpadra fókuszált, aztán rátapicskoltam középre. Mondjuk magától is rájöhetett volna...
(#4846) borkarico: Türelem rózsát terem
-
borkarico
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4845 üzenetére
Videó feldolgozás alatt
amúgy dankeeeee
-
ForRedGlory
félisten
-
FuRiONight
addikt
Hali!
A T-mobile webshopból rendelt itt már valaki? Ha igen mik a tapasztalatok? Rendeljek onnan, vagy várjam meg, amig személyesen fel tudok menni?
Előre is köszönöm!
-
Avicularia
veterán
válasz
ForRedGlory #4826 üzenetére
Én voltam tre előfizető mivel az egyik itteni szolgáltatót így hívják és tré-nek kell mondani
Svédül hármat jelent.
-
csucs78
csendes tag
Ma jött meg a telo a T-től, a barátnőmnek vettem és most irigykedem (egy HTC ONE X-em van). A kijelző képe gyönyörű, ilyen méretben a full HD tényleg gyönyör. Összehasonlítva az X-ével (pedig az sem szar...) is csodás! A telefon összeszerelése példás, nálam nem lötyög, zörög, kiáll stb. semmi. Mind kihangosítva, mind fülessel (a gyárit nem próbáltam) piszokul jól szól. Irigykedem...
Egy kérdés: a TV távirányító app-nál nincsen Mo. a listában, nem lehet kiválasztani az országot, viszont akkor az alkalmazás így használhatatlan. Másnál is gond ez? Van valami jó távirányító alkalmazás, amit szívesen ajánlanátok? A telóra visszatérve csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyomkodtam az SG 4-et is, de minőség érzet miatt inkább a HTC (pedig a Samsung sem egy összehányt készülék). -
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #4836 üzenetére
Hinye, ez erdekes:
A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. Nem aprozzak el.
Nem latom, letezo Domino Sim-et lehet upgradelni erre, van benne hanghivas is?
-
Greg-77
aktív tag
-
Badboys
őstag
válasz
ForRedGlory #4826 üzenetére
Nem tudom meg magyarázni,de világ életemben így hívtam. Csakúgy mint vodkafon a vodafon. Szerintem meg nem erre szokták mondani
-
Balinov
titán
sziasztok, hamar T-mobile. Ajanljatok mar egy jo Dominos dijcsomagot, amiben nem egy vagyon egy epkezlab mennyisegu bennefoglalt adatmennyiseg (ugy 500mb-1GB mar jo lenne). Nyaron megyunk haza 3 hetre, kene valami normalis dominos dijcsomag.
Meg mindig ugy csinaljak, ha tulleped az adatforgalmat, akkor csak sebessegkorlatozas van, de az ingyen?
Koszi
-
Spark_777
tag
Vettem egy ilyet a kijelzővédőt : http://www.youtube.com/watch?v=quMXgKHCu5Y
Ha csak a felét tudja mint amit ígér már megérte
-
ForRedGlory
félisten
-
sipy888
aktív tag
valaki info, hogy mikor lesz Vodánál vagy T-nél fekete?
-
lipido
senior tag
Sziasztok! Megjött a kicsike! T-s... semmi bibije! .) Jöhet a "románc"
-
ptya
tag
Nem lehet vhogy átmahinálni a lockscreen gyorsindítóit (alulról felhúzós) , hogy ott más legyen mint használat közben?
-
DEJVID
őstag
Fekete nincs akkor senkinek?
-
Badboys
őstag
Pénteken itt az One remélem hibátlant kapok. Kértem feketét,de azt mondták nem tudják módosítani a rendelést lehetnének kicsit rugalmasabbak. Valahogy kicsit idegenkedek a szürkétől. Fóliát adnak hozzá vagy rendelni kell? Azt mindenképpen akarok rátenni.
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #4803 üzenetére
Türelmes leszek
Azért kérdezem,mert vennem kellene egy ONE-t vagy egy S4-et, de mindkettő tetszik és gondjaik is vannak. Így nem tudok dönteni. -
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4809 üzenetére
Én meg Prodigy. Ott is brutál hangok vannak!
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #4807 üzenetére
Mit nem adtam volna egy ilyen technikáért Judas Priest vagy KISS koncerten az első sorban.
(#4779) BenHans: nincs gond. Foglalkozom én velük, ők a legfontosabbak. Airsoft-ot kihúztam és úgy néz ki a motorozást is egy darabig. PC-t sem fejlesztettem már 1 éve, de erről a telefonról most nem akarok lemondani.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dreamie #4806 üzenetére
Lett ennél azért jobb is, csak azt majd este rakom fel, hajnali 1-kor bőven elég volt az az egy is. Rendesen fárasztó kitartani a telefont hosszú percekig és még figyelni is a koncertet és a telefont egyszerre
Pláne mert szerintem legalább 40 percnyi anyag van, és S4-el is lőttem 1-2 videót.
Az biztos, hogy HTC One simán jó koncertezni. Nem hagy cserben. S4-et este nézem meg nagyban, hogy mit produkált. Viszont félek hogy elkúrtam, mivel nem gyári rom volt rajta, mivel elfelejtettem visszapattintani előtte.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Ezt én sem hiszem el... Istencsászár felvétel lett! Le a kalappal a készülék előtt!
-
DEJVID
őstag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy telefonnal lehetséges ilyen minőségben rögzíteni.
-
g0n21
senior tag
A google services, azon belül a google contacts sync mindenkinek ébrentartja a telefont, vagy csak én nyertem ezt meg?
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #4798 üzenetére
Tervezed, hogy csinálsz egy összehasonlító írást a ONE-ról és a GS4ről?
-
Tomate
veterán
USA-ban tiltott telefont itthon lazán tudok használni ugye? (HTC ONE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest