- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dasfaf
tag
CSakhogy sehol nincs kitéve one itt Békés megyében legalábbis nem találkoztam velük. Direkt azzal kezdtem, hogy ez a két típus érdekelne, egyből mondta is, hogy One nincs náluk és nem is tudják mikor lesz.
Kicsit elkapkodtam az egészet, de végül is nem bánom mert nincs problémám az S4-gyel, csak a kíváncsiság hajt, hogy milyen a one, mert azért videóból nem tudom leszűrni, hogy most huzamosabb ideig szerethető-e a felülete, jó-e a fogása, elegendő-e a kamera, stbstb.
-
kdennis
aktív tag
Valakinek van esetleg hasonlo probléma a One-jával?
-
leonaprofi
tag
Sziasztok! Hamarosan Én is beszeretnék szerezni egy fekete HTC ONE-t. Valószínüleg rendelek hozzá majd Poetic atmosphere tokot, így a váz védve lesz. Viszont a kijelzőt kell védenem, rakjak rá fóliát, illetve ha igen, akkor milyet ajánlotok? Köszönöm a segítséget.
-
LUCKY78
tag
ebay-en elég szép mennyiségben lehet találni kiegészítőket a one-hoz. Pl.: egy hónapja használom ezt a szilikon-gél ruhát. Érzetre nem vastagabb a one és még jól is néz ki élőben. Persze szvsz...
-
markyy18
aktív tag
válasz
22darti #5588 üzenetére
Ha Ebayen keresel valamit akkor oda kell írni a HTC One mellé h M7 és kész.
Én is így keresem hozzá a termékeket.
Kori77: igen nálam is előfordul de nem mindig. Főleg YT videóknál csinálja de ott sem mindig. Kicsit zavaró főleg egy ilyen sztereó hangszórós direkt erre a célra is kiélezett telefonnál.
-
22darti
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én örültem volna, ha a telefonnak nem csak annyi lenne a neve, hogy HTC One.
Legyen akkor már bármi más, vagy legyen a végén még egy jelölés. (tudom van olyan, hogy M7)Akármit keresek hozzá, mindig át kell görgetnem egy csomó mást is, mert ugye rákeresek, hogy HTC One, és erre bedob mindent, V, S, stb.
Vagy csak én szívok ezzel??
-
Kori77
tag
Egy kèrdès
Hívás közben másnak is pattog a hangszóró néha ? -
F_Gergely
őstag
Az ezüst szinű változat festett alumínium, vagy pedig szál-csiszolt?
-
Dasfaf
tag
itt is megkérdem , hátha gyorsan kapok választ:
Ha a vásárlást T potnban intéztem és nem neten keresztül akkor 3 napom van rá, hogy eldöntsem marad-e a telefon? Ha úgy döntök, hogy nem ez esetben kell-e fizetnem valamit , vagy egyéb, vagy csak simán visszamondják az előfizetésem?
De ezt úgy írom, hogy már megvettem a készüléket (egy Galaxy S4 -et, és ki akarom próbálni a one-t is mielőtt föntök csak azt ugye máshogy nem tudom itt békés megyében sehol sincs) a kihelyezett boltban, és úgy emlékszem ugyan azok a feltételek csak itt 3 napom van rá, tegnap vettem a telefont szóval sürgős lenne
-
concrete
csendes tag
Ok haverok, azt nem mondtátok hogy ne vaksötétben csináljam a tesztet
DD
Most már jó minden, köszi -
Tomate
veterán
Az enyém is úton van már. Egyenesen Vancouverből.
tartom az eddigi HTC vonalat. Remélem minden gördülékenyen fog menni az út során.
-
concrete
csendes tag
Háááát, most végig a fülem mellett, nem mozgattam direkt, nem kapcsolt szét. Lehet, hogy csak elszoktam ettől, és még rá kell állnom. Majd próbálgatom, köszi.
Viszont ennél a szervízmenünél mégis mit kellene tapasztalnom a light sensor test közben? Mert komolyan, semmi nem történik. (Ehhez képest érzékeli a fény erejét a telefon maga körül) -
-
22darti
csendes tag
Szerintetek ha a T-nél naponta többször változik a készlet elérhetősége, akkor az mitől lehet? Ennyire sokan viszik, és mindig elfogy a berendelt mennyiség, vagy ennyire sokan viszik vissza, és mindig újra kiküldik???
Örülnék, ha nem egy bontott kerülne a végén a kezembe. Tudom ott a 8 nap, de akkor is, az csak a macera...
-
concrete
csendes tag
A cella különböző, másik sim sajnos nincs, viszont 3g/edge ezen a környéken elég gyakran váltja egymást. De gondolom az nem normális, hogy ha a jelerősség mondjuk lecsökken edge szintre, akkor szétkapcsol a hívás. Factory reset már volt.
Szerk.: Most próbálgattam az ügyfélszolgálat telefonszámával kísérletezgetni. Kihangosítva nem szakad meg, a fülemnél viszont igen, főleg, ha az arcom közvetlen közelében. De nem látom, hogy olyankor felvillanna a képernyő.
-
mumk1
addikt
válasz
concrete #5555 üzenetére
Érdemes átgondolni.
Amikor megszakad, mindig egy helyről/celláról beszélsz, vagy mindenhol szakad? Ha esetleg van másik sim kéznél, próbáld ki azzal is. Esetleg próbáld meg átállítani csak GSM-re. Beállítások - Mobil adatok - Hálózati mód és "Csak GSM"
Utoljára pedig egy factory reset.
Ha egyik sem segít, akkor jön a szerviz. -
concrete
csendes tag
Eddig azt hittem, én vagyok a béna, de mostmár bizonyos, hogy a telóval nem stimmel valami:
Állandóan megszakad telefonálás közben. Először azt hittem, nem kapcsol ki a kijelző a fülemnél, de most már látom, hogy igen. Mi lehet a gond?
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #5544 üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..
Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.
-
KKevin
tag
Úgy tűnik, június 26-án mégis csak jön a Google Edition
http://gizmodo.com/htc-one-google-edition-brings-stock-android-to-the-best-510476766
-
-=Ghost=-
őstag
Egyetlen problémám van, ami nem is akkora probléma, de azért na.
A töltés/állapotjelző led túl mélyen van a burkolat alatt, ezért ha az egérpad mellé teszem az asztalra a telefont tölteni, akkor nem látom a ledet.Tud valami jóféle bölcsőt/asztali tartót?
Van esetleg valami gyári dokk? -
Ez a táblázat valami hatalmas bullshit. Konkrétan így első körben:
Nem tartom annyira valószínűnek, hogy a dhd kap 4.3-at, amikor 4.0-ra már nem frissítették.Azontúl eleve maguk a dátumok is igen érdekesek, pláne, hogy még egy htc készülék sincs 4.2-n se, de majd biztos megoldják 2-3 hónappal release után, hogy 4.3-ra felmenjen 9 telefon is...
Szóval, maradjunk annyiban, hogy ez egy táblázat, amin szerepelnek htc telefonok nevei meg még egy pár szó. Több nem nagyon mondható el róla, ami igaz.
-
O N E
tag
Azt írják, hogy az utolsó negyedévben jön a 4.3-as Android frissítés formájában [link]
-
NandorHUN
addikt
Lenne egy kérdésem, ugye elég sok a pixelhibás One, na de akkor ez azt is jelenti, hogy a teljesen ép telo is könnyen pixálhibás lesz?
-
22darti
csendes tag
válasz
robit74 #5503 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Tetszetős ez a samu tartó is, de első ránézésre ez is olyan mindenhezjónak tűnik. Ugyanakkor nagy + pont hogy fix karos, és gondolom nem remeg útközben.
na majd jól megnézem valahol élőben, persze majd ha megjött a telefon.
Vicces, de 2 hétig vártam a feketére, erre a végén mégis ezüstöt rendeltem a jövőre gondolva...
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5535 üzenetére
Nincs semmi új információm csak azok amik eddig is. Nyáron valamikorra datálják egyesek, de nincs hivatalos közlemény. Amúgy felőlem akár maradhat 4.1 is, ha megkapjuk azt a pár apróságot amit kéne. A stabilitással és a sebességgel különösebben nincs gondom és a funkciók nagy részét is használom.
(#5537) boksz: az hagyján de sajnos még a külföldi oldalak amiket előszeretettel olvasok sem kerültek még bele. Jelenleg alig használom ki pedig bejönne ha a tartalom meglenne.
(#5539) Spark_777: szerencsére számomra fontosabb widgetek megmaradtak. A többit azért Play-ről talán lehet pótolni.
-
k.soma
senior tag
Azért lehetne mit pótolni, finomítani rajta. Meg valamelyik nap nekem a böngészőt fc-ztette egy m.index.hu-s cikk (Operát nem).
Szerintem a BlinkFeed-en is lehetne csiszolni, illetve az alkalmazásváltó menüre rakhatnának egy "kill all" gombot, plusz a kis előnézeti képek valamelyik sarkába egy X-et amivel nem kell húzkodni őket, csak rábökni. -
Xaels
félisten
Nekem azért nagyon hiányzik a "Menu" gomb lehetőség. Az visszajöhetne a következő nagyobb frissítéssel. Igazán lehetne 1-2 plusz Sense5 skin is a repertoárban, akár külön letölthető formában(One X-en én a Matte-t szerettem a fekete-szürke óra widgettel), de többen is panaszkodtak a lockscreen feloldására itt is és nekem a Sense4-es karika bejött. Az appdrawer-ben tök jó, hogy állítható a rács csak mondjuk kéne még 2 sűrűbb opció és ez igaz a főoldalas widgetekre is. A Blinkfeed meg lehetne kikapcsolható ha már a tartalom nem az elvárt ütemben bővül.
-
balika333
tag
válasz
ThorsHUN #5518 üzenetére
i5-öt nagyon szerettem mert gyors volt, LTE hálózaton pokoli gyors böngészés, YouTube. Zárt kiforrott rendszer nincs mese, de 3 év után untam. Tavaly i4S->Htc One X(nagyon laggolós ICS, harmat gyenge akksi, el is adtam 3 héten belül)->Galaxy S3 (nem rossz, csak napsütésben alig láttam a kijelzőt - 3/34 évig volt meg). Utána jött az i5. A Galaxy S4 2,5 hetet volt nálam - mint tavaly a HOX
- laggol a szoftver, és elég sokszor. Fényesebb kijelző de még mindig gyenge egy i5-höz képest. Internet sebességgel sem voltam megelégedve.
És jött ma a One. Első pillanattól fogva gördülékeny, gyors böngésző, nulla lassulás, gyönyörű kijelző, pokoli gyors rendszer, és hál'Istennek kiváló külső-belső, semmi hiba.Nagyon meggyőzött a HTC! Kameráról nem nagyon tudok nyilatkozni, amire nekem kell, bőven elég.
DE! A Galaxy S4-nél ha panorámát csináltam és nagy üres falszakasz volt, egyszerűen nem rögzítette, majd csak akkor ha valami változott (ablak, ajtó). Felújítás közepette idegesítő volt!
A panoráma fotók is teljesen kielégítőek, gratula HTC!
markyy18: Jogos
-
#5528 boksz : Már az elején megmondtam,hogy ebben az évben nem várható olyan készülék amitől tartania kell a One-nak.
Ez a legjobb és jó sokáig az is marad !
Nem tudom mivel fogják ezt majd felülmulni. Max egy jobb kamera jöhet bele,másra nincs szüksége,de én ezzel is teljesen elégedett vagyok. -
boksz
senior tag
-
pg1966
senior tag
Borkarico:
Nekem ilyen Poetic Atmosphere tokom van, csak szürkék az élei, nagyon jó, és jól is néz ki. Az átlátszó részek kemények, a szürke részek lágyak. Azért a gombok megnyomásához jóval nagyobb erő kell, ha ez rajta van. Elég nehéz leszedni, annyira passzos.
-
borkarico
aktív tag
Poetic Atmosphere tok javasolt? hasonló mint a nillkin?
-
Xaels
félisten
Igen, csak nem kell ragaszkodni a hüvelykujjas technikához.
(#5516) Begi: amit linkeltél gyakorlatilag ugyanolyan kemény héjtok mint a Nillkin csak gumis bevonat van rajta. Nem ezektől kell félni, hanem a puha szilikontokoktól mert azok könnyen elmozdulnak és a telefon és a tok közé kerülő por is vándorol emiatt ami karcokat okozhat.
-
porkiy
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, h mennyire zavaró, vagy mennyire használható a fent elhelyezkedő képernyőfeloldó gomb? Normál átlagos férfiember használhatja értelmesen, esetleg egy kézzel?
-
N4ri87
senior tag
Nem emlékeztem, hogy milyen képeket csinált az i5, ezért csináltunk egy haverommal (i5 van neki, váltana Onera, annak ellenére, hogy ifan) direkt gyenge fényviszonyok között pár összehasonlító képet. Sajnos el kellett ismernem, hogy az i5-tel készült képeken a színek teltebbek.
(#5522) porkiy
Persze. Viszonylag rövid ujjaim vannak, de mutató ujjal kifejezetten használható.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
balika333 #5514 üzenetére
Eddig ugye az egyik forumtars egyszerre birtokolta a kettot es a HTCt valasztotta, akkor vagy te aki i5-s4-one viszonylatban egyelore a one-t preferalod es van meg egy forumtars, aki one-rol indult, hibas szeria csereje kozben s4re partolt, de utobb ugye azt olvastam, hogy nem igazan bejovos neki a one utan... ez azert eleg meggyozo.
-
Begi
senior tag
válasz
Badboys #5511 üzenetére
Félek az ilyen csak műanyag tokoktól. Valahogy nagyobb a bizodalmam a rugalmasabb gumis-okban. vmi ilyensmiben.
Aztán a fene se tudja -
balika333
tag
MegOne a telefon
Fekete, T-mobileos, hibátlan!! Nincs pixelhiba, se illesztési probléma, s kopás, hibátlan a zene, és a hangszóró..brutális!! S4-ről váltottam és, hogy ez a telefon milyen lag mentes, hihetetlen! i5-ről váltottam az S4 előtt és most érzem először azt, hogy igen, ez az az android és optimalizáltság ami felejteti az iphone-t. Nagyon tetszik
Ja igen: HT35DW, május 4-i gyártás ha jól láttam
-
Badboys
őstag
Kemény,de szerintem a legjobb.Minden telefonomon ezt használom. Az a kérdés fölvetődik,hogy a bejutó estleges por nem fogja e megsérteni a hátlapot. Mert valahol olvastam,hogy van olyan HTC típus aminél minden este ki kell mosni a tokot mert koptatja a hátlapot. Remélem itt nem úgy lesz. Ugyan ezt nem konkrétan a Nilkinre írták.
-
g0n21
senior tag
Megjött a fekete nillkin és az áttetsző imak. Az -imak furán tág itt-ott, a nillkin zseniális...
-
Xaels
félisten
[link] hmmm, nem olyan rossz. 4-től12-ig voltam ma tartalék. HSDPA-n net, közben zene. Fényerőt a Yet Another Auto Brightness-re bíztam.
-
robit74
tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Én sokáig keresgéltem autóstartót és a vége az lett, hogy vettem egy Samu ECS-K200BE tartót és egy 90°-os microUSB kábelt a töltéshez. Azt kell mondjam, hogy tökéletes és mínőségi tartó, ráadásul biztos, hogy nem karcolja meg a telót.
http://www.argep.hu/product_2078185.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest